8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کافه_گلاسه
بدون صدا ببینید🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌 #خمیرجادویی
برای پیراشکی وپیتزا ،شیرینی
@KitchenAuntKhatoon
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تزئین #کیک با شکلات
شکلات را بنماری کنید داخل قیف بریزید
مرحله بعد ارتفاع کیک و دورتادور کیک را اندازه بگیرید
یک طلق با اندازه های ارتفاع و دور کیک برش بزنید
اگر خواستید طرح مد نظر خود را روی طلق بکشید و بعد با شکلات روی آن طرح بندازید
بعد بزارید شکلات کمی خودش را بگیرد خیلی سفت نشه چون حین حرکت شکلات تیکه میشه بعد خیلی اروم طلق را دورتا دور کیک قرار بدهید
روی کیک با شکلات طراحی کنید یا ژله برلیو
توت فرنگی ها در ژله برلیو سفید یا سس براق آغشته شده
@KitchenAuntKhatoon
نان کدو حلوایی
۶
مواد اصلی
شیر
۳/۴ پیمانه
کره
۶ قاشق غذا خوری
پوره کدو حلوایی
۱ پیمانه
خمیر مایه
۱ قاشق غذا خوری
آرد۵ پیمانه
شکر قهوه ای روشن۱/۳ پیمانه
شکر سفید۱/۳ پیمانه
تخم مرغ۱ عدد
نمک۱ قاشق چای خوری
کره و تخم مرغ برای رومال به مقدار لازم
گردو برای تزئین به مقدار لازم
کدو حلوایی میان وعده صبحانه عصرانه
زمان تهیه ۱۲۰
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
۱
خمیر مایه را همراه ۱ قاشق شکر سفید و کمی شیر گرم ( گرمای شیر در حدی باشه که وقتی انگشت میزنید دست را نسوزنه ولی گرما رو حس کنید) داخل ظرفی ریخته و ۱۰ دقیقه در جای گرم و تاریک میذاریم تا عمل بیاد .
۲
کدو را داخل فر یا روی گاز می پزیم .. بعد از پخت پوره میکنیم. با غذاساز یا مخلوط کن یا گوشتکوب برقی..
۳
مابقی شیر را گرم کرده به طوری که نتوانید با دست لمس کنید سپس کره را داخل شیر ریخته و میگذاریم تا ذوب بشود سپس شکرها را به همراه پوره ی کدو اضافه میکنیم و کمی هم میزینم
۴
خمیر مایه ، تخم مرغ و سپس آرد را به تدریج اضافه کرده و ورز میدهیم تا خمیر به دست نچسبد. آرد رو کم کم اضافه کنید..
۵
سپس خمیر را در ظرفی تمیز که کمی چرب کرده بگذارید روی ان را بپوشانید و ۴۵ دقیقه در جای گرم استراحت دهید..
۶
خمیر که اماده شد با مشت پف خمیر را بگیرید
۷
سطحی را ارد پاشی کنید و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را رول استوانه ایی کرده و هر رول را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و چونه گیر کنید .
۸
هرچونه گرد را با کف دست فشار دهید تا صاف و پهن بشه و بعد با چاقو به ۸ قسمت برش بزنید وسط خمیر را با انگشت سوراخ کنید
۹
داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته نون ها را بچینید و دوباره ۴۰ دقیقه در جای گرم استراحت دهید. اگه سوراخ های وسط نان به خاطر پفت از بین رفت دوباره با انگشت سوراخ کنید.
۱۰
۱عدد تخم مرغ رو مال را در کاسه ایی شکسته هم میزنیم تا از لختگی دربیاد و سپس با یک قلمو روی نان ها میکشیم..
۱۱
نان ها در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ به مدت۱۰تا ۱۵ بگذارید تا روی نان ها طلایی شود بعد از خارج کردن از فر گردوها را از وسط نصف کرده داخل سوراخ بگذارید و سریع تا وقتی نان ها داغ است کره ی ذوب شده را با قلمو روی نان ها بکشید تا براق شود....
میتوانید شکر سفید را جایگزین شکر قهوه ای استفاده کنید.آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد.آرد زیاد باعث خشکی نان پس از پخت میگردد
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان
کدوسبز
کدو 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
شیر 100 م.ل
پنیر ریکوتا 2.5 پیمانه
روغن 1.5 پیمانه
آرد 200 گرم
آرد ذرت 150 گرم
بکینگ پودر 3 ق.چ
نمک 1 ق.چ
موزارلای تازه 2.5 پیمانه
کنجد 1 ق.غ
نان کدو
1 کدو را رنده کنید
2 در یک کاسه بزرگ، شیر، روغن و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و به آن کدوی رنده شده را اضافه کنید
3 سپس پنیر ریکوتا، آرد، آرد ذرت، نمک و بکینگ پودر را به مواد اضافه کنید و بادست مخلوط کنید و ورز دهید
به اندازه یک توپ از مواد جدا کنید، وسط آن پنیر موزارلا قرار دهید و خمیر را ببندید و در سینی فر یچینید و
روی آن ها کنجد بریزید
4سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از پیش گرم شده در دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید و سپس سرو
کنید
5 نوش جان :)
@KitchenAuntKhatoon
#پنیر
پنیر ریکوتا
پنیر خانگی یکی از انواع لبنیات فراوری شده با شیر است که در انواع مختلفی با عنوان پنیر ماسکارپونه، پنیر موزارلا و … وجود دارد. پنیر ریکوتا یکی از سادهترین پنیرهایی است که با استفاده از شیر کامل و خامه پر چرب به راحتی در منزل تهیه میشود.
زمان لازم برای درست کردن این پنیر نیم ساعت بوده و بیشتر آن زمانی است که باید صبر کنید تا شیر دلمه ببندد. شیر لازم برای تهیه این پنیر بهتر است شیر کامل باشد و از شیرهای کم چرب یا فراوری شده در حرارت خیلی بالا برای این منظور باید اجتناب کرد. زیرا در شیرهای کم چرب، چربی لازم برای جدا شدن آب پنیر از دلمه وجود ندارد، همچنین حرارت خیلی بالا برای پاستوریزه کردن شیر، باعث تغییر ساختار پروتئینی شیر شده و مانع جدا شدن آب پنیر از دلمه میگردد. پنیر ریکوتای خانگی به دلیل تازگی نسبت به پنیرهای آماده در بازار، طعم بهتری دارد، از طرفی میزان خشکی یا رطوبت پنیر تحت کنترل شماست و به راحتی میتوانید با آبگیری بیشتر، پنیر ریکوتای خشک درست کرده یا آب کمتری از پنیر بگیرید و پنیر ریکوتای مرطوب تهیه کنید.
@KitchenAuntKhatoon
طرز تهیه پنیر ریکوتا در منزل
مواد لازم:
شیر کامل ۸ فنجان
خامه پرچرب ۱ فنجان
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید ۱/۴ فنجان
دستور تهیه:
یک آبکش را روی دهانه کاسهی بزرگی قرار دهید، دولایه پاچه تنظیف در آن پهن کنید و کنار بگذارید تا برای صاف کردن پنیر آماده باشد.
شیر، خامه و نمک را در قابلمه یا شیرجوش بریزید و روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید. شیر را مرتب هم بزنید تا به دمای مطلوب برسد.
با یک دماسنج مخصوص آشپزی، دمای شیر را چک کنید، حدود ۵ دقیقه صبر کنید تا شیر به دمای مطلوب برسد. وقتی دمای شیر به ۲۰۰ درجه فارنهایت رسید، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا شیر شروع به خنک شدن کند.
اگر شیر به دمای مورد نظر نرسد، دلمه ایجاد نمیشود و اگر بیش از اندازه حرارت ببیند، خراب شده و نتیجه مطلوب حاصل نمیشود.
پس از اینکه شیر را از روی حرارت برداشتید، با یک دست مرتب آن را هم بزنید و با دست دیگر سرکه را به آرامی به شیر اضافه کنید. هنگام اضافه کردن سرکه شاهد دلمه بستن شیر و جدا شدن دلمه از آب پنیر خواهید بود. به جای سرکه میتوانید از ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو استفاده کرده و پنیر ریکوتا با طعمی متفاوت درست کنید.
حدود ۱۰ الی ۲۰ دقیقه صبر کنید تا دلمهها از آب پنیر جدا شده و به صورت یک لایه ضخیم روی سطح مایع جمع شوند.
دلمههای بزرگ را با کفگیر از روی آب پنیر بردارید و در آبکش پوشانده شده با پارچه تنظیف بریزید، سپس دلمههای باقیمانده در قابلمه را در آبکش بریزید.
بسته به میزان رطوبت پنیر ریکوتا حدود ۱۰ الی ۶۰ دقیقه صبر کنید تا آب آن خارج شود.
پنیر ریکوتا را میتوانید به صورت تازه مصرف کنید یا در ظرف دربسته به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
برای درست کردن پنیر ریکوتای سالاتا که نوعی پنیر خشک است، پنیر ریکوتا را در پارچه نازکی بپیچید و یک وزنه سنگین روی آن قرا دهید. پنیر را در این وضعیت از شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.
نکته: شیر مورد استفاده برای تهیه پنیر ریکوتا بهتر است شیر کامل باشد. از شیر بدون چربی برای این منظور استفاده نکنید، زیرا در غیر اینصورت شیر دلمه نشده و پنیر درست نمیشود.
پنیر ریکوتا نوعی پنیر با بافت نرم و خامهای است که میتوانید نمک آن را به دلخواه کم و زیاد کنید. میزان رطوبت و خشکی این پنیر را میتوان با آبگیری آن کنترل کرد. برای درست کردن سس سالاد که نیار به پنیر مرطوب تری دارد، بهتر است آب پنیر زیاد از آن خارج نشود. ولی برای تهیه غذاهایی مانند چیزکیک که باید از ریکوتای کاملا چکیده یا خشک استفاده کرد تا آب نیندازد، باید آب پنیر بیشتر گرفته شود. برای درست کردن ریکوتای قالبی نیز پس از اینکه پنیر ۲ ساعت ماند و آب آن خارج شد، در ظرفی یک لایه پارچه پهن کرده و ریکوتا را در آن بریزید. سطح پنیر را صاف کرده، سلفون بکشید و ۱ ساعت در یخچال قرا دهید. سپس ریکوتا را در ظرف سرو برگردانید و پارچه را از روی آن جدا کنید. پارچه مانع چسبیدن پنیر به ظرف میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر
#کیک_رنگین_کمان🌈
1 بسته پودر کیک شکلاتی آماده
1 بسته پودر کیک وانیلی آماده
8 ق.چ رنگ خوراکی
4 عددتخم مرغ
2 پیمانه
روغن
2 پیمانه آب سرد
پودر کیک شکلاتی و وانیلی را مطابق دستورالعمل روی پاکت که معمولا شامل 2 تخم مرغ یک لیوان آب و یک لیوان روغن است، آماده کنیدمخلوط کیک وانیلی را به چهار قسمت تقسیم کنید و از چهار رنگ خوراکی متفاوت برای هر قسمت استفاده کنیددر قالب مورد نظرتون، 1/3 مواد کیک شکلاتی را بریزید، مواد کیک های رنگی را روی آن بریزید، و باقیمانده کیک شکلاتی را روی آن ها بریزیدقالب را در فر از پیش گرم شده در دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 35 دقیقه قرار دهیدکیک شما آماده س.. نوش جان
@KitchenAuntKhatoon