طریقه رب از گوجه گرفتن
ارسالی از اعضای گروه 😍👇👇
#رب_گوجه خانگی😋😋
در ابتدا گوجه هارو میشوریم وخورد میکنیم هرچقدر ریزتر خورد کنیم مرحله آبکش کردنش راحتتره😊
بعداز اتمام کار گوجه های خورد شده رو چنگ میزنیم ک له بشن (البته وقتی گوجه کم باشه همه اینکارارو میشه با میکسر یا مخلوط کن انجام داد)
اجازه میدیم یک روز بمونه تا ب اصطلاح ترش بشه
روز بعد گوجه رو زیر ورو میکنیم وحسابی هم میزنیم واجازه میدیم یکساعت بگذره ،بعد ازین زمان میبینید آب تقریبا زرد رنگ روی گوجه ها هست اون آب رو باید دور انداخت چون زمان پخت رو خییییلی میبره بالا😏ورب رو هم ترش میکنه😝
بعد از صافی رد میکنیم و میزاریم رو حرارت تا ب جوش بیاد ،تا زمانی ک ب جوش میاد باید خیلی حواسمون باشه تا ته نگیره چون گوشت گوجه ک از صافی رد شده ته نشین میشه
باید اجازه بدیم آب گوجه خشک بشه تو مرحله آخر احتمال داره محلولمون حباب بزنه واب گوجه که کمی هم سفت شده بپره بیرون از ظرف😕پیشنهاد میکنم آب گوجه رو توی قابلمه لبه بلند بزارید رو حرارت یا اینکه تو این مرحله چند قاشق روغن مایع بهش اضافه کنید☺️
ی کم دیگ صبوری کنید رب گوجتون آماده اس 😋😍
بعداز مرحله حباب زدن نمک دریا بهش اضافه میکنید باتوجه ب ضاعقتون البته باید بگم اگ مدت طولانی میخواین نگه دارین باید نمکشو ی کم زیاد کنید😊
تو این مدت هم از هم زدن غافل نشید ک امکان داره بچسبه ته ظرف وربتون سیاه بشه رنگش😞
وقتی دیگه از ظرفمون بخار خارج نشد ورب به کفگیرمون نچسبید ربمون آماده اس😋😋😍
و اینکه اگ آبش خوب خشک نشه ربتون ب مرور کپک میزنه😔
خسته نباشید کدبانوها😘🙏
۱۵ کیلو گوجه سه کیلو رب گوجه بهم داد😌(البته بخاطر درد دست نتونستم خوب آبکش کنم😐☺️)
#اقتصادمقاومتی👌👌👏👏💪
@KitchenAuntKhatoon
به قول یکی از دوستان
همه ی ما از زیر و رو شدن زندگی میترسیم
از کجا معلوم ،
شاید زیرش بهتر از روش باشه
مثل ماکارونی با ته دیگ سیبزمینی😋😍
@KitchenAuntKhatoon
#کمپوت #گیلاس خانگی
مواد لازم
1 کیلو گیلاس سالم و مرغوب
1 لیوان دسته دار شکر- اگر شیرینی بیشتر دوست دارید 1/5 بریزید
1 قاشق غذاخوری پودر شربت گیلاس (طعم کمپوت عالی میشه)
1 دانه هل
آب به میزان لازم (مقداری که سطح گیلاس ها را پر کند)
مراحل
ابتدا آب و شکر رو مخلوط کنید و بزارین روی گاز تا بجوشه. حالا زیرشو خاموش کنید و بزارین از داغی بیفته ،چون اگه داغ باشه گیلاسا ترک میخوره ،حالا گیلاسها رو بریزین توش و زیرشو روشن کنید. شعله زیاد نباشه که گیلاسها ترک نخورن ،با شعله کم حدود 40 دقیقه شاید طول بکشه.
گیلاس کمی دیرتر از سایر میوه ها پخته می شود ، حالا بچشید و ببینید اگه گیلاس کااااملا پخته و موقع خوردن هسته اش به گوشت گیلاس چسبید نیس حرارت را خاموش کنید و تو همون ظرف بزارین به دمای محیط برسه،بریزید داخل شیشه بزارید یخچال...
🔴🔴🔴روش دوم :با این دستور دوم کمپوتتون دارای موندگاری بالایی خواهد داشت ،اول یه شیشه تمیز که درش فلزی هست رو خوب بشورید و کاااامل خشک کنید. حالا گیلاسها رو که شسته شدن و کاملا خشک هستن بریزین توی این شیشه حالا تو یه قابلمه شکر و آب رو جوش بزنین و بریزین روی گیلاس ها درب شیشه رو محکم ببندین.یه قابلمه بزرگ رو تا بیشتر از نصفه آب بریزین و شیشه ها رو بچینید داخلش این آب که میجوشد، گیلاس ها هم توی شیشه پخته می شوند.
بهتره آب قابلمه تا زیر درب شیشه پر شود،بعد که گیلاسها پخته شدن آروم شیشه ها رو دربیارین و بزارین بیرون یک دفعه تو جای سرد نزارید خنک شدن میتونید داخل یخچال بزارید
🔴نکته:به این روش اماده کردن کمپوت حداقل 5تا 6 ماه ماندگاری دارد
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرنگ پفکی به شکل قنادی ها 😍🍭
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک غذای خوشمزه با بادمجان 🍆
5 بادمجان را در مکعب های کوچک خرد کرده و آنها را سرخ کنیم 1 قاشق غذاخوری روغن و 1 پیاز خرد شده خرد شده را در قابلمه ریخته. 300 400 گرم گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. به بادمجان سرخ شده اضافه کرده و پخت و پز را روی حرارت کم ادامه دهیم ، در آخر نمک ، فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، را اضافه کرده و بپزید
.4 خمیر یوفکا
برای خیس کردن خمیر:
1 فنجان آب
نصف لیوان روغن
1-2 قاشق غذاخوری سرکه خمیر را روی یک سطح صاف پهن کنیم و آن را با آب روغنی مرطوب کنیم ... خمیر دیگر را روی آن بگذارید و همه جا را با آب روغنی خیس کنید. .
سس بشامل:
1 قاشق غذاخوری کره را ذوب کنید ، 1.5 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید و به مدت 1 الی2 دقیقه در حرارت کم سرخ کنید.
در صورت وجود می توانید جوز هندی بسیار کمی رندهو اضافه کنید.
در آخر ،1.5 فنجان شیر اضافه کرده و هم بزنید.در فر با حرارت 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزید ، آن را از فر خارج کنید ، پنیر رنده شده را اضافه کنید و مجدداً به مدت 2 یا 3 دقیقه در فر بپزید.
بدون صدا ببینید🔇
@KitchenAuntKhatoon