eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دو وجه الله ربانے دو سر الله سبحانے دو رخســار سماواتے دو انـــسان خدا سیما دو عیسے دم دو موسے ید دو حســن خــــــالق ســـرمد ✨یڪے صادق یڪی احمد ✨یڪے عالی یڪی اعلا ولادت حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام 🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃🌼🍃🌸🍃مبارک باد ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب بریم سراغ طرز تهیه یه شیرینی بدون فر و خوشمزه و همه پسند 😉👇 مرحله به مرحله آموزش این شیرینی داریم با ماهمراه باشید 🌱
شیرینی گل محمدی بدون فر (دانمارکی اسم سابق این شیرینی ولی بخاطر اهانت به پیامبر توسط دانمارک اسم شیرینی تغییر کرد ) مواد لازم برای۳۵ نفر مواد اصلی آرد قنادی ۳۴۰ گرم شکر ۵۰ گرم روغن مایع ۴۰ گرم تخم مرغ یک ونیم عدد شیر ۴۰ گرم خامه‏ ۱۵ گرم خمیر مایه خشک ۵ گرم نمک یک چهارم قاشق چای خوری وانیل‏ یک چهارم قاشق چای خوری زعفران دم کرده به مقدار لازم شیر ولرم ۳۰ گرم مواد رومال: تخم مرغ ۱ عدد شیر ۱ قاشق چای خوری شکر ۱ قاشق چای خوری زعفران دم کرده به مقدار لازم مواد کرم تخم مرغ (زرده) ۲ عدد وانیل‏ به مقدار لازم شیر ۲ پیمانه نشاسته ذرت ۵ قاشق غذا خوری شکر نصف پیمانه شکر (برای مخلوط زرده) ۱ قاشق غذا خوری سایر نکات با این دستور ۳۵ شیرینی داشتم هیچ کدام از مواد اولیه قابل حذف یا جایگزینی نیست برای تخم مرغ یک عدد تخم مرغ رو بشکنید مخلوط کنید و وزن کنید سپس نصفش رو بردارید به همراه یک عدد کامل می‌شود یک و نیم عدد میتونید از کرمفیل آماده بازاری استفاده کنید بهتر است همه مواد با ترازو دقیق وزن شود تا نتیجه عالی بگیرید هر پیمانه آرد معادل ۱۲۵ گرم است و ۳۴۰ گرم برابر ۲ پیمانه پر +۲/۳ پیمانه آرد است یک چهارم پیمانه شکر معادل ۵۰ گرم است ۴۰ گرم روغن مایع برابر ۳ قاشق غذاخوری روغن مایع است ۴۰ گرم‌شیر معادل ۲ قاشق غذاخوری+۲ ق چایخوری خمیر مایه ۵ گرم معادل ۱ ق چایخوری م:‌سرآشپز پاپیون ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
طرز تهیه ۱- در مرحله اول مخمر خشک فوری و شیرولرم و یک قاشق از شکر دستور رو مخلوط کنید در ظرف را بگذارید و درجای گرمی حدودا ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا پف کند و عمل بیاید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۲- شیر دستور و مابقی شکر و روغن مایع و تخم مرغ و خامه و نمک و زعفران دم کرده و وانیل را مخلوط کنید تا یکدست شود ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۳- خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کنید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۴-سپس آرد الک شده رو اضافه کنید و خوب ورز دهید یا ۱۰۰ بار روی سطح بکوبید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۵- خمیر را در ظرف چرب شده قرار داده و در ظرف را گذاشته و ۱۵ دقیقه استراحت دهید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۶- بعد از استراحت روی میز کار را آردپاشی کنید و خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانت و به شکل مستطیل بزرگی پهن کنید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯
۷-گوشه های خمیر را با چاقو ببرید تا یک مستطیل کاملا صاف داشته باشید سپس خمیر رو به شکل نوارهای مستطیل شکل به عرض ۶ تا۸ سانت ببرید ╭┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╮ @kitchenAuntKhatoon ╰┅┅❀🍃🌼🍃❀┅┅╯