eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#ته_چین #کدوحلوایی توضیحات در پست بعد👇👇 @KitchenAuntKhatoon
🔴موادلازم: برنج ۳ لیوان زرده ۴ عدد ماست شیرین و سفت ۱ لیوان خامه صبحانه ۵۰ گ روغن مایع ۱۰۰ گ کره ۵۰ گ پوره کدو حلوایی خام ۱ لیوان مرغ پخته شده ۳۵۰ گ خلال پسته و بادام ۵۰ گ برای تزیین زرشک ۳ ق س زعفران غلیظ ۴ق س هل ساییده ۱ ق م نمک و فلفل بمقدار لازم 🔴طرز تهیه : برنج از قبل خیس کرده را به مرحله آبکشی میرسونیم ، کمی زنده تر بر می داریم. درون یک کاسه زرده + ماست +خامه+ زعفران+روغن مایع+نمک و فلفل +هل +پوره کدو حلوایی(کاملا میکس شده) مواد را به ترتیب ذکر شده اضافه کرده با همزن می زنیم تا بوی زخم تخم مرغ ندهد. برنج ابکش شده را ارام ارام اضافه کرده هم می زنیم تا خورد نشود. در قابلمه مقداری روغن میریزیم. نصف برنج را ریخته بعد مرغ پخته شده را روی برنج میچینیم، دقت میکنیم که به کناره های قالب نخورد. بعد بقیه برنج را می ریزیم. روی مواد را صاف کرده.و با پشت قاشق فشرده می کنیم. روی شعله ملایم بمدت یک ساعت دم میکنیم. اگه درب قابلمه سوراخ نداره حتما از دمکنی استفاده کنید. ✅ قطعه های مرغ را با اب , پیاز , زرد چوبه ,زعفران می پزیم بعد سه الی چهار ساعت در سس قرار می دهیم. ✅ سس : یک عدد تخم مرغ+ ۳ ق ماست + ۲ ق روغن مایع+زعفران و نمک خب این دستور اصلیش من یه تغییرات جزئی دادم که میگم. 👈اولا اینکه با نصف دستور درست کردم. (مناسب برای ۲نفر) 👈دوما بجای دوتا زرده، یدونه تخم مرغ کامل استفاده کردم. 👈سوما از ماست سون استفاده کردم. 👈چهارم اینکه تا اومدم کدو رو پوره کنم برق رفت مجبور شدم رنده ریز کنم. 👈پنجم اینکه من فقط مرغ رو آبپز کردم و گذاشتم بین ته چین دیگه توی سس نخوابوندم. (یدونه سینه مرغ استفاده کردم). والسلام. نظر خودمم بگم؟؟ کدو حلوایی توش خیلی گم بود ینی میشه باهاش کسی که کدو دوس نداره رو گول زد😁😁 دیگه اینکه اولش بهش امید نداشتم ولی از حد انتظارم بهتر بود در کل خوب بود اما عالی نه😊
واسه برق انداختن قابلمه روحی میدونید باید چیکار کنید؟؟ اگه میدونید که خداروشکر ولی اگه نمیدونید بذارید من بهتون بگم خووو! 🙋 برای اینکار احتیاج دارید به یک عدد صابون (فرقی نمیکنه چه صابونی من تاحالا با ۳نوع صابون امتحان کردم و جواب گرفتم.) و یه سیم ظرفشویی و یک عدد قابلمه کدر😁😁 صابونو بمالید روی سیم و باهاش قابلمه رو بسابید خیلی راحت تمیز میشه. فقط یه کم بوی خوبی نداره😷 یبار قابلمه رو آبکشی کنید بعد دوباره با مایع ظرفشویی بسابید😂 تا بوش بره بعد آبکشی کنید و از درخشش قابلمه تون لذت ببرید😂😂😂 @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کاناپ طرز تهیه: ابتدا در یک کاسه، لبو را در سرکه سیب می غلتانیم. سپس در یک کاسه دیگر ماست، آبلیمو و گردو را با هم مخلوط کرده و در کنار لبو سرو می کنیم. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تورنادو طرز تهیه: ابتدا فیله ها را با روغن، سویا و نمک، طعم دار می کنیم. سپس نان تست را با قالب گرد برش داده و در تخم مرغ می غلتانیم و بعد با کره و روغن سرخ می کنیم. فیله ها را نیز در روغن سرخ کرده و روی نان تست گذاشته و سرو می کنیم. @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پتانسیسان طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را از وسط برش داده و باز می کنیم به طوریکه از هم جدا نشود. سپس سس خردل، نمک، فلفل، پودر سیر و زنجبیل را با هم مخلوط کرده و مرغ را با آن و آبلیمو طعم دار می کنیم. سپس بادمجان ها را له می کنیم. بعد شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط می کنیم. سپس لای سینه مرغ را باز کرده و به ترتیب، بادمجان، گردو، سیب زمینی، پنیر پیتزا را می ریزیم. بعد لایه دیگر مرغ را روی مواد قرار می دهیم. سپس مرغ را درون تخم مرغ زده شده با شیر می اندازیم و بعد درون آرد سوخاری می غلتانیم. در آخر در روغن سرخ کرده و سرو میشود @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکو قندی اصفهان طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ، هل، زعفران و نمک را با هم زن برقی می زنیم. سپس سیب زمینی را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس در روغن سرخ می کنیم. برای درست کردن شهد نیز، آب، شکر، زعفران، پودر هل و گلاب را روی حرارت هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود و حدود 10 دقیقه بعد از روی حرارت برداشته و می گذاریم سرد شود. سپس شهد را روی کوکو ریخته و سرو می کنیم @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(کدو پلو زرد شمالی ) طرز تهیه: ابتدا کدو حلوایی را با زعفران، نمک، زیره سبز، زردچوبه و شکر در روغن تفت می دهیم. در قابلمه روغن ریخته و برنج و کدوحلوایی را در آن می ریزیم و درب قابلمه را می گذاریم تا دم بکشد. در تابه ای نصف کره، دانه انار و پیاز داغ را ریخته و تفت می دهیم. در تابه ای دیگر، بقیه کره را انداخته و وقتی آب شد تخم مرغ را شکسته و می گذاریم تا خودش را بگیرد. در آخر برنج را در ظرف مناسب کشیده و با انار دانه شده و تخم مرغ سرو می کنیم @KitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ ها را با همزن برقی می زنیم. سپس ماست، شیر و روغن را اضافه کرده و همزن برقی را روشن می کنیم. سپس آرد و گردو را اضافه کرده و هم می زنیم. در آخر پوره کدو حلوایی را اضافه کرده و هم می زنیم. در قالب ریخته و 20 دقیقه در فر می گذاریم و در آخر خامه را روی آن ریخته و سرو می کنیم. @KitchenAuntKhatoon
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پوشاندن ته قالب کیک با کاغذ پوستی برای جلوگیری از چسبیدن کیک به ظرف لازم است. در این ویدیو طرز اندازه گیری مناسب کاغذ پوستی برای قرار دادن داخل قالب مربع و دایره آموزش داده می‌شود. @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا