eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
راستی توجه کنید که این غذا برای کودکان بالای 6 ماه مناسب هست و به هیچ وجه نباید برای کودکان زیر 6 ماه درست کرد. مواد لازم برای تهیه سوپ جوانه عدس برای نوزاد ✔ گوشت ماهیچه ✔ پیاز ✔ هویج ؛ سیب زمینی ✔ نخود فرنگی ✔ بلغور جو ✔ جوانه عدس ✔ جعفری گشنیز طرز تهیه برای درست کردن این سوپ خوشمزه نیاز نیست کار زیادی بکنید فقط کافیه گوشت ماهیچه را با پیاز و بلغور جو پخته ، نیم پز که شد هویج ،سیب زمینی، نخودفرنگی را اضافه کنید، در آخر جوانه عدس، جعفری و گشنیز را اضافه میکنیم بعد هم به مقدار دلخواه میکس کنید. البته این میکس بستگی به نوزاد شما داره. نکته مهم : برای اینکه غذای کودک انرژی بیشتری بگیرد به آن کره یا روغن حیوانی اضافه کنید نحوه درست کردن جوانه عدس در خانه اگر شما هم مثل من دوست دارید که خیلی از مواد رو در خانه درست کنید در ادامه با من همراه باشید. هر 1 قاشق غذاخوری عدس حدود 2 تا 3 فنجان جوانه تحویل میدهد پس بسته به نیازتون مقدارش رو تعیین کنید. حالا عدس ها را شسته حدود 15 ساعت در آب خیس میکنیم و در این حین 3 بار آبش را تعویض میکنیم، بعد از آبکش رد میکنیم زیرو رویش را شسته، اجازه میدهیم آب اضافیش برود، بعد در ظرف شیشه ای یا سینی ریخته رویش را با یک پارچه تنظیف مرطوب کشیده در جای گرم و بدون نور قرار میدهیم و اجازه میدهیم جوانه بزند روزی 2 تا 3 بار عدس هارا در آبکش ریخته زیرو رویش را شسته اجازه داده آب اضافی اش برود و بعد دوباره در ظرف ریخته رویش را با پارچه مرطوب پوشانده و در جای گرم و بدون نور قرار میدهیم ، این کار را ادامه میدهیم تا عدس ها به مقدار دلخواه جوانه بزنند. خودتون و نینی هاتون حتما ازش استفاده کنید که خیلی خواص داره. راستی میتوانید در ظرف یا پلاستیک ریخته و تا حدود 2 هفته در یخچال نگه داری کنید. جوانه عدس چه خواصی برای کودک دارد؟ جوانه‌ها دارای انواع ویتامین همچون ویتامین B12 بوده و برای کم‌خونی حاد مصرف جوانه بسیار موثر است.جوانه‌ عدس،سرشار از ویتامین و پروتئین بوده ولی کالری کمی دارند همچنین ویتامین C و E در آنها به وفور یافت می‌شود.بهتر است جوانه ها خام مصرف شوند تا خواصشان را از دست ندهند یا چند دقیقه آخر به سوپ کودک اضافه شود. @KitchenAuntKhatoon
'🌻' . ✍🏻استادفاطمی‌نیا؛ یکی از راه های نجاتِ انسان از گناه ، پناه‌ بردن به امام زمان (عج) است.🌹 ایشان به انتظار نشسته اند؛ تا کسی دسَتش را به‌ سمتِشان دراز کند تا او را هدایت کنند.🤝😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔶آیت الله بهجت ره: هر روز سعی کنید یک حدیث از کتاب را مطالعه کنید و سعی نمایید به آن عمل کنید؛ بعد از یک سال خواهید دید که حتماً عوض شده‌اید؛ مانند دارویی که انسان مصرف کند و بعد از مدتی احساس بهبودی می‌کند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هلو توضیحات در پس بعد👇👇👇 @KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
طرز تهیه کرامبل هلو : در این شیرینی میتونید به جای هلو از شلیل هم استفاده کنید. مواد لازم برای تهیه کرامبل هلو موادی که در ادامه بیان میشه برای ۱۲ نفر کافی هست برای رویه کرامبی: 1 و ۱/۴ پیمانه یا ۱۷۵ گرم آرد ۱/۳ پیمانه یا ۷۴ گرم شکر قهوه ای روشن ۱/۳ پیمانه یا ۷۴ گرم شکر ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری پودر دارچین ۱/۴ قاشق چایخوری پودر زنجبیل ۱/۴ قاشق چایخوری پودر جوز هندی ۱/۸ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ پیمانه کره آب شده برای کیک : 1 و ۱/۲ پیمانه یا ۲۱۴ گرم آرد ۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین ۱/۲ قاشق چایخوری نمک حدود ۳ عدد هلو یا شلیل متوسط که هر کدومو به ۱۰ اسلایس بریدین ۳/۴ پیمانه یا ۱۷۰ گرم شکر ۱۱۳ گرم کره نرم ۲ تخم مرغ بزرگ یا ۳ تخم مرغ متوسط وانیل به مقدار لازم ۱/۳ پیمانه یا ۸۰ گرم خامه ترش یا ماست پرچرب ۱/۳ پیمانه یا ۸۰ میلی لیتر باترمیلک(دستور در پایین هست) برای سس وانیلی: 1/2 پیمانه یا ۶۶ گرم پودر قند ۱ قاشق غذاخوری خامه یا شیر یا مخلوطی از هردو وانیل به مقدار لازم طرز تهیه کرامبل هلو خانگی خب ابتدا فر رو در دمای ۱۸۰ درجه بزارین تا گرم بشه سپس برای کرامب ها، همه مواد و بجز کره مخلوط کنین و کره آب شده رو اضافه کنین و با لیسک زیر و رو کنین تا مخلوط شه. برای کیک، آرد، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک رو مخلوط کنین و الک کنین .شکر و کره رو با سر پدالی همزن بزنین تا خامه ای شه بعد تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری بزنین تا مخلوط شن، باترمیلک و خامه ترش یا ماست رو مخلوط کنین و ابتدا ۱/۳ مخلوط آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین با لیسک بعد نصف مخلوط باترمیلک رو اضافه کنین و مخلوط کنین سپس ۱/۳ مخلوط آرد رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد نصف باقیمانده مخلوط باترمیلک رو اضافه کنین و مخلوط کنین بعد مخلوط آرد رو اضافه کنین و باز با لیسک زیرورو کنین .در این مراحل اصلا زیاد هم نزنین فقط در حد مخلوط شدن و فقط با لیسک با همزن نه. ریختن مواد کرامبل هلو داخل قالب خمیر آماده شده را داخل قالب ۲۳ سانتیمتری که چرب کردین و کاغذ روغنی گذاشتین بریزین و روش هلو یا شلیل هارو بچینین و روی اونام کرامب هارو با دستتون خرد کنین و تکه تکه بریزین روی میوه ها و در فر حدود ۵۰-۵۵ دقیقه بپزین تا خلال چوبی تمیز در بیاد از وسط کیک برای سس، همه مواد و مخلوط کنین.اگه شل بود، پودر قند و اگه سفت بود شیر یا خامه اضافه کنین و مخلوط کنین و روی کیک سرد شده بریزین . برای باترمیلک، داخل یک پیمانه، ی قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید بریزین و روش شیر بریزین تا پیمانه پر شه.مخلوط کنین و پنج دقیقه صبر کنین تا شیر ببره. که البته ما فقط به ۱/۳ پیمانه ازین نیاز داریم. @KitchenAuntKhatoon