14.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❎ هدیه شرکت ملی نفت ایران به مردم شریف ایران/ آغاز تولید گاز از فاز ۱۱ پارس جنوبی
🔹 تولید گاز از فاز ۱۱ میدان مشترک پارس جنوبی همزمان با هفته دولت در مراسمی با حضور رییسجمهوری بهصورت رسمی آغاز میشود.
🔹 درباره پروژه راهبردی شرکت ملی نفت ایران در میدان مشترک با قطر بیشتر بدانید...
...
...
🌎🌎🌎
❎ دو کلمه حرف حساب.
🚨آشوبگران جنبش فواحش توئیت زدن حالا که چند میلیون نیروهای ارزشی در خارج از کشور و در سفر اربعین هستن؛ بهترین فرصته که ما حکومت رو ساقط کنیم و کشور رو از اونها بگیریم.
🚨پ.ن- پس معلوم میشه مشگل اصلی شما امام حسینیه. چون طرفدارای امام حسین رو هم تو کشور بر نمی تابید!!!!!!
....
....
خط جدید تخریب را رسانه انگلیس داد.
یعنی آنقدر که از شکسته شدن انحصار روشنفکران و غربگرایان در دانشگاه های ایران می ترسند، از بمب اتم نمی ترسند.
@Sabeti ✅
💢 باید شبکهای از مربیان و نیروهای امور تربیتی داشته باشیم.
امسال در پرورشی ۵ هدف پایهای داریم؛ هدف پایه خردورزی و خود مراقبتی که برای آن یک اقدام گفت و گو و پرسش و پاسخ را درنظر گرفتیم، هدف پایه ایمان با برنامه تمهید نماز جماعت در مدرسه، هدف پایه امید با اقدام هر دانش آموز حداقل دو روز اردو، هدف پایه هویت با اقدام هر دانش آموز عضو یک تشکل دانش آموزی، هدف پایه نشاط با اقدام هر دانش آموز حداقل یک مسابقه و جشنواره در این برنامه، مورد توجه است.
ادامه خبر در 👇
https://moallempress.ir/?p=24287
.....
.....
🔴⚡️چرا "نمایشنامه زوال دینداری ایرانیان" خودستیز است؟
🔺گم شدن یک سگ آپارتمانی و استرس غیرقابل وصفِ اعضای یک فامیل برای پیدا کردن آن، حکایتی بود که چند شب پیش توفیق شد به همراه خانواده در محوطه یک بوستان شاهد جزییاتش باشیم. در ابتدا، عمق دل نگرانی ها و ابراز عواطف، موجبات تعجب بود، اما گفتگوها از جائی قابلیت هضم نداشت که مادر خانواده به بقیه تشر زد که به جای بحث های خاله زنکی گوشه ای بنشینند و ذکر أَمَّنْ يُجیب بگیرند! بعد از چند دقیقه هم یکی از دخترانِ جمع با تاکید بر مجرّب بودن توسل به ابراهیم هادی از همگی خواست به نیت مراجعت حیوانشان برای روح آن شهید ختم صلوات کنند و کردند...
🔺این نمونه در کنار رخدادهای بیشمار دیگر، روایت زنده ای از تغییر صورت بندی در سبک دینداری ایرانیان است. این آرایش متفاوت از تجلی ارزش ها و نمودهای دینی توانسته است با نوعی واسازی، فی المثل دلبستگی به سگ خانگی را به صورت تؤامان با ایمان به غیب، مداومت بر سنت های برآوردن حاجات و دل آگاهی به وجود شهید در درون خود تجمیع کند.
🔺در این شرایط نه چندان نوپدید، بخشی از جریان توسعه گرا در ایران فرصت را مغتنم شمرده و با استقرار بر لبه این دوگانگی، تمام اهتمام خود را به کار گرفته است تا اثبات نماید جامعه ایران بی دین شده و در این بین از هر فرصت و پدیده ای برای خلق خرده روایت هایی استفاده می نماید تا کلان روایت "زوال دینداری ایرانیان" را برساخت نماید. در ادامه این متن تلاش خواهم نمود توضیح دهم که چرا این برداشت از حیات دینی جامعه ایران به شدت ظاهرگرایانه، بی زمان، بی مکان ولی از همه مهم تر "خودستیز" است.
🔺هویت فرهنگی ملت ایران واجد دوگانه ذات – پیرامون است، ذات جوهری است که در طول تاریخ به مثابه یک روح در شخصیت فرهنگی ایرانیان ساری و جاری بوده است. این ذات در سیر مواجهه با دنیای بیرون خود، همواره مجموعه ای از امور متنوع را به منزله عوارض پیرامونی پذیرا بوده است. این لایه های پیرامونی خرده فرهنگ هایی هستند که هرچند در مقاطعی بروز و ظهور خیره کننده و پرحجمی دارند و به صورت وسیعی در لایه رفتاری و سبک زیستی ظاهر می شوند اما به جهت عدم سنخیت و همگونی با سازه های هویتی هیچ گاه توان نمی یابند که در ذات هویت ایرانی رسوخ کنند، لذا چند صباحی در نقش فرهنگ اجاره ای نمایان شده، بعد از یک فراز و فرود جذّاب فروکش کرده و نهایتاً از ساحت زیست اجتماعی ایرانیان کوچ می نمایند.
🔺معناگرایی، دلدادگی به غیب، مکاشفه با انسان کامل، عدالت خواهی، استقلال طلبی، تعاون، فتوت، اعتدال و... تعدادی از مؤلفه های ذاتی در هویت فرهنگی انسان ایرانی است که از یکصد سال گذشته در حال هماوردی با الگوهای زیستی و عادت واره های برآمده از فرهنگ مدرن می باشد. جامعه ایرانی برخلاف قاطبه ملل دیگر به جهت تقویم و تحکیم ذات هویتی خویش موفق شده است در اثر مراوده با فرهنگ زیستی مدرن ضمن پذیرش برخی جلوه های ظاهری در لایه های موقت و پیرامونی خود، در بلندمدت عمده شیوه های هنجاری مدرن را در هاضمه نظام ارزشی خود مضمحل کرده و نورانیت باطنی خود را بر کالبد آن مسخّر نماید.
🔺اما جریان توسعه گرا به همراه نوعی مقاومت در برابر این فهم، تلاش می نماید با تصویرسازی و بازنمایی نمودهایی از این خرده فرهنگ های پیرامونی در جامعه و نادیده انگاشتن ذات هویت فرهنگی، غلبه سبک زیستی مدرن و زوال سنت ها و باورهای دینی را نتیجه بگیرد غافل از این که این پروژه در شاکله خود شدیداً متناقض و خودستیز است. چرا؟ علت مستقیماً به انگیزه شناسی تعقیب کنندگان این پروژه و شهودشان از جامعه ایران بازمی گردد.
👇ادامه مطلب در پست بعدی👇
.....
.....
🔴⚡️چرا "نمایشنامه زوال دینداری ایرانیان" خودستیز است؟ _ بخش دوم
🔺انگیزه بنیادین جریان توسعه گرا در تمامی لایه های دانشی، سیاسی و امنیتی چیست؟ اگر فشار روانشناختی این جریان بر القای پسرفت ایران و قرار گرفتن کشور در لبه پرتگاه تاریخی است، چرا برای پیگیری این پروژه تمام تمرکز خود را بر خلق روایت و تصویر از افول دینداری جامعه قرار داده اند؟ مگر در نظام ارزش گذاری ایرانی، دینداری چه ملاک و اهمیتی دارد؟ چرا توسعه چیان اهتمام خود را وقف روایت عقب ماندگی ها در سایر ساحت های نرم و سخت جامعه همچون تکنیک ها و صنایع و بازارها نمی کنند؟ چه برداشتی از عقلانیت پیشرفت در نزد ایرانیان دارند که برای القای عقب ماندگی کشور بر مولفه دینداری متمرکز شده اند؟... آن ها بر اساس شهود اجتماعی خود خوب دریافته اند که انسان ایرانی برخلاف انسان غربی تلقی اش از پیشرفت و تکامل شدیداً دینی است و ملاک اصلی پیشرفت برای آن رشد دینداری و معنویت اجتماعی است.
🔺برخلاف منطق اروپایی که اصلی ترین شاخص ترقی خود را رشد ابزار تلقی کرده و اساسا دین اجتماعی را مانع توسعه می داند، انسان ایرانی ملهم از الهیات توحیدی، تکامل معنوی انسان را مهم ترین علامت پیشرفت می داند. لذا تنها و تنها در جامعه ای که فهم عمیقاً دینی از هستی، انسان، جامعه، تاریخ، تکامل، ترقی و پیشرفت وجود داشته باشد اهمّ ملاک ارزشیابی تحولاتش، روند و وضعیت دینداری اوست.
🔺اگر بنابر روایت این دوستان، انسان ایرانی در روند بی دینی یا کلاژ شدن دینداری قرار گرفته، اولین رخداد باید تغییر تلقی او از انسان، جامعه، توسعه، پیشرفت و تعالی آن باشد و اساسا همچون انسان و جامعه غربی، احوال دین و باطن و ظاهر دینداری هیچ ملاک ارزش گذارانه ای برای زوال یا کمال جامعه محسوب نگردد و در این چنین جامعه ای رواست که همه تلاش ها برای ساخت کلان روایت پسرفت یا فروپاشی حول بررسی وضعیت تحول ابزار یا سرمایه متمرکز گردد.
🔺لذا این انتخاب راهبردی توسط جریان توسعه – غرب گرا و اصل پیگیری مجدانه پروژه بررسی تحولات دینداری در ایران توسط آن ها خود مهم ترین اعتراف بر کمال دینداری جامعه ایران و تأییدی بر نظام ارزش گذارانه دیندارانه جامعه و نگاه مترقی، متعالی و الهیاتی ایرانیان به شاخص های پیشرفت و تحول است که این عقلانیت لزوماً برای جامعه ای قابل تحقق است که در زیست عمیقاً دینی غوطه ور باشد. این تناقض راهبردی در شرایطی روشن تر می گردد که بدانیم کانونی ترین گزاره در هویت تمدن غربی، تفکیک مقوله دین از پیشرفت و تبیین دین به عنوان اصلی ترین مانع توسعه غربی است.
🔺با این توضیح و از این رهگذر می توان گفت که پروژه یا به بیان دقیق تر "نمایشنامه زوال دینداری ایرانیان" نه تنها سراب اندیشانه است بلکه شدیداً متناقض و خودستیز می باشد و تشدید این تکاپوها در ایامی همچون دهه محرم و ایام زیارت اربعین، اذعان قوی تر و گویاتری به ژرفای عقلانیت دینداری ایرانیان است.
✍ مهدی افراز
.....
.....
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ با ۱۹ میلیون تو آلمان ماشین بخر 😳
🔹 با ۱۹ میلیون تو آلمان میتونی ماشین بخری ولی به شما نمیگن که به دلیل گرونی بنزین و مصرف بالای سوخت، از این ماشینا توی اروپا ریخته. از هزینهی مالیات سالانه، بیمه، معاینه فنی، هزینه پارکینگ و تعمیرات دیگه چیزی نمیگن و فقط قسمت خوبش رو نشون میدن!
🔸مهاجرت، حق هر انسانیه اما کاری که بلاگرهای مهاجرت میکنن، آزار روانی مردم ایران و سوءاستفاده از وضعیت اسفناک خرید خودرو در ایرانه
....
....
رسانه اصلی فرقه بهائیت هم سرخط شد.
واقعا از بین رفتن انحصار اساتید غربگرا و ضدانقلاب در دانشگاه ها تا کجا برایشان ناموسی است که با چند ساعت تدریس چند نفر معتقد به انقلاب، اینطور برآشفته شده اند؟
@Sabeti ✅
.....
....
- ناشناس.mp3
38.41M
در پادکست امشبت به مسائل و موارد مهمی پرداختهایم:
تخلیه پایگاههای تروریستهای خائن و تجزیهطلب ضدایرانی در شمال عراق به همراه خلع سلاح کردن آنها
تحولات سوریه، اعتراضات در سویداء و دلایل آن
درگیریها در شمال غرب سوریه میان تروریستهای مورد حمایت ترکیه و ارتش سوریه
تحولات شرق سوریه و هشدار دبیرکل حزبالله در مورد درگیری احتمالی با اشغالگران امریکایی
دیدار وزیر خارجه لیبی با وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و تبعات آن
و در آخر هم به صحبتهای سران رژیم صهیونیستی در مورد سیاست ترور رهبران مقاومت اشاره کردهایم.
#کریم_جعفری