خوشبختی گمشده همه ی ماست...
مواظب باشیم اگر ان را پیدا کردیم
خودمان را گم نکنیم...
@Loveyoub
انسان تمام خوبیها
را با یک بدی
فراموش میکند!
و خدا تمام بدیها را
با یک خوبی
فراموش میکند!
یاد بگیریم که گاهی
مثل خدا باشیم...!!!
@Loveyoub
روز جهانی سلامت روانی
۱۰ اکتبر، روز جهانی سلامت روانی است. این روز در سال ۱۹۹۲ توسط سازمان بهداشت جهانی به جهت توجه بیشتر به اختلالات روانی، تاثیرات منفی آنها بر جوامع و پیشگیری از آنها برگزیده شده است.
همانطور که سلامت جسمی هر فرد در جامعه از ارزش بالایی برخوردار است، سلامت روانی افراد نیز دارای اهمیت زیادی است. متاسفانه در اغلب موارد، بی توجهی به بیماری های روانی، منجر به بروز بیماری های جسمی نیز می شود. در بسیاری از کشورها به ازای هر یک میلیون نفر، کمتر از یک روانشناس و یا روانپزشک وجود دارد و حتی درصد کمی از بیمارستان ها هزینه هایشان را صرف بیماری های روانی می کنند.
لازم به ذکر است که در برخی از جوامع اختلالات روانی را به عنوان بیماری نمی شناسند. به سبب وجود فقر فرهنگی و کمبود فرهنگسازی، بیماری های روانی به عنوان یک عامل زشت که باعث سرافکندگی فرد در جامعه می شود، شناخته می شوند. به همین علت افراد از مراجعه به روانشناس سر باز می زنند.
@Loveyoub
سلامت روانی چیست؟
سازمان بهداشت جهانی سلامت روانی را اینگونه تعریف کرده است:
سلامت روانی عبارت است از کیفیت زندگی یک فرد که می تواند توانایی های خود را شناسایی کند و با استرس های روزمره به راحتی کنار بیاید. یک فرد سالم از لحاظ روانی باید بتواند به راحتی کار کند و با جامعه در مشارکت باشد.
شاید تعریف سازمان جهانی بهداشت را بتوان یک تعریف عمومی نامید؛ اما این تعریف در تمامی جوامع صدق نمی کند، به عنوان مثال سطح استرس وارده به فردی که در یک کشور با اقتصاد ضعیف زندگی می کند، به مراتب بیشتر از افرادی است که در جوامع پیشرفته زندگی می کنند.
@Loveyoub
- اضطراب
عبارت است از یک احساس ناخوشایند و مبهم به همراه هراس و دلواپسی با منشاء ناشناخته، که به فرد دست می دهد و شامل عدم اطمینان، درماندگی و برانگیختگی فیزیولوژی است. وقوع مجدد موقعیتهایی که قبلاً استرس زا بوده اند یا طی آنها به فرد آسیب جسمی و یا روانی رسیده است باعث بروز اضطراب در افراد می شود. همهٔ انسان ها در زندگی خود دچار اضطراب می شوند، ولی اضطراب مزمن و شدید، غیرعادی و مشکل ساز است. تحقیقات و بررسی ها نشان می دهند که اضطراب در خانم ها، طبقات کم درآمد و افراد میانسال و سالخورده بیشتر دیده میشود
- افسردگی
یکی از شایع ترین اختلالات روانی را می توان افسردگی شناخت، اختلالی که حتی اکثر انسان های معمولی نیز می توانند آن را در فرد مبتلا تشخیص دهند و حتی این اختلال را به فرد مورد نظر گوشزد کنند.
مشخصه افسردگی خلق افسرده است و با احساس غمگینی، اعتماد به نفس پایین و بی علاقگی به هر نوع فعالیت و لذت روزمره مشخص میشود. افسردگی مجموعهای از حالات مختلف روحی و روانی است که از احساس خفیف ملال تا سکوت و دوری از فعالیت روزمره بروز میکند.
افسردگی یکی از شایع ترین اختلالات روانی است
افسردگی را هم همچون دیگر اختلالات روانی می توان توسط دارو مهار کرد، ولی در صورتی که این بیماری مزمن نشده است، انجام کارهایی برای کاهش فشار و استرس از جمله خرد کردن کارهای بزرگ به کارهای کوچک، ورزش ملایم، رفتن به یک سینما، شرکت کردن در یک مراسم مذهبی، اجتماعی، یا سایر فعالیتهایی که ممکن است به بیمار کمک کنند، در بهبود این بیماری موثر است
-
ادامه در پست بعد
@Loveyoub
ادامه تاثیرات منفی بر سلامت روان
- وسواس
وسواس شامل احساس، فکر و یا تصویر ذهنی مزاحم است، که ریشه در اضطراب مزمن دارد. بیماری وسواس به دو شکل فکری و عملی بروز میکند و چنانچه بیمار در برابر انجام عمل وسواسی مقاومت کند، اضطرابش بیشتر میشود. گاهی اوقات کودکان هم دچار وسواس میشوند که معمولاً نشانههای آن رفتارهای پرخاشگرانه، تکرار کلمات و یا لجبازی با اطرافیان است. تحقیقات نشان میدهد بین یک تا سه درصد جامعه ممکن است به اختلال وسواس فکری عملی مبتلا باشند.
@Loveyoub
اختلالات اشاره شده
در پستهای قبلی
جزو شایع ترین بیماری های روانی در سطح جهان هستند. اگر در خودتان چنین اختلال هایی مشاهده می نمایید، یا احساس می کنید یکی از افراد نزدیکتان به یکی از این اختلال ها دچار است، بهتر است همین الان دست به کار شوید و با مراجعه به روانشناس در پی درمان باشید.
پزشکان توصیه می کنند اگر بیماریتان مزمن نیست، سعی کنید تا آن را با درمان رفتاری و یا درمان شناختی رفتاری معالجه کنید و اگر از این روش ها جوابی نگرفتید، به روانپزشک مراجعه کنید و درمان دارویی را آغاز کنید. اختلالات روانی را جدی بگیرید، آنها هم بیماری هستند. مزمن شدن آنها ممکن است به قیمت جانتان تمام شود.
@Loveyoub
همانطور در تقویم میلادی خواندید
یکی از مناسبتها روز جهانی سلامت روانی میباشد
۱۰ اکتبر ،
روز جهانی سلامت روانی است.
این روز در سال ۱۹۹۲
توسط سازمان بهداشت جهانی
به جهت توجه بیشتر
به اختلالات روانی،
تاثیرات منفی آنها بر جوامع و پیشگیری از آنها برگزیده شده است.
شعار فدراسیون جهانی سلامت روان به مناسبت روز جهانی
سلامت روان
«سلامت روان در جهانی نابرابر»
شعار کمپین سازمان جهانی بهداشت به مناسبت
روز سلامت روان
«مراقبت سلامت روان:
بیایید آن را به واقعیت تبدیل کنیم»
۱۸ مهرماه،
۱۰ اکتبر،
روز جهانی سلامت روان گرامی باد
@Loveyoub
گاهی جای رحمت میشیم زحمت
جای ژست میشیم زشت
جای یار میشیم بار
جای قصه میشیم غصه
جای زبان میشیم زیان
پس به خودمان مغرور نباشیم
چون بایک نقطه جابجا میشویم...!
@Loveyoub
چقدر خوبه
بعضــے از آدمها
بدونند که اگــر
چیزی به روشون نمیاری
از سادگــے نیست
حرمت یه روزایی رو نگه میداری
که اونا یادشون رفته!
@Loveyoub
🔻چرا بعضیا با کوچکترین مسائل ناراحت میشن؟
شاید مسائلی که به نظر شما کوچیک هستن واسه اونا بزرگ و با ارزش باشند.
ممکنه مدت زیادی تحت آزار روانی قرار گرفته باشند و در موقعیت های اجتماعی بسیار حساس تر از دیگران باشند.
مدت بسیار زیادی احساساتشون رو سرکوب کردن و دیگه ظرفیتی برای نگه داشتنشون ندارند به همین خاطر سریع واکنش نشون میدن.
مدت زیادی همه چیز در زندگیشون درست پیش نرفته و امید زیادی دارن که دیگه همه چیز خوب پیش بره ، به همین خاطر با کوچکترین مشکلی به هم میریزن و گذشته براشون یادآوری میشه…
💡به سادگی آدما رو قضاوت نکنیم.
به مناسبت روز جهانی سلامت روان
@Loveyoub
به مناسبت روز جهانی سلامت روان
In worldly life, we do the secret of making love while practicing violence in broad daylight.
در جهانی زندگی میکنیم که باید پنهانی عشق ورزی کرد، در حالی که در روز روشن خشونت را تمرین میکنند.
- جان لنون
@Loveyoub