eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👌 این صدقه دادن های اول صبح... 🌷 امام صادق  (علیه السلام) فرمودند : «که هیچ چیز نزد خدا از صرف نمودن مال برای امام علیه السلام محبوب تر نیست و بدرستی که خداوند در عوض یک درهم که مؤمن از مال خود بمصرف امام برساند به اندازه کوه احد در بهشت به او عطا می فرماید.» (مکیال المکارم/ج۲/ص۳۵۱) این صدقه دادن های اول صبحت به نیت سلامتی امام زمانت (اگر چه مبلغ اندکی باشد) خیلی اوضاع و احوال زندگی ات را سر و سامان می دهد، مولا علیه السلام بدهکار تو و من نمی مانند و هزار هزار برابر برایمان جبران می کنند.
💠آیت الله حق شناس (ره): بگو پروردگار عزیز مرا پیش بیاور اما مصداق خیر را برای خدا معین نکن!! مصداق خیر را به خودش واگذار ڪن تو عقلت به چه مـــےرسد؟!! 📚 یڪ قدم تا خدا ص۱۰۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
  یک پیمانه ارد ( پیمانه استاندار با لیوان فرانسوی یکیه) نصف پیمانه شکر یک چهارم ق چ وانیل یک ق م بکینگ پودر دو ق پودر کاکائو ( من سه تا زدم که خیلی تیره شد) روغن مایع یک سوم پیمانه یک ق غ سرکه سفید یا آبلیمو دوسوم پیمانه آب( شیر هم میشه) تو ظرفی ارد الک شده+ شکر+بکینگ پودر+وانیل+روغن+اب+سرکه رو با هم با همین دستی یا چنگال مخلوط کنید تا یکدست بشه اینجا اگر دوست دارید شکلاتی بشه پودر کاکائو میزنید دو الی سه ق اگر ساده دوست دارید ارد میزنید غلظت مواد هم که توی فیلم مشخصه نه خیلی رقیق نه خیلی غلیظ من اول یه پیاله کوچیک مواد ساده رو کنار گذاشتم و بعد به مواد پودر کاکائو زدم به اون ساده هم یک ق چ ارد که هنوزم بشن بعد ریختم تو کپسول های کاغذی کاپ کیک و پای سیب توی یه دیگ یه قالب کوچیک گذاشتم و سینی رو روش قرار دادم و سرش دم کنی گذاشتم ده دقیقه قبل گرم کردم و بعد کپسول هارو روش چیدم نیم ساعت هم پخت با شعله متوسط حتما با خلال چک کنید برای فر دما ۱۸۰ حدود چهل دقیقه حتما چک کنید فرها متفاوته . خوب دوستان دیگه درآوردن این کیک سلیقه ای هست هم می تونید توی تابه درست کنید البته مواد رو دوبرابر کنید هم می تونید مثل من درست کنید هم تو قالب های لوف یا کیک یزدی پس هرطور راحتید . به همین سادگی به همین خوشمزه گی 🤗 حسابی استقبال کنیدا😉😍😘 @KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#حلوای برشتوک سه رنگ
ی در سه رنگ با دستوری ساده ، بدون آرد نخودچی . آرد سفید قنادی مخصوص کیک 4 لیوان ( لیوان معمولی زیاد حساسیت به خرج ندهید ) پودر شکر ( شکر آسیاب شده ) یا پودر قند کاملا نرم2 و نیم لیوان کره تقریبا 1 لیوان و نیم ولی من با گرم اندازه میگیرم میشه 250 گرم ( اصلا تو این حلوا مجاز نیستید از روغن جامد یا روغن مایع یا روغن قنادی استفاده کنید فقط کره یا مارگارین همین ) احتمال داره بیشتر ببره پودر هل 1 قاشق مرباخوری پودر کاکائوو 1 قاشق غذاخوری زعفران سابیده شده حل شده با یخ دو قاشق غذا خوری غلیظ ( دوستانی که میپرسن زعفرانم چیه و از رنگش تعریف میکنن باید بگم من از ( زعفران سفیر استفاده میکنم ) قبلا این زعفران را معرفی کردم بازهم معرفی میکنم هم عطرش و هم رنگش عالیه ؛ طرزتهیه؛ آرد را روی حرارت کم به مدت یک ساعت بوداده طوری که رنگش عوض نشه و همانطور سفید بمونه باید بوی خامیش بره و عطر خوش آرد بپیچه تو خونه .حرارت راخاموش کنید حتما بعد از بو دادن آرد، آرد را الک کنید،حتماحتما،چون موقع بودادن داخلش گلوله گلوله میشه) حالا مجدادا آرد را رو حرارت گذاشته و کره را کم کم به آرد اضافه کنید. کم کم اضافه کنیدچون ممکنه کمترببره،بعضی آردها روغن کمتر یا بیشتری راجذب میکنند.باید یک حالت نرم نه شل پیدا کنه.قابلمه رو از روی حرارت برداشته و پودر شکر را کم کم به خورد مواد میدهیم بهتره با دست ورز دهیم تا کاملا پودر قند به خورد مواد بره.توجه*شیرینی پودری شکل نشه،بایدقشنگ خمیربشه،شل نشه،پودری هم نشه،یک چیزی مثل خمیرسفت بشه،نه خمیرنرم،باید تو دست جمع بشه . حالا مواد را به سه قسمت مساوی تقسیم کرده یکی را پودر هل زده . یکی پودر کاکائوو و یکی زعفران . لایه اول که زدید رویش را با آب مرطوب کنید تا لایه ی بعدی بچسبد بعد لایه ی بعدی ریخته و..... تو ظرف مستطیل اگر درست کردید بعد لوزی لوزی ببرید من تو قالب ناودونی ریختم زیر کارتان راکاغذ روغنی بگذارید تا موقع برش کارتان راحترباشد. شیرینی را 2ساعت در یخچال گذاشته سپس برش بزنید . اگر تو برش اول دیدید حلوا شکننده هست نگران نباشید اونو نیم ساعت تو فضای آشپزخانه بگذارید بعد برش بزنید مشکل رفع خواهد شد . بعدازبرش زدن دریخچال بگذاریدتاکاملاخودش را بگیرد . @KitchenAuntKhatoon