eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
صبحت بخیر ای تمامِ خیر ، ای مفهومِ خیر.. صبحت بخیر ای خورشید من ، روشنای دل.. صبحت بخیر ای آرزوی من ، آشنای دل.. صبحت بخیر ای غریب صبور ، تنهاترین پدر.. من که هر روز با رخصت سلام به آستان معطرتان صبحم بخیر می شود.. ای کاش روزی هم با مژده ی ظهورتان صبـح همه بخیر شود ... اللّهُمّ عَجّلْ لِوَلیّکَ الفَرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید که ز انفاس سحر مست شویم باید همگی عاشق یکدست شویم صبحی دگر است و عاشقی باید کرد از عطر خدا واله و سرمست شویم سلام صبحتون بخیر امروزتون مملو از شادی و آرامش 🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای قشنگم 🍉پیشاپیش یلدا مبارک 🍉 امروز اومدم با یکی دیگه از آموزش های یلداییمون این آموزش خیلی کاربردیه و مطمئنم به کار هممون میاد درست کردن باقالی بشیوه بازاری فقط چند تا نکته کوچیک داره امیدوارم درست کنید و لذت ببرید😋😋🥰 ✅مواد لازم: 🍉۵۰۰ گرم باقالی خشک 🍉آب به میزان لازم 🍉نمک گلپر سماق سرکه ✅طرز تهیه: 🍉باقالی رو شسته و ۲۴ ساعت خیلی میکنیم 🍉در طول این ۲۴ ساعت چندبار آبش رو عوض میکنیم 🍉داخل قابلمه ریخته و روش آب میریزیم دو سه ساعتی اجازه میدیم که بپزه 🍉هر از گاهی چک میکنیم اگر آب کم شد و پخته نشده بود آب جوش اضافه میکنیم 🍉بعد از پخت کمی به آبش نمک اضافه میکنیم و سرو میکنیم 🍉نمک گلپر سماق و سرکه میریزیم و نوش جان 🍉این همون باقالی بازاری خوشمزس😋😋 پارت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارت دوم پخت باقالی به روش بازاری •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کیک اسفنجی خوش بافت 🤩🤩🤩 مناسب خامه کشی یا عصرانه مواد اولیه: تخم مرغ چهار عدد شکر ۱۲۰ گرم روغن مایع ۴۰گرم آب ولرم ۴۰گرم آرد۱۲۰ گرم بیکینگ پودر ۴ گرم پودر کاکائو ۲۰ گرم وانیل نصف قاشق چایخوری طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کرده 🙄 سفیده ها در کاسه همزن کاملا خشک و تمیز میریزیم و فرم میدهم🥰 ( آنقدر باید هم بزنید تا اگر کاسه همزن را برگردانید سفیده از آن بیرون نریزد ) ( تخم مرغ ها هم دمای محیط باشد ) زرده تخم مرغ و شکر و روغن را در کاسه همزن میریزم پنج دقیقه هم می زنیم و وانیل را به آن اضافه میکنیم و دوباره یک دقیقه می‌زنیم😃 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این مرحله دو بار با استفاده از یک لیسک مواد را زیر و رو کنید تا شکر کاملا حل شود.😘 آب را اضافه کرده و یک دقیقه هم می‌زنیم فر را روشن کنید با دمای ۱۸۰ درجه . مواد خشک ( آرد. پودرکاکائو.بیکینگ پودر) را داخل مایع کیک الک میکنیم و هم می‌زنیم .🤩 بعد از آن سفیده را طی دو یا سه مرحله اضافه میکنیم و خیلی آرام هم می‌زنیم .😌 کف قالب هجده یا شانزده سانتی کاغذ روغنی می اندازیم و مواد را داخلش میریزیم .🥺🤔 قالب را در طبقه وسط فر میگذاریم . بعد از چهل دقیقه کیک آماده است😋 نکته 🎈 ‌دما فقط باید از پایین باشد ‌در فر را تا ۴۰ دقیقه به هیچ عنوان باز نکنید ‌ظرفی که میخواهید سفیده را فرم بدهید کاملا تمیز و بدون ذره ای آب باشد. ‌هنگام جدا کردن زرده و سفیده احتیاط کنید که حتی ی قطره از زرده، وارد سفیده نشود . ‌بعد از پخت به سرعت کیک از قالب خارج نکنید حداقل باید پانزده دقیقه خنک شود ‌مواد اولیه تازه باشد و دقیقا با ترازو وزن شود. ‌بدون ترازو نمیتونید این کیک رو تهیه کنید چون نیاز به اندازه گیری دقیق دارد •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا