⭕️ چه کسی به حمید فرخ نژاد گفت که از سخن گفتن درباره عمرو عاص عذرخواهی کند؟!
✍️ گفتگوی حمید فرخ نژاد، بازیگر فراری با رسانه سعودی ایران اینترنشنال ارزش سیاسی خاصی نداشت ولی حاوی یک نقطه بسیار تلخ ولی مهم بود.
1️⃣ بیش از این برخی کارکنان بیبیسیفارسی از هدفهای تجزیهطلبانه ایران اینترنشنال سخن گفته بودند و در ظاهر تلاش کردند به نوعی ردپای خود را از این پروژه لو رفته و آشکار شده رسانهای پاک کنند. اما اینکه مزدوران به ظاهر ایرانی اینترنشنال سعودی در ازای دریافت چند هزار دلار از شاهزاده های سعودی حاضر شدهاند که برای تجزیه ایران اقدامات همه جانبه رسانهای و عملیاتی کنند، در طول عمر فعالیت اپوزیسیون جمهوری اسلامی نیز از سیاه ترین نقاط به شمار میرود.
2️⃣ تلاش حکومت وهابی سعودی برای تجزیه ایران به عنوان مرکز نشر اسلام ناب و درست در نقطه مقابل اسلام وهابی ریشه در یک انگیزه اعتقادی قوی دارد. به همین دلیل هم مشاهده میشود که تمرکز این شبکه سعودی در برجسته سازی گروههای تندرو مذهبی سنی در ایران بسیار بیشتر از رسانههای دیگر است. این تمرکز به گونهای است که سهم اپوزسیون سنی جمهوری اسلامی در این شبکه به نسبت دیگر اپوزیسیون بالاتر از معمول عرف سالهای گذشته در میان رسانههای ضدانقلاب بوده است. موضوعی که نه تنها نشانه اجرای یک ماموریت ویژه رسانهای است بلکه نشان میدهد که کارفرمایان سعودی گرایشهای اعتقادی خود را نیز در حال پیاده سازی هستند.
3️⃣ اما بخشی از گفتگوی حمید فرخ نژاد بازیگر فراری با اینترنشنال سعودی نیات مذهبی گردانندگان پشت صحنه این رسانه را بیشتر برملا کرد. فرخ نژاد در بخشی از این گفتگو به یکباره و بدون ضرورتی خاص از اینکه زمانی به عمرو عاص تعرضی کوچک داشته، عذرخواهی میکند! اینکه به او تاکید شده که درباره موضوعات بلوچستان ایران و حوادث آنجا در میانه گفتگوی خود شبهه آفرینی کند تا شیب مهار التهابات در آنجا را به ظن خودشان کندتر کنند، چیز عجیبی نیست و بر اساس همان ماموریتهای ویژه گفته شده ایران اینترنشنال درباره اهل سنت ایران است ولی عذرخواهی کردن بهیکباره بابت یک تعرض تلویحی به عمرو عاص جای بسی تامل دارد. برای کسانی که از میزان حساسیت ویژه وهابیت در عادی سازی و سفید سازی برخی شخصیت های خاص صدر اسلام که در مخالفت و دشمنی با اهل بیت در تاریخ اسلام شهره شدهاند، آگاهی دارند و از تلاشهای سالهای اخیر این جریان تندرو نیز برای تحمیل برخی اشخاص معلوم الحال به عنوان خطوط قرمز کاذب به جامعه اهل سنت که پیش از این چندان اهمیتی نداشته، آگاهی دارند؛ دیدن گنجانده شدن عذرخواهی یک سلبریتی بابت سخن گفتن درباره عمرو عاص در وسط یک گفتگو به ظاهر سیاسی و دور از مسایل مذهبی جای تعجب ندارد و نشانه ذهن مذهبی متعصب کارفرمای وهابی فعال در پشت صحنه است. شاید دور از ذهن هم نباشد که یکی از شرطهای کارفرمای سعودی برای اجازه پخش گفتگو حمید فرخ نژاد از ایران اینترنشال، اعلام برائت او از سخن گفتن درباره عمرو عاص قرار داده باشد.
4️⃣ بیشک تخریب «ایران قوی» هدف مشترک محور وهابی، بهایی، عبری و غربی است ولی بازگو کردن این گزاره نیز بسیار مهم است که بخش مهمی از این تدارکات عظیم رسانه ای در واقع گرفتن انتقام از ملت ایران بابت اعتقادات دینی شان هست و به علت سردست گرفتن پرچم اهل بیت پیامبر اسلام در جهان امروز است و چقدر خبیث هستند افرادی که در ظاهر داد مخالفت خواهی با جمهوری اسلامی میزنند ولی در باطن کمک حال وهابیت و یهود صهیونیست برای دشمنی بیشتر با اهل بیت پیامبر اسلام هستند. البته این نشانه اوج حقانیت و مشروعیت جمهوری اسلامی است که مخالفت و دشمنی با آن، به صورت همزمان مخالفت و دشمنی هم با اهل بیت علیهمالسلام و هم با ایران قوی است.
*مهدی جهان تیغی
recording-۲۰۲۲۱۲۲۲-۱۲۳۶۴۷.mp3
16.74M
❇️ سخنان جذاب و کاربردی حاج حسین یکتا در جمع طلاب و روحانیون مدرسه علمیه معصومیه قم .👆👆
تحلیلی متفاوت از مسائل جنگ ترکیبی از نگاه مکتبی . 👆
پ ن؛
خدا حفظش کند حاج حسین یکتا انصافا جمع بندی بسیار عالی از صحنه داشتند بنظرم باید چند بار با دقت گوش دهیم و آنرا منتشر کنیم.
ظاهرا توصیفی شاعرانه است اما نه در واقع
کدهای بسیار دقیقی را اشاره میکند که توجه به این کدها و تکرار و تذکر آنها غفلت زدایی و لازم و ضروری است.
#لبیک_یاخامنه_ای
#اعلام_آماده_باش
#غفلت_زدایی
🌎🌎🌎 حتما مرور کنید🍏🍏🍏
❎دشمن دروغ میگوید. واقعیت این نیست.
🔹خیلی مهم/ برای سخنرانان سیاسی.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، موسسه غیردولتی «کانسرن ورلدواید» یک سازمان بشردوستانه بینالمللی مستقر در ایرلند است که شاخصی به نام شاخص گرسنگی جهانی را تعریف کرده و با استفاده از این شاخص وضعیت کشورهای در حال توسعه را ازنظر گرسنگی و سوءتغذیه میسنجد.
شاخص گرسنگی جهانی بر پایه چهار مولفه تعریف شده است که عبارتاند از درصدی از جمعیت که به کالری کافی دسترسی ندارند، درصد کودکان زیر پنج سال که وزنی کمتر از حد معمول دارند، درصد کودکان زیر پنج سال که کمتر از حد معمول قد دارند و درصد کودکانی که قبل از پنج سالگی میمیرند.
بر این اساس به هر کشور نمرهای از 1 تا 50 داده میشود که هر چه نمره کشوری در شاخص گرسنگی جهانی بیشتر باشد نشان دهنده وضع بدتر مردم آن کشور ازنظر گرسنگی و سیر کردن شکم خود است.
این موسسه معتبر بینالمللی که بانک جهانی نیز در پایگاههای دادههای خود از آمار آن استفاده کرده در گزارش سال 2022 وضعیت 125 کشور در حال توسعه ازنظر شاخص گرسنگی را مورد بررسی قرار داده است و این کشورها را با توجه به نمرهای که به دست آوردهاند در چهار گروه دستهبندی کرده است. کشورهایی که نمرهای از 1 تا 9.9 به دست آوردهاند به عنوان کشورهای با گرسنگی پایین شناخته شدهاند و دارای وضعیت سبز از این نظر در جهان هستند. کشورهایی که نمره 10 تا 19.9 به دست آوردهاند دارای گرسنگی متوسط بوده و وضعیت گرسنگی در کشورهای حائز نمره 20 تا 34.9 جدی و کشورهای حائز نمره 35 تا 49.9 هشدارآمیز دانسته شده است.
گرسنگی در ایران کمتر از 96 کشور در حال توسعه
این موسسه بینالمللی، ایران را در میان 49 کشوری قرار داده است که ازنظر شاخص گرسنگی وضعیت سبز دارند. در واقع ایران از جایگاه بسیار خوبی در ردهبندی کشورهای در حال توسعه ازنظر شاخص گرسنگی برخوردار است و در بین 125 کشور رتبه 29 را به دست آورده است؛ یعنی تنها 28 کشور وضعیت بهتری نسبت به ایران دارند و 96 کشور پایینتر از ایران در ردهبندی جهانی شاخص گرسنگی قرار گرفتهاند.
گرسنگی در عربستان و عمان بیشتر از ایران است
ازجمله کشورهایی که با وضعیت مطلوبی در مقایسه با ایران ازنظر گرسنگی مردم مواجه نیستند عبارتاند از: عربستان سعودی که یک پله پایینتر از ایران در رتبه 30 جهان قرار گرفته است، آرژانتین، الجزایر، مولداوی، مکزیک، مراکش، لبنان، اردن، تایلند، مصر، آفریقای جنوبی، عمان، عراق، اندونزی، پاکستان و هند.
ایران در شاخص گرسنگی جهانی در سال 2022 نمره 6.5 را به دست آورده است که در مقایسه با نمره کمتر از 5 کشورهای قرار گرفته در راس ردهبندی جهانی و نمره 49.9 آخرین کشور در این ردهبندی رقم بسیار قابل قبولی به نظر میرسد.
17 کشور نمره کمتر از 5 در شاخص گرسنگی به دست آوردهاند که عبارتاند از بلاروس، بوسنی و هرزگوین، شیلی، چین، کرواسی، استونی، مجارستان، کویت، لتونی، لیتوانی، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، رومانی، صربستان، اسلواکی، ترکیه و اروگوئه.
روسیه با نمره 6.4 در شاخص گرسنگی یک پله بالاتر از ایران در رتبه 28 قرار گرفته است.
چهار کشور بروندی، سومالی، سودان جنوبی و سوریه با کسب نمره 35 تا 49.9 در رده آخر این ردهبندی قرار گرفتهاند.
🔴آمریکا بااحداث 750پایگاه نظامی و آغاز 230 جنگ در عمر 246 ساله خود در جهان بعنوان جنگ طلب ترین کشور جهان معرفی شد
.....
....
⭕️ برخی منابع خبری سوری از سفر حجتالاسلام ابراهیم رئیسی به سوریه طی روزهای آتی خبر میدهند.
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخهای زیبای بهادری جهرمی به دو دانشجوی دانشگاه بوعلی همدان
♨️کرونا، پا در رکاب موجهشتم!
📍من ماندهام این #ویروس_منحوس چقدر هوشمند است که میتواند در موعد مقرر شعلهور شود تا تجمعات مذهبی و آموزشی را کاملا تعطیل کند، فرزندان ما را به قتلگاه فضای مجازی بکشاند و با کاشتن بذرهای نفرت، موجب اغتشاش ذهنی آنها شود!
📍چقدر هوشمند است که در هنگام ناآرامیها و اغتشاشات خیابانی، خودش آرام و نظارهگر میشود تا میدان برای جولان هرچه بهتر اثرات فضای مجازی مهیا باشد؛ اما به محض برگشت آرامش نسبی در جامعه، دوباره قصد شعلهوری میکند!
📍این چه ویروس هوشمندی است که دادگاه عالی آمریکائی، سکاندارش را متقلب معرفی و برکنار میکند؛ فائوچی در حین جلسه استشهاد و ارائهی اسناد دفاع از تجویزات غیرعلمیاش، ۱۷۴بار از جملهی "بهخاطر نمیآورم" استفاده کرده، اما هنوز همان توصیهها در کشور ما با جدیت دنبال میشود!
✍ محمد جوانی
⭕️ شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت نیست/ اتصال همه پیام رسانهای داخلی به یکدیگر، در دست اجرا است
👤 عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:
🔹امکان اتصال همه پیام رسانهای داخلی به یکدیگر، طرح ویژهای است که در دست اجراست و به احتمال زیاد تا دهه فجر به نتیجه خواهد رسید.
🔹(با تاکید بر این نکته که دنیا در زمینه استفاده از پیام رسانها و شبکههای اجتماعی در عین توزیع فیزیکی به سمت اتصال پیش میرود) اتحادیه اروپا قانونی را با عنوان خدمات و بازار دیجیتال تصویب کرده است که از اول سال میلادی آینده اجرایی خواهد شد. بر اساس این قانون هر شرکتی که قصد فعالیت در اروپا را دارد اگر بیش از ۴۰ میلیون کاربر و کسب و کار دیجیتال داشته باشد، باید قواعدی را رعایت کند؛ یکی از این قواعد اتصال متقابل است به این معنا که اگر یک پلتفرم کوچک هم قصد فعالیت داشته باشد شرکتی مانند متا باید به آن اجازه اتصال به پلتفرمهای خود را بدهد؛ ما هم به دنبال اجرای این قانون هستیم و تلاش میکنیم حداقل تا پایان سال این اتفاق بیفتد.
🔹برخی تصور میکنند شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع اینترنت است، به هیچ وجه چنین نیست. شبکه ملی اطلاعات یک شبکه ملی پرسرعت و با کیفیت در گستره جغرافیای جمهوری اسلامی ایران است که قرار است بر بستر آن خدمات با کیفیتی به مردم ایران ارائه شود. اینترنت پرسرعت هم از جمله خدماتی است که روی آن اجرا خواهد شد، با این شبکه تمام دسترسیها به سایتهای خارج نیز همچنان برقرار خواهند بود.
🔹(با اشاره به انتشار اخباری مربوط به سقوط دو پلهای به استناد سایت اسپید تست) اگر کارنامه سرعت اینترنت را طی یک سال گذشته در این سایت مشاهده کنید، خواهید دید که رتبه ایران به عنوان هشتادمین کشور، در اینترنت موبایل ۲۲ بوده و حالا بر اساس اطلاعات همین سایت در ماه گذشته سرعت اینترنت در ایران به رتبه ۴۲ رسیده و کشور ما از جایگاه ۸۰ به ۴۶ رسیده است که به معنای ارتقای ۳۴ پلهای است که در این ماه از ۴۶ به ۴۸ رسید که برخی از آن تعبیر به سقوط رتبه ایران کردند، باید بگوییم که این تجمیع و ارزیابی سرعت داخلی و خارجی با هم است./ مهر