کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#کیک #کیک_بدون_پیمانه #کیک_با_قاشق ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
کیک ایتالیایی ۱۲ قاشقی
مواد لازم برای۸ نفر
آرد سفید ۱۲ قاشق غذا خوری
شیر ۱۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع ۱۲ قاشق غذا خوری
شکر ۱۲ قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر ۱.۵ قاشق غذا خوری
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
آب لیمو تازه ۱ قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو ترش ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد
نمک ۱ پنس
طرز تهیه
۱- شکر و تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن دستی یا برقی خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ بشه
۲- روغن مایع شیر رنده پوست لیمو آب لیمو رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
۳- آرد و بیکینگ پودر و نمک رو تو دو مرحله روی مواد الک کنید و با همزن دستی لیسک یا کندترین دور همزن برقی فقط در حد مخلوط و یکدست شدن مواد هم بزنید
۴- قالب ۲۰ رو چرب کرده و اردپاشی کنید کف کاغذ هم کاغذ روغنی بیندازید مواد رو داخل قالب بریزید و یکیدوبار آروم قالب رو به سطح کار بکوبید تا حباب های ایجاد شده خارج بشه
۵- در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار بدین بعد از نیم ساعت خلال دندون داخل کیک بزنید اگه تمیز بیرون اومد پخت کیک کامل شده
۶- بعد از خارج کردن از فر اجازه بدین سرد بشه از قالب خارج کنید و با پودر قند یا شکلات یا هر تزیینی که دوست داشتید سرو کنید
نوش جان
سایر نکات
اگه لیمو در دسترس نداشتید یک قاشق چای خوری زعفران و کمی پودر هل میتونید جایگزین کنید
این کیک برای یک لایه خامه کشی هم مناسب هست چون پف خوبی داره
این کیک رو هم مثل تمام کیکهای دیگه میتونید بدون فر و داخل قابلمه تهیه کنید عکسی که روی دستور هست بدون فر پخته شده
سعی کنید برای اندازه گیری از قاشق های اندازه گیری استفاده کنید با قاشق معمولی هم میشه
تهیه و ترجمه از خودم هست
کپی با ذکر منبع لطفا LEILI.A
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
#نان_رول_پشمکی
بافت عالی
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
#نان_رول_پشمکی بافت عالی ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
نان رول پشمکی
#نان #نان_رول
مواد لازم برای۴ نفر
آرد سفید ۲ پیمانه
شیر ۲/۳ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق چای خوری
وانیل یا پودرهل ۱/۴ قاشق چای خوری
کره ۲۰ گرم
مارمالاد (برای فیلینگ) به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- کره و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره ذوب شده و شیر کمی گرم شود در ظرفی باقی مواد به جز آرد را باهم مخلوط کرده شیر و کره را هم افزوده و به خوبی با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید(اگر از سالم بودن مخمر اطمینان ندارید حتماابتدا با نصف مقدار شیر و ۱ قاشق شکر آن را عمل بیاورید ب این صورت که پنج تا ده دقیقه کنار بگذارید تا پف کند و سپس با مواد مخلوط کنید)
۲- در مرحله آخر آرد را کم کم افزوده ابتدا با قاشق مخلوط کنید و پس از جمع شدن خمیر با دست به خوبی ورز دهید ده دقیقه تا یک ربع خمیر را حسابی ورز دهید سپس ۱ تا ۲ ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود
۳- بعدازاستراحت خمیر را به سه قسمت تقسیم کرده چونه بگیرید و مجددا ۵ دقیقه استراحت دهید سپس هر چونه را با وردنه به شکل مستطیل به ضخامت حدود ۲ میلیمتر باز کنید از یک سمت آن با چاقو یا پیتزا بر شیارهایی موازی به فاصله تقریبا نیم سانت ایجاد میکنیم و طرف دیگر فیلینگ دلخواه گذاشته و نان را از سمت فیلینگ با دقت رول میکنیم و گوشه ها را خوب فیکس میکنیم تا بعد از پخت از هم باز نشوند
۴- رول ها را داخل قالب که از قبل کاغذ روغنی چرب شده دران انداخته ایم(کف و دیواره ها) کنار هم به صورت دایره ای قرار میدهیم روی آن را پوشانده و باز به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم.
سپس با مقداری شیر و زرده تخم مرغ رومال کرده و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی نیم ساعت تا زمان طلایی شدن روی نان قرار میدهیم
سایر نکات
تعداد رول ها را میتوانید به دلخواه ۳ یا ۵ عدد در نظر بگیرید برای این مقدار خمیر من قالب ۱۸ رو انتخاب کردم و نانم ۳ قسمتی بود از قالب میان تهی یا انواع قالبهای گرد یا حتی مربع میتوانید استفاده کنید
بعد از پخت روی نان به دلخواه کره یا عسل یا شربت بار رومال کنید
برای فیلینگ از انواع مربا یا مارمالاد شکلات نوتلا پودینگ انواع کرمفیل ها یا پنیر و مغزیجات میتوانید استفاده کنید من مارمالاد انجیر رو انتخاب کردم
درصورتیکه بدون مغزی نان رو میپزید و شیرین تر دوست دارین میزان شکر رو بیشتر کنید
امیدوارم درست کنید و دوست داشته باشید
درصورت کپی و استفاده لطفا منبع رو ذکر کنید با تشکر
╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮
@kitchenAuntKhatoon
╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
🌸 امام حسن عسکری (علیه السلام) میفرمایند :
هرکس در دنیا برای دوستان و هم نوعان خود فروتنی نماید، در پیشگاه خداوند در زُمره صِدّیقین و از شیعیان امام علی (علیه السلام) خواهد بود.
«بحارالأنوار، ج. 41، ص. 55، ح. 5»
#میلاد_امام_حسن_عسکری