16.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در حوزه رسانه چه کسی حاکم است؟
🎙 سخنران : سید علیرضا آلداود
همچنین برای مشاهده تمام کلیپ ها وارد لینک زیر شوید:
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🔴 فتنه دوباره اوج میگیرد؟
برخی تحلیلها و رصدها نشان میدهد که اغتشاشات ممکن است دوباره شروع شود به دو دلیل
⏪ اول
اینستاگرام و تلگرام و توییتر که بعنوان ماشینهای جنگی دشمن عمل میکنند همچنان به برکت فیلترشکن ها در کشور ما فعال هستند و آمار بازدیدها و مراجعه کاربران به این سکوی های اطلاعاتی دشمن در حال افزایش است.
عزمی جدی و واقعی برای مسدود سازی آنها از طریق بستن پهنای باند وجود ندارد و فیلترینگ با شرایط فعلی تنها سود سرشار برای اپراتورهای مخابراتی به ارمغان آورده است.
⏪ دوم
دولت در مهار تورم و افزایش رضایتمندی معیشتی مردم عملکرد موفقی نداشته است و ممکن است با تداوم شرایط تورمی فعلی در آینده میزان تاب آوری بخش ضعیف جامعه دچار تزلزل شود و بر دامنه اغتشاشات بیفزاید.
به هر صورت کلید حل همه این معضلات در دستان مسئولان است و با یک عزم جدی میتوان به این ماجرای آشوب و فتنه پایان داد
🌍🌍🌍
✳️آیا موضوع اعتراضات و اغتشاشات اخیر اقتصادی است؟
✍️ #سید_محسن_هاشمی
......
......
◀️ یکی از نکاتی که در مورد اغتشاشات اخیر کشور مرتب بیان می گردد اینست که مردم درد اقتصادی دارند و آنچه در دوماهه گذشته روی داد، ناشی از فشار اقتصادی وارد شده بر مردم بوده و دولت برای پایان اغتشاشات باید فکری به حال اقتصاد کند.
◀️ هرچند نمیتوان منکر مشکلات اقتصادی مردم و سوء استفاده دشمنان از نارضایتیهای معیشتی شد، اما ادعای ارتباط مستقیم مشکلات اقتصادی با اغتشاشات درون کشور بی اساس است.
1️⃣ ابتدا اینکه امسال برخلاف سال ۱۳۹۸ تقریباً موضوع اصلی حوزه فرهنگ و آزادخواهی پوشش بوده و نمی توان هشتگ و یا هم شعارهای اقتصادی زیادی را در میان میلیاردها مطلب منتشر شده در شبکه های اجتماعی و حتی در خیابان ها مشاهده کرد که اگر کسی مدعای اقتصادی بودن اغتشاشات را دارد چند نمونه از این شعارها و هشتگ ها را معرفی کند.
2️⃣دوم اینکه عمده اغتشاشات مربوط به شهرهای برخوردار و مناطق مرفه نشین بوده و به ندرت شاهد اعتراض مردمی و یا درگیری در روستاها و مناطق حاشیه شهرها هستیم. دقیقا جایی که مشکلات اقتصادی در آن ها بسیار زیاد است. اما این مناطق آرام بوده و حتی مردم این مناطق بیشتر حامی نظام و انقلاب هستند.
3️⃣ دامن زدن به اغتشاشات و ادامه دار کردن آنها با بهانه های اقتصادی از جمله افزایش قیمت ارز و با شیوه هایی چون اعتصابات سراسری نتوانست مفید واقع شده و کار را به جای رساند که شاهد تهدیدات و حتی خرابکاری جهت یک اعتصاب اجباری هستیم. برای مثال آتش زدن مغازه هایی که در اعتصابات شرکت نکرده و یا پنچر کردن و آتش زدن کامیون هایی که در خیابان و جاده ها تردد می کنند.
4️⃣ افراد دستگیر شده مثال دیگری برای عدم اقتصادی بودن اعتراضات است، آنجایی که عمده افراد از طبقات متوسط به بالای جامعه بوده و حتی در مواردی مانند آنچه در کرج روی داد، افراد با درآمدهای نجومی نیز در صف معترضان قرار داشته و از خودروهای میلیاردی به پخش شعار و اعلامیه می پردازند، در مقابل تصاویر منازل مامورین و بسیجیان کشته شده نشان می دهد اتفاقاً حامیان سرسخت حکومت از طبقه مستضعفین جامعه هستند همچون آنچه در دادگاه متهمین به قتل شهید عجمان مشاهده گردید.
✅ حالا نباید امیدوار و خوشحال بود که موضوع اقتصادی نیست بلکه باید نگران بود که اگر مشکلات اقتصادی حل نشده و مهمتر از آن بیعدالتیها و فساد در جامعه درمان نشود و یا شوک های شدید اقتصادی به جامعه وارد گردد، دامنه اعتراضات و اغتشاشات بیش از آن چیزی خواهد بود که ملاحظه گردید.
#لبیک_یا_خامنه_ای
#جهاد_تبیین
....
....
#کانال_خبر_و_تحلیل
@MASHOUF401