فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#برشتوک_نخودچی_شکلاتی
#بدون_فر
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
خیلی خوشمزه وقتی میزاری تو دهنت آب میشه
مقدار مواد و هم به پیمانه میزارم هم به گرم
آرد نخودچی 150 گرم یا یک پیمانه
کره یا روغن جامد 75 گرم یا نصف پیمانه
پودر قند 80 گرم یا نصف پیمانه ( میتونید شکر و آسیاب کنید )
پودر هل یک قاشق چایخوری
شکلات تخته ای به میزارن لازم ( من از شکلات تلخ کارات استفاده کردم )
قسمت اول
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال آشپزخانه خاله خاتون
🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
15.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالب سیلیکونی که اصلا نیاز به چرب کردن نداره
اول از همه آرد نخودچی و الک کنید . تابه رو بزارید رو حرارت تا گرم بشه بعد آرد نخودچی و بریزید تو تابه و حدود ده دقیقه با شعله کم تفت بدین بوش بلند شه مدام هم بزنید تا نسوزه بعد کره اضافه کنید و هم بزنید حسابی هم بزنید تا کره آب بشه و خوب به خورد آرد بره حدود پنج دقیقه تفت بدین بعد در آخر پودر قند و پودر هل و اضافه کنید و هم بزنید با شعله کم تا پودر قند به خورد موادمون بره و آب بشه و مثل حلوای نرم نرم بشه بعد زیر گاز و خاموش کنید
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال آشپزخانه خاله خاتون 🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
13.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات تخته ای و به روش بن ماری آب کنید به این صورت که شکلات و خورد کنید بریزید تو ظرف و بزارید رو بخار کتری و هم بزنید میبینید کم کم آب میشه هیچ چیزی به شکلات اضافه نکنید بعد شکلات و بریزید تو قالبتون هر مقداری که دوست دارید بنظرم یک سوم قالب کافیه بعد قالب و بزارید تو یخچال تا شکلاتمون سفت بشه ده دقیقه کافیه بعد قالب و از یخچال خارج کنید و کم کم از برشتوک بردارید و بزارید رو شکلات و خوب فشردش کنید و قالب و پر کنید و روشو صاف کنید دقت کنید حتما برشتوک باید گرم باشه تا به شکلات بچسبه بعد قالب و بزارید فریزر نیم ساعت بمونه بعد نیم ساعت خیلی راحت برشتوکا رو از قالب خارج کنید .
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال آشپزخانه خاله خاتون
🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک شیرینی که خیلی خوشمزه است و با سه تا مواد آماده میشه
شیرینی حلوایی
برای ماه مبارک هم مناسبه
موادلازم :
2 لیوان آرد را در ظرف تفلون تفت دهید تا رنگ آن شود.
1 فنجان روغن مایع
1 لیوان پودر قند
1 تخم مرغ
125 گرم کره دمای اتاق
5گرم وانیلین
1 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
درفر گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 15 و 20 دقیقه پخته می شود. وقتی پایین کوکی ها صورتی شد ، به این معنی است که پخته شده است. آن را چک کرده و از فر خارج می کنید.
توجه: پس از تفت دادن آرد ، صبر کنید تا خنک شود. بعد از خنک شدن ، سایر مواد را اضافه کرده و ورز دهید
نوش جاااان🙋♀️
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانالی برای کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_خوشمزهه😍
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
کره ۳۰۰ گرم
آرد سفید الک شده ۷۰۰ گرم
پودر قند ۳۵۰ گرم
ابتدا کره رو ذوب کنید و آرد الک شده رو به تدریج اضافه و حدود چهل الی پنجاه دقیقه هم بزنید داعما و بعد از روی حرارت بردارید و پودر قند الک شده رو بریزید و داخل ظرف ریخته و وقتی خنک شد با پودر قند تزیین کنین
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
7.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_مجلسی😋😋
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سوپ_مرغ_کرمدار
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_سه_رنگ
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حلوای شیره انگور☝️😍
موادلازم
شیر یک لیوان
آرد دو لیوان
کره حدود دویست گرم
شکر یک لیوان
شیره انگور یک استکان
گردو
•*´¨
*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانالی برای کدبانوها🍓 فیلم آشپزی👇 👩🍳࿐@kadbanooha࿐
لیتی اسفناج
مواد لازم :
اسفناج ، پیاز ، آرد گندم ، نمک ، کشک
طرز تهیه : ابتدا اسفناج را آب پز می کنیم و آن را خوب نرم کرده ، سپس پیاز راسرخ کرده و با دو قاشق آرد گندم تفت می دهیم.
سپس کمی زردچوبه ونمک به آن اضافه می کنیم و با اسفناج آب پز مخلوط کرده و کشک را به آن می افزائیم.
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
قاتق گوشت
مواد لازم :
گوشت لخم ، نخود خام ، برنج خام ، پیاز ، زردچوبه و نمک
قاتق گوشت غذای پر زحمتی است ولی اگر این زحمت را متحمل بشوید ، غذای لذیذ و خوشمزه ای تهیه می کنید که به زحمتش می ارزد.
گوشت لخم را در هاون با نخود خام ، پیاز، زردچوبه ، نمک و یک پیمانه کوچک برنج ریخته و خوب می کوبیم تا نرم شود ، سپس این مخلوط را در درون ظرفی می ریزیم و کمی ترخون خشک به ان اضافه می کنیم و چنگ می زنیم تا مواد ما بخوبی قاطی شود.
دو پیمانه برنج خام به مخلوط چنگ زده اضافه کرده و دوباره چنگ می زنیم تا مخلوط ما حسابی قاطی شود.
سپس مخلوط خود را مانند شامی آماده و در روغن سرخ می کنیم ( البته برای اینکه شکل سنتی خود را حفظ کنند ، باید مانند چنگ مال آنها را آماده کنیم )
پس از سرخ کردن2 تا 3 عدد سیب زمینی را قطعه قطعه کرده و داخل روغن سرخ می کنیم و کمی رب گوجه و زردچوبه و یک تا دو عدد لیمو خشک نیز به آن اضافه می کنیم و در ظرفی همه آنها را ریخته و آب به آن افزوده و روی اجاق می گذاریم تا قاتق گوشت ما آماده شود.
غذای خوشمزه ای است که این روزها در کمتر سفره ای یافت می شود
نوش جان
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
#آش_ترخینه
آش دوینهیا ترخینه که یکی از آش های سنتی کردستان است و بسیار خوشمزه و مقوی می باشد.
اما برای تهیه آش دوینه شما به مقداری دوینه نیاز دارید می توانید این دوینه ها را از عطاری ها تهیه کنید و یا خود درست کنید بدین صورت که دوینه از ترکیب بلغور گندم و دوغ غلیظ درست می شود (به ازای پنج کیلو دوغ غلیظ یک کیلو و نیم بلغور لازم است) که تو فصل تابستون باید درست کنید و کنار بگذازید به این روش که دوغ غلیظ رو می گذاریم جوش بیاد و مرتب باید هم بزنید سپس بلغور و اضافه می کنیم تا بپزه و غلیظ شود بعد می گذاریم کامل سرد شود و روی پشت بام یه پارچه یا نایلون بزرگ پهن می کنیم و از مواد به اندازه یه مشت برمی داریم و کمی شکل می دهیم و به فاصله کنار هم می چینیم بعد از گرفتن دوینه ها روی آنها را پارچه توری می کشیم و می گذاریم جلوی آفتاب تا چند روزی خشک شود. این آش خوشمزه برای بدن بسیار مقوی می باشد و گفته می شود تا ۷۰% سرماخوردگی را کاهش می دهد زیرا سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.
امروز تهیه آش دوینه را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐