فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک با سفیده تخم مرغ بدون #همزن و بکینگ پودر
_مواد لازم:
سفیده ی تخم مرغ....... ۶عدد
کره ی اب کرده........ ۱۰۰ گرم
آرد...... ۷۵ گرم (نصف پیمانه کمی سرپر)
پودر بادام یا بادام زمینی....... ۱۲۵گرم(یک پیمانه) من از مخلوط هردو استفاده کردم
پودر قند....... یک پیمانه یا شکر کاملا دانه ریز یک پیمانه کمی سرخالی
روغن مایع .......یکسوم پیمانه )
برش های نازکه میوه مثل سیب موز یا توت فرنگی
بادام هارو پودر میکنیم 🔴ولی نه طوری ک روغنش در بیاد ،دراصل برای این کیک باید بادام بدون پوست باشه ولی با پوست هم اوکیه طعمش فرقی نمیکنه فقط بدون پوست کیک سفید تر میشهه،
_ توضیحات روی ویدیو هست
_🔴ورژن اصلی این کیک با بادام هستش، ولی من چون دیدم قیمت بادام خیلی بالا رفته و شاید برای همه در دسترس نباشه اینبار با مخلوط بادام و بادام زمینی رسپی رو امتحان کردم و عالی شد هم بافتش هم طعمش
🔴_دقت کنید که فقط تا نصف قالب کاپ کیک با مواد پر بشه و این کیک نباید قطور باشه
_🔴سفیده را از نیم ساعت قبل بیرون یخچال بگذارید تا هم دمای محیط باشه
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک بدون فر و همزن شکلاتی
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک ترفند برای وقتی که #همزن ندارید 😉
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک عصرانه کدو حلوایی بدون همزن و بکینگ پودر
تخم مرغ:1 عدد.
آرد نانوایی الک شده:3 پیمانه
شکر:100 گرم
روغن مایع:نصف لیوان
شیر یا ماست:یک پیمانه سرخالی پودرمایه خمیر :۲ قاشق چایخوری زعفرون دم کرده:۲ قاشق چایخوری کدوحلوایی پخته شده و پوره شده:یک پیمانه سرخالی
اندازه یک نعلبکی اب ولرم داغ نباشه سردم نباشه.
ابتدا شروع اندازه یک نعبلکی اب ولرم رو با پودر خمیر مایه و یک ق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم درش رو میبندیم و میذاریم کنار تا پف کند .
بعد در ظرف دیگر تخم مرغ با چنگال بزنید تا باز بشه بعد روغن رو اضافه کرده و شیر رو اضافه و...
بدون صدا حتما ببینید 🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
#کیک میوه ای بدون همزن
آرد :دو پیمانه 🥣
شکر:نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد 🥚
بکینگ پودر"یک قاشق غذاخوری
شیر :یک پیمانه🥛
روغن:۱/۴ پیمانه
وانیل:۱/۸ قاشق چایخوری
نمک:یک پنس🍚
ابتدا درظرفی آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنید و این مخلوط را کنار بزارید
در ظرف دیگر ابتدا تخم مرغ را شکسته با همزن دستی یا چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی دربیاد ، بعد کم کم شکر رو اضافه کنید و حدود سه دقیقه هم بزنید بعد وانیل هم افزوده یک دقیقه هم بزنید ، بعد روغن رو افزوده دو دقیقه هم بزنید
بعد شیر رو هم کم کم افزوده حدود دو دقیقه هم بزنید در نهایت آرد که ازقبل الک کرده بودین رو طی سر مرحله افزوده
و ارام حالت دورانی مخلوط کنید ، وقتی آرد به خوبی مخلوط شد دیگه زیاد مخلوط نکنید .
کافیه یک مایع نسبتا سفتی حاصل میشه نگران نباشید ،حالا داخل قالب هارو از مایع کیک پر کنید و روش چند تکه زرد آلو بزارید
میتونید از هر میوه ای استفاده کنید🍊🍑🍎🍌 ،فقط زیاد میوه نزارید و اینکه میتونید به صورت کاملا ساده درست کنید و روش کنجد بپاشید یا تکه های کاکائو 🍫🍫
قالب رو داخل فر از قبل یک رب گرم شده قرار بدید دمای فر ۱۹۰ درجه باشه به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه کیک ها میپزن
اول یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگر به خلال دندان چیزی نچسبید کیک ها آماده هست،
نوش جان
بافت کیک کاملا بعد از خنک شدن پوک و ترد هست ،
مقدار ۲۳ عدد کیک 🍰 میشه
نکته: هم میتونید از پودر شکر استفاده کنید ، ویا ترجیحا شکر ریز استفاده بشه،اگر هم نبود اشکالی نداره
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک بدون #آرد بدون فر#😳
کافیه شما ۱۵۰گرم شکلات تخته ای رو با ۵۰گرم کره به روش بن ماری (روی بخارکتری)آب کنید ، سه عدد تخم مرغ رو سفیده وزرده رو ازهم جدا کنید سفیده رو با سه ق شکر با همزن بزنید تا فرم بگیره ،زرده ها رو باهمزن دستی بزنید
سپس شکلات آب شده که سرد شده رو درسه مرحله بهش اضافه کنید وآروم هم بزنید درادامه سفیده تخم مرغ که فرم گرفته روهم درسه مرحله به موادتون اضافه کنید فقط خیلی آروم وبه صورت دورانی هم بزنید که پفش نخوابه
حالا چهارعدد ظرف سوفله یا فنجون انتخاب کنید با کره یا مارگارین چرب کنید ومواد روبین چهارتا ظرفتون تقسیم کنید و بچیند داخل قابلمه گودی کمی هم آب جوش اضافه کنید ته قابلمه ودرب شو بزارین وروی حرارت متوسط ده دقیقه بپزین بعداز ده دقیقه چک کنید اگر پخته نشده بودم چند دقیقه دیگه زمان بدین ، کلا می تونید مثل سوفله درست کنید کمی به شکل مایع باشه که مدت زمان کمتری به پخت نیاز داره
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیراشکی بدون فر و خمیر مایه و راحت
بدون صدا ببینید🔇🔇(صدای گوشی قطع کنید)
@KitchenAuntKhatoon
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک با قالب پلاستیکی
خیلی عالیه واسه وقتایی که مهمون میاد یهویی دیگ نه صدای همزنی نه کار سختی کلا بچه خیلی خوبیه البته من هنو این گزینه رو تست نکردم😅😂چون کلا مهمون یهویی نداریم همه طی برنامه ریزی قبلی میان 💙😂
🍁آشپزی بدون فر با نسیم فود🍁
خلاصه این ویدیو هم تقدیم نگاهتون💙حتما نسیم فود یاnasim_foodرو تو کپشن بنویسید والا راضی نیستم*کپی با ذکر منبع
*اگه دستور مفید بود صلوات بفرستین💫💙
دوستتون دارم یه خیلی💙
🍁آشپزی بدون فر با نسیم فود🍁
#کیک_بدون_فر #کیک_شکلاتی #کیک #کیک_ساده
#کیک_بدون_فر_همزن
#کیک #بدون_فر #NASIM_FOOD
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک بدون شکر و شیر و فر 😳😳
صدای گوشی را قطع کنید بدون صدا ببینید 🔇🔇
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلوچه شکلاتی بدون فر،
بدون تخم مرغ،بدون همزن آوردم براتون😎
مواد لازم:
کره ۱۲۰ گرم
پودر قند نصف لیوان
آرد ۲لیوان
روغن مایع ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
بکینگ پودرنصف ق چ
کنجد
شکلات صبحانه یا كاكائو خرد شده
یک عدد زرده تخم مرغ برای رومال کردن کلوچه ها
طرز تهیه😋:
کره وروغن مایع وماست وپودر قند رو با چنگال حسابی هم میزنیم کره(حتما به دمای محیط رسیده باشه)بعد با همزن دستی حسابی هم میزنیم حالا آرد وبکینگ پودر رو الک کرده طی دو مرحله به مواد اضافه میکنیم حسابی هم بزنید تا خمیر یکدستی بدست بیاد داخل ظرف در بسته ای بمدت یکساعت در یخچال استراحت کنه بعد مثل فیلم بهش شکل بدین از شکلات یا کاکایو داخل کلوچه بزارین تو تابه دو طرفه کاغذ روغنی بزارین کلوچه رو بچینین زرده تخم مرغ رو با فرچه روی کلوچه ها میزنیم وبا چنگال روش حالت ضربدری ایجاد میکنیم مثل فیلم بعد روش کنجد میپاشیم واشر تابه رو حتما در میاریم شعله پخش کن میزاریم وتابه رو میزاریم روش. تا نیم ساعت اصلا در تابه رو باز نکنید بعد نیم ساعت چک کنید ویکربع دیگه بهش وقت بدین تا مغز پخت بشه هر موقع زیر کلوچه ها طلایی شد یعنی پخته وکامله ...
اگه داخل فر میپزید دمای ۱۸۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه🕜
همين🥰نوش جان
@KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک فنجانی
برای مواد نارگیلی
اول یک عدد سفیده تخم مرغ رو تو ظرفی با همزن دستیدو الی سه دقیقه بزنید تاپف کنه بعد نصف پیمانه پودر قند اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد یک پیمانه سرپر پودر نارگیل و با قاشق خوب مخلوط کنید و با دست به صورت توپی در بیارید و بزارید یخچال و بعد مواد کیک رو درست کنید .
#کیک_سوپرایز_فنجونی
مواد لازم:
آرد ۱۳ قاشق غذاخوری
شکر ۸ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شیر یا اب ۱۰ قاشق غذاخوری
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غداخوری
وانیل یک چهارم ق م
قسمت اول
@KitchenAuntKhatoon