eitaa logo
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
2.6هزار دنبال‌کننده
3.5هزار عکس
4.8هزار ویدیو
23 فایل
کپی مطالب و دستورات بدون لینک و اسم کانال ممنوع و راضی نیستم بابت دستور ات #وقت و #هزینه صرف میشود فقط مطالب بازارسال با نقل قول (فوروارد) شود سوالی داشتید یا دستور خاصی مدنظرتون بود در گروه مون بیان کنید
مشاهده در ایتا
دانلود
13.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترفند ترفند های تخم مرغی 😍👌👌 چقدر کار با این تخم مرغ میشد انجام داد😐😂 ترفندهای عالی هستن 😍👏 کاسه با شکلات های آب شده نحوه قرار دادن کاغذ روغنی در قالب کمربندی پوست کندن فلس ماهی با در قوطی کیک مارشمالو شکلاتی 😋 درست کردن برس برای رومال با کاغذ روغنی *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🏻‍🍳 موادلازم دو پیمانه آب دو پیمانه شکر نعنا تازه سرکه سیب دو.قاشق زعفران یک قاشق نعنا ها باید کاملا طعم به شربت بده شربت غلیظ که شد خاموش کنید شربت شما آمادست اگر مایل بودید با کمی خیار رنده شده شربت تون میل کنید نوش جان •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
ایده تزئین کشک و بادمجان •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
🥮 😋 ▫️تخم مرغ ۴عدد ▫️شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️ماست خامه ای یکلیوان ▫️روغن مایع یک لیوان سر خالی ▫️وانیل یک قاشق مربا خوری ▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ▫️آرد ۲لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️پودر کاکائو برای لایه های کیک 🔸ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای ۱۸۰ درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵دقیقه میپزیم 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon
🍮 😋 شیر...2لیوان خامه صبحانه... 1/2لیوان شکر...3/4 لیوان پودرژلاتین.... 2 ق غ وانیل.... 1/2ق چ 🔸نصف لیوان از شیر را درون کاسه ای ریخته و پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری میکنیم تاذرات ژلاتین کاملا ذوب و حل شود. شیر را همراه شکر روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا شکرحل شده و شیر کمی گرم شود. خامه را نیزبه روش بن ماری گرم میکنیم تا روان شود. و ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در آخر وانیل را افزوده و از روی حرارت برمیداریم. (مواظب باشیدخامه و شیر نجوشند فقط درحد گرم شدن ومخلوط شدن مواد باهم کافی است). من توی قالب اول یه لایه ژله ریختم نیم بند که شد بعد پاناکوتا رو ریختم و گذاشتم یخچال. 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon
🫕 😋 ▫️ماست 4 لیوان ▫️خیار خرد شده 4 لیوان ▫️کشمش 4 قاشق غذاخوری ▫️سبزی خوردن خرد شده 2 لیوان ▫️گردو کوبیده 10 عدد ▫️خامه 2 ق غ (در صورت تمایل) ▫️نعنا خشک 3 ق غ ▫️پودر گل محمدی 1 قاشق ▫️نمک کمی 🔸اول از خیار ها شروع میکنیم و بعد سبزی ها رو خرد میکنیم و تو کاسه ای بزرگ میریزیم و مخلوط میکنیم و بهشون نعنا خشک و نمک و گل و خامه و گردو و کشمش و ماست رو اضافه میکنیم و با آب خنک مخلوط میکنیم تا به غلظت یه سوپ رقیق در بیاد (البته از نوع سرد) میتونید موقع سرو از چند تکه یخ هم استفاده کنید تا به اصطلاح جگرتون تو روزهای گرمی که پیش رو داریم حال بیاد و در صورت تمایل میتونید با کمی نون خشک خرد شده نوش جان کنید @kitchenAuntKhatoon
کیک هل و گلاب😋 ✍ مواد لازم: تخم مرغ سه عدد شیر نصف لیوان گلاب پنج ق غ هل یک ق م پر بیکینگ پودر یک و نیم ق م ارد یک و نیم لیوان شکر یک لیوان روغن نصف لیوان زعفران غلیظ دو ق چ تخم مرغ را همراه شکر و نصف مقدار هل کاملا میزنیم تا کرم رنگ و‌کشدار بشه بعد مابقی هل و روغن را اضافه کرده و یک دقیقه دیگه با همزن میزنیم سپس شیر و گلاب و کمی زعفران اضافه کرده و چند ثانیه در حد مخلوط شدن میزنیم ارد و بیکینگ پودر سه بار الک شده را اضافه کرده و با سرعت کند همزن در حد مخلوط شدن خیییییلی کم میزنیم اگه زیاد بزنید پف کیکتون از بین میره کف قالب بیست و سه سانت کاغذ روغنی انداخته اطراف قالب هم چرب میکنیم و مواد را داخل قالب میریزیم و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت قرار میدیم بعد از۴۰ دقیقه باخلال چوبی چک کنید ببینید کیکتون پخته شده یا نه بعد از فر خارج کنید پنج دقیقه صبر کنید تا از حرارت بی افته سپس اطرافش رو با چاقو ازاد کنید و کیک رو روی سینی توری برگردونید تا کاملا خنک بشه نکته : قالب من جنسش گالوانیزه س ،درجه فر و زمان پخت بستگی به حرارت فرجنس قالبتون سایز قالب من ۲۰سانت ارتفاع ۱۰ 🍰🥧🍰🥧 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon
كره بادام‌زميني و پودر قند از هر کدام يك پيمانه بيسكويت پودرشده يك و نيم پيمانه كره يا مارگارين نرم‌شده 50 گرم بادام پرك‌ يا ترافل رنگي براي تزئين به ميزان لازم طرز تهيه : كره‌ را با پودر قند خوب زده تا كرم شود بعد بيسكويت‌ پودرشده را كم‌كم به آن اضافه كرده تا حدي كه به دست نچسبد و شكل بگيرد. سپس خمير را قالب زده يا گرد گرد درست كرده و در بادام پرك يا ترافل رنگي غلتانده و سپس میل نمایید. 👩‍🍳@kitchenAuntKhatoon🌾
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم ترفند های خانه دار مرتب کردن کشو و کمد با لوله دستمال توالت ،بطری و... چیزهای دور ریختنی *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓فیلم آشپزی👇 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
خوب این شیرینی ماستی واقعا توی سه سوت آماده میشه یعنی زمانی که خاله جان دستورش و دادن و من درست کردم و عکس گرفتم 10 دقیقه هم طول نکشید طرز تهیه و مواد لازم طبق دستور خاله خانم : 3 تا قاشق ماست رو با یک دونه تخم مرغ میزنیم بعد یک قاشق مرباخوری سرپر بیکینگ پودر و 5قاشق غذاخوری آرد گندم وکمی وانیل رو باهم داخل ماست وتخم مرغ میریزیم وهم میزنیم روغن وتوی یک تابه کوچیک میزاریم داغ بشه بعد بصورت قاشقی توی روغن سرخ میکنیم بعدازاینکه سرد شد روش شهد داغ میریزیم برای شهد هم 1استکان شکر ونصف استکان آب رو روی شعله میزاریم وقتی جوش آمد دوتاجوش خورد خاموش میکنیم نوش جان😍 پی نوشت: اول شهد و درست کنید و اگرم زیاد اومد دور نریزید میتونید این شهد و نگه دارید حدودا دو هفته میمونه و خراب نمیشه •*´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
 یک شیرینی عربی خوشمزه شبیه گوش فیل خودمونه. طرز تهیه جبنیه نون پنیری سرخ شده جبنیه نونی هست که توی خمیرش پنیر مایع داره و بعد توی روغن سرخ میشه. البته مزه پنیر خیلی مشخص نیست. به هر حال گزینه خوبیه برای وقتی که زمان کمی دارید و میخواهید یه چیز فوری و خوشمزه درست کنید و به عنوان میان وعده، صبحانه و یا عصرانه نوش جان بفرمایید! و *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon
کانال آشپزخانه خاله خاتون👩‍🍳
#جبنیه یک شیرینی عربی خوشمزه شبیه گوش فیل خودمونه. طرز تهیه جبنیه نون پنیری سرخ شده جبنیه نونی هس
مواد لازم برای تهیه جبنیه آرد سفید دو پیمانه و دو قاشق غذاخوری تخم مرغ ١ عدد خمیرمایه ٢ قاشق چایخوری آب ولرم ١/٢ پیمانه شیر خشک ٣ قاشق غذاخوری پنیرخامه ای ٣ قاشق غذاخوری شکر ١قاشق غذاخوری نمک هم یک پنس نکته :  توی دستورش نمک و شکر نداره من خودم اضافه کردم.  طرز تهیه جبنیه دسر عربی  ابتدا شربت ر درست می کنیم. برای شربت شیرینی جبنیه ، 2 لیوان شکر را با 1 لیوان آب گذاشتم بجوشه و نصف لیوان گلاب و 2 قاشق زعفران دم کرده و کمی هل و یک قاشق آبلیمو اضافه کردم. وقتی قوام اومد زیرشو خاموش کردم و گذاشتم شربت خنک بشه. حالا میریم سراغ تهیه خمیر جبنیه.  همه مواد را داخل غذا ساز ریخته و دستگاه را روشن می کنیم. تا جایی که مواد خمیر بشن و یک جا جمع بشن. اگر شل بود یک قاشق دیگه آرد اضافه کنین. یعنی تا جایی که خمیر به دست نچسبه. خمیر را خوب ورز می دیم. اگر غذاساز ندارید همه مواد را با دست مخلوط کرده و خوب ورز میدین. بعد مواد را روی میز کار با وردنه به قطر دو سه میل باز می کنیم. قالب می زنیم. خمیر قالب زده را روی یک پارچه تمیز می چینیم و روشو می پوشونیم. به مدت نیم ساعت استراحت می دیم. سپس داخل روغن زیاد به صورت شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن جبنیه ها را هم میتونیم عسل بمالیم یا اینکه داخل شربت بندازیم. شیرینیای سرخ شده رو تو شربت خنک انداختم.  نوش جان *´¨*•.¸¸.•*´¨*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•* کانال کدبانوها🍓 👩‍🍳࿐ @kitchenAuntKhatoon