eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
پیتزا برای خمیر: آرد سفید قنادی ۲۰۰گرم (یک و یک سوم پیمانه) تخم مرغ یک عدد روغن ۳ ق.سوپخوری آب یا شیر نصف پیمانه (۱۲۵میلیلیتر) مایه خمیر نصف ق.سوپخوری شکر نصف ق.سوپخوری نمک نصف ق.چایخوری . خمیرمایه رو در شیر ولرم همراه شکر عمل بیارید تخم مرغ با چنگال بزنید نصفشو بریزید تو یه کاسه بزرگ روغن و نمک رو اضافه کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید آردو کم کم اضافه کنید با چنگال مخلوط کنید سطح کار آردپاشی کنید و خمیرو منتقل کنید خمیر چسبناکه اما سعی کنید آرد اضافه نکنید مثل من با کاردک ورز بدید بعد بره برای استراحت. (نصف تخم مرغ هم برای رومال بذارید تو یخچال). مواد میانی که تو عکس توضیح دادم @‌maede_fzn 🚫من نون ها رو نزدیک به هم چیدم مربعی شد اگه داخل سینی با فاصلا بچینید دایره ای میشه ⚠️🚫⚠️ اگه برای مهمونی خواستید خمیرو آماده کنید که استراحت اول خمیرو که انجام دادید خمیرو چونه کنید داخل سینی بچینید سلفون بکشید و بذارید داخل یخچال اینجوری دوساعت زمان دارید تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از دوساعت بیارید و سرهم کنید. . خمیرمایه ای که استفاده کردم ۴پست قبل عکسش هست فوق العاده س بچه ها خمیر ۲۰دیقه ای ور اومد. 🚫⚠️🚫  رو از ۶ ساعت قبل بذارید تو یخچال و بعد از یخچال بیارید مستقیم بره برای پخت. همچنین از فر که درومد بعد از ده دیقه سرو کنید حسابی کش میاد😉 @‌maede_fzn این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر هست @KitchenAuntKhatoon
برای خمیر: آرد سفید قنادی ۲۰۰گرم (یک و یک سوم پیمانه) تخم مرغ یک عدد روغن ۳ ق.سوپخوری آب یا شیر نصف پیمانه (۱۲۵میلیلیتر) مایه خمیر نصف ق.سوپخوری شکر نصف ق.سوپخوری نمک نصف ق.چایخوری . خمیرمایه رو در شیر ولرم همراه شکر عمل بیارید تخم مرغ با چنگال بزنید نصفشو بریزید تو یه کاسه بزرگ روغن و نمک رو اضافه کنید خمیرمایه عمل اومده رو اضافه کنید آردو کم کم اضافه کنید با چنگال مخلوط کنید سطح کار آردپاشی کنید و خمیرو منتقل کنید خمیر چسبناکه اما سعی کنید آرد اضافه نکنید مثل من با کاردک ورز بدید بعد بره برای استراحت. (نصف تخم مرغ هم برای رومال بذارید تو یخچال). مواد میانی که تو عکس توضیح دادم @‌maede_fzn 🚫من نون ها رو نزدیک به هم چیدم مربعی شد اگه داخل سینی با فاصلا بچینید دایره ای میشه ⚠️🚫⚠️ اگه برای مهمونی خواستید خمیرو آماده کنید که استراحت اول خمیرو که انجام دادید خمیرو چونه کنید داخل سینی بچینید سلفون بکشید و بذارید داخل یخچال اینجوری دوساعت زمان دارید تا حجم خمیر دوبرابر بشه بعد از دوساعت بیارید و سرهم کنید. . خمیرمایه ای که استفاده کردم ۴پست قبل عکسش هست فوق العاده س بچه ها خمیر ۲۰دیقه ای ور اومد. 🚫⚠️🚫  رو از ۶ ساعت قبل بذارید تو یخچال و بعد از یخچال بیارید مستقیم بره برای پخت. همچنین از فر که درومد بعد از ده دیقه سرو کنید حسابی کش میاد😉 @‌maede_fzn این مقدار مواد برای ۲ تا ۳ نفر هست @KitchenAuntKhatoon
بهترین محل برای استراحت @KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
بهترین محل برای استراحت#خمیر @KitchenAuntKhatoon
این پست حاوی چنتا نکته کاربردی هست درمورد نان و خمیر حتما مطالعه کنید. درست کردن انواع نان و خمیر بسیار ساده تر از کیک و شیرینی هست اما برای نتیجه مطلوب، تجربه زیاد لازم است. . در اکثر رسپی ها مقدار آرد ذکر نمیشه و گفته میشه به اندازه ای که خمیر به دست نچسبه یا خمیر از ظرف جدا بشه یا موارد مشابه که البته درست هستند اما برای افراد مبتدی کار کردن با خمیر چسبناک سخته پس مقدار بیشتری آرد اضافه میکنند و نان سنگین تری خواهند داشت. اما با کسب تجربه توانایی پیدا میکنید که حتی با خمیر چسبناک کار کنید. در نتیجه نان پوک تر و سبک تری خواهید داشت. .  یک موجود زنده است که با فعالیت کردن گاز تولید میکنه که همون حباب های داخل نان هستند. با قرار گرفتن در آب یا شیر ولرم شروع به فعالیت میکنه اما گرمای بیش از حد باعث مرگ خمیرمایه میشه. بعد از آماده کردن خمیر باید در محیط نسبتا گرمی استراحت داده بشه تا به اصطلاح ور بیاد. زمان دقیقی نداره بسته دمای محیط ممکنه مدت کمتر یا بیشتری طول بکشه. این بار یه محل برای استراحت خمیر معرفی میکنم که در عرض یک ساعت حجم خمیر دو برابر میشه. ظرف محتوی خمیر رو بصورت سرپوشیده داخل فر قرار بدید و یک ظرف آب جوش کف فر قرار بدید (بین یک تا ۱.۵ لیتر آب) . گرمای آب باعث میشه دما برای ور امدن خمیر کاملا مناسب باشه و بعد از گذشت یک ساعت خمیر آماده شکل دادن هست. (فر کاملا سرد و خاموش) . حتما براتون سوال پیش اومده که چطور میشه برای مهمانی ها غذاهای خمیری درست کرد و داغ سرو کرد درحالی که وسط مهمونی مجبور نباشید با خمیر کار کنید. @‌maede_fzn برای این منظور قبل از مهمانی باید خمیر رو ور بیارید و بعد پیراشکی یا پیتزاتون رو آماده کنید. سرهم کنید تا آماده پخت باشد. سپس روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال قرار بدید تا سرعت حجم گرفتن خمیر کم بشه. در این صورت از زمان سرهم کردن تا زمان پخت حدود دو ساعت زمان خواهید داشت. . نمیدونم چرا میخام نکته بگم کلمات قلنبه سلنبه و کتابی میشه😂😂 خلاصه وسط مهمونی از یخچال میارید میپزید و داغ سرو میکنید😉. ضمنا عکس دوم بهترین خمیرمایه ای هست که تاحالا استفاده کردم ترک هست یک بسته ۳ تایی رو ۴ تومن خریدم که هر یدونش یک قاشق سوپخوری+یک ق.چایخوری داخلش هست @KitchenAuntKhatoon