💬 علی خضریان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: بازدید آژانس از نطنز و فردو، خلاف قانون اقدام راهبردی بود
......
.....
مهندسی اجتماعی چیست؟
(قسمت اول)
مهندسی اجتماعی، هنر متقاعد کردن افراد برای دستیابی به اطلاعات آنها یا نفوذ به سیستمهای اطلاعاتی است. مهندسین اجتماعی به جای استفاده از حملات فنی و سایبری علیه سیستمها، انسانهایی را که به اطلاعاتی خاص دسترسی دارند، مورد هدف قرار داده و آنها را تشویق به افشای اطلاعات حساس میکنند و حملات مخربشان را از طریق نفوذ به افراد و متقاعد کردن آنها اجرا میکنند. جالب اینجاست که معمولاً مردم تصور میکنند که در شناسایی تکنیکهای مهندسی اجتماعی مهارت دارند، اما تحقیقات نشان میدهند که این چنین نیست و اغلب مردم در شناسایی دروغ و فریب عملکرد ضعیفی دارند و به سادگی میتوان اعتمادشان را جلب کرد.
اساساً حملات مهندسی اجتماعی روش و رویکردی روانشناسانه است به این معنا که با استفاده از این علم حقهها و تلههایی بر اساس احساسات قربانی طراحی میشود که نسبت به هر فرد متفاوت است. این تکنیکها گاهی آنقدر ساده و پیشپا افتاده هستند که خود قربانی هم باور نمیکند اینقدر راحت فریب خورده.
حملات مهندسی اجتماعی جنبههای مختلفی دارند که شامل جنبههای فیزیکی، اجتماعی و فنی میشوند و در مراحل مختلف حمله از آنها استفاده میشود. در پستهای بعدی روشهای مختلف مورد استفادهی مهاجمین را توضیح میدهیم.
#مهندسی_اجتماعی
#متسا
.....
....
انصارالله #یمن یک کشتی ترکیهای که عازم بنادر اسرائیل بود را در دریای سرخ مورد هدف قرار داد. ترکیه با اینکه نیروهای مسلح یمن از قبل ورود به بنادر رژیم صهیونیستی را ممنوع اعلام کرده بودند اقدام به ارسال تجهیزات، مواد غذایی و محصولات مختلف کرده!
حالا به #اردوغان_خائن برخورده!
......
....
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 درماندگی سخنگوی سابق رژیم صهیونیستی از قدرت حلقه آتش ایران
بنسبطی:
🔹️ایران، ۴۵ سال است که اطراف اسرائیل را محاصره کرده؛ مگر میتوان با سر مار به این راحتیها جنگید؟!
......
.....
🔻طرحی برای جریانِ دانشجوییِ انقلابی -۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. از من دربارۀ جریانِ دانشجوییِ انقلابی و تکالیف کنونی آن پرسیدند. چون تجربۀ سالهای اخیرم نشان میدهد که این جریان، برانگیخته و فعّال نخواهد شد و در دوران خوابآلودگی و انفعال به سر میبرد، ترجیح دادم که بهجای گفتگوی حضوری که زمان فراوانی را خواهد گرفت، چند سطری بنویسم. از همان برداشت نخستم آغاز کنم: دستکم یک دهه است که جریانِ دانشجوییِ انقلابی، دیگر پیشران و زنده و بانشاط نیست و حضور و حیاتش احساس نمیشود. در دهۀ هفتاد و نیمۀ نخست دهۀ هشتاد، این جریان توانست تا حد زیادی، گرهگشا و کنشگر باشد اما بهتدریج، در خواب زمستانی فرو رفت و به حاشیه رفت. این زمستان، همچنان ادامه یافته است. این نیز خود دلایلی دارد و از آن جمله، فقر هویّتی است. مبارزه و مقاومت و ایستادگی و مسئولیّت و کنشگری و خودآگاهی تاریخی، محتاج هویّت است و این هویّت است که آرمانها را پیش میبرد. غفلت از هویّت اسلامی و انقلابی و سرگرمشدن به فروعات و حواشی، جریانِ دانشجوییِ انقلابی را گرفتار توقف و ایستایی و رکود کرد. دیگر اینکه محافظهکاری و هراس و مصلحتاندیشی، به سکۀ رایج تبدیل شد و دهانها را بست و فریادها را خاموش کرد. همه دچار تعارف و احتیاط و مداهنه شدیم و از عمل و اقدام و فاعلیّت بازماندیم. هنجارشدگیِ محافظهکاری، میدان را از دست ما ستاند و به دیگران واگذار کرد.
[دوم]. این حکم و برداشت، خاص جریانِ دانشجوییِ انقلابی نیست، بلکه بهطور کلی همۀ بخشهای جریان دانشجویی، اینچنین هستند. جریان لیبرال در دانشگاهها نیز منفعل و بیقدرت و حاشیهنشین شده و صدای محکمی از آن شنیده نمیشود. اگر فصل انتخابات را کنار بنهیم، باید گفت شاخۀ لیبرالیِ جریان دانشجویی، در افسردگی و بیحالی به سر میبرد. البته این وضع، اقتضای نظریِ آنهاست که فردگرا و خویشبسنده هستند، اما گذشته از این، بهشدت دچار افول و انحطاط معرفتی شدهاند. اگر در دهۀ هفتاد، وجه نظری داشتند و به مباحثات دانشگاهی علاقه نشان میدادند، اینک حتی از مقدّمات و ابتدائیاتِ مباحث نظری نیز آگاهی ندارند و گفتگو و دغدغه و خواستۀشان، معطوف به خودشان و لذّتشان و بدنشان است. مشارکتشان در جریان کثیف و خبیثِ زن، زندگی، آزادی نشان داد که هیچ سخن فاخر و مستقل و پیشبرندهای ندارند و سقف مطالباتشان، کشف حجاب و غذاخوریِ مختلط است و زبانشان نیز بهجای مفاهیم علوم انسانیِ تجدّدی، آغشته دشنام و فحاشی و رکیکگویی شده است. اینان، اینچنین حقیر و بیمقدار شدهاند و به قعر درۀ انحطاط اخلاقی و فکری سقوط کردهاند. صد رحمت به آن دورهای که پادو و عملۀ احزاب اصلاحطلب بودند و به گروه فشارِ لیبرالهای حزبی تبدیل شده بودند.
[سوم]. اما جریان دانشجوییِ انقلابی، امکان تجدید حیات دارد و میتواند دوباره پرچم روشنگری و کنشگری را به دست بگیرد و آرمان فراموششدۀ گام دوم انقلاب را یاری برساند. این امر، مقدور و میسّر است، اما وابسته به شروطی است که این جریان، تاکنون روی خوش به آنها نشان نداده است. مرحلۀ نخست، «خودسازی انقلابی» است؛ به این معنی که از لحاظ فکری و نظری، خود را تجهیز کند و بتواند با استدلالهای قوی، وارد صحنۀ مواجهه شود. «بینش انقلابی»، وجه نظری دارد و اینگونه نیست که انقلابیگری، متضمّن شعارها و ادعاهای میانتهی باشد، بلکه باید با قدرت تفکّر و خلاقیّت نظری به میدان و معرکه پا نهاد و آزاداندیشی را در فضای فسرده و خاموش کنونی، احیا کرد. انقلاب بدون «تفکّر»، راه به جایی نخواهد برد و جریان دانشجوییِ انقلابی در این باره، مسئولیت تاریخی دارد. باید به مطهری و مصباح بازگشت و از آنها آموخت. این دو، هیچگاه کهنه و تکراری نخواهند شد و تاکنون، جایگزینی نیز نداشتهاند. هیچکس در قد و قامت آنها نیست و باید تأسف خورد که پس از مصباح، ما دچار فقدان پدر فکری شدهایم. از کسانی بهعنوان جایگزین مصباح سخن میگویند ولی حقیقت این که هیچیک، قابلمقایسه با او نیستند و بعضی نیز با اصالتهای تفکّر انقلابی، فاصله دارند. باید همچنان به آثار مصباح مراجعه کرد و از او کمک طلبید. در لایۀ دیگر، آوینی و مددپور را دریابید. از کاروان زندهگان، به رحیمپور متصل شوید و از نوشتههای کچویان، بهرهها ببرید. دربارۀ کچویان باید اضافه کنم که تفکّر او، نظیر و شبیه ندارد؛ از عمق دینی و اتقان فلسفی گرفته تا اصالت انقلابی. ما حق او را به جا نیاوردیم و از دریای نبوغ و خلوص و تعمّق او استفاده نکردیم. بههرحال، در این خلاء و نقصان، بیشتر محتاج خودسازی معرفتی هستیم.
......
......
کانال خبر و تحلیل
🔻نتانیاهو در صورت ورود به بیش از ۱۲۴ کشور دنیا بازداشت خواهد شد 🔸روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد ک
🔻در اساسنامه دادگاه کیفری بین المللی (ICC) چهار جرم مورد اشاره قرار گرفته است: جنایت جنگی، نسلکشی، جنایت علیه بشریت و تجاوز.
جنایات منتسب به نتانیاهو و گالانت در حکم اخیر دیوان، شامل استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح است.
جنایات این دو متهم، جنایت جنگی و جنایت ضد بشریت به شمار می آیند.
البته اجرای این حکم مبهم است. هرچند کشورهای عضو دیوان ملزم به رعایت هستند و طبعا سفر این دو جنایتکار محدودیتهایی خواهد داشت، ولی همواره سایه روابط سیاسی و نفوذ فراقانونی آمریکا بر سر احکام دیوان بوده است.
یامینپور
......
.....
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 علی لاریجانی: اگر حزبالله از تجهیزات مهم خود استفاده کند، صحنه خیلی تغییر خواهد کرد
🔹با روحیهای که در رزمندگان حزبالله دیدم، مطمئناً پیروز میشوند.
.....
.....
وقتی قرار بود یارانههارو رو بریزید چرا سازمان هدفمندی یارانهها صبح گفت: منابع یارانۀ دهکهای ۴ تا ۹ تامین نشده هنوز؟ همه رسانهها و همه مردم رو مشغول خودش کرد.
بیمارید با روح و روان مردم بازی میکنید؟ مشکل پیدا شده، خودتون مدیریت کنید چرا ناامنی اقتصادی به مردم القا میکنید که آآی خزانه خالیه. یا شایدم دارید مردم رو تست میکنید ببینید تابآوریشون چقدره برای کارهای بعدی برای گرون کردنها یا حذف همین یارانه؟
وگرنه هیچ عاقلی حاضر نیست الکی خودش رو در هجمهی افکار عمومی قرار بده.
تو این وضع اقتصادی امید خیلیا به همین یارانهس. نباید تو ترس بیفتن که نکنه این یارانه هم حذف بشه. از یه روز قبل دنبال تأمین باشید که اینطوری نشه. یه روز هم یه روزه و مردم برای همین یه روز برنامهریزی میکنن🤚
#حسین_دارابی
.....
....
🔺اسرائیل و طوفان لاهه!
دیوان کیفری بینالمللی (دادگاه لاهه) امروز حکم جلب و بازداشت نخست وزیر اسرائیل بنیامین نتانیاهو و یواو گالانت وزیر دفاع سابق آن را به اتهام ارتکاب جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت از جمله استفاده از گرسنگی به عنوان سلاحی علیه مردم غزه صادر کرد.
در همین حال نیز، دعوی آفریقای جنوبی نزد دیوان بینالمللی دادگستری (ICJ) به اتهام نقض کنوانسیون نسلکشی در جریان است و تا کنون چند قرار موقت صادر شده، اما رای نهایی هنوز صادر نشده است.
مقامات اسرائیلی با عصبانیت شدیدی به حکم واکنش نشان داده و با هجمه سنگینی علیه دیوان لاهه و نهادهای بینالمللی دیگر آن را به «یهودیستیزی» متهم کردهاند.
این حکم هر چند پس از 14 ماه نسلکشی بیسابقه در غزه دیر صادر شده و بعید است به بهبودی سریع اوضاع در غزه کمک کند، اما در عین حال نخستین حکم بازداشت بینالمللی علیه دو مقام عالی رتبه اسرائیلی بوده و در ابعاد متعددی واجد اهمیت فراوانی است.
در مقایسه با دهها قطعنامه و حکم بینالمللی بر زمین مانده درباره اشغال اراضی فلسطینی و مسائل دیگری چون دیوار حائل، حکم دیرهنگام دادگاه و وارد کردن اتهاماتی سنگین و بیسابقه به رهبران آن را میتوان «طوفان و ضربهای قانونی» به چهره اسرائیل در دنیا و پیشرانی قوی برای شیفت پارادایمی در قبال آن در افکار عمومی جهان پنداشت.
در واقع، این حکم به مثابه محاکمه جهانی نتانیاهو و برآمدن تصویر فلسطین در جهان و فروریختن تصویری است که اسرائیل در طول بیش از 7 دهه درباره خود در جهان ساخته بود که بر اشغالگری و تعدی مستمر به حقوق ملتی دیگر سایه سنگینی انداخته بود.
اسرائیل همواره با کاربست اهرمهای نیرومند مالی و رسانهای، پیوند تاریخی با کانونهای قدرت در جهان، معرفی خود به عنوان تنها نظام توسعه یافته و دموکراتیکِ غربتبار در خاورمیانهِ دیکتاتورزدهِ شرقتبار و حربه «یهودیستیزی»، تصویری «متمدانه» و در عین حال «مظلوم» از خود در دنیا به ویژه در جهان غرب ساخته بود که شکستن آن امکانپذیر نبود، اما در همین یک سال و 2 ماه جنگ غزه با دستان خود با تحمیل این فاجعه انسانی و نسلکشی هر آنچه را در این 76 سال کاشته بود، بر باد فنا داد و آسیبی جبران ناپذیر به چهره و روایت اسرائیل در جهان وارد و روایت فلسطین را به شکل بیسابقهای به ویژه در جوامع غربی فربه کرد.
البته در کنار آن نیز جنگ غزه در سایه ناتوانی نهادهای بینالمللی در توقف این خشونت افسارگسیخته، نظم جهانی را در این مدت در برابر چالشهای جدی اخلاقی و قانونی قرار داده است؛ اما حکم دادگاه لاهه میتواند به بهبود اعتبار و جایگاه این نهادها کمک کند.
کما این که چنین حکمی متحدان اسرائیل را در صورت تداوم حمایت تسلیحاتی از آن پس از محکومیت به اتهام جنایت جنگی، در مظان بازخواست و در برابر محکی تاریخی برای اجرای این حکم و خودداری از ارسال اسلحه قرار میدهد. دستکم بر این اساس دیگر نتانیاهو آزادی عمل قانونی برای سفر به بیش از 120 کشور عضو دادگاه را نخواهد داشت و باید دید چه تعداد از این کشورها به آن پایبند خواهند بود.
امروز جوزف بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در واکنش به این حکم، آن «الزامآور» خواند و بیشتر کشورهای اروپایی هم تاکنون از آن استقبال کردهاند. واقعیت هم این است که پس از این حکم، دفاع از اسرائیل برای متحدان و لابیهای آن دشوارتر از قبل خواهد بود.
ناگفته هم نماند که نتانیاهو و گالانت پس از تحویل خود به دادگاه، میتوانند در آنجا حاضر شده و از خود دفاع کنند و یا این که دیوان عالی اسرائیل اقدام به بازجویی و محاکمه هر دو به اتهام جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت کند. اما بسیار بعید است که هیچکدام از این دو امر اتفاق بیفتد.
#صابر_گل_عنبری
......
.....
11.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 #بصیرباشیم.
🔹رهبری نمیتواند در تصمیم گیری دولت دخالت کند.
حتما" ببینید.
.....
....