eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
اگر از خمیر مایه فوری استفاده میکنید نیاز نداره که با اب گرم بزارید پف کنه مستقیم مخلوط آرد بکنید. تا یه خمیر لطیف و بدست نچسب بدست بیاد اگر بدست چسبید با کمی آرد درستش کنید. روی خمیر بدست امده یه حوله بکشید و بگذارید برای 1 ساعت بمونه تا حجمش 2 برابر بشه بعد خمیر رو به قسمتهای کوچک به اندازه نارنگی تقسیم کنید ( من به 8 قسمت تقسیم کردم ) گردش کنید و هر گوله را باز کنید و 1 قاشق از مواد سیب زمینی رو داخل خمیر بزارید و لبه های خمیر رو محکم به هم بچسبونید و روی نانها زرده تخم مرغ بمالید و کمی تخم خشخاش بریزید. و بزارید داخل فر روی 350 درجه فارنهایت که از قبل روشن کردید به مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که روی نانها طلایی بشه _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
💚 موجـیم و طلوعے از ظفر مےخواهيم آن نور هميشہ مُستقر مےخواهيم ما اهل زمينِ خستہ از ظلمتـــ جور خورشيد نگاه مُنتظَـر مےخواهيم
خراسانی مواد لازم برای۳ نفر برنج ۲ پیمانه پلوپز گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم پیاز رنده شده کوچک ۱ عدد تخم مرغ 1 تا 2 عدد سماق ۱ قاشق غذا خوری نمک ، فلفل قرمز به مقدار لازم جعفری خردشده ۲ قاشق غذا خوری فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چای خوری روغن به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا برنج را آبکش و دم بگذارید(میتوانید از برنج شب مانده دیشب هم استفاده کنید اما باید گرم کنید)با گوشتکوب بکوبید طوری که حالت چسبندگی پیدا کند. ۲- پیاز رنده شده را بهمراه گوشت چرخکرده به برنج اضافه کنید. جعفری،نمک،فلفل،سماق،فلفل سیاه و ۱ عدد تخم مرغ را به برنج افزوده و بادست تمیز تمام مواد را باهم ترکیب کنید. ۳- اگر مواد شما سفت بود تخم مرغ بعدی را هم اضافه کنید، برای من یک تخم مرغ کافی بود غلظت مواد این کباب مانند غلظت مواد فلافل میباشد. ۴- تابه نچسبی را روی حرارت ملایم گاز بگذارید بعد روغن بریزید اجازه دهید حتما داغ شود بعد از مواد به اندازه مناسب بردارید و در دست فرم دهید و در تابه قرار دهید اجازه دهید کامل سرخ شود بعد طرف دیگر را برگردانید. نوش جان سایر نکات برای سرخ کردن بهتر است از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده شود. این غذا را با نان سرو کنید. این غذا وعده مناسبی برای شام می‌باشد. این غذا ۴۰% انرژی، ۶۵% پروتئین مورد نیاز روزانه بدن را تامین می‌کند. ۳۵% آهن، ۴۰% روی و ⅓ اسیدفولیک و سلنیم و مس مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند. تامین نسبی ویتامین‌های خانواده B خصوصا ویتامین B۳ از دیگر خصوصیت این غذاست. برای این از برنج هندی استفاده نکنید. _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام حضرت زندگی ، مهدی جان سلامی از ژرفای قلبم ... سلامی از ذره ذره ی وجودم ... سلامی سرشار از دلتنگی و امید و محبت ... سلامی لبريز از حسرت و فراق و مهر ... سلامی به وسعت آسمان ها ... سلامی به بیکرانگی پرواز ... سلامی از مشتاقی چشم براه و بی شکیب ... سلامی از فرزندی در انتظار پدر ... سلامی از من که عمری است دیده به راه دوخته ام ... یاد شما را در دل پرورانده ام ... سلام بر شما ای مهربانترین پدر ... ای عزیزترین انیس ... ای آرزوترین بهار ...
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توجه شمارو به دلبرترین دسر یلدایی امسال که احتیاج به قالب هم نداره جلب میکنم😁 پارت اول •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانو ها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بریم سراغ مواد لازمش😋 ژله انار مغز دار یک بسته ژله انار یک بسته ژله آلوئه ورا نصف لیوان بستنی لیوانی نصف لیوان انار دانه شده دو ق شیر اول ژله انار با یک لیوان ابجوش یکدست کنید  دو ق شیر اضافه کردم تا رنگش کدر بشه برای آلوئه ورا با یک لیوان یکدست کنید بذارید نیم بندبشه بستنی نیمه اب اضافه کنید پارت دوم •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه شکلات تخته ای با پودر کاکائو •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
🍮ژله انار 🍮 مواد لازم : یک بسته ژله آلوورا دانه انار طرز تهیه : پودر ژله را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید تا کاملا شفاف شود سپس در ظرف مورد نظر چند قاشق ژله بریزید نیم ساعت در یخچال قرار دهید بعد یک لایه انار بریزید و یک قاشق ژله ومجددا در یخچال قرار دهید و بعد از نیم ساعت مراحل قبل را تکرار کنید تا ظرف شما پر شود 🍉 🍉 _🍃🌸🍃__________ @kitchenAuntKhatoon _🍃🌸🍃__________
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
کیک انار ( ضد جاذبه ) یک ایده جالب برای شب یلدا یک کیک ساده درست کنید هر کیکی میتونه باشه . پو
توضیحاتی در مورد این کیک خدمتتون بدم کیک ضدجاذبه کیک را پختم گذاشتم کاملا سرد سرد شد . 50 گرم شکلات را بن ماری کردم و شکلات را گذاشتم کمی خنک بشه که زیاد شُل نباشه . دقت کنید اصلا نباید بهش روغن اضافه کنید اصلا حتی یک قطره . اگر اضافه کردید شکلاتتان روی کار نمیبنده . حالا یک چنگال را کمی کج کنید من برای محکم کاری چندتا سیخ چوبی پشت چنگال گذاشتم و با فویل بستم . حالا کمی شکلات مذاب روی کیک ریخته و چنگال را شکلاتی کنید تا ته کیک فروکنید(مواظب باشین ته کیک سوراخ نشه). نکته: بعد از فرو کردن چنگال در کیک که محل اتصالش با کیک هست رو شکلات مذاب سرد شده بریزین. تا چنگال تو جاش محکم بشه و لق نزنه یکی دو قاشق شکلات بریزید ده دقیقه دریخچال گذاشته تا شکلات سفت بشه و چنگال محکم باشه یا نیم ساعت بیرون باشه تا شکلات ببنده ( به جای چنگال از هر چیزی میتوانید استفاده کنید ولی محکم باشه ) وقتی چنگال سفت شد کم کم روی چنگال شکلات زدم و انارها را با حوصله چیدم ( شکلات اینجا حکم چسب را دارد ) بازم میگم شکلات خیلی روان نباشد چون کار طول میکشه و دیر میچسبه . وقتی انارها را به چنگال چسباندید الان روی کیک را گاناش نسبتا سفت بریزید. من برای گاناش 100 گرم خامه صبحانه را گرم کردم و 150 گرم شکلات ریختم وقتی آب شد هم زدم تا کمی سفت بشه بعد ریختم روی کیک و بقیه ی انارها را روی گاناش ریختم . تعدادی مارشملو برای تزیین اطراف کیک چیدم . حالا یک انار را برش بزنید ولی دو نیم نشه با پشت قاشق انارها را بتکانید تا انارها بریزد حالا این پوست انار را که باید حتما سبک باشد بالای چنگال قرار دهید . دو سه ساعت در یخچال گذاشته تا گاناش هم کمی سفت شود بعد نوش جان کنید.. •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
5.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برای ژله ی رولی یه رنگ ژله لازم داریم و یک بستنی لیوانی وانیلی یا دو قاشق غذا خوری بستنی وانیلی ‎ژله رو با یک لیوان آب داغ بن ماری میکنید و همین طور که گرمه بستنی رو اضافه میکنیم فقط مقداری هم بزنید که یک دست بشه (زیاد هم‌نزنید که دو فاز بشه) ‎یک سینی رو سلفون بکشید یا کیسه فریزر پهن کنید و به اندازه ی نیم سانت از ژله رو داخلش بریزید (دقت کنید اگر زیاد ضخامت بالا بریزید جالب نمیشه و ژله میشکنه رول نمیشه)بزارید یخچال تا ۴۵ دقیقه و بعد برش بزنید و آروم رول کنید ‎برای چند رنگ شدن ،هر ژله رو با بستنی مخلوط کنید و سینی رو کمی شیب دار نگه دارید و آروم ژله بستنی رو بریزید داخلش و بعد رنگ بعدی ‎نگران نباشید آروم بریزید قاطی نمیشه🙂 ‎نکته:حتما ۴۵ دقیقه بمونه (بیشتر یا کمتر نمونه)و بعد از رول کردن دوباره داخل یخچال بزارید سفت بشه ‎نکته:حتما همین طور که گرمه بستنی سرد رو اضافه کنید 🍉🍉 •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon