بخش دوم
نکات مهم:
🌼مقدار بگینیک پودر باید یک ق چایخوری باشه من موقع ضبط صدا اشتباهی گفتم غذاخوری.
🌼دمای فر گازی:باید ۱۸۰ درجه باشه به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه
🌼دمای فر برقی:۲۰۰ درجه باشه ۳۰ الی ۴۰ دقیقه
اما حتما بعد از نیم ساعت کیک و با خلال چوبی تست کنید زودتر این زمان اصلا در فر باز نکنید تا دما ثابت بمونه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخش سوم
🌼برای فرم دادن سفیده دقت کنید که پره های هم زن و ظرفتون کاملا تمیز و خشک باشه اگه چرب یا خیس باشه سفیده پف نمیکنه
🌼وقتی زرده سفیده جدا میکنید دقت کنید که ذره ای از زرده داخل سفیده نره که باز سفیده پف نمیکنه
🌼مقدار آب و روغن به ازای هر دونه تخم مرغ یک ق غذاخوری هست پس هر چی تعداد تخم مرغ اضافه کردید روغن و آب هم به همین مقدار که گفتم زیاد کنید
🌼برای خامه کشی بهتره که کیک یک روز داخل یخچال استراحت کنه بعد برش بزنید که راحت تر برش بخوره و خورد نشه
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخش چهارم
سعی کردم تمام نکات براتون توضیح بدم
#کیک_شیفون
#کیک_اسفنجی #کیک_پایه #کیک_تولد #اصول_کیک_اسفنجی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
«🖤»
هزارقصھنوشتیم
برصحیفہیدل،اما
هنوزعشقِتوعنوانِ
سرمقالہیماست . . . 🌿
سرباز #امام_زمان
مثل #حاج_قاسم
🌷 چند تا نکته ساده درباره شبکههای اجتماعی
🎯 حداکثر روزی ۲ ساعت براش وقت بذار
🎯 صفحات و آدمهای منفی رو دنبال نکن
🎯 اول صبح گوشی رو دست نگیر
🎯 گوشی رو تو رختخواب نبر
🎯 نظرات منفی رو محدود کن و جواب نده
🎯 آدمهای مزاحم رو بدون فکر کردن بلاک کن!
🎯 حریم خصوصی خودت رو تو انتشار رعایت کن
🎯 سعی کن وقتت رو صرف مطالب مفید کنی و مواظب اسراف در عمرت باش
🎯 یادت نره فضای مجازی هم محضر خداست و نباید در محضر خدا گناه کنیم.
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
#فضای_مجازی
#سوادرسانه
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم خوبید روزتونبخیر
اینم از سوهان کنجدی یا به قول مازندرانی ها پِشتِ زیک ❤
خیلی خیلی عالی و ترد و خوشمزه اس حتما درست کنید و موندگاری خیلی بالایی داره و خیلیم مقوی من درست میکنم همراه با چای میخوریم واقعا توی زمستون عالیه که همیشه باشه
.
کنجد هم دو نوع داریم که سفید و قهوه ای هست این که میبیند محلی هست برای همین یکدست قهوه ای هست .....خیلی راحت و خوشمزه اس و میتونید به مدت طولانی نگه دارید
.
بخش اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان_کنجدی
طرز تهیشم اینه که هر دو لیوان کنجد یک و نیم لیوان شکر میخواد کنجد و یکم رو حرارت تفت میدین تا خوب خشک بشه بعد شکرو مات میکنید با حرارت کم میزارید تا خودش کاملا اب بشه مراقب باشید نسوزه وقتی شکر نصفش اب شد همبزنید
بعد اخر یه قاشق کره اضافه میکنیدو کنجدو میریزید داخلش و تندی هم میزنید تا به همه جا شکر برسه بعد پخشش میکنید رویه سینی که چرب کردید (هم سینی هم وردنه)چون زود خشک میشه باید سریع صافش کنید با وردنه یا گوشتکوب هر چی به ضخامتی که خواستید صاف میکنید یکم باشه زود خشک میشه وبعد اینکه صاف کردید تا گرمه با چاقو برشش رو انجامبدید خط بیافته تا بعد به همون شکل بشه
بخش دوم
#پشته_زیک #سوهان_کنجدی
#سوهان #تنقلات_سالم_خونگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐