امروز روز اول ماه ربیع الثانی است 💫💫💫
نماز اول ماه✨
در روز اوّل دو رکعت نماز بجا آورد، در رکعت اول پس از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «توحید» و در رکعت دوم بعد از سوره «حمد» «سیمرتبه» سوره «قدر» بخواند و پس از نماز صدقه بدهد؛ چون چنین کند، سلامتیاش را در آن ماه از خدا خریده است.
از بعضی روایات استفاده میشود که پس از نماز چنین بخواند:
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ مَا مِنْ دَابَّةٍ فِي الْأَرْضِ إِلّا عَلَى اللَّهِ رِزْقُهَا وَ يَعْلَمُ مُسْتَقَرَّهَا وَ مُسْتَوْدَعَهَا، كُلٌّ فِي كِتَابٍ مُبِينٍ.﴾
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿وَ إِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلا كَاشِفَ لَهُ إِلّا هُوَ، وَ إِنْ يُرِدْكَ بِخَيْرٍ فَلا رَادَّ لِفَضْلِهِ، يُصِيبُ بِهِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ، وَ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ.﴾
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ، ﴿سَيَجْعَلُ اللَّهُ بَعْدَ عُسْرٍ يُسْراً﴾ ،
﴿مَا شَاءَ اللَّهُ لا قُوَّةَ إِلّا بِاللَّهِ﴾ ،
﴿حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَكِيلُ﴾ ،
﴿وَ أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ، إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ﴾ ،
﴿لا إِلَهَ إِلّا أَنْتَ، سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ﴾ ،
﴿رَبِّ إِنِّي لِمَا أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ﴾ ، ﴿رَبِّ لا تَذَرْنِي فَرْداً، وَ أَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ﴾.
#نماز_اول_ماه
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍿🍿پفیلا رنگی🍿🍿
سلام به روی ماهتون 🌙🌙
شب و روزتون درگیر آرامش ❤️
امشب خواستی فیلم ببینی این دلبرا رو درست کن بزار بغل دستت لذتشو ببر🍿🍿😊
این نکاتو رعایت کن نه تنها پفیلای ترد و عالی میپزی بلکه رنگی وجذابش هم میکنی😍 اخه ببین چه خوشرنگ و دلبر شدن🤩
✅✅زردچوبه حتما حتما لحظه اخر بریزید زمانیکه یدونش ترکید که زردچوبه نسوزه و بوی زردچوبه هم زیاد نشه.
✅از پاپریکای خوش رنگ و با کیفیت استفاده کنید.
پاپریکاهای شرکتی چند تا خریدم بد رنگ بودن پس با اونا انتظار نداشته باشین قرمز و خوشرنگ بشه.
✅حرارت حتما اولش خیلی زیاد باشه و چند بار قابلمه رو تکون بدین که ذرتا بچرخن.
✅پاپریکا و نمک رو حتما باید داغ داغ بریزین و گرنه نمیچسبه و طعم نمیگیره.
اگه به عطر زردچوبه حساسید پاپریکا درست کنید چون کمی عطر زردچوبه رو داره.
🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿
مواد لازم:
ذرت
نمک
روغن
پودر پاپریکا
زردچوبه
پارت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارت دوم
م:@mazeh.media
#پفیلا_خونگی #پفیلاخونگی
#ذرت
#پفیلا #پاپکورن #پاپکورن_خانگی #پاپکورن_ساز #پاپ_کورن #پاپ_کورن_ساز
#پفیلارنگی
#میانوعده #میانوعده_کودک #میانوعده_سالم #عصرانه #عصرانه_سالم
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شما و این هم آموزش نحوه درست کردن چای به خونگی طور با دارچین و گل محمدی و هل یا چای سیب هم طعم معرکه پیدا میکنه
البته طبع چای به سرد نیست خود به میوه معتدل محسوب میکنن
#چای #به #میوه_به #چای_به
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon ࿐
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
این شما و این هم آموزش نحوه درست کردن چای به خونگی طور با دارچین و گل محمدی و هل یا چای سیب هم طعم م
خواص چای به
این دمنوش حاوی آنتی اکسیدان هایی است که موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و فیبر رژیمی موجود در این مویه موجب بهبود در عملکرد دستگاه گوارشی میشود.
این دمنوش تاثیر زیادی بر درمان اسهال و التهاب و ورم معده دارد.
طبع به گرم و خشک است، اما گرمای آن زیاد نیست و برخی از حکمای طب سنتی طبع آن را متمایل به معتدل دانسته اند.
مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به، مصرف آن همراه انیسون یا عسل و مربا کردن آن با عسل است.
به تقویت کنده قلب است.
ادرار آور است.
نرم کننده سینه است.
مقوی معده و دستگاه هاضمه است.
قابض است.
برگهای برگ به تسکین درد در دوران قاعدگی کمک می کند.
در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است.
برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است.
به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است.
در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد.
تارهای صوتی و گلو را نرم می کند.
کسانی که از بی خوابی رنج می برند، دمنوش میوه به برایشان عالی است.
برگ درخت کنیز برای مشکل سوء هاضمه مفید است.
بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد.
کسانی که از تنگی نفس رنج می برند دمنوش برگ درخت به برایشان یکی از درمان های سریع باشد.
برگ درخت به مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کند.
استحمام با چای ولرم شده برگ انبه زیبایی پوست بدن شما را تضمین می کند.
تب را می کاهد.
از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.
بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ میگردد و خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری میکند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج میگردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.میوه به بر اساس اقلیمی که کشت می شود ،دارای نوع میوه است:به شیرین : طبیعت آن در گرمی و سردی، نزدیک به اعتدال است و در ایجاد نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی قویتر از دیگر انواع عمل میکند.
به ترش : دارای طبیعت سرد در درجه اول و خشک در درجه دوم است و در تقویت معده ، قویتر از نوع شیرین عمل میکند. عصاره آن در رفع تشنگی و استفراغ مکرر مفید است و ادرارآور خوبی نیز هست.
به میخوش : در گرمی و سردی، معتدل و در درجه دوم خشک است. خواص آن مشابه دو نوع دیگر است و زیادهروی در مصرف آن موجب بروز سکسکه می گردد
بِه سرشار از ویتامینهای A و B و C، املاح آهکی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، قند و پپتین است. پزشکان معتقدند ویتامین A در تجدید قوای جوانی و ویتامین B در تعادل اعصاب نقش دارند. بِه، سیستم عصبی فرد را آرام میکند و پتاسیم بالای آن، فشار خون را پایین میآورد.
طبع بِه رسیده (زرد)، گرم و خشک رو به معتدل است. بِه ترش و سبز نیز نسبت به نوع زرد و شیرین آن، سردی بیشتری دارد. به همین دلیل بِه برای افراد با طبعهای مختلف، مفید است در حالی که دانه آن یا همان بِهدانه طبیعتی سرد وتر دارد.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون😘
بگید ببینم شما چی صداش میکنید؟
ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟
منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋
کارش راحته و خوشمزه
میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره
ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره
طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه
پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌
مواد لازم:
گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ
خیار ۱کیلو
هویج ۱کیلو
گوجه حدودا ۵کیلو
فلفل تند و شیرین
سیر ۶ بوته
سرکه
نمک
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه:
❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک"
نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌
اول از همه گوجه رو با دستگاه غذاساز یا رنده پوره کنید" اصلا احتیاجی نیست پوست گوجه رو بگیرید یا تخم گوجه رو جدا کنید"
پوره رو با درصدی که گفتم به همراه سرکه و نمک بجوشونید. فقط ۵ دقیقه قل بزنه کافیه
گل کلم رو ریز خرد کنید و بشورید و بزارید کاملا آبش بره تا ترشی کپک نزنه
خیار رو پوست نگیرید و نگینی خرد کنید تا نرم نشه و ترشی کپک نزنه
هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید
فلفل هم تند باشه و هم شیرین
سیر طعم بسیار عالی به این ترشی میده پس حتما زیاد استفاده کنید
تو شیشه اول آب گوجه بریزید بعد مواد رو بریزید تا هم زدنش براتون سخت نشه..لایه به لایه بریزید
درب ظرف رو محکم ببنید و مطمئن باشید هوا نمیکشه
دو روز تو دمای محیط خونه بزارید تا برسه و بعد یه جای خنکتر بزارید مثل حیاط. بالکن.راه پله...برای دوهفته درش رو اصلا باز نکنید
بعدش آماده
نوش جونتون
#ترشی #ترشی_گوجه
#ترشی_اب_گوجه
#سالادگوجه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐