eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍿🍿پفیلا رنگی🍿🍿 سلام به روی ماهتون 🌙🌙 شب و روزتون درگیر آرامش ❤️ امشب خواستی فیلم ببینی این دلبرا رو درست کن بزار بغل دستت لذتشو ببر🍿🍿😊 این نکاتو رعایت کن نه تنها پفیلای ترد و عالی میپزی بلکه رنگی وجذابش هم میکنی😍 اخه ببین چه خوشرنگ و دلبر شدن🤩 ✅✅زردچوبه حتما حتما لحظه اخر بریزید زمانیکه یدونش ترکید که زردچوبه نسوزه و بوی زردچوبه هم زیاد نشه. ✅از پاپریکای خوش رنگ و با کیفیت استفاده کنید. پاپریکاهای شرکتی چند تا خریدم بد رنگ بودن پس با اونا انتظار نداشته باشین قرمز و خوشرنگ بشه. ✅حرارت حتما اولش خیلی زیاد باشه و چند بار قابلمه رو تکون بدین که ذرتا بچرخن. ✅پاپریکا و نمک رو حتما باید داغ داغ بریزین و گرنه نمیچسبه و طعم نمیگیره. اگه به عطر زردچوبه حساسید پاپریکا درست کنید چون کمی عطر زردچوبه رو داره. 🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿🍿 مواد لازم: ذرت نمک روغن پودر پاپریکا زردچوبه پارت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شما و این هم آموزش نحوه درست کردن چای به خونگی طور با دارچین و گل محمدی و هل یا چای سیب هم طعم معرکه پیدا میکنه البته طبع چای به سرد نیست خود به میوه معتدل محسوب میکنن •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐@kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
این شما و این هم آموزش نحوه درست کردن چای به خونگی طور با دارچین و گل محمدی و هل یا چای سیب هم طعم م
خواص چای به این دمنوش حاوی آنتی اکسیدان هایی است که موجب افزایش سوخت و ساز بدن شده و فیبر رژیمی موجود در این مویه موجب بهبود در عملکرد دستگاه گوارشی میشود. این دمنوش تاثیر زیادی بر درمان اسهال و التهاب و ورم معده دارد. طبع به گرم و خشک است، اما گرمای آن زیاد نیست و برخی از حکمای طب سنتی طبع آن را متمایل به معتدل دانسته ‎اند. مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج به، مصرف آن همراه انیسون یا عسل و مربا کردن آن با عسل است. به تقویت کنده قلب است. ادرار آور است. نرم کننده سینه است. مقوی معده و دستگاه هاضمه است. قابض است. برگهای برگ به تسکین درد در دوران قاعدگی کمک می کند. در تخلیه و کاهش ترشحات واژن موثر است. برای عملکرد صحیح کبد و پاکسازی کبد مفید است. به صورت قابل توجهی برای زخم های زخم معده مفید است. در بیماری هایی مانند برونشیت نقش بهبود دهنده داردد. تارهای صوتی و گلو را نرم می کند. کسانی که از بی خوابی رنج می برند، دمنوش میوه به برایشان عالی است. برگ درخت کنیز برای مشکل سوء هاضمه مفید است. بدن را آرام می کند و استرس را کاهش می دهد. کسانی که از تنگی نفس رنج می برند دمنوش برگ درخت به برایشان یکی از درمان های سریع باشد. برگ درخت به مشکل اسهال را در مدت زمان کوتاهی برطرف می کند. استحمام با چای ولرم شده برگ انبه زیبایی پوست بدن شما را تضمین می کند. تب را می کاهد. از بیماران قلبی در برابر مشکلات جدی تر این عضو مهم محافظت می کند.
بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ می‏گردد و خوردن به موجب تقویت معده و دهانه ی آن شده و از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری می کند و از بدبویی دهان جلوگیری می‏کند. میوه به خام دیرهضم بوده و به کندی از معده عبور کرده و به شدت موجب یبوست مزاج می‏گردد اما دمنوش به و به پخته این عوارض را ندارد.میوه به بر اساس اقلیمی که کشت می شود ،دارای نوع میوه است:به شیرین : طبیعت آن در گرمی و سردی، نزدیک به اعتدال است و در ایجاد نشاط و تقویت قوای قلبی و مغزی قوی‏تر از دیگر انواع عمل می‏کند. به ترش : دارای طبیعت سرد در درجه اول و خشک در درجه دوم است و در تقویت معده ، قوی‏تر از نوع شیرین عمل می‏کند. عصاره آن در رفع تشنگی و استفراغ مکرر مفید است و ادرارآور خوبی نیز هست. به میخوش : در گرمی و سردی، معتدل و در درجه دوم خشک است. خواص آن مشابه دو نوع دیگر است و زیاده‏روی در مصرف آن موجب بروز سکسکه می ‏گردد بِه سرشار از ویتامین‌های A و B و C، املاح آهکی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، قند و پپتین است. پزشکان معتقدند ویتامین A در تجدید قوای جوانی و ویتامین B در تعادل اعصاب نقش دارند. بِه، سیستم عصبی فرد را آرام می‌کند و پتاسیم بالای آن، فشار خون را پایین می‌آورد. طبع بِه رسیده (زرد)، گرم و خشک رو به معتدل است. بِه ترش و سبز نیز نسبت به نوع زرد و شیرین آن، سردی بیشتری دارد. به همین دلیل بِه برای افراد با طبع‌های مختلف، مفید است در حالی که دانه آن یا همان بِه‌دانه طبیعتی سرد و‌تر دارد.
اگر تمایل به خوردن شیره یا آب بِه دارید ۵۰ گرم بِه را خرد کرده با ۵۰ گرم عسل یا شکر مخلوط کنید و در یک لیتر آب جوش بریزید و آنرا روی شعله گذاشته تا بجوشد و حجم آن نصف شود، سپس آن را مصرف کنید.
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام به روی ماهتون😘 بگید ببینم شما چی صداش میکنید؟ ترشی گوجه یا سالاد گوجه یا سالاد زمستونی؟ منکه بهش ترشی گوجه ای میگم😋 کارش راحته و خوشمزه میدونید تو ترشی گوجه شیرازی از کرفس استفاده میشه و چندتا ادویه داره ولی بنظر من طعم خیار تو این ترشی بینظیره و اصلا این ترشی احتیاجی به ادویه نداره طعم گوجه و سرکه باید خالص بمونه پس حتما امتحانش کن چون مطمعنا عالی میشه😋👌 مواد لازم: گل کلم ۱عدد تقریبا بزرگ خیار ۱کیلو هویج ۱کیلو گوجه حدودا ۵کیلو فلفل تند و شیرین سیر ۶ بوته سرکه نمک •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: ❌❌" به ازای هر ۱ و نیم لیتر پوره گوجه؛ یک الی یک و نیم لیوان سرکه و ۲ الی ۳ ق غ سرپُر نمک" نمک رو حتما طعم کنید؛ باید حتما خوش نمک باشه.. اگر گوجه تون شیرین باشه نمک بیشتری میخواد..❌❌ اول از همه گوجه رو با دستگاه غذاساز یا رنده پوره کنید" اصلا احتیاجی نیست پوست گوجه رو بگیرید یا تخم گوجه رو جدا کنید" پوره رو با درصدی که گفتم به همراه سرکه و نمک بجوشونید. فقط ۵ دقیقه قل بزنه کافیه گل کلم رو ریز خرد کنید و بشورید و بزارید کاملا آبش بره تا ترشی کپک نزنه خیار رو پوست نگیرید و نگینی خرد کنید تا نرم نشه و ترشی کپک نزنه هویج رو پوست بگیرید و نگینی خرد کنید فلفل هم تند باشه و هم شیرین سیر طعم بسیار عالی به این ترشی میده پس حتما زیاد استفاده کنید تو شیشه اول آب گوجه بریزید بعد مواد رو بریزید تا هم زدنش براتون سخت نشه..لایه به لایه بریزید درب ظرف رو محکم ببنید و مطمئن باشید هوا نمیکشه دو روز تو دمای محیط خونه بزارید تا برسه و بعد یه جای خنکتر بزارید مثل حیاط. بالکن.راه پله...برای دوهفته درش رو اصلا باز نکنید بعدش آماده نوش جونتون •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶️کپشن رو حتما بخونید🔶️ لطفا انرژیا نیفته🙋‍♀️ سلام سلام من و ترشی بازم اومدیم خدمتتون😍 یه ترشی خوشمزه با طعم متفاوت🤗 ما ترشی قارچ و زیتون صداش میکنیم ولی اسپانیایی و پیتزایی هم بهش میگن 😉 بریم سراغ مواد لازم مواد لازم قارچ ۲۰۰ گرم زیتون ۲۰۰ گرم یا نصف لیوان هویج نگینی نصف لیوان ذرت کنسروی نصف لیوان فلفل دلمه رنگی نگینی نصف لیوان بادمجون دودی ۳ ق غ فلفل تند ترشی به اندازه دلخواه(من نصف لیوان ریختم) موسیر خشک ۲ ق غ سیر اگه دوست داشتید ۵ حبه پوره گوجه ۲ لیوان آب و سرکه طرز تهیه همه سبزیجات رو خورد کنید گوجه رو هم پوره کنید موسیر رو هم با اب گرم خیس کنید تا نرم بشه . آب و سرکه (از هر کدوم ۱ لیوان)و پوره گوجه و کمی زردچوبه و نمک رو با هم مخلوط کنید بزارید روی گاز تا یه جوش بخوره بعد خنک شدن روی سبزیجات بریزید اگه خشک بود و نیاز به سرکه داشت به مقدار مساوی آب و سرکه بریزید. 🔴نکته موسیر و بادمجون دودی رو حذف نکنید طعمشو عالی میکنه مقدار مواد بستگی به ذائقه شما داره میتونید کم و زیاد کنید اگه دوست داشتید کمی سیاه دونه به ترشی اضافه کنید اگه از چیزی خوشتون نیومد حذفش کنید🙂🙂 امیدوارم درست کنید و حالشو ببرید😉    •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا