🌺🍃🍁🍃🍂🍃🍁🍃🍂
✔️ "متنی که برنده ی جایزه ی بهترین متن سال شد"
آنها که موهای صاف دارند
فر میزنند
و آنها كه موی فر دارند
مویشان را صاف میكنند
عدهای آرزو دارند خارج بروند
و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند
مجردها میخواهند ازدواج کنند
متأهلها میخواهند مجرد باشند...
عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند
و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند...
لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوند
و چاقها همواره حسرت لاغری را میكشند
شاغلان از شغلشان مینالند
بیکارها دنبال همان شغلند
فقرا حسرت ثروتمندان را میخورند
ثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند...
افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند
سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند...
و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است:
"قدر داشتههایت را بدان
و از آنها لذت ببر"
قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری.
مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر،
مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى
آنوقت ”خوشبختی”.♥️
.....
....
امروز غروب قبل اذان رفتم سوپری چیزی بخرم
صاحب مغازه با موبایلش داشت ورزشگاه آزادی رو تماشا می کرد.
یه مشتری که خیلی هم ظاهرالصلاح نبود بلند پرسید مسابقه کجا و کجا است؟ چند چندن؟ کی برده؟
صاحب مغازه با یه افتخار و لطافت و شوخی گفت مسابقه فوتبال نیست!
اجتماع بزرگ قرآنی های امام حسنی است. 100 هزار نفر قرآنی تو ورزشگاه جمع شدن قرآن بخونن
مشتری مونده بود چی بگه😁😁😁
خیلی کیف کردم/ عکسای کمتر دیده شده قشنگ از آزادی
.....
.....
14.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 "شاخصههای تربیت قرآنی
#ماه_رمـضـان
#آمادگی_پذیرش_خوبی
.....
....
🔴 «تعالی فرهنگی» و «جهش اقتصادی» در پرتو «مشارکت مردمی»
👤 #احمدحسین_شریفی
🔹 از مهمترین کارویژههای پیامبران و فرستادگان خدای متعال «مردمیسازی فرهنگ، اقتصاد، جامعهپردازی و تمدنسازی» بوده است. قرآن کریم به صراحت میفرماید: «لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْكِتابَ وَ الْميزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ؛ (حدید، ۲۵) ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم به عدالت برخیزند.» یعنی رسالت پیامبران این بوده است که خود مردم را به سطحی از رشد و شخصیت برسانند که خودجوش و آتش به اختیار به اقامه قسط و عدل بپردازند. عدالت اقتصادی، عدالت اجتماعی، عدالت فرهنگی، عدالت آموزشی و عدالت سیاسی جز با مشارکت مردم و جز با حضور مستمر و آزاد و آتش به اختیار مردم امکان تأمین ندارد.
🔸 به همین دلیل، همانگونه که رهبر فرزانه انقلاب میفرمایند: «حکومت آینده حضرت مهدی موعود، یک حکومت مردمىِ به تمام معناست. ... یعنی متّکی به ایمانها و ارادهها و بازوان مردم است. امام زمان، تنها دنیا را پُر از عدل و داد نمیکند؛ امام زمان از آحاد مؤمن مردم و با تکیه به آنهاست که بنای عدل الهی را در سرتاسر عالم استقرار میبخشد و یک حکومت صددرصد مردمی تشکیل میدهد.» (۳۰ مهر، ۱۳۸۱)
✅ به هر حال، بدون مردم و بدون مشارکت و حضور مردم نه تنها امکان «نهادینهسازی فرهنگ اسلامی ایرانی» را نداریم؛ بلکه امکان «دفاع از کیان فرهنگی و ارزشهای ملی و دینی» خود را هم نداریم. و در تقابل با جنگ فرهنگی قطعاً شکست خواهیم خورد. باید مردم را پای کار آورد. بلکه باید کار را به دست مردم داد.
🔹 کار عمدهی دولت باید تسهیلگری و زمینهسازی و مانعزدایی از حضور مردم باشد. حتی در انجام همین وظیفه نیز باید از مشارکت مردم و نخبگان استفاده کند و راههای تسهیلگری و مانعزدایی و نظارت خود را با استمداد از جامعه نخبگانی و عمومی مردم به دست آورد.
🔸 تجربه هم نشان داده است که در هر میدانی که کار به مردم سپرده شده است و دولت فقط نقش تسهیلگیری و نظارت را بر عهده داشته است، شاهد موفقیت چشمگیر بودهایم.
✅ مشارکت مردمی در تولید و مردمیسازی اقتصاد و فرهنگ و حتی سیاست از مطالبات بر زمین مانده حضرت ولایت، نائب المهدی، است. همگی باید تلاش کنیم این خواسته محقق شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۸ شهریور ۱۴۰۱ در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت فرمودند:
🔹 «تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد»
🔸 و در تاریخ ۲۶ دی ۱۴۰۲ در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور درباره جایگاه و نقش مردم در نظام اسلامی فرمودند:
✅ «روشن است که رسیدن به هدفهای اسلامی، حالا اسمش را بگذارید «نظام اسلامی» در نهایت «تمدن اسلامی»، جز با حضور مردم، جز با توجّه و مبادرت مردم امکانپذیر نیست؛ باید مردم بخواهند، مردم بیایند، مردم اقدام کنند. این برای ما یک اصل شد؛ حالا یک نفری مسئولیّت دولتی دارد، برای جلب مردم، جذب مردم، آوردن مردم به صحنه یک جور باید عمل بکند، یک وقت یک نفری در منبر نماز جمعه فعّال است، او یک جور [دیگر]؛ یعنی توجّه داشته باشیم که مسئلهی «مردم» یک اصل اسلامی است، بدون آن کاری نمیشود کرد، به هدفها نمیشود رسید، به حیات نمیشود رسید.»
💢 دانشگاهها نیز نه تنها باید بخش اعظمی از آموزش و پژوهش و فناوری خود را به سمت و سوی نیازهای مردم سوق دهند، کاری که در وزارت عتف دولت سیزدهم به شکل مطلوبی در حال انجام است، بلکه باید مردم و نهادهای مردمی و تشکلهای سیاسی و انجمنهای علمی و کانونهای فرهنگی و بدنه اصلی دانشجویی و اعضای محترم هیئت علمی و یاوران علمی را در بخشهای مختلف «تصمیمسازی»، «تصمیمگیری»، «اجرا» و «نظارت» پای کار بیاورد. در این صورت است که شاهد جهشی عظیم در عرصه پژوهش و فناوری و تولید علم خواهیم بود.
.....
.....
☘من، از سکوت،
آثار گرانبهایی را مشاهده کردهام!
سکوت اختیار کنید،
تا برایتان صفا و
نورانیت حاصل شود...
"علامه طباطبایی رحمةاللهعلیه"
#دچاربایدشد..
🕊 جـــــلوهِ جـــمــــال
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اثر شگرف #بیداری_سحر و
#بین_الطلوعین در رزق و روزی انسان
روایت شنیدنی تجربهگر از نحوه رسیدن روزی.
.....
....
قدمشان مبارک؛ سیدحسن، یحی سنوار و عبدالملک حوثی به ورزشگاه آزادی آمدند
چقدر زیبا بود این قاب. مردم به یاد دلاوران مقاومت بودند و حواسشون بود که عکس مجاهدان رو همراه خودشون بیارند. مراسم محفل این قاب قشنگ رو کم داشت..
....
....
روایتی_از_جنگ_اطلاعاتی_محور_مقاومت_و_دشمن_در_لبنان.mp3
55.7M
همزمان نبردهای سنگین زمینی، دریایی و هوایی میان مقاومت لبنان و دشمن صهیونیستی نبردی اطلاعاتی هم در جریان است. دشمن با کمک دستگاههای اطلاعاتی اروپایی و امریکا و همچنین کمک دستگاههای امنیتی عربی تلاش دارد تا در لبنان نفوذ و جریانهای مقاومت اهل سنت را که پیوندهای نزدیکی با حزبالله و حماس دارند را شناسایی کرده و ترور کنند. در این گزارش تلاش کردهایم ابعاد جدید این جنگ اطلاعاتی را مورد ارزیابی و بررسی قرار دهیم.
#جعفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمایت مجدد دکتر علیرضا باقری از نفر دوم لیست تهران دکتر امیر حسین ثابتی😅😂
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شعرخوانی سعید سلیمان پور در حضور رهبر انقلاب
💠شعر طنز با موضوع ژن های خوب
.....
....
🔰 پنجشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۳
🔹 دعای روز پنجشنبه
🔹 زیارت روز پنجشنبه
🔹دعای حضرت زهرا روز پنجشنبه
🔹 دعای روز هفدهم ماه رمضان
🔹 ترتیل خوانی جزء ۱۷ پرهیزگار
🔹 تندخوانی جزء ۱۷ قرآن
🔹 سکوت و جدل ۲۰
🔹سه دقیقه در قیامت ج ۸۹
.....
......
4_293413254921716414.mp3
3.86M
🎧#تندخوانی (تحدیر) قرآن کریم
✅ جزء ۱۷
🎙 استاد معتز آقایی
التماس دعا 🤲🏻
......
.....
🔴 سرزنش هزار و چهارصد ساله، برای یک وعده غذایی!
🔹عثمان بن حنیف از یاران و اصحاب حضرت امیرالمومنین علیهالسلام بود. تا زمان جنگ جمل هم والی بصره بود. برخی از مورخان میگویند عاقبتش ختم به شهادت شد، برخی هم میگویند به مرگ عادی از دنیا رفت؛ هرچه شد تا آخر در جبهه اهل بیت علیهم السلام ماند و ضد اهل بیت نشد.
🔸با این وجود، بخاطر نشستن بر سر سفره اشرافی که فقرا از آنها ناراحت بودند چنان مورد سرزنش امیر بیان(ع) قرار گرفت که آبرویش ۱۴۰۰ سال در طول تاریخ و در بین اهل دنیا تخطئه شده! بلی؛ چون فرماندار علوی نباید بر سر هر سفرهای بنشیند. از نظر برخی البته این چیزها عادی است و نباید مورد سوال واقع شود و آبروی اشخاص مهمتر است!
🔹از دیدگاه علی علیهالسلام اما آبروی حکومت علوی و جامعه اسلامی برتر و بالاتر از آبروی هر شخصی است. دیگران نباید بیدلیل با آبروی اشخاص بازی کنند. باید گناهان فردیشان را بپوشانند. اما در مسائل اجتماعی، خود شخص مسئول اصلی آبروی خودش و خانوادهاش است.
🔻بخشی از نامه حضرت را خطاب به عثمان بن حنیف بخوانید و حظ کنید:
🔹اما بعد از حمد و ثناي خداوندي، اي فرزند حنيف، شنيده ام مردي از جوانان اهل بصره تو را به خوان گسترده اي از طعام دعوت نموده و تو بر سر آن خوان با شتاب حضور يافتي.
🔸طعام هاي رنگارنگ براي تو خوش آمده و کاسه هاي گوناگون پياپي بر سر سفره تو آورده شده است.
🔹و من گمان نداشتم تو خوردن غذاي قومي را بپذيري که فقراي آنان مورد اعراض قرار گيرند و بي نيازانشان بر سر طعام دعوت شوند.
🔸پس بنگر چه چيز خوردني از اين طعام مي جوي و مي بلعي، پس آنجا که شناسايي غذا براي تو مشکل است، آن را بينداز و در آن مورد که به پاکيزگي اصل و هدفهايش يقين کردي تناول نما.
🔹آگاه باش، براي هر پيروي، پيشروي است که بايد از او تبعيت نمايد و از علم او کسب نور کند. هشيار باش، امام شما از دنيايش به دو لباس کهنه و از خوراکش به دو قرص کفايت نموده است.
🔸بدانيد شما قطعا توانايي اين قناعت را نداريد، ولي با اتصاف به پرهيزکاري و کوشش و پاکدامني و درستکاري مرا ياري کنيد.
🔹سوگند به خدا، من از دنياي شما طلايي نيندوختم و از غنيمتها و منافع آن مالي جمع نکردم و براي لباس پوسيده ام، عوضي آماده ننمودم و حتي وجبي از زمين اين دنيا حيازت نکردم و من از قوت اين دنيا نگرفتم مگر به مقدار توشه جانداري که پشتش مجروح شود و غذايش کم شود و قطعا اين دنيا در برابر چشمم پست تر و موهون تر از دانه تلخ ناچيزي است که به کار دباغي برآيد.
آری؛ این است امیرمومنان؛ اسدالله الغالب، علی بن ابیطالب.
.....
.....
🌹17 ماه رمضان/معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله
♦️معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله در سال های بعد از بعثت در شب چنین روزی واقع شده، (1) و آیه ی «سُبحانَ الَّذی أسری بِعَبدِهِ لَیلاً مِنَ المَسجِدِ الحَرامِ اِلَی المَسجِدِ الأقصی …» (2)، در این باره نازل شده است. معراج پیامبر صلّی الله علیه و آله در 21 ماه رمضان نیز نقل شده است. (3)
♦️معراج از جمله ضروریات اسلام است (4)، و از آیات کریمه و احادیث متواتره ثابت شده است که خداوند متعال حضرت رسول صلّی الله علیه و آله را در یک شب از مکّه ی معظمه تا مسجد الأقصی و از آنجا به آسمان ها تا سدرة المنتهی و عرش أعلی بُرد، و عجایب آفرینش آسمان ها را به حضرت نمایاند و رازهای نهانی و معارف نامتناهی را به آن حضرت إلقا فرمود و آن حضرت در بیت المعمور تحت عرش به عبادت حقّ تعالی قیام فرمود و با انبیاء علیهم السلام ملاقات نمود و داخل بهشت شد و منازل بهشت و احوال کسانی که در عذاب بودند را مشاهده فرمود.
♦️احادیث متواتر دلالت دارد که عُروج آن حضرت به بدن بوده و نه به روح، و در بیداری بوده نه در خواب. (5)
اقوال دیگر در تعیین روز معراج چنین است :
17 ماه رمضان سال 12 قبل از هجرت، 17ربیع الأوّل قبل از هجرت، 17 رجب قبل از هجرت، 17 ماه رمضان 5 سال قبل از بعثت، 27 ماه رمضان، 21 ماه رمضان، 9 ذی الحجّة.
درباره ی مکانی که آغاز حرکت پیامبر صلّی الله علیه و آله به سوی معراج بوده نیز چند قول است :
از منزل خدیجه علیها السلام، منزل امّ هانی خواهر امیر المؤمنین علیه السلام، از شعب ابی طالب علیه السلام. (6)
امام صادق علیه السلام فرمودند :
«حق تعالی حضرت رسول صلّی الله علیه و آله را صد و بیست و چهار مرتبه به آسمان بُرد، و در هر مرتبه به آن حضرت درباره ی ولایت و امامت امیر المؤمنین علیه السلام و دیگر ائمه ی طاهرین علیهم السلام زیاده از سایر فرایض تأکید و توصیه نمود». (7)
📚 منابع :
1. الوقایع و الحوادث : ج 1، ص 194. و ... .
2. سوره ی اسراء : آیه ی 1.
3. مسار الشیعة : ص 9. و ... .
4. الغدیر : ج 5، ص 16. و ... .
5. بحار الأنوار : ج 18، ص 289. حق الیقین : ص 30.
6. بحار الأنوار : ج 18، ص 302، 319، 380، ج 95، ص 196، ج 97، ص 168. و ... .
7. بصائر الدرجات : ص 79. و ... .
.....
.....