فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 صعود و سقوط نادیدنی
🎙حجت الاسلام والمسلمین#ماندگاری
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چند روز است که یک آتش سوزی بزرگ ایالت کالیفرنیا در آمریکا را در می نوردد و دولت ایالتی و فدرال از خاموش کردن آتش ناتوانند. سناتور ایالت می گوید آتش نشانان برای خاموش کردن آتش، آب ندارند!
یک افتضاح بزرگ برای دولت آمریکا رخ داده است. منطقه ملیبوی کالیفرنیا، یکی از ثروتمندترین مناطق جهان، اکنون به خاکستر تبدیل شده است. آتش به هالیوود هم رسیده است. فعلا ده نفر هم در آتش کشته شده اند. خدا را شکر آمریکای حامی جنایت کاران صهیونیست کشیده محکمی از طرف پروردگار عالمیان دریافت کرده است!
.....
....
🔻یک نمونه آموزش رسانه ای توسط رهبرانقلاب
رهبرانقلاب تبحر ویژه به جهت بیان رسانه ای دارند. اما اجازه دهید یک نمونه اخیر را مرور کنیم که برای فعالان حوزه رسانه بسیار آموزنده است.
🔻عنوان درس را می گذارم سوژه و معنابخشی به پیام.
🔻به دیدار 19 دی با مردم قم توجه کنید. بخش ابتدائی درباره رابطه ایران و آمریکاست. دقت کنید موضوعی که انتخاب کردند رابطه ایران و آمریکاست. یعنی نسبت دشمنی آمریکا با ایران. اما سوژه ای که انتخاب کردند چیست؟
🔻فعالان رسانه می دانند که بین موضوع و سوژه تفاوت است. به بیان ساده، "موضوع" مساله و هدف شماست و "سوژه" نقطه آغازین برای رسیدن به هدف. نقطه شروع باید واجد ویژگی های خاص باشد. از مهمترین ها اینست که باید بدیع و متفاوت باشد. از این مهمتر ساده و روان و تصویری باشد. تصویری یعنی ذهن مخاطب با آن آشنا و همراه است. من تا بگویم ببر در ذهن شما تصویر یک ببر ساخته میشود.
1⃣یکم. موضوع وسوژه
ابتدا به موضوع و سوژه رهبرانقلاب توجه کنیم. موضوع را به این دلیل انتخاب کردند که مساله این روزها است. یعنی موضوع را به اصطلاح امروزی ها ترند انتخاب کردند که البته مساله راهبردی و نیاز این روزهای ماست.
🔻اما سوژه چیست؟ "ایران مطلوب آمریکا چه شکلی است؟" سوژه را کاملا تصویری انتخاب کردند. رجوع کردن به تاریخ، به تصویری شدن پیام در ذهن کمک می کند. از این نقطه شروع کردند: کارتر سال 56 از حکمت پهلوی تمجید کرد. در ادامه فرمودند: اما ببینیم آنروزها چه شرایطی داشتیم که موجب تمجید آمریکا شد.
🔻دقت کنید برای تحلیل رابطه ایران و آمریکا سراغ مباحث عمیق ایدئولوژیک نرفتند. از کلیشه ها و سخنان تکراری و کلی هم استفاده نکردند. شعار هم ندادند که آمریکا چه هست و چه نیست. یک سوال ساده مطرح کردند. کارتر از پهلوی تعریف کرد و حالا ببینیم حکومت مورد علاقه او چه حکومتی است. سادگی و روانی در انتخاب سوژه خودش یک شاخص کلیدی است.
2⃣دوم. معنا بخشی
🔻دیتا و داده در پیام باید معنا شود. فرق داده و اطلاعات در همین معناست. فرق اطلاعات و آگاهی نیز در روایت شخص از معناست. بازگردیم به سخنان رهبری انقلاب.
🔻بعد از موضوع و سوژه نوبت چینش محتوا است. اولا پیام شان دارای دسته بندی است. دسته بندی موجب ساخت اینفوگرافی در ذهن می شود که نقش کلیدی در نظام بخشی ذهنی و اقناع دارد. لذا چهار شاخص از تصویر را آنروز انتخاب کردند.
🔻اول به سیاست خارجی اشاره کردند. ظاهرا شاخص کیفی است، اما برای بیان آن با استفاده از مدل تحلیلی استقرا، سراغ یک نمونه خاص رفتند و آن نمونه را فرآوری رسانه ای کردند تا در ذهن مخاطب به سادگی معنا پیدا کند؛ توضیح می دهم.
فرمودند 50 هزار مستشار نظامی آمریکایی آنروز در ایران بودند. در ادامه توضیح دادند که : "یعنی این مستشارها از خزانه مردم حقوق می گرفتند." بعد ادامه دادند که این عدد از بودجه آموزش پرورش آن روزها هم بیشتر بود.
دقت کنید که تحلیل یک شاخص "کیفی" مثل سیاست خارجی را ابتدا "کمی" کردند و بعد همان کمیت را معنا دادند. چطور معنا کردند اول متصل کردند به خزانه و جیب مردم و دوم در مقایسه با بودجه آموزش پرورش آنرا معنا بخشیدند. انتخاب آموزش پرورش نیز خودش قابل اعتناست. نهادی که همه مردم با ان مرتبط هستند و خدماتش محسوس است.
🔻شاخص دوم را سیاست داخلی انتخاب کردند. برای تحلیل این شاخص سراغ دیکتاتوری رفتند که باز هم فصل مشترک است و همه مردم نسبت به آن موضع و مرزبندی دارند. در ادامه توضیح دادند که از نهضت آزادی تا چریک فدایی تا انقلابیون توسط نظام این دیکتاتورها سرکوب شدند. یعنی در معنا بخشی و بیان این شاخص، جائی ایستادند که همه مردم با آن ارتباط می گیرند. یک مدل تحلیلی قیاسی. یک تصویر کلی از دیکتاتوری که برای همه تلخ است و بعد توجه دادن به چند مصداق جزء برای شاهد مثال.
این مدل استدلال را بگذارید کنار اینکه برخی خیال می کنند وقتی گفته میشود پهلوی ها فاسد بودند، یعنی تنها زن باره و فساد اخلاقی داشتند.
🔻در شاخص سوم و اقتصاد هم مجدد سراغ فصل مشترک همه مردم رفتند. توضیح دادند که در آن روزها 6 میلیون بشکه نفت فروخته میشد. برای اینکه معنادار شود با رقم فروش نفت در این روزها مقایسه کردند که یک و نیم ملیون بشکه است. در ادامه روی تبعیض ایستادند. جائی که همه مردم با هرگرایشی نسبت بدان تنفر دارند. اینکه پول نفت به جیب گروه خاص از طبقه خاص میرفت.
🔻در بحث علم و فناوری هم به شاخص رتبه ایران در دنیا اشاره کردند که همه فهم و ساده و بدون چالش است.
🔶در نهایت با زبان ساده و استفاده از ابزارهای اقناعی رسانه ای توضیح دادند که آمریکا زمانی شما را می پسندند و مورد حمایت قرار می دهد که به این نقطه از فروپاشی برسید. کدام نقطه؟ سال 56 را ببینید؛ همان. یک بیان تصویری که همه می فهمند و اگر توجه کنند می پذیرند.
محسن مهدیان
.....
.....
جوزف عون رئیس جمهور لبنان شد
فرنجیه گزینه اصلی حزبالله بود. اگر به نفع عون انصراف نمیداد گزینه مقابل پیروز میشد. دربین گزینهها کم خطرترین گزینه برای مقاومت، جوزف عون بود.
.....
....
هیچ قدرت بیرونی نمیتونه اراده و ایمان مردم رو به انقلاب اسلامی و ایران از بین ببره
ابوقاسم
.....
.....
12.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 من منتقد برخی از نظرات و اندیشههای آیتالله #میرباقری در بحثهای تمدنسازی و فرهنگی هستم اما یکی از دلایل اصلی تخریب گسترده وی در ماههای اخیر توسط رسانههای اصلاحطلب و مدعی بازار آزاد، ورود وی به مسئله انفال بوده. انفالی که باید دسترسی عموم به آنها عادلانه باشد نه تبعیضآمیز؛ اما طی یک ریلگذاری و سیاستگذاری غلط و اجرای فاجعهبار به دست یک طبقه اقلیت سرمایهدار افتاده است!
🔹ایشان قبلاً در برنامهای از سرمایهگذاری عدهای در سواحل #مکران هم سخن گفته. شاید اینها به پشتپرده انتقال پایتخت بیربط نباشند! میدانند که به دلایل سیاسی و امنیتی و منطقی، انتقال پایتخت به مکران اساساً نشدنی است اما با طرح این مسئله در کنار اقدامات سابقشان در این سواحل، سود خود را به حد بالایی میرسانند.
#داود_مدرسی_یان
.....
.....
#سید_غیور و #فخر_آذربایجان
🔻سال ۷۷ در ابتدای ورود به دانشگاه، با سید بلند قامت و جذابی مواجه شدیم که نماز مغرب و عشا دانشگاه را اقامه می کرد و یکشنبه درس اخلاق گرمی داشت که دانشجویان زیادی را مجذوب خود کرده بود.
🔻نگارنده نیز مانند بسیاری از دانشجویان از استحکام شخصیت سید، قرائت نماز و سلوک اجتماعی و جلسات سخنرانی علمی و درس اخلاق او خاطرات زیادی دارد.
🔻مدتی بعد شنیدیم که او قصد رفتن دارد با ناراحتی خدمت ایشان رفتیم برای تقاضای انصراف از رفتن ... که ایشان به آرامی فرمودند آقا تکلیف کردند برای امامت جمعه اردبیل...
🔻بعدها شنیدیم که در استان اردبیل کارهای فرهنگی و اجتماعی بسیار ارزشمندی را پایه گذاری کرده است و مدتی بعد آوازه شخصیت او از مرزها فراتر رفت...
🔻امروز استاد سید حسن #عاملی مورد بغض و کینه علنی دشمنان اسلام و ایران قرار گرفته است... اما بدانند که #عاملی_تنها_نیست
✍حمیدرضا ابراهیمی
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراض نماینده نماینده مجلس: یه مثقال اقتدار (برای مجلس) مانده است؟! استیضاح میخوایم کنیم میگن مصلحت نیست، عفاف و حجاب اجرا نمیشود چون مصلحت نيست... قانون انتصاب در مشاغل حساس (ظریف) قرائت نمیشه چون مصلحت نيست...
🔸 نقدعلی، نماینده مجلس: تنها حرفی که مردم به ما میگویند، چرا از شما صدایی در نمیاد/ استیضاح نمیشود/ قانون انتصاب مشاغل حساس/ قانون عفاف و حجاب باعنوان مصلحت اجرا نمیشود!
.....
....