دیشب در حال تماشای میزگرد آقای جلیلی بودم.
مجری میپرسه نظر شما در مورد تعطیل شدن اصنافی که به دلیل بدحجابی تعطیل میشن چیه؟
آخه این سواله که در رسانه ملی به این شکل پرسیده بشه؟
اساسا این موضوع چه ربطی به رییس جمهور داره؟
برای این موضوع قانون وجود داره و نهاد های نظارتی و امنیتی و قضایی موظف هستن برابر قانون، در برابر هر نوع قانون شکنی افراد و اصناف اقدام کنن.
آخه پرسیدن داره؟
این سوال غیر از تخریب و منحرف کردن ذهن مخاطب با سواستفاده از وقت و زمانی که به این مثلا کارشناس اختصاص داده شده نیست!
به نظر شما این آقا اصلا در حد یک کارشناس هست که برای پرسیدن سوال به برنامه دعوت بشه؟
واقعا گاهی اصل بی طرفی رو زیر سوال میبرند!
چرا همچین سوالی از یا بقیه کاندید ها نمیپرسند؟
.....
.....
🔴رئیس جمهور بايد کارشناس ارشد باشد یعنی چه؟
یعنی اینکه دیشب دکتر #جلیلی از کارشناسان میزگرد اقتصادی ایراد گرفت و کارشناسان هم تأیید یا اصلاح کردند.😄
رئیس جمهور باید بدونه و بتونه بین نظرات کارشناسان جمعبندی درست و صحیح داشته باشه که امشب چند موردش رو دکتر جلیلی نشون دادند.
آری
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیٖم
.....
....
❌خط تخریب یکیست!!
آیا محل صدور فرمان تخریب هم یکیست!؟
.....
.....
.
♻️ استقبال قالیباف از کنارهگیری به نفع جبهه انقلاب
🔰یکی از رسانههای حامی قالیباف که در روزهای اخیر تلاش زیادی برای تخریب سعید جلیلی کرده بود، امروز با ارسال این پیام خبر از آمادگی رئیس مجلس برای وحدت به نفع جبهه انقلاب داد. ظاهرا این اعلام آمادگی پس از آن صورت گرفته که تمام نظرسنجیها (نظرسنجیهای مجازی در توییتر، ایتا و تلگرام و مراکز معتبر مهم از جمله نظرسنجی بالا) حکایت از فاصله معنیدار سعید جلیلی با دیگر کاندیداها دارد.
.....
....
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا فرق نمی کنه؟
#انتخابات
#نشر_حداکثری
✅️پاسخی به یک نقد پرتکرار درباره اجرایی بودن یا نبودن رئیس جمهور.
رییس جمهور، ریاست قوه مجریه را بر عهده دارد، یعنی سیاستگذاری، تصمیم گیری و نظارت بر حسن اجرای امور. رییس جمهوری که مبانی فکری صحیحی ندارد و صرفا نیروی اجرایی خوبیست، در حقیقت عمله و کارگر هر تفکری میشود و ممکن است به هر سمت و سویی از جانب جریانهای داخلی و خارجی هدایت شود. نیروی اجرایی را میشود به کار گرفت، اما تفکر و مبانی فکری و حکمرانی یک رییس جمهور نباید متزلزل، التقاطی و عاریه ای باشد.
آیا تاکنون تفاوت دولت های مختلف در سیاستگذاری و خط مشی گذاری دولتها بوده یا در چگونگی اجرای آن خط مشی ها؟
تمام قدرت رییس جمهور به نگاه راهبردی و کلان در دیدن مسائل کشور و اقشار مختلف و درک اقتضائات ضروری زندگی و معیشت مردم است و اگر راهبرد و برنامه درست باشد، این تفکر را به واسطه وزرا، معاونین، مشاورین و دستیاران اجرایی و... در عمل پیاده میکند.
رییس جمهوری که دغدغه فکری اش در مورد مردم صرفا محدود به قشر مرفه یا دیدگاه قبیله ای و جزئی و جناحی است حتما در اجرا هم فقط و فقط تولید ثروت بدون در نظر گرفتن توزیع عادلانه را دنبال خواهد کرد و حمایت از اقشار ضعیف را در دستور کار خود قرار نمیدهد و هر روز کاخ نشینان فربه تر و کوخ نشینان فقیرتر میشوند.
شرایط اقتصادی ناعادلانه، شکاف طبقاتی، تبعیض و رفاه زدگی ناشی از تفکر سرمایه داری است، نه ماحصل روشهای اجرایی ضعیف.
تحلیل غلط مسیر، اجرا را کاملا غلط میکند و عمر یک ملت بزرگ را بازیچه خود قرار میدهد و در درک اولویتها و ضرورتها تفاوت جدی ایجاد میکند.
نیروی اجرایی بدون توان تحلیل و طراحی ساختارها و سازو کارها و بدون برنامه، به ابعاد اقداماتش اشراف ندارد، بر ابعاد اثرگذاری فرهنگی، تربیتی، جامعه شناختی و روانشناسانه تصمیماتش آگاهی ندارد، لذا از کوزه همان برون طراود که در اوست، عملکرد و خروجی هر دولتی انعکاس سیاست گذاری و ریل گذاری آن دولت است.
همچنین زمانیکه دید راهبردی نداریم، وحدت رویه هم نداریم، مدام در اعوجاج و رفتارهای سلیقه ای هستیم، بر ابعاد مختلف مسائل اشراف نداریم، به جای نگاه فرهنگی به مسائل، ظرفیت های وسیع تربیتی را رها میکنیم و صرفا دید امنیتی و جبری اعمال میشود.
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.
آسیب جدی شخصی که تفکر کلان حکمرانی و آینده نگر ندارد این است که باید تا ته مسیر غلط را برود و هزینه های سنگین بر یک ملت تحمیل کند و بعد نتیجه را ببیند.
مثال واضحی که برای همه مردم ما ملموس است و با گوشت و پوست و استخوان لمس کرده ایم، ماجرای برجام است، که خدا را شکر هنوز حافظه تاریخی ملت فهیم ما مخدوش نشده است.
سال ۹۲ #سعید_جلیلی با نگاه راهبردی پایان اجرای برجام را میدید و دلسوزانه هشدار میداد، اما دولت وقت ساده لوحانه حل تمام مشکلات کشور را به اجرای برجام گره میزد و وعده های پوشالی بعد تحریمها میدادند، همان زمان اکثر جریانات سیاسی کشور و دولت وقت به خیال خام خود با خودباختگی تمام میخواست تحریمها را رفع کند، و نتیجه ۸ سال انفعال را با نابودی تولید، تورم و رکود تجربه کردیم. آری مسئله برجام پشتوانه تفکری غلط و ساده لوحانه بود، نه شیوه اجرای آن.
اگر ملتی دچار آلزایمر شود، و تاریخش را فراموش کند، آنهم همین تاریخ بسیار نزدیک دهه نود، محکوم به تکرار تجربه های تلخ گذشته خواهد بود.
نیروی اجرایی بدون مبنای فکری صحیح، کارنامه ای پر از اشتباه دارد که لاجرم باید تجدید شود و دولت دیگری جورش را بکشد.
اکنون که در دولت رییس جمهور شهیدمان، بسیاری از تغییرات زیرساختی در حال اجراست، بسیار مهم است که دولت بعدی امتداد همان تفکر مردمی جهادی باشد که جان خود را در راه خدمت به ملت فدا میکند.
جلیلی با اشراف دقیق به مشکلات کشور و برنامه دقیق کارشناسی شده و راهکارهای برون رفت از فشارهای تحمیلی بر مردم و پشتوانه تیم اجرایی قوی جوان و با انگیزه وارد عرصه رقابت شده و علاوه بر نگاه کلان و زیربنایی به مشکلات کشور، به لطف خدا با تیم اجرایی قوی در عرصه میدان و عملیات، توان تحقق یک ایران جهش، با نقش آفرینی تک تک ملت عزیز در یک جهان فرصت را خواهد داشت.
@alijafari_57
......
.....
سلام
سخنی با صف و ستاد
آقای قالیباف در این سالیان دراز هر چه داشته به نمایش گذاشته است ولی نتجهاش آن شد که در انتخابات اسفند ماه ۴۰۲ در تهران نفر چهارم شد و به قول برخی از آقای ثابتی که تازه به دوران رسیده میباشد و این عبارت جالبی نیست برای وصف این جوان عزیز پر جوش و خروش،
جا ماند. این پیرمردگرایی و قبیله سالاری زمانش به سر آمده است و قیمومیتش هم به انتها رسیده و نباید و نمیتواند برای نیروهای میدانی خود همیشه دستور غلط صادر کند و صغری کبراهای ناچسب ردیف نماید و از همه بدتر برای اقناع رفقایش از رهبر فرزانه انقلاب هزینه کند. به رهبری بیشتر از این ظلم نکنیم. تعریف و تمجیدهای که رهبر انقلاب از جلیلی دارد، قابل مقایسه با هیچکس نیست.
کارنامه شهرداری قالیباف از زاکانی و احمدی نژاد ضعیفتر است و در مجلس هم خیلی ضعیفتر. اطرافیانش که اظهر من الشمس هستند. جلیل محبی سوگلی آنان است. حتماً مواضعش را دیده و شنیدهاید.
در همه نظر سنجیها جلیلی جلوتر است و ما باید تسلیم رای بدنه جبهه انقلاب خودمان باشیم. تفاوت گرایش رأس و بدنه را جدی بگیریم.
در مورد کارنامه هم به یک تجربه موفق چهار سال خدمت دوران اول ریاست جمهوری احمدی نژاد اشاره کنم که در تاریخ انقلاب بینظیر است. ضمن اینکه کارنامه خاصی نداشت.
میزان مشارکت در دوره ایشان هم در تاریخ بی نظیر بود.
بماند که در دوره بعد با کارنامه دور اول منحرف شد و برای انقلاب هزینه زیادی درست کرد.هر گاه امثال مشائیها و بقاییها و محبیها دوره کسی حلقه زدند باید از فردایش وحشت کرد.
والعاقبه للمتقین
#عباس_بهرامی_مشعوف
۴۰۳/۶/۲۸