🔴تکاپوی جدید اصلاحطلبان برای تداوم فتنه و اغتشاش در کشور
◾️پیشنهاد علی مطهری برای برطرف شدن مشکلات اخیر کشور ؛ برجام را حل کنید همه چی طبیعی می شود!
◾️پ ن:
تلاش می کنند که ماجرا را اقتصادی کنند تا فتنه را زنده نگه دارند. این خط با بیانیه ۵ اقتصاددان لیبرال شروع شد.
✍دکترحمیدرضا مقصودی
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برنامه چالشی مجری بیبیسی جهانی باعث رسوایی مسیح علینژاد شد!
🔶 مجری برنامه "هاردتاک" بخش جهانی بیبیسی: زنان موفق زیادی در ایران مثل خلبانان، ورزشکاران، هنرمندان و مهندسان هستند!
آیا برایت مهم نیست که ایرانیها بگویند مهره آمریکا هستی؟
🔶 مسیح علینژاد: برای من مهم نیست که از چه کسی پول میگیرم بلکه میخواهم صدای کسانی باشم که من را میخواهند!
....
....
🔺ایرنا: جریان نفاق، کومله و دموکرات بیشترین مداخله را در آشوبها داشتند/بدنه اصلی اغتشاش تمام شده است
....
....
🔹مقام ارشد امنیتی کشورمان درباره آشوبها و ناآرامیهای اخیر:در اغتشاشات اخیر جریان نفاق و این بار جریان کومله و دموکرات مداخله و حضور بیشتری داشتند. یعنی ما در استان تهران، البته از استانهای دیگر آماری در اختیار ندارم، اما از استان تهران که نسبت به آن اشراف دارم، جریانهای نفاق و جریان کومله و دموکرات لیدر بودند، یعنی رفتارها، کاملاً رفتارهای گروهکی بود، به این معنا که آدمهایی که جسارت کار را داشتند و برای این مواقع آموزش دیده بودند و میدانستند که باید چکار کنند.
🔹بدنه اصلی اغتشاش تمام شده است. البته ما در موارد بسیار محدودی شاهد حضور مقطعی نوجوانان زیر ۲۰ ساله هم بودیم که همانطور که اشاره کردم، بسیار محدود بود و خیلی زود هم به پایان رسید. از نظر ما این اوج رذالت و خباثت سرویسها و دشمنان بود که روی این قشر دست گذاشتند که با هوشیاری خانوادهها این ترفند هم ناکام ماند
....
....
✳️تاملی در نوع موضع گیری رهبر انقلاب پیرامون ناآرامی های اخیر
....
....
چند هفته قبل که تازه ناآرامی ها داشت اوج می گرفت، نوشتم که «برای کسانی که فتنه 88 را از نزدیک دیدند، اتفاقات چند روز گذشته شوخی است.»
و حالا که زمان بیشتری می گذرد، قرائن بیشتری برای آن ادعا دارم. از جمله مقایسه روند موضع گیری های کمرنگ رهبر معظم انقلاب نسبت به ناآرامی های اخیر در مقایسه با موضع گیری های پررنگ ایشان در فتنه سال 88.
فتنه سال 88 که از خرداد ماه آغاز و تا دی ماه (مجموعا 8 ماه) ادامه داشت فتنه سنگین، فراگیر و پیچیده ای بود. به قدری که از همان فردای انتخابات تا 8 ماه بعد از آن رهبر معظم انقلاب بارها و بارها درباره آن صحبت کردند. تقریبا در هر دیداری و به هر مناسبتی ایشان چند دقیقه ای را به صحبت درباره اتفاقات آن سال و حواشی بعد از انتخابات اختصاص می دادند و از ابعاد مختلف آن فتنه صحبت می کردند به طوری که بعدا مجموعه بیانات ایشان فقط در سال 88 درباره فتنه تبدیل به یک کتاب جداگانه شد.
اما درباره ناآرامی های اخیر تا به امروز ایشان چگونه موضع گیری کردند؟
اولین سخنرانی ایشان بعد از شروع ناآرامی ها در 30 شهریور 1401 در دیدار با پیشکسوتان دفاع مقدس بود. جایی که خیلی ها انتظار داشتند رهبر انقلاب مفصل یا حداقل به صورت جزیی اشاره ای به آشوبها داشته باشند اما ایشان حتی یک کلمه در این باره صحبت نکردند. چرا؟ چون هرچقدر صدای این اتفاقات در رسانه های خارجی و ماهواره ای بلند بود در بین توده های مردم ضریب کمتری داشت.
تقریبا دو هفته بعد نیز (11 مهر 1401 ) در مراسم مشترک دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری، رهبر انقلاب به سخنرانی پرداختند و تنها در بخشهایی از سخنانشان به این غائله اشاره کرده و ضمن اشاره به نقشه های خارجی برای ایجاد ناامنی در کشور تاکید کردند که مواضع «برخی چهرههای ورزشی و هنری هیچ اهمّیّت ندارد؛ روی این نباید حسّاسیّت به خرج داد.»
امروز هم که ایشان با اعضای دوره جدید مجمع تشخیص دیدار کردند، ضمن بیان نکاتی درباره جایگاه و وظایف مجمع تشخیص جمله ای مهم را خطاب به مسئولان یادآورد شدند: «مراقب باشید این مسائل حواس شما را پرت نکند و از کارهای اصلی و اساسی باز نمانید.»
آنالیز سخنان رهبر انقلاب درباره ناآرامی های اخیر در سه دیدار اخیرشان نشان میدهد که در مجموع نوع موضع گیری و جملاتی که ایشان درباره این اتفاقات بیان کرده اند، کاملا متفاوت با فضای سال 88 است. تفاوت اصلی نیز در اینجاست که در اتفاقات سال 88 بخش زیادی از مردم دچار شبهه شده بودند و به همین خاطر حداقل در روزهای اول پس از برگزاری انتخابات، یک جریان قابل توجه هم در خیابان حضور داشت اما در جریان اغتشاشات اخیر هرچقدر جنگ رسانه ای جهانی قوی و محکمی علیه جمهوری اسلامی وجود دارد اما جریان اجتماعی قابل توجهی با افراد حاضر در کف خیابان همراهی نمی کند و به جز هسته های آشوب چند ده نفره پراکنده، اثری از همراهی مردم با آنها وجود ندارد.
این شاید مهمترین تفاوت آشوبهای اخیر با حوادث سال 88 است که هم مشاهدات عینی و خیابانی آن را تایید می کند و هم نوع موضع گیری رهبر انقلاب درباره آن.
رهبر انقلاب درباره آشوب های سال 88 همان ابتدا از لفظ «فتنه» استفاده کردند چون حق و باطل به شدت به هم ممزوج بود و افراد زیادی از توده های مردم دچار سوال بودند اما در ناآرامی های اخیر ایشان از لفظ «اغتشاش» استفاده کردند چرا که از همان ابتدا مرز بین حق و باطل مشخص بود و به همین خاطر هیچ بخش قابل توجهی از مردم دچار شبهه نبودند. به همین خاطر با گذشت 20 روز از شروع ناآرامی ها علیرغم اینکه مردم از موضوعات مختلف اقتصادی و معیشتی گلایه دارند اما روی خوشی به این مدل تجمعات نشان نمی دهند زیرا می دانند شورش های بی سر و بی هدف، نه تنها امکان بهتر کردن اوضاع را ندارد بلکه سرنوشت قطعی آن از بین بردن محسنات فعلی است.
....
....
لینک کانال خبر و تحلیل👇👇👇
@MASHOUF401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢علیعلیزاده:برای اولین بار در ۸ ماه گذشته که اوکراین خبر اول، دوم و سوم در رسانههای بین المللی بود، به خبر دوم تبدیل شد و ایران خبر اول شد
♦️تصویری که رسانه ساخت در جریانات اخیر ایران یک نسخه جدیدی از جنگ رسانهای بود.
♦️نمونههای جنگ رسانهای را قبلا دیدیم در سال ۸۸، در بهار عربی و در سوریه به نوعی آپدیت شد. اما در جریانات اخیر یک سطح جدیدی بود که شخصا از کاری که روی ایران انجام شد تعجب کردم.
....
....
کانال خبر و تحلیل
💢علیعلیزاده:برای اولین بار در ۸ ماه گذشته که اوکراین خبر اول، دوم و سوم در رسانههای بین المللی بود
بزرگترین جنگ رسانهای تاریخ در این ۲۵روز اغتشاش!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
۲۰ مهر، روز بزرگداشت حافظ
🔹از شاگرد نانوایی در شیراز تا آقایی غزلِ ایران، حافظ
....
....
9.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
اغتشاشات محصول چه بود؟
🔺از آموزش اغتشاش در بازیهای رایانهای تا استیلایِ دشمن در بستر فضای مجازی
🎤 حجت الاسلام محمد کهوند
کارشناس رسانه و بازیهای ویدیویی
....
....
💢 خبر مهمی که کمتر دیده شد
♦️خبرهای خوب، غالبا در غوغای منفی بافی رسانه ها گم می شود.
🔹متاسفانه سال گذشته (نیمسال پایانی دولت دوازدهم)، میزان خرید گندم از کشاورزان، به ۴.۵ میلیون تن کاهش یافت و به ناچار، حدود هفت تا هشت میلیون تن گندم از طریق واردات تامین شد.
♦️اما امسال با همت و تدبیر دولت، ۷.۵ میلیون تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری، و ضمنا تمام مطالبات گندم کاران پرداخت شد. این، یعنی احیای راهبرد مهم خودکفایی گندم، آن در شرایطی که به ویژه پس از جنگ اوکراین، کشورهای زیادی گرفتار بحران امنیت غذایی و بعضا قحطی هستند.
🔹دولت در سال های گذشته، هم میزان کمتری گندم از کشاورزان داخلی می خرید، هم قیمت پایین تری می پرداخت که برای کشاورزان به صرفه نبود، و هم پرداخت مطالبات آنها را معمولا با چند ماه تاخیر انجام می داد که موجب دلسردی و انصراف از کشت گندم می شد.
♦️اهتمام به تولید و خودکفایی گندم را مقایسه کنید با نگاه دولتمردانی که خودکفایی در این عرصه را مزخرف نامیدند، از خرید تضمینی به قیمت مناسب و به اندازه کافی امتناع کردند، مبالغی بسیار بیشتر از همان بودجه حمایتی را به جیبب کشاورز خارجی ریختند، و موجب شدند کشور، محتاج واردات این کالای راهبردی شود.
🔹دولت و وزارت کشاورزی، البته تدابیری هم برای ارائه الگوی کشت به کشاورزان در مناطق مختلف اتخاذ کرده اند که می تواند چالش تولید بیش از تقاضای برخی محصولات (ورشکستگی کشاورزان) و کمبود تولید برخی محصولات دیگر (گرانی محصولات برای مردم) را تا حدود زیادی برطرف کند.
👤محمد ایمانی
....
....