دستور پخت #حلوای _خرما کاملا ارگانیک
آشپزی اسلامی
مواد لازم :
سویق گندم (آرد گندم با سبوس تفت داده شده) : ۱۵۰ گرم
خرما : ۵۰۰ گرم
روغن کنجد یا زرد یا شحم یا حیوانی(با توجه به ذائقه) : ۱۲۰ گرم
گلاب : ۲ قاشق سوپ خوری
زعفران دم کرده : ۱ قاشق مرباخوری
پودر پسته : ۱ قاشق سوپ خوری
پودر بادام : ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
سویق گندم را در روغن مقداری تفت میدهیم.
روغن را به سویق میافزاییم و خوب هم میزنیم .خرما را از هسته جدا میکنیم با گلاب و زعفران دم کرده به سویق تفت داده میافزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم میزنیم.
بعد از این که این مواد کاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر میداریم تا حلوا کمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تکان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است)
بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین میکنیم.این حلوا را میتوانید با دست به شکلهای مختلف در آورده بعد در ظرف مناسب بریزید
طرز تهیه #حلوا با آرد سنگک / طرز تهیه حلوا تیره و خوشمزه
برای اینکه یک حلوای تیره تری داشته باشید بهتر است که از آرد سنگک استفاده کنید .
این حلوا را با آرد گندم و آرد نون بربری هم می تونید درست کنید .
اما برای اینکه حلوا تیره تر و خوشمزه تری داشته باشید بهتون پیشنهاد می کنم که از آرد سنگک استفاده کنید.
آرد نون سنگک به دلیل داشتن سبوس برای حلوا مناسب تر است
مواد اولیه حلوا با آرد سنگک
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
آب نصف لیوان
گلاب نصف لیوان
زعفران دم کرده غلیظ چهار ق غ
روغن حدود یک لیوان ممکن بیشتر هم بخواد
ابتدا آردو داخل قابلمه میزاریم و تفت میدیم
اولش شعله رو زیاد کنید وقتی از زیر شروع به قهوه ای شدن کرد شعله گاز باید کم بشه
مرتب باید آرد رو هم بزنید تا همه آرد یک دست تفت بخوره و تغییر رنگ بده
وقتی آرد کاملا قهوه ای شد از روی گاز برمیداریم و کمی که از حرارت افتاد آرد رو الک میکنیم تا گلوله ای داخلش نمونه
حتما این قسمت رو انجام بدین چون ممکن بعد این همه زحمت تو حلوا گلوله های آرد بمونه
بعد دوباره آرد رو روی گاز میزاریم و روغن رو اضافه میکنی و سریع هم میزنیم تا روغن کامل به خورد آرد بره
حدود پنج شش دقیقه با شعله ملایم سرخ میکنیم
شکر و آب و زعفرون رو داخل ظرفی می ریزیم و روی حرارت میزاریم
وقتی شکر حل شد گلاب رو آضافه میکنیم
تا جوش آمد سریع شعله رو خاموش میکنیم
حالا وقت اضافه کردن شربت
موقع اضافه کردن شربت آرد رو از روی حرارت برمیداریم شیره (شربت)رو کم کم اضافه میکنیم
و خوب هم میزنیم وقتی به خورد آرد رفت باز شربت رو آضافه میکنیم
و وقتی همه شربت رو به آرد اضافه کردیم
دوباره روی شعله ملایم میزاریم و دو طرف تابه رو میگیریم و به اصطلاح مثل گهواره تکون میدیم
این کار باعث میشه حلوا به روغن بیفته چند دقیقه اینکار رو کنید تا حلوا کاملا به روغن بیفته و صاف بشه
نکات پخت حلوا خوشمزه :
*اگر بخواین حلوا تیره بشه آرد نون سنگک بهترین گزینه است
*اول آرد را بدون روغن تفت بدین
خوب آرد رو تفت بدین( اما مرتب هم بزنید تا نسوزه)
بی نهایت تفت دادن بدون روغن در طعم نهایی حلوا تاثیر داره
*بعد از اینکه آرد را تفت دادین حتما الک کنید و بعد روغن را اضافه کنید در غیر این صورت ممکن است آرد گلوله شود .
ابتدا حلوا را با وردنه یا هر وسیله دیگری صاف کنید .
حلوا را مانند تصویر بالا با سیخ به ۱۶ قسمت تقسیم کنید. ( نشانه گذاری کنید)
سپس با استفاده از قاشق و سیخ مانند تصویر با فشار های کم حلوا را تزیین کنید.
سپس در قسمت مرکزی آن برای زیبایی بیشتر از گل محمدی استفاده کنید.
حتما برای تزیین پشت قاشق و سیخ را چرب کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برلیو
#روکش_کیک
مواد لازم
1/4 پیمونه آب
1/3 پیمونه شکر
1/4 پیمونه آبلیمو
1 ق غ نشاسته ذرت
مراحل
خب بازم سلام دلبرای من اول طرز تهیه این ژل رو بگم بعد در موردش توضیحاتی میدم
نشاسته و آب رو قاطی کنید تا یکدست شه بعد شکر رو بهش اضافه کنید بذارید رو حرارت کم تند تند هم بزنیددددد تا سفت شه منظورم از سفتی غلظتیه که بتونید رو کیکتون استفاده کنید
اینم در نظر داشته باشید که ژل برلیو بعد خنک شدن یکم سفت میشه.در همین حین ابلیمورو هم بهش اضافه کنیدبعد رنگ خوراکی که دوست دارید و مورد استفادتونه رو بهش بزنید اینجاست که باز استیناتونو میزنید بالا و کلی قربون صدقه ژلتون میرید و کلی بوس و بغل براش میفرستید تا عالی شه.... غلظتش باید نه خیلی شل باشه نه خیلی سفت که تو قیف که میریزید راحت بتونید استفاده کنید
حالا از نکته هاش بگم براتون جون دلا خب اول اینکه این ژل به صورت آماده هم هست که مزه خاک میده بهتره اصلا امتحانش نکنید دوم اینکه اگه ترش دوست نداشتید ابلیموش رو حذف کنید یا مقدارشو کم کنید سوم اینکه میتونید بهش اسانس بزنید یا هل و گلاب یا هر طعم دهنده ای که خودتون صلاح میدونید
#باترکریم_آلمانی
#باتر_کریم_آلمانی
قبلا گفتیم که برای پوشش کیک به غیر از خامه از باترکریم (کرم کره ای) هم میتونید استفاده کنید. و اگه قصد پوشش کیک توسط فوندانت رو دارید چون خامه فوندانت رو آب میکنه باید حتما از باترکریم استفاده کنید.
باترکریم آمریکایی بسیار ساده و در عین حال بسیار شیرین هست و ممکنه طعمش رو همه دوست نداشته باشند.
باترکریم آلمانی خیلی راحت درست میشه و طعمش هم خوبه ولی به خاطر استفاده از زرده تخم مرغ رنگش زرد رنگه پس فقط به درد استفاده زیر کار میخوره. توصیه میکنم باترکریم آلمانی رو امتحان کنید . بهش باترکریم کاستارد هم میگن چون با کرم کاستارد درست میشه، از انواع مختلف کرم کاستارد برای تهیه این باترکریم استفاده میشه
مواد لازم:
زرده تخم مرغ 3 عدد
نشاسته ذرت 2 قاشق مرباخوری
شیر 2/3 پیمانه یا 150 میلی لیتر
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چای خوری
کره 250 تا 350 گرم
طرز تهیه :
کره را از چند ساعت قبل در دمای محیط قرار بدید تا کاملا نرم بشه.
برای درست کردن کرم کاستارد شیر و شکر را داخل شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم قرار بدید تا شکر داخل شیر حل بشه. نشاسته ذرت را به زرده ها اضافه کرده مخلوط کنید. شیر را از روی حرارت برداشته قاشق قاشق به زرده اضافه کرده هم بزنید. دقت کنید اگر شیر را یک دفعه زیاد به زرده اضافه کنید زرده میپزد . بعد همه مواد را مجددا داخل شیر جوش ریخته روی حرارت متوسط هم بزنید تا کرم غلیظ شود. کلا دو دقیقه بیشتر طول نمیکشه پس اصلا از پای اجاق دور نشید و مرتب هم بزنید. وقتی که کرم شکل گرفت و سفت شد داخل یک بشقاب گود ریخته روی کرم را با پلاستیک بپوشانید و صبر کنید تا کاملا خنک بشه.
کره به دمای محیط رسیده را با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگش روشن بشه. بعد قاشق قاشق کرم کاستارد بهش اضافه کنید. میبینید که با اضافه کردن هر قاشق کرم کره سفت میشه و فرم میگیره. با اضافه کردن تمام کرم و چند دقیقه زدن میبنید که باترکریم شما کاملا فرم گرفته آماده استفاده میباشد. برای عطر و طعم بهتر به باترکریم وانیل یا هر اسانس دیگری که دوست دارید اضافه کنید.
باترکریم بهتره بلافاصله استفاده بشه ولی اگه از روز قبل آماده میکنید میتونید داخل ظرف دربسته توی یخچال نگه داری کنید. بعد از خارج کردن از یخچال مجددا صبر کنید به دمای محیط برسه و چند دقیقه با همزن بزنید تا فرم بگیره.
باترکریم را تا 2 ماه میتونید داخل فریزر نگه داری کنید.
#کیک_شکلاتی_بی_بی
موادلازم:
آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
جوش شیرین 1و 1/2 قاشق چایخوری استاندارد(معادل قاشق مرباخوری ایرانی)
توصیه من اینه که به هیچ عنوان جوش شیرین رو جایگزین نکنید چون مایعات این کیک زیاده و برای رسیدن به بافت عالی حتما به جوش شیرین نیاز داره...
در صورت تمایل به جایگزینی به جای آن 3 قاشق چایخوری بیکینگ پودر جایگزین کنید(یعنی مجموعا 5 قاشق چایخوری بیکینگ پودر) ولی بافت کیک به سبکی زمان استفاده از جوش شیرین نخواهد بود.
نمک 1/4 قاشق چایخوری استاندارد
پودر کاکائو 3/4 پیمانه
تخم مرغ درشت 2 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
شکر 1 تا یک و نیم پیمانه( من 1 پیمانه ریختم)
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آب جوش 1 پیمانه
طرزتهیه:
همه مواد را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید.
قالب گرد 25 سانت یا میان تهی 27 تا 30 سانت یا مستطیل 20*30 را با روغن جامد چرب و با پودر کاکائو کاور کنید.
آرد+پودر کاکائو+نمک+بیکینگ پودر+جوش شیرین را با همزن دستی مخلوط و 3بار الک کنید.
در ظرفی تخم مرغها+شکر+وانیل را ریخته و 3 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود.
سپس روغن مایع را اضافه و 1 دقیقه با دور متوسط همزن بزنید.
بعد شیر را اضافه و یک دقیقه دیگر مخلوط کنید.
سپس مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و به آرامی مخلوط کنید.
در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با کندترین دور همزن هم بزنید در حدی که مواد یکدست شوند.
بعد از یکدست شدن زیاد هم نزنید کیک سفت میشود.
مایه کیک را در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید.
در قالب گرد ساده ممکن است تایم پخت طولانی تر شود.
میتوانید به مواد خشک 1 قاشق چایخوری پودر نسکافه اضافه کنید.
کیک آماده را از فر خارج کرده و 5 دقیقه صبر کنید سپس دورتا دور آنرا آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود.
#کیک_شکلاتی_بی_بی
معمولا با همین کرم گاناش فرم گرفته تزئن و سرو میشه...
کیک رو بپزید وقتی خنک شد دو تا سه لایه کنید و گاناش فرم گرفته رو بین لایه هم بزنید و روی کیک رو به دلخواه با گانشفرم گرفته تزئین کنید...
بافت کیک بسییار لطیف و سبکه و در کنار کرم ترکیب فوق العاده جذابی داره...
#فرم_دادن_گاناش
ابتدا برای تهیه گاناش 200 گرم خامه صبحانه را در شیرجوش روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد 200 گرم شکلات تخته ای خرد شده را به آن اضافه و. بلافاصله ظرف را از روی حرارت بردارید.
5 دقیقه صبر کنید تا شکلات با گرمای خامه شروع به ذوب شدن کند.
سپس با قاشق گاناش را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
از خامه قنادی در گاناش نمیشه استفاده کرد چون ساختار و فرمول خامه قنادی برای حرارت دیدن مناسب نیست و در اثر گرم شدن تغییر ساختار میده و گاناش خراب میشه.
حتما از شکلات تخته ای باید استفاده بشه یا تلخ یا شیری که الان بهترین مارک بازار کارات هست و میتونید از لوازم قنادیا تهیه کنید.
تا این مرحله گاناش روان دارید که میتونید کمی که ولرم شد مثل سس روی کیک بریزید.
وقتی گاناش یکدست شد آنرا به ظرف دیگری منتقل کرده و بدون اینکه روی ظرف را بپوشانید به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و آماده فرم گرفتن شود.
از یخچال خارج کرده و 3 تا 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا فرم بگیرد.
این گاناش با نسبت مساوی خامه و شکلات کاملا مناسب فیلینگ کیکها و ماسوره زدن است.
برای زیر فوندانت یا کاور کیک بهتر است از نسبت 2 به 1 در شکلات و خامه استفاده کنید مثلا به ازای 200 گرم شکلات از 100 گرم خامه استفاده کنید تا گاناش بافت منسجم تری داشته باشد و کاور کیک و زیر سازی فوندات انسجام بهتری داشته باشه و کارتون تمیزتر دربیاد.
این گاناش کاملا بافت نرمی داره و مثل خامه قنادی فرم گرفته است.
گاناش را تا یک هفته در ظرف دربسته داخل یخچال میتوان نگهداری کرد.
ماسوره من ماسوره گل رز یا 2d هست. .