✳️ملت ایران و عجایب کمکهای دولتی
علی المومن نویسنده عراقی از یارانههای دولتی در ایران شگفت زده شد و نوشت:
م.م جوان عراقی ۴۰ سالهای است که ازدواج کرده و ۳ فرزند دارد. او در شهر مشهد زندگی می کند.
به خاطر آنکه مادرش ایرانی است تابعیت ایران را بدست آورده است.
او به خانه من در نجف آمد و صحبتهای طولانی از اوضاع زندگی و خدمات در ایران شد و گاهی با اوضاع خدمات در سوئد و امارات مقایسه میکرد چون در سابق سه سال در استکهلم و دو سال در دبی زندگی کرده بود.
م.م میگوید که دولت ایران به هر شهروند ایرانی چه فقیر و چه پولدار ماهیانه مبلغی معادل ۳۰۰ هزار تومان کمک میکند و چون خانواده او پنج نفره است ماهیانه یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دریافت میکند که معادل ۴۰ دلار آمریکاست.
فکر میکردم این مبلغ بسیار ناچیز است و اصلا چیزی نیست. اما م.م مرا شگفت زده کرد که این مبلغ برای پرداخت همه خدمات دولت کافی است. رقمهایی که باورش سخت است بدین قرار میباشد:
۱- قبض برق بدون قطعی یک ثانیه و بدون محدودیت یا جیره بندی میانگین ماهیانه ۱۲۰ هزار تومان که مساوی است با ۳ دلار و ۲۰ سنت
۲- قبض آب بدون قطعی یا جیره بندی با میانگین ماهیانه ۸۰ هزار تومان که این مبلغ مساوی ۲ دلار و ۱۰ سنت است
۳- قبض گاز یعنی لوله کشی گاز در منزل که مثل لوله کشی آب است (ایرانیها اصلا چیزی به نام کپسول گاز نمیشناسند) با میانگین ماهیانه ۱۱۰ هزار تومان مساوی ۳ دلار
۴- قبض تلفن شامل آبونمان استفاده داخلی با مصرف معمولی با میانگین ماهیانه ۳۰ هزار تومان که معادل ۸۰ سنت است
۴- هزینه اینترنت وای فای ۹۰ هزار تومان در ماه معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۵- هزینه موبایل برای ۳ خط متعلق به او و همسر و پسر بزرگش با میانگین ماهیانه ۹۰ هزار تومان معادل دو دلار و ۶۰ سنت
۷- هزینه اینترنت برای سه خط موبایل متعلق به او و همسر و پسرش ماهیانه ۶۰ هزار تومان معادل یک دلار و ۸۰ سنت
۸- هزینه بنزین خودرو شخصی برای چهار بار بنزین زدن با قیمت آزاد ۴۲۰ هزار تومان به میانگین ماهیانه که مساوی ۱۱ دلار است. قیمت آزاد هشت سنت برای هر لیتر. دولت ایران برای هر خودروی شخصی ماهیانه ۶۰ لیتر بنزین سوبسید دار میدهد با مبلغ ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر معادل ۴ سنت که ارزانترین بنزین در جهان است یعنی دولت به هر خودرو ۶۰ لیتر ماهیانه بنزین میدهد معادل ۵ دلار. اما خرید بنزین با قیمت آزاد یعنی ۸ سنت در هر لیتر نامحدود و بدون جیرهبندی است
۹- هزینه بیمه بهداشتی برای پنج نفر ماهیانه ۳۰۰ هزار تومان معادل ۸ دلار که انواع عمل جراحی و مداوا و دارو و رادیولوژی و سونوگرافی را پوشش میدهد
و بدین ترتیب مجموع آنچه م.م ماهیانه برای پرداخت هزینه برق و گاز و ارتباطات و اینترنت و بیمه و معالجه و بنزین میپردازد حدود یک میلیون و سیصد هزار تومان است معادل ۳۴ دلار آمریکا که ۲۰۰ هزار تومان کمتر از مبلغ کمک ماهیانه دولت است. یعنی مبلغ یارانه که دولت به همه شهروندان میدهد همه هزینههای خدمات دولتی را پوشش مدهد و قسمتی هم زیاد میآید یعنی دولت ایران عملا همه این خدمات را مجانی به ملتش عرضه میکند و چنین حالتی در کل کشورهای دنیا بینظیر است از جمله کشورهای پیشرفته غربی و کشورهای ثروتمند عربی. به این خدمات باید کمک دولت به بخش های آموزش تامین اجتماعی و تفریح را افزود.
آنطور که م.م میگوید بعضی از ایرانیها قدر نعمتی که در آن هستند را نمیدانند و اگر فقط یک روز در کشور دیگری زندگی کنند ارزش کشورشان را خواهند فهمید. در مقابل رسانههای عربی و غربی تصویر موهوم سیاهی از اوضاع ایران نشان میدهند گویی از کشوری در مریخ سخن میگویند.
.....
.....
🔴واقعا خنده دار است❗️
⬅️ شورایعالی فضای مجازی #سند_ضوابط_و_شرایط_انتشار_محتوا در رسانههای اجتماعی را در دستور بررسی دارد.
✍️مادامی که شبکه اجتماعی خارجی هیچگونه التزامی به رعایت قوانین کشور ندارد و در عین حال به شیوه های مختلف مورد حمایت حاکمیت است، تعیین ضابطه برای انتشار محتوا در شبکه های اجتماعی واقعا خنده دار است.
🔻فساد دولت روحانی در تخصیص ارز و طلا به نورچشمیها/ دولتمردان سابق کارنامه خود را بررسی کنند
علی نیکزاد، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی:
🔹️در ابتدای فعالیت مجلس یازدهم دیوان محاسبات مجلس قبل به ریاست مرحوم عادل آذر گزارشی درباره نحوه اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی را منتشر کرد که بهتر است مسئولان دولت قبل این گزارش را بار دیگر ببینند.
🔹️قرار بود ارز۴۲۰۰ تومانی برای تامین ارزان کالاهای اساسی اختصاص یابد اما دولت قبل این ارز را در اختیار نورچشمیها قرار داد و من گزارش مکتوب دارم که با این ارز که سرشار از رانت و فساد بود، غذای سگ و گربه و سنگ پا وارد کشور شد.
🔹️اینکه برخی که کارنامه و عملکردشان دردولت قبل مشخص است، بخواهند از اعتراضات مردم سوءاستفاده کنند باید پاسخگوی اقدامات خود باشند. البته موافق هستیم که قیمت ارز باید پایین بیاید نقدینگی کنترل شود.
🔹️معیشت و زندگی مردم باید بهبود یابد، تلاش دولت و مجلس هم در همین راستا است اما این عزیزان به کارنامه خود نگاه کنند و بعد دیگران را نقد کنند./ ایرنا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اگر دولت اعلام کند هر کس خودرو خرید و یکساله آن را فروخت، ۹۰ درصد مابهالتفاوت آن را بعنوان مالیات بر عایدی سرمایه میگیرم، دیگر دلالی در بازار خودرو میماند؟ چرا مالیات بر عایدی سرمایه را در خودرو اجرا نمیکنید؟
👤 محمدرضا یزدی زاده، تحلیلگر مسائل اقتصادی:
🔹تمام تقاضاها در بازار خودرو غیرواقعی و دلالی است، تقاضای مصرف کننده واقعی خودرو در بازار تقریبا صفر است. متاسفانه عقلمان هنوز نرسیده که وقتی در بازاری با محدودیت عرضه مواجه هستی، فقط باید تقاضا را مدیریت کنی و تقاضای بازار خودرو فقط با ابزار مالیات به راحتی امکانپذیر است./ نود اقتصادی
🔺نشریاتی که پایگاه دشمن شدند
قابل توجه #وزارت_ارشاد اسلامی
آیا هیات نظارت بر مطبوعات وظیفه ای درقبال این نشریاتی که دنبال برافروختن آتش
فتنه اند ندارند؟؟
🔹️ آیا جرم آمران به اغتشاش و آدمکشی کمتر از جوان فریب خورده ایه که بر اثر تحلیلهای این جماعت قاتل میشه؟؟
#پایان_مماشات
⭕️ چه کسی به حمید فرخ نژاد گفت که از سخن گفتن درباره عمرو عاص عذرخواهی کند؟!
✍️ گفتگوی حمید فرخ نژاد، بازیگر فراری با رسانه سعودی ایران اینترنشنال ارزش سیاسی خاصی نداشت ولی حاوی یک نقطه بسیار تلخ ولی مهم بود.
1️⃣ بیش از این برخی کارکنان بیبیسیفارسی از هدفهای تجزیهطلبانه ایران اینترنشنال سخن گفته بودند و در ظاهر تلاش کردند به نوعی ردپای خود را از این پروژه لو رفته و آشکار شده رسانهای پاک کنند. اما اینکه مزدوران به ظاهر ایرانی اینترنشنال سعودی در ازای دریافت چند هزار دلار از شاهزاده های سعودی حاضر شدهاند که برای تجزیه ایران اقدامات همه جانبه رسانهای و عملیاتی کنند، در طول عمر فعالیت اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز از سیاه ترین نقاط به شمار میرود.
2️⃣ تلاش حکومت وهابی سعودی برای تجزیه ایران به عنوان مرکز نشر اسلام ناب و درست در نقطه مقابل اسلام وهابی ریشه در یک انگیزه اعتقادی قوی دارد. به همین دلیل هم مشاهده میشود که تمرکز این شبکه سعودی در برجسته سازی گروههای تندرو مذهبی سنی در ایران بسیار بیشتر از رسانههای دیگر است. این تمرکز به گونهای است که سهم اپوزسیون سنی جمهوری اسلامی در این شبکه به نسبت دیگر اپوزیسیون بالاتر از معمول عرف سالهای گذشته در میان رسانههای ضدانقلاب بوده است. موضوعی که نه تنها نشانه اجرای یک ماموریت ویژه رسانهای است بلکه نشان میدهد که کارفرمایان سعودی گرایشهای اعتقادی خود را نیز در حال پیاده سازی هستند.
3️⃣ اما بخشی از گفتگوی حمید فرخ نژاد بازیگر فراری با اینترنشنال سعودی نیات مذهبی گردانندگان پشت صحنه این رسانه را بیشتر برملا کرد. فرخ نژاد در بخشی از این گفتگو به یکباره و بدون ضرورتی خاص از اینکه زمانی به عمرو عاص تعرضی کوچک داشته، عذرخواهی میکند! اینکه به او تاکید شده که درباره موضوعات بلوچستان ایران و حوادث آنجا در میانه گفتگوی خود شبهه آفرینی کند تا شیب مهار التهابات در آنجا را به ظن خودشان کندتر کنند، چیز عجیبی نیست و بر اساس همان ماموریتهای ویژه گفته شده ایران اینترنشنال درباره اهل سنت ایران است ولی عذرخواهی کردن بهیکباره بابت یک تعرض تلویحی به عمرو عاص جای بسی تامل دارد. برای کسانی که از میزان حساسیت ویژه وهابیت در عادی سازی و سفید سازی برخی شخصیت های خاص صدر اسلام که در مخالفت و دشمنی با اهل بیت در تاریخ اسلام شهره شدهاند، آگاهی دارند و از تلاشهای سالهای اخیر این جریان تندرو نیز برای تحمیل برخی اشخاص معلوم الحال به عنوان خطوط قرمز کاذب به جامعه اهل سنت که پیش از این چندان اهمیتی نداشته، آگاهی دارند؛ دیدن گنجانده شدن عذرخواهی یک سلبریتی بابت سخن گفتن درباره عمرو عاص در وسط یک گفتگو به ظاهر سیاسی و دور از مسایل مذهبی جای تعجب ندارد و نشانه ذهن مذهبی متعصب کارفرمای وهابی فعال در پشت صحنه است. شاید دور از ذهن هم نباشد که یکی از شرطهای کارفرمای سعودی برای اجازه پخش گفتگو حمید فرخ نژاد از ایران اینترنشال، اعلام برائت او از سخن گفتن درباره عمرو عاص قرار داده باشد.
4️⃣ بیشک تخریب «ایران قوی» هدف مشترک محور وهابی، بهایی، عبری و غربی است ولی بازگو کردن این گزاره نیز بسیار مهم است که بخش مهمی از این تدارکات عظیم رسانه ای در واقع گرفتن انتقام از ملت ایران بابت اعتقادات دینی شان هست و به علت سردست گرفتن پرچم اهل بیت پیامبر اسلام در جهان امروز است و چقدر خبیث هستند افرادی که در ظاهر داد مخالفت خواهی با جمهوری اسلامی میزنند ولی در باطن کمک حال وهابیت و یهود صهیونیست برای دشمنی بیشتر با اهل بیت پیامبر اسلام هستند. البته این نشانه اوج حقانیت و مشروعیت جمهوری اسلامی است که مخالفت و دشمنی با آن، به صورت همزمان مخالفت و دشمنی هم با اهل بیت علیهمالسلام و هم با ایران قوی است.
*مهدی جهان تیغی
recording-۲۰۲۲۱۲۲۲-۱۲۳۶۴۷.mp3
16.74M
❇️ سخنان جذاب و کاربردی حاج حسین یکتا در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه معصومیه قم .👆👆
تحلیلی متفاوت از مسائل جنگ ترکیبی از نگاه مکتبی . 👆
پ ن؛
خدا حفظش کند حاج حسین یکتا انصافا جمع بندی بسیار عالی از صحنه داشتند بنظرم باید چند بار با دقت گوش دهیم و آنرا منتشر کنیم.
ظاهرا توصیفی شاعرانه است اما نه در واقع
کدهای بسیار دقیقی را اشاره میکند که توجه به این کدها و تکرار و تذکر آنها غفلت زدایی و لازم و ضروری است.
#لبیک_یاخامنه_ای
#اعلام_آماده_باش
#غفلت_زدایی
🌎🌎🌎 حتما مرور کنید🍏🍏🍏
❎دشمن دروغ میگوید. واقعیت این نیست.
🔹خیلی مهم/ برای سخنرانان سیاسی.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، موسسه غیردولتی «کانسرن ورلدواید» یک سازمان بشردوستانه بینالمللی مستقر در ایرلند است که شاخصی به نام شاخص گرسنگی جهانی را تعریف کرده و با استفاده از این شاخص وضعیت کشورهای در حال توسعه را ازنظر گرسنگی و سوءتغذیه میسنجد.
شاخص گرسنگی جهانی بر پایه چهار مولفه تعریف شده است که عبارتاند از درصدی از جمعیت که به کالری کافی دسترسی ندارند، درصد کودکان زیر پنج سال که وزنی کمتر از حد معمول دارند، درصد کودکان زیر پنج سال که کمتر از حد معمول قد دارند و درصد کودکانی که قبل از پنج سالگی میمیرند.
بر این اساس به هر کشور نمرهای از 1 تا 50 داده میشود که هر چه نمره کشوری در شاخص گرسنگی جهانی بیشتر باشد نشان دهنده وضع بدتر مردم آن کشور ازنظر گرسنگی و سیر کردن شکم خود است.
این موسسه معتبر بینالمللی که بانک جهانی نیز در پایگاههای دادههای خود از آمار آن استفاده کرده در گزارش سال 2022 وضعیت 125 کشور در حال توسعه ازنظر شاخص گرسنگی را مورد بررسی قرار داده است و این کشورها را با توجه به نمرهای که به دست آوردهاند در چهار گروه دستهبندی کرده است. کشورهایی که نمرهای از 1 تا 9.9 به دست آوردهاند به عنوان کشورهای با گرسنگی پایین شناخته شدهاند و دارای وضعیت سبز از این نظر در جهان هستند. کشورهایی که نمره 10 تا 19.9 به دست آوردهاند دارای گرسنگی متوسط بوده و وضعیت گرسنگی در کشورهای حائز نمره 20 تا 34.9 جدی و کشورهای حائز نمره 35 تا 49.9 هشدارآمیز دانسته شده است.
گرسنگی در ایران کمتر از 96 کشور در حال توسعه
این موسسه بینالمللی، ایران را در میان 49 کشوری قرار داده است که ازنظر شاخص گرسنگی وضعیت سبز دارند. در واقع ایران از جایگاه بسیار خوبی در ردهبندی کشورهای در حال توسعه ازنظر شاخص گرسنگی برخوردار است و در بین 125 کشور رتبه 29 را به دست آورده است؛ یعنی تنها 28 کشور وضعیت بهتری نسبت به ایران دارند و 96 کشور پایینتر از ایران در ردهبندی جهانی شاخص گرسنگی قرار گرفتهاند.
گرسنگی در عربستان و عمان بیشتر از ایران است
ازجمله کشورهایی که با وضعیت مطلوبی در مقایسه با ایران ازنظر گرسنگی مردم مواجه نیستند عبارتاند از: عربستان سعودی که یک پله پایینتر از ایران در رتبه 30 جهان قرار گرفته است، آرژانتین، الجزایر، مولداوی، مکزیک، مراکش، لبنان، اردن، تایلند، مصر، آفریقای جنوبی، عمان، عراق، اندونزی، پاکستان و هند.
ایران در شاخص گرسنگی جهانی در سال 2022 نمره 6.5 را به دست آورده است که در مقایسه با نمره کمتر از 5 کشورهای قرار گرفته در راس ردهبندی جهانی و نمره 49.9 آخرین کشور در این ردهبندی رقم بسیار قابل قبولی به نظر میرسد.
17 کشور نمره کمتر از 5 در شاخص گرسنگی به دست آوردهاند که عبارتاند از بلاروس، بوسنی و هرزگوین، شیلی، چین، کرواسی، استونی، مجارستان، کویت، لتونی، لیتوانی، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، رومانی، صربستان، اسلواکی، ترکیه و اروگوئه.
روسیه با نمره 6.4 در شاخص گرسنگی یک پله بالاتر از ایران در رتبه 28 قرار گرفته است.
چهار کشور بروندی، سومالی، سودان جنوبی و سوریه با کسب نمره 35 تا 49.9 در رده آخر این ردهبندی قرار گرفتهاند.
🔴آمریکا بااحداث 750پایگاه نظامی و آغاز 230 جنگ در عمر 246 ساله خود در جهان بعنوان جنگ طلب ترین کشور جهان معرفی شد
.....
....