#تاس_کباب کاشانی
مواد لازم برای۸ نفر
ماهیچه گوسفند ۶۰۰ گرم
پیاز ۵۰۰ گرم
رب انار 0.5 پیمانه
بادمجان متوسط ۵ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- پیاز را حلقهای و نازک خرد میکنیم. ته یک قابلمه گود میچینیم.
۲- گوشت را مکعبی به اندازههای کوچک (دلخواه) خرد میکنیم.
۳- گوشتها را روی پیازها میریزیم. زردچوبه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی آن میریزیم.
۴- بادمجانها را نازک خرد میکنیم. (برای اینکه بادمجانها سالم بمانند و آب نشوند، ته کلاهی شکل بادمجان را جدا نمیکنیم فقط دم آن را کوتاه کنید).
۵- گوجهفرنگیها را روی بادمجانها بچینیده و دو لیوان آب روی آن بریزید و شعله گاز را زیاد کنید.
۶- وقتی که آب جوش آمد حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید به مدت 2 ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد.
۷- 20 دقیقه پیش از آن که غذا را سرو کنید یعنی زمانی که مواد شما به خصوص گوشت پخت، رب انار را اضافه کنید. (اگر رب انارتان سفت است با کمی آب غذا یا آب جوش آن را رقیق کنید و در غذا بریزید)
۸- بسته به میل و ذائقهتان میتوانید این غذا را ترش یا ملس درست کنید. این غذا را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.
سایر نکات
این تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی کاشانیهاست که بسیار لذیذ است و در زبان محلی به آن جوجویی تاس کباب می گویند. این غذای اصیل ایرانی از شهر کاشان را میتوانید به عنوان خورش در کنار غذا یا خوراکی همراه با نان در طی 3 ساعت آماده کنید البته خیلی از کاشانی ها بادمجان در این غذا نمیریزند
_🍃🌸🍃__________
@kitchenAuntKhatoon
_🍃🌸🍃__________
#کباب زردک(شامی اصفهانی)
مواد لازم برای۴ نفر
روغن به مقدارلازم
زردچوبه به مقدارلازم
نمک نوک قاشق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
آب ۱/۴لیوان
شکر ۱/۴لیوان
پیاز کوچک رنده ریز شده ۱عدد
آرد نخودچی به مقدار لازم
زردک متوسط رنده ریز شده ۴عدد
گوشت چرخ شده گوسفند ۲۵۰گرم
طرز تهیه
۱- گوشت چرخ شده را همراه با کمی نمک، زردچوبه، پیاز و زردک مخلوط کرده و ورز دهید.
۲- آرد نخودچی را قاشق قاشق به مخلوط گوشت اضافه کرده و ورز دهید تا مایه کباب سفت شود.
۳- از مایه گوشتی به اندازه گردو برداشته و حالت داده، در روغن داغ سرخ کنید.
۴- برای درست کردن شهد کباب، شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران را افزوده و شهد را کنار بگذارید.
۵- کبابهای سرخ شده را کف تابه چیده و شهد را روی کبابها بریزید، سپس روی حرارت کم به مدت 30 الی 45 دقیقه قرار داده تا شهد به خورد کبابها برود، سپس در ظرف مورد نظر چیده و سرو نمایید.
سایر نکات
کباب زردک در واقع یک نوع شامی شیرین اصفهانی میباشد که چاشنی آن به دو صورت شیرین و یا ملس تهیه میشود. برای مزه ملس این غذا از سرکه به همراه شیره یا شکر استفاده میشود.
در صورتی که مایل هستید کباب مزه ای ملس داشته باشد، میتوانید 2 قاشق غذاخوری سرکه را با 2 قاشق غذاخوری شیره خرما مخلوط کرده و به عنوان شهد به کار ببرید.
در صورتی که مایه کباب قوام پیدا نکرد میتوانید یک تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
در صورتی که بخواهید اندازه کبابها به شکل قدیم آن باشد بایستی کبابها را به اندازه بامیه درآورده و سپس سرخ کنید.
#زردک هویج ایرانی است که بسیار پرخاصیت
تور مجازی
زیارت مجازی
بیاین بریم زیارت قبر حاج قاسم
https://soleimani.ir/tour
زیارت مجازی مرقد شهید حاج قاسم سلیمانی
#حاج_قاسم🌷🌷🌷🌷
#مرد_میدان
🥀 @kitchenAuntKhatoon🥀
رقص و جولان بر سر میدان کنند
رقص اندر خون خود مردان کنند
.
#حاج_قاسم
#من_قاسم_سلیمانی_ام✌️🏻
دشمن گمان نکند که با گرفتن سردار ، مارا ضعیف تر کرده بلکه ازین پس ما قوی تر از قبلیم ،
سردار ما زنده تر از قبل است و
مردم ما بیدار تر از قبل ...
اگر قطره اشکی آرام آرام دور از چشم های نامحرم برگونه هامان میلغزد معجزه عشق سوزانیست که بر دلهامان درس معنویت و بندگی میدهد ...
دلتنگی هامان مارا میسوزاند اما میسازد ؛
و اشک چشممان همچو نفت بر شعله های آتش بغضمان بر دشمن میافزاید
اما ... اما ...
همین اشک ، چشمِ مارا باز تر میکند ... بصیرت مارا بیشتر میکند . . .
بریزید خون هارا ، زندگی ما دوام پیدا میکند ...
بکشید مارا ؛ ملت ما بیدار تر میشود ...
خدارا شاهد میگیریم که هماهنگونه که بغض سردار گلویمان را گرفته کابوس شبهایتان میشویم و طعم مرگ زیر دندانتان
بخاطر دوباره یتیم شدن بچه های شهدایمان
بخاطر رنگ بغض در صدای رهبرمان
اینجا ایران است و ما همه سلیمانی هستیم
دشمن بداند اگر آن شب یک قاسم سلیمانی را شهید کرده ؛
از خون همان سردار هزاران قاسم برخاسته اند
امروز دشمن با هزاران قاسم باید بجنگند ...
ما اهل تسلیم نیستیم ...
ما قاسم سلیمانی هستیم ✌️🏻
#مرد_میدان
#حاج_قاسم🥀