«🖤»
هزارقصھنوشتیم
برصحیفہیدل،اما
هنوزعشقِتوعنوانِ
سرمقالہیماست . . . 🌿
سرباز #امام_زمان
مثل #حاج_قاسم
🌷 چند تا نکته ساده درباره شبکههای اجتماعی
🎯 حداکثر روزی ۲ ساعت براش وقت بذار
🎯 صفحات و آدمهای منفی رو دنبال نکن
🎯 اول صبح گوشی رو دست نگیر
🎯 گوشی رو تو رختخواب نبر
🎯 نظرات منفی رو محدود کن و جواب نده
🎯 آدمهای مزاحم رو بدون فکر کردن بلاک کن!
🎯 حریم خصوصی خودت رو تو انتشار رعایت کن
🎯 سعی کن وقتت رو صرف مطالب مفید کنی و مواظب اسراف در عمرت باش
🎯 یادت نره فضای مجازی هم محضر خداست و نباید در محضر خدا گناه کنیم.
┈••✾•🌿🌸🌿•✾••┈
#فضای_مجازی
#سوادرسانه
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام دوستای گلم خوبید روزتونبخیر
اینم از سوهان کنجدی یا به قول مازندرانی ها پِشتِ زیک ❤
خیلی خیلی عالی و ترد و خوشمزه اس حتما درست کنید و موندگاری خیلی بالایی داره و خیلیم مقوی من درست میکنم همراه با چای میخوریم واقعا توی زمستون عالیه که همیشه باشه
.
کنجد هم دو نوع داریم که سفید و قهوه ای هست این که میبیند محلی هست برای همین یکدست قهوه ای هست .....خیلی راحت و خوشمزه اس و میتونید به مدت طولانی نگه دارید
.
بخش اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوهان_کنجدی
طرز تهیشم اینه که هر دو لیوان کنجد یک و نیم لیوان شکر میخواد کنجد و یکم رو حرارت تفت میدین تا خوب خشک بشه بعد شکرو مات میکنید با حرارت کم میزارید تا خودش کاملا اب بشه مراقب باشید نسوزه وقتی شکر نصفش اب شد همبزنید
بعد اخر یه قاشق کره اضافه میکنیدو کنجدو میریزید داخلش و تندی هم میزنید تا به همه جا شکر برسه بعد پخشش میکنید رویه سینی که چرب کردید (هم سینی هم وردنه)چون زود خشک میشه باید سریع صافش کنید با وردنه یا گوشتکوب هر چی به ضخامتی که خواستید صاف میکنید یکم باشه زود خشک میشه وبعد اینکه صاف کردید تا گرمه با چاقو برشش رو انجامبدید خط بیافته تا بعد به همون شکل بشه
بخش دوم
#پشته_زیک #سوهان_کنجدی
#سوهان #تنقلات_سالم_خونگی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فوت و فن قرمه سبزی
مهمترین راز خوشمزگی یه قورمه سبزی، به ترکیب درست و به جا سبزیهاشه👌
من بهت یاد میدم چطور خودت سبزی قورمه تهیه و اماده کنی
این میزان برای ۶کیلو سبزی خورشتی هست.🍀🍀🍀
تره ۲کیلو
جعفری ۲کیلو
گشنیز ربع کیلو
شنبلیله ربع کیلو
برگ چغندر ربع کیلو
برگ کرفس در صورت دلخواه ربع کیلو
توضیحات👇
✅از ریختن زیاد تره اصلا نترسید یعنی اگه از دو کیلو هم بیشتر شد نگران نباشید، که خورشتتون خوشمزه تر هم میشه.
✅در مورد جعفری بگم که جعفری مکمل تره هست و این دو تا همیشه باید اندازه هم استفاده بشه.
✅گشنیز هم زیاد نباشه چون طعم گشنیز به شیرینی میزنه خیلی تو خورش دلچسب نیست.
بخش اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅عطر اصلی خورشت قورمه سبزی به شنبلیله است، ولی نمیشه زیاد ریخت چون باعث تلخ شدن خورش میشه چاره چیه؟!
👌میشه بعد از پخت کامل خورشت ده دقیقه آخر یک قاشق شنبلیله خشک و آسیاب شده به خورش اضافه کرد، این کار دو تا فایده داره، یکی اینکه عطرش حفظ میشه و دوم اینکه لعاب خوبی هم به غذا میده.
✅برگ کرفس اختیاریه میتونید هم نریزید ولی به نظر من خوشمزه تر میشه.
✅در مورد برگ چغندر هم بیشتر تو سبزی آش استفاده میشه یعنی سبزی آش هر چه برگ چغندر بیشتری داشته باشه خوشمزه تره، ولی برای خورش زیاد نمیریزیم چون باعث تغییر رنگ خورش میشه. بهتره از اسفناج استفاده بشه که باعث لعاب دادن به خورش میشه.
✅در مورد شوید هم من اصلا شوید استفاده نمیکنم، چرا؟! چون طعم خورش بیشتر شبیه به طعم آش میشه، حالا اگه شما دوست دارید میتونید در حد همون ربع کیلو بریزید.
تو کلیپ نحوه پاک کردن انواع سبزیها را توضیح دادم.
خوب دقت کنید و انجام بدید انشاله که یه خورشت قورمه سبزی خوشششمزه و جا افتاده داشته باشید.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
#سبزی
#سبزی_قورمه #سبزی_قورمه_سبزی #سبزی_معطر #شنبلیله #راز_خوشمزگی_قورمه_سبزی #غذای_ایرونی #غذای_ملل #خورشت_قورمه_سبزی #مهموني #خورش_قورمه_سبزی #غذای_سنتی_ایرانی
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه پاستا جینگول پینگولی آوردم، خوراک جشن تولدها و مهمونیاس👌😋
میدونی چقدر ساده و فوریه😀
کافیه
✅مقداری پاستا را با نمک و روغن بریزی تو آب جوش بعد از ده دقیقه آبکشش کنی.
✅بعد همه پاستاها را به سیخ بکش.
✅روی پاستا یه لایه سس کچاب بمال.
✅روی سس کمی پنیر پیتزا
✅مواد رویی هم پنیر پیتزا، ژامبون خرد شده، ذرت و فلفل دلمه خرد شده اس.
✅سینی فر را با روغن مایع چرب کن.
✅پاستاهای آماده شده را داخل سینی بچین.
✅ده دقیقه با دمای ۱۶۰ درجه طبقه وسط فر و تمام.
#پاستا_سیخی
#فینگر_فود #فینگرفود_آسان #پاستا #فست_فود #پاستا_جینگولی #پاستا_سه_سوته
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon ࿐