یه سری مدعی آریایی داریم که منتظرن ترامپ بیاد نجاتشون بده
یکسری ایرانی داریم که دنبال نفوذ ایران تا مدیترانه و حتی دل آمریکا هستن
بعد اولی به دومی میگه عرب پرست
.....
.....
✳ بیمها و امیدهای عارف
درست چندساعت بعد از مراسم تنفیذ، رئیس دولت چهاردهم طی حکمی دکتر محمدرضا عارف را به عنوان معاون اول رئیسجمهور منصوب کرد. این انتصاب در حالی بود که تا پیش از آن، نام کسان مختلفی از آقایان لاریجانی و ظریف گرفته تا طیبنیا در مظان این عنوان قرار گرفته بود و آخری تقریباً قطعی هم شده بود.
انتخاب آقای عارف از همان ابتدا در بین حامیان آقای رئیسجمهور تنشهایی را موجب شد، بسیاری از اصلاحطلبان این انتخاب را ناامیدکننده دانستند، برخی او را به بیعملی و سکوت و شکست همیشگی متصف کردند، بسیاری استعفاهای مکرر او را در سر بزنگاهها یادآور شدند، یکی دو نفر تلویحاً از رانتِ کاریِ فرزند او یاد کردند و تعبیر «ژن مرغوب» را بهکار بردند، تا جایی که احمد زیدآبادی مجبور شد طی دو متن پیدرپی از عارف به عنوان بهترین گزینه معاونت اول حمایت کند. او در دومین متن خود در این باره بهدرستی کسی چون علی لاریجانی را از آنجا که فقط به ایفای نقش اول گرایش دارد، برای معاونت مناسب ندانسته و گفته است انتخاب او به اصطکاک با شخص پزشکیان منجر میشده است. وی ظریف را هم زودرنج و تحریکپذیر و گرفتار حاشیه معرفی کرده و جالب اینکه در رد جهانگیری، او را موجب «انگ» تداوم دولت حسن روحانی دانسته است!
اما فارغ از انتقادات و حمایتهای درون جبهه اصلاحات از این تصمیم، باید گفت دکتر عارف از شخصیتهای سالم و خوشنام اصلاحطلبی است که در مسئولیتهای قبلی خود از ریاست دانشگاه تهران تا وزارت علوم و بعدها معاونت رئیسجمهور در دولت آقای خاتمی، خوش درخشیده و بدون حاشیه بوده است و اهداف کاری خود را تا حد زیادی خوب پیش برده است. او جناحگرایی افراطی ندارد و اصولاً در هیچ مسئولیتی به دامن تندروی و ضدیت با نظام نیفتاده است. با اینهمه بعضی نگرانیها از این انتصاب را هم نمیتوان نادیده گرفت. اولین نکته اینکه او با ۷۳ سال سن، برای این مسئولیت اجرایی زیادی پیر است و انتظار میرفت دکتر پزشکیان با وعدههایی که داده بود، برای این مسئولیت مهم از نیرویی جوان و قبراق استفاده کند، نه پیرترین معاون اول تاریخ جمهوری اسلامی را.
ضمن اینکه معمول و منطقی این است بین رئیسجمهور و معاون اول، یکی عملیاتیتر و دیگری ستادیتر (هر کدام که) باشد تا کارها بهتر پیش برود و به نتیجه برسد. با شناختی که از شخصیت هر دو بزرگوار وجود دارد، هر دو آدمهای ستادی هستند و نه عملیاتی و وسطِ میدانِ کارهای بزرگِ فراوان. این دومین نگرانی بزرگی است که وجود دارد. نکته سوم اینکه باز هم با توجه به شرایط کشور و وعدههای رئیس محترم جمهور برای حل مشکلات معیشتی مردم و اقتصاد ایران، نه ایشان و نه آقای عارف سابقه و صبغه ورود به حوزه مسائل اقتصادی را ندارند و با توجه به نیاز جدی کشور به حل این موضوعات، معلوم نیست فرجام این مشکلات چگونه و به دست چه کسان آشکار و پنهانی قرار است رقم بخورد. آیا همانطور که آقای خاتمی بارها تصریح کرده بود که کار اصلی من توسعه سیاسی است نه اقتصادی، حالا که سرنوشت کشور پس از گذشت ۲۰ سال مجدداً به معاون اول او گره خورده است، باز هم شاهد همان آش و همان کاسه خواهیم بود؟!
اما مهمترین نکتهای که توجه منِ خبرنگار را به خود جلب کرد، عبارتی در حکم انتصاب ایشان بود که آقای پزشکیان مرقوم فرمودهاند «اداره جلسات هیئت وزیران» با آقای عارف است. اگر منظور مطابق اصل ۱۲۴ قانون اساسی است که در نبودِ احتمالی رئیسجمهور هنگامی که در سفر یا مأموریتی باشد که اداره جلسه دولت خواهناخواه به عهده معاون اول ایشان است، اما اگر منظور اداره همه جلسات دولت باشد، معنی و مفهوم آن این است که آقای پزشکیان حتی در حد اداره هیئت دولت هم در مسائل دخالت (یا دخالت جدی) نخواهد کرد و کارها به دست دیگران است! این نکته البته ایرادی به دکتر عارف نیست و اگر اشکال وارد باشد، به حکم صادره از شخص آقای رئیسجمهور است و بس!
بیچارۀ توفیقند، هم صالح و هم طالح
درماندۀ تقدیرند، هم عارف و هم عامی
جهدت نکند آزاد، ای صید که در بندی!
سودت نکند پرواز، ای مرغ که در دامی!
#دژاکام
.....
....
🔻با حذف نیروهای انقلابی میخواهند موزه عبرت بسازند!
علی جعفری، فعال رسانهای:
🔹ظاهرا عزم کردهاند یک موزه عبرت سیاسی در تهران بنا کنند و نوپایهگان سیاسی را به آنجا ببرند و در همان ابتدای کار عواقب نافرمانی از ارادهی سیاسی سیستمی را نشانشان بدهند.
🔹مثلا بگویند این جلیلی است که از اراده ما در انتخابات ریاست جمهوری تبعیت نکرد، ببین چگونه با منافقین یکی شد و تمامش کردیم. این رائفی پور است، در انتخابات مجلس اراده ما که از آستین شانا بیرون آمده بود را ناکار کرد، ببین چه پروندههایی برایش باز شد و موسسهاش فرقه نام گرفت. این یکی ثابتی است، در مجلس خوب دو دو و چهار چهار نکرد، ببین چگونه دور بعد رد صلاحیت شد. این میرباقری است، نه تنها در انتخابات از ما حمایت نکرد، بلکه نگاه تمدنی داشت و در اقتصاد و سیاست متفاوت میاندیشید، ببین چگونه در رسانه لجن مال شد. این یکی از اراده رسانهای ما تبعیت نکرد، آن یکی خیلی حرف گوش کن نبود، آن بالایی زیادی از عدالت میگفت، این پایینی زیادی اهل مبارزه با فساد بود و الی آخر.
🔹خلاصه میخواهند هرکسی را که از ارادهی بالادستیها در هر حوزهای تبعیت نکرده را مایه عبرت کنند، تا بقیه ماستها را کیسه کنند. البته این اولین بار نیست که چنین قصدی کردهاند، اما صاحب این کشور و انقلاب بعد از حضرت حجت روحی فداه، مولا و مقتدایمان حضرت آقا همانگونه که تا کنون مانع حذف سیستمی و اتوبوسی نیروهای انقلابی شده اند این بار نیز اجازه نخواهند داد این خواب آشفته تعبیر شود. ضمن اینکه ایشان نه تنها اجازه نخواهند داد، بلکه توصیه به حفظ و تقویت بنیه بدنه ۱۴ میلیونی جوان و پرشور و نشاط برای گره گشایی از مشکلات انقلاب نیز داشتهاند.
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدون شرح....😁😂😁😂
......
.....
💠 #غلام_سیاه_امام_حسین(ع)✨
🔸تو #آمریکا مراسم روضه بود ...
شب اول یه #سیاه_پوست هم اومد مراسم ...
🔹براش یه مترجم گذاشتیم ...
شبای بعد همین جور هی تعداد #سیاه پوست ها زیاد میشد تا مجبور شدیم
یه جای دیگه رو هم برا مراسم بگیریم
🔸شب آخر 150 تا سیاه پوست گفتن که میخوان #شیعه بشن!
🔹پرسیدم برا چی میخواهین شیعه بشین؟!
همه نگاه کردن به سیاه پوستی که شب اول اومده بود روضه!
🔸ازش پرسیدم برا چی شیعه؟!!
گفت شب اول یه تیکه از روضه جوانی رو خوندی!!!
🔹 غلام سیاه امام حسین ....
🔸همونی که وقتی #امام_حسین سر غلامش رو گذاشت رو پای خودش، غلام سه بار سرش رو انداخت و گفت جایی که سر علی اکبر بوده جای سر #غلام_سیاه نیست!!
🔹ولی امام حسین(ع) سرش رو گذاشت رو پاهاش و جوان شهید شد!!
من رفتم و گفتم بیاید که دینی رو پیدا کردم که توش سیاه و سفید فرقی نداره ... #لبیک_یا_حسین
.....
.....
⭕️اصلاحطلب ها از ناچیز ترین کارها مثل هیئت رفتن و کفش برداشتن پزشکیان یا خاموش کردن چراغ ها دستاورد میسازن
ولی ما نتونستیم ساختن دوباره کشور توسط #شهید_رئیسی و سه سال جهاد خستگی ناپذیرش رو به مردم نشون بدیم
.....
.....
اصلا پزشکیان گوشی برا شنیدن نداره
باور کن الان بپرسند رهبری چی گفت موقع مراسم تنفیذ یک کلمه اش یادش نیست
چون اصلا گوش نمیداد همش شکلک در می اورد
هرچی فکر میکنم
نمیدانم حکمت خدا چی بود
بهترین رئیس جمهور را گرفت و بدترین رئیس جمهور را داد
حالا تو اولی که مردم نقش نداشتند تو دومی مردم نقش داشتند