6.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی
#زرشک_پلو
دستور سریع
به مرغ ها نمک و فلفل و زردچوبه میزنیم، به طوری که به همه قسمت هاش آغشته بشه و در ظرف در دار، چند ساعتی میذاریم یخچال تا طعم بگیره (اگه عجله دارید نیازی به یخچال گذاشتن نیست).
مرغ ها رو در مقداری روغن کاملا سرخ میکنیم به طوری که دو طرفشون برشته و طلایی بشه.
در همون روغن پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدید.
لازم نیست رنگ پیاز تغییر کنه همینکه کمی سبک شد هویج و کرفس رو اضافه کنید و تفت بدید.
رب گوجه رو به سبزیجات اضافه کنید و کاملا تفت بدید تا رب خودش رو باز کنه.
حدود 2 لیوان آب اضافه کنید و تکه های مرغ سرخ شده رو بهش اضافه کنید و نمکش رو هم اندازه کنید.
در ظرف رو بذارید و اجازه بدید خورشت حدود یکی دو ساعت به آرامی بپزه و جا بی افته.
در اواخر پخت مقداری زعفران دم کرده و خیلی کم آب لیمو ترش اضافه کنید.
زرشک رو از یه ساعت قبل خیس کنید و در مقداری کره به همراه یکی دو قاشق شکر تفت بدید.
در حد 30 ثانیه کفایت میکنه.
زعفران دم کرده رو به زرشک اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
مقداری از برنج آماده شده رو به زرشک اضافه کنید تا مخلوط زعفران و زرشک با برنج ترکیب بشه.
برای موقع سرو کنار بذارید.
@KitchenAuntKhatoon
مواد لازم و نکات پخت زرشک پلو با مرغ
مواد لازم
مرغ 2 تکه (ران یا سینه کامل)
پیاز 1 عدد متوسط
ساقه کرفس دو سه تکه
هویج یک عدد متوسط
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو 1 قاشق
روغن
زعفران دم کرده
برنج پخته شده
زرشک + شکر + کره
تکه های مرغ چه اندازه ای باشه؟
اگه میخواید خیلی مجلسی طور و شیک باشه بهتره که مرغ کامل رو چهار تکه کنید. یعنی ساق مرغ و ران مرغ باهم باشه و سینه هم کامل باشه. اما اگه خودمونی تر هستید یا نیازی نمیبینید تکه ها انقدر بزرگ باشن(چون واقعا برای یک نفر زیاده) میتونید مرغ کامل رو هشت تکه کنید یعنی ساق مرغ و ران مرغ جدا بشن و سینه ها رو هم دو تکه کنید.
@KitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩🍳
مواد لازم و نکات پخت زرشک پلو با مرغ مواد لازم مرغ 2 تکه (ران یا سینه کامل) پیاز 1 عدد متوسط ساقه
ادامه نکات پخت زرشک پلو با مرغ
چرا مرغ رو از قبل مزه دار کنیم؟
مزه دار کردن مرغ چند مزیت داره. اول اینکه باعث طعم بهتر مرغ میشه و کمک میکنه بوی بد مرغ گرفته بشه. همچنین باعث میشه بافت پوک و بهتری بگیره که مخصوصا برای طبخ سینه این کار خیلی کمک کننده اس و کیفیت غذاتون رو بالا میبره.
حالا اگه خیلی عجله داشتید و وقت نبود و حوصله نداشتید و این صحبتا، میتونید همون موقع که نمک و فلفل و زرچوبه مالیش کردید در روغن سرخ کنید و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد.
استفاده از سبزیجات برای طبخ مرغ
سبزیجات زیادی هست که برای طبخ مرغ ازشون استفاده میشه که باعث میشن طعم مرغ عالی بشه و بوی زهم مرغ هم گرفته بشه.
انتخاب من ساقه کرفس و هویج و پپاز هست که کمی تفت داده شده باشه.
ولی استفاده از برگ بو و رنده پوست پرتقال و لیمو، جعفری و… هم مرسومه که استفاده ی همه ی این موارد باهم رو توصیه نمیکنم.
چه مقدار آب برای پخت مرغ لازمه؟
بستگی داره که قرار باشه زرشک پلو با مرغ تون رو به چه صورت سرو کنید. به طور کلی خوبه بدونید که مقدار زیاد آب در خورشت مرغ باعث میشه کیفیت خورشتتون پایین بیاد.
بنابراین توصیه م اینه مقدار آب مرغتون رو کم بریزید و حرارت رو ملایم نگه دارید تا آب زیادی رو در طول پخت از دست نده.
به مقدار آب مرغ توجه کنید
زرشک رو چطور تفت بدیم؟
زرشک رو بهتره یه ساعتی خیس بدید و همونطور خشک استفاده نکنید.
بعد از آبکش کردن در ماهیتابه بریزید و با مقداری کره و یکی دو قاشق شکر تفت بدید. تفت دادن زرشک چند تا نکته ی مهم داره.
اول اینکه لازم نیست اول کره رو بندازید توی ماهیتابه تا ذوب بشه چون ممکنه کره بسوزه و رنگش تیره بشه.
اینطوری بعد از اینکه زرشک رو به برنج اضافه کردید میبینید که یه رنگ قهوه ای همراه زرشک هست که به دلیل سوختن کره ایجاد میشه.
پس کره و زرشک رو باهم داخل ماهیتابه بریزید و حرارت رو متوسط کنید و به آرومی هم بزنید تا تفت بخوره.دوم اینکه نیاز نیست زرشک رو زیاد تفت بدید، تفت حدو 30 ثانیه تا 1 دقیقه برای زرشک کفایت میکنه و زیاد تفت دادنش باعث میشه بسوزه یا خشک بشه یا رنگ زیباش رو از دست بده.
نشونه ی کافی بودن تفت زرشک هم اینه که همینکه دیدید دونه های زرشک دارن پف میکنن از روی حرارت بردارید که بیشتر تفت نخوره.
سوم اینکه ریختن شکر در زرشک باعث میشه هم خوشمزه تر بشه و هم براق تر باشه و نمای بهتری توی زرشک پلو تون داره. ولی اگه نمیخواید از شکر استفاده کنید هم مسئله ای پیش نمیاد.
بعد از اینکه تفت خورد، زعفران دم کرده به زرشک اضافه کنید و مقداری پلوی سفید روش بریزید و مخلوط کنید تا ترکیبی از پلو زعفرانی و زرشک داشته باشید و برای روی دیس استفاده کنید.
خلال بادام و پسته را برای روی پلو چطور آماده کنیم؟
من از خلال ها استفاده نکردم و لزومی هم برای استفاده شون نیست و فقط جنبه ی زیبایی و شیکی داره.
برای اینکه خلال ها نرم بشن بهتره از قبل در مقداری آب خیسشون کنید. موقعی که دارید زرشک رو تفت میدید، خلال ها رو هم آبکش کنید و در مقداری کره تفت بدید.
دقیقا مثل زرشک همینکه کمی کره ای بشن کافیه و نیاز نیست زیاد تفت بخورن.
نهایتا هم با همون برنج زعفرونی مخلوطشون کنید یا نگه دارید و روی پلو برای تزیین استفاده کنید.
زرشک پلو با مرغ رو چطور سرو کنیم؟
میتونید به دو شیوه این غذا رو سرو کنید.
اینکه پلو سفید رو در دیس بکشید و مقداری پلوی زعفرانی و زرشک رو به سلیقه خودتون روش بریزید و تکه های مرغ رو در اطراف یا وسط دیس روی برنج بذارید و سس مرغ رو جداگونه سرو کنید.
روش دیگه اینکه زرشک پلو رو در دیس بکشید و خورشت مرغ رو که شامل تکه های مرغ و سسش میشه در ظرف های خورشتی بکشید.
دقت کنید که سس مرغ رو بهتره از صافی رد کنید که سبزیجاتش توی ظرف سرو نباشه.
@KitchenAuntKhatoon
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شیر قسمت یک
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
#حلوا
#حلوا_شیر
✍ کامل با تمام نکات
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
7.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_حلوا_شیر قسمت دوم
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
#حلوا
#حلوا_شیر
✍ کامل با تمام نکات
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فیلم_آش_بلغور_گندم
#آش_بلغورگندم
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
✍ کامل با تمام نکات
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افطاری مقوی
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
🌷مواد لازم:
1 لیوان آب
1 لیوان آب شیر
2 قاشق غذاخوری آرد
2 قاشق غذاخوری شکر
1 لیوان چای خوری شیره انگور
کره 2 قاشق غذاخوری
.
آرد ، شیر ، شکر و آب را در یک کاسه گود ریخته و خوب مخلوط می کنیم. شیره انگور را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. کره رو بزارید روی حرارت وقتی کره خوب ذوب شد ، مخلوط را ریخته و مرتباً روی حرارت متوسط هم می زنیم بعد از اینکه غلیظ شد از اجاق برمی داریم. ، سپس آن را با گردوی خرد شده تزیین کرده و سرو کنید. می توانید گرم یا سرد نوش جان کنید❤️
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گوشفیل
#ویژه_ماه_مبارک_رمضان
قسمت اول
مواد لازم:
کره یا روغن جامد دو ق غ
شیر نصف لیوان
آرد میزان آرد برای همه یکسان نیست برای من دو لیوان + دو ق غ آرد نیاز شد
شربت بار دو ق غ
تخم مرغ یک عدد
ماست یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک و نیم ق چ
وانیل یک چهارم ق چ
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پنکیک_کیسه_ای😍
مواد لازم برای پنکیک
- شکر 1 قاشق چایخوری
- نمک کمی
- شیر 450 میلی لیتر
- روغن 2 قاشق غذاخوری.
برای پر کردن:
- سینه مرغ 2 عدد
- قارچ 200 گرمی
- پیاز 1-2
- نمک ، فلفل ، پاپریکا
- خامه ترش 1 قاشق غذاخوری.
- پنیر 100 گرمی
نووووش جاااان❤
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_معروف_یک_تخم_مرغی 🍰
اول کف تابتون رو کمی شکر بپاشید**
2 عدد موز رو حلقه حلقه کنید و کف تابه بچینید*حالا تو یه ظرف 1 عدد تخم مرغ، مقدار خیلی کمی نمک، حدود 7 گرم وانیل، 80 گرم شکر رو باهم ترکیب کنید*یک پیمانه شیر(150 میلی لیتر) رو بهش اضافه کنید و هم بزنید*یک پنجم پیمانه (حدود60 میلی لیتر ) روغن مایع روهم بهش اضافه کنید و مرتب هم بزنید*حالا 150 گرم آرد سفید رو کم کم بهش اضافه کنید و هم بزنید
1 قاشق (معادل 80 گرم) بکینگ پودر رو اضافه کنید و باهم ترکیب کنیدمایع رو آروم آروم روی موزها بریزید تابه رو روی حرارت کم بزارید به مدت 20 دقیقه بپزه حالا اونو برگودونید و بزارید حدود 3 دقیقه طرف دیگش بپزه** این کیک رو به همه اونایی که به هر دلیلی نمی تونن زیاد تخم مرغ مصرف کنند پیشنهاد می کنم. امیدواریم از خوردن این کیک یک تخم مرغی خوشمزه لذت ببرید.
نووووش جاااان❤
•*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*
کانالی برای کدبانوها🍓
فیلم آشپزی👇
👩🍳࿐@kitchenAuntKhatoon࿐