#آش_ماست شیرازی
مواد اصلی
گوشت گوسفندی
۲۵۰ گرم
نخود
۱/۳ پیمانه
برنج
۱ پیمانه
سبزی (تره،شوید،جعفری)
۱/۲ پیمانه
پیاز متوسط
۲ عدد
نعنا خشک
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم
ماست چکیده یا ترش
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
طرز تهیه
۱
ابتدا گوشت و نخود را می گذاریم تا خوب پخته و نرم شودبعدسبزی را شسته و خرد کرده همراه با برنج می گذاریم خوب بپزد و له شود نمک و زرد چوبه و فلفل فراموش نشود.
۲
بعد از پختن گوشت آن را از استخوان جدا کرده با گوشت کوب می کوبیم تا به صورت له شده در آید و با برنج که ازقبل خوب پخته شده و به صورت آش درآمده است مخلوط می کنیم
۳
نخودپخته شده را نیز همراه با آب گوشت داخل آن می ریزیم.حال پیاز داغ و نعنا داغ درست می کنیم ومقداری از آن را داخل آش ریخته بقیه را برای تزیین نگه می داریم.
۴
ماست را اضافه کرده می گذاریم جوش بزند و خوب مخلوط شودمیزان ماست بستگی به سلقیه خودتان دارد می تواند کم یا زیاد باشد.
سایر نکات
۱_میتونید به جای گوشت از آب قلم استفاده کنید.
۲_میتوانید به جای ماست از آبغوره استفاده کنید که اون میشه آش آبغوره.
۳-میتونید کمی نعنای تازه استفاده کنید
@KitchenAuntKhatoon