💫بصیرت؛ چلچراغ هدایت!
✅ وقتی گرگ حمله میکند، با صدای بلند حمله میکند و فرصتی برای واکنش دارید.
اما وقتی موریانه هجوم میآورد،
از همان ابتدا بی سرو صدا به جان داراییتان میافتد. زمان میبرد تا به هدف برسد.
✅ ایستادن در برابر گرگ، شجاعت میخواهد و دفع خطر موریانه بصیرت!...
✅ "بصیرت" یا همان "فرقان"، سواد نیست- "بینش" است که خداوند به اهل تقوا میدهد.
(يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَتَّقُوا الله يَجعَل لَكُم فُرقانًا_سوره مبارکه الأنفال آیه ۲۹)
✅ بصیرت، یعنی اینکه نگاهت به "شخصیت"ها نباشد، بلکه همواره به "شاخص"ها چشم بدوزی و اینکه معیار شناخت تو از حق و باطل، اشخاص نباشند بلکه دیگران را با شناخت از حق و باطل بسنجی و مختصات آنها را بدست آوری!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه بدانی حتی مسجد میتواند "مسجد ضِرار" باشد و پیامبر(ص)آن را خراب کند و به زباله دانیِ شهر تبدیل نماید!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه قرآنِ روی نیزه تو را از قرآنِ ناطق منحرف نکند و بدانی یگانه کسی که میتواند قرآن صامت را برای تو تاویل و متشابهات آنرا برای تو رمز گشایی کند همان قرآن ناطق و ولایت میباشد !...
✅ بصیرت، یعنی اینکه بدانی برخی جانبازان صفین میتوانند از قاتلان امام حسین(ع) در کربلا باشند!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه بدانی در جنگ با فتنه گاهی نمیتوانی و یا نمیشود آغازگر باشی اما تا ضربه نهایی، نباید از پا بنشینی!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه نگذاری فتنه گران، شیرت را بدوشند یا بر پشتت سوار شوند!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه" مالک اشتر"ها را به تندروی و "ابوموسی اشعری"ها را به اعتدال نشناسی و اصحاب زر و زور و تزویر را با دعوی دروغین تدبیر و امید بر مقدرات خود حاکم نگردانی!...
✅ بصیرت، یعنی اینکه بدانی معاویه ها، به سست عنصرهای سپاهِ امام علی(ع) دل بستهاند و افساد طلبان و غرب زدگان؛ همان برپا دارندگان سلطه اجانب هستند!..
✅ بصیرت یعنی اینکه بدانی: تاریخ تکرار می شود، نه با جزئیاتش، بلکه با خطوط کلیاش!...
✅ بصيرت در خشت خام ديدن است، نه در آينه ديدن!....
✅ در یک کلام؛ بصیرت تنها در سایه سار ولایت پذیری از اولیای دین، در پیچ و خم های زندگی برای اهل ولاء متجلی میشود تاچون چلچراغی؛ ظلمات شیطانی و وهمانی را با نور خود بشکافته و مسیر هدایت را پیش رو بگشاید.
🌹و چه زیبا امیرالمومنین ارواحنا فداه فرمودند:
🔰وَلا یَحمِلُ هذَاالعَلَمَ اِلّا اَهْلُ البَصَرِ وَ الصَّبْر وَ الْعِلْمِ بِمَوَاضِعِ الْحَقِّ
«و اين پرچم(مبارزه با نفاق و منحرفین از اسلام ناب) را به دوش نمىكشد مگر آن كه اهل بصيرت و استقامت و داناى به مواضع حق (در پیشامدهای جاری و حوادث فتنه گون) باشد.»
👌آری؛ بصیرت ایمانی و صبر انقلابی، رمزینه ی حیات طیبه و بالندگی یک ملت است.
🇮🇷یوم الله ۹دی، تجلی گاه بصیرت ملت ولایی، گرامی باد.
......
....
008.mp3
2.72M
🎙 رابطه صحیح زن و شوهر
🌴 بخش هشتم
⭕️ راه صحیح زندگی درست در یک خانواده نگاه امانتداری است
🔴 #دکتر_حبشی
#بحث_شیرین_یک_استاد
.....
.....
22.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 دکتر #عزیزی
اثرات مخرّب کلمات منفی!
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
«هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد، باید سخن خیر بگوید یا سکوت نماید»
(کافی، ص ۶)
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅مصاحبه با مردم سال۱۳۵۶
غذا چی میخورید؟
+نون و اب
_نون نداریم بخوریم
⛔️بعد یه بچه ١۵ساله استوری میزاره میگه چی کم داشتید انقلاب کردید! الان وضعیت اقتصادی معیشتی مردم خوب نیست و به سختی زندگی میکنیم ولی دوران قبل انقلاب وضعیت خیلی خیلی وخیمتر بوده اما براندازا و رسانه هاشون طوری حکومت پهلوی رو تطهیر میکنند که آدم شاخ درمیاره!
جمعیت کشور قبل از انقلاب تقریبا ٣٠میلیون نفر بود و جالب است در دوران پهلوی فروش نفت چندبرابر زمان حال بود و هیچ تحریم و محدودیتی برای ایران نبوده اما در همان حین مردم ایران در فقر و نبود امکانات زندگی میکردند. در سال۵٣ حکومت پهلوی روزانه بیش از ۶ میلیون بشکه نفت صادرات داشته و پول آن مستقیم به جیب اعلیحضرت و نوچه ها میرفته!
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥جنگ شناختی و روش صحیح مقابله با آن
....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥این عملکرد مذهبیاست که همه رو بیاعتقاد و از دین زده کرده!
💥اگه مذهبیا اینن، من میخوام بیدین باشم
#یک_ابهام_یک_پاسخ
....
....
18.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 کنترل ذهن توسط «ترولها»
🔻ترول (Troll) یک اصطلاح اینترنتی است و به کسانی اطلاق میشود که در جوامع آنلاین پیامهایی بیربط، ناراحت کننده و فتنه آمیز ارسال میکنند با این هدف اصلی که بقیه را وادار به عکسالعملهای احساسی کنند و باعث بحثهای بیربط به موضوع اصلی شوند.
.......
......
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترانه «چک چک باران بهاری» با صدای بسیار دلنشین پسر بچه پنج ساله از کشور ازبکستان.
گفته می شود این ترانه بسیار زیبا در اندوه فراق و جدایی سرزمین های فارسی زبان شمال شرقی ایران شامل ازبکستان (۴۴٧٫١٠٠ کیلومتر مربع)، تاجیکستان (١۴١٫٣٠٠ کیلومتر مربع)، ترکمنستان (۴٨٨٫١٠٠ کیلومتر مربع)، بخش های ضمیمه شده به قزاقستان (١٠٠٫٠٠٠ کیلومتر مربع) و بخش های ضمیمه شده به قرقیزستان (۵٠٫٠٠٠ کیلومتر مربع) جمعاً ١٫٢٢۶٫۵٠٠ کیلومتر مربع، که توسط روس ها از ایران جدا شدند. سروده شده است
شاعر و آهنگساز این ترانه مشخص نیست؛ ولی گفته میشود در زمان جدایی سرزمینهای شمالی ایران و واگذاری آنها به روسیه با آه و افسوس توسط شاعر ساخته شده است. عهدنامهای که باعث جدایی فارسی زبانان اطراف دریای مازندران از سرزمین مادری شان یعنی ایران شد.
پیمان آخال در سال ١٨٨١ میلادی در نزدیکی نوروز و فصل بهار بین ایران و روسیه منعقد شد .
این ترانه سینه به سینه تا امروز توسط مردم محلی زمزمه شده و تا کنون ماندگار شده است.
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️اشک های رهبر عزیزمان را از یاد نمیبریم
🌹«ای مولای ما!من جان ناقابلی دارم، جسم ناقصی دارم، اندک آبروئی هم دارم که این را هم خود شما به ما دادید؛ همه ی اینها را من کف دست گرفتم در راه انقلاب»
۱۳۸۸/۳/۲۹
اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا
نائب المهدی
امامنا الخامنه ای حتی یصل
فرج مولانا المهدی (عج
🔴 چرا ۹ دی ماندگار شد؟
♦️ ایران در طول سالهای پس از انقلاب روزهای حساس و باشکوه زیادی به خود دیده ولی جنس بعضی از این ایام متفاوت و ماندگارتر است.نمونه بیبدیل آن یومالله ۹ دی است که راز ماندگاری آن در کلام امام خامنهای این گونه بیان شده است:
1⃣ حماسه نهم دی نشانگر حاکمیت روح دیانت بر دل مردم بود.
یعنی همان روحی که حاکم بر اصل انقلاب ما و حضور عظیم بینظیر تاریخی در سال ۵۷بود، در ۹ دی این روح به شکل بارزی نشان داده شد.
2⃣ نهم دی حاصل احساس وظیفه دینی و انجام عمل صالح بود.
ایمان دینی آن معجزهگری است که قادر است همه مردم را بسیج کند و آنها را در صحنه نگه دارد و سختی ها را برای آنها آسان کند. هیچ ایمان دیگری این خصوصیت را ندارد. ۹ دی این را نشان داد.
3⃣ رد پای عاشورای ۵۷ در نهم دی ۸۸
در قضیه ۹دی هم؛باز پای امام حسین(ع) و عاشورا درمیان بود. اگر آن حرکات سخیف و گریهآور از سوی فتنهگران، در عاشورا پیش نمیآمد، این حرکت عظیم معلوم نبود به این شکل بوجود بیاید. اینجا هم پای عاشورا در میان بود.
4⃣ حضوری بیسابقه برای خنثیسازی چالشهای فتنهانگیز دشمنان
دشمنان امیدوار بودند که بتوانند با این فتنه، نظام را شکست بدهند؛ اما به عکس شد. در فتنه ۸۸، دو روز بعد از حوادث عاشورا، آن قضیه عظیم نهم دی به راه افتاد. همان وقت بعضی از ناظران خارجی که از نزدیک دیده بودند،گفتند آنچه در نهم دی در ایران پیش آمد، جز در تشییع جنازه امام، چنین اجتماعی، چنین شوری دیده نشده بود.
5⃣ نهم دی نماد اعتماد مردم به نظام
کمتر کشوری در دنیا وجود دارد که اعتمادی را که مردم ایران نسبت به نظام جمهوری اسلامی دارند، نسبت به نظام حکومتی خود داشته باشند. اعتماد به نظام، از این بهتر و روشنتر نمی شود. این حضور، حضور بسیار پرمعنایی است.
6⃣حضور در نهم دی هنر مردم بود.
بعد از آنکه باطن ها ظاهر شد، در روز قدس مردم دیدند که اینها حرف دلشان چیست، در روز عاشورا فهمیدند که اینها عمق خواستههاشان تا کجاست، مردم عزیز ما به میدان آمدند و حماسهی ۹ دی را به راه انداختند.این،هنر مردم است. درود به مردم ایران.
7⃣ نهم دی به معنای واقعی ایام الله بود.
۹ دی ایاماللَّه - به معنی حقیقی کلمه - بود. دلها دست خداست. خدای متعال این دلها را آورد وسط صحنه، ملت ایران عظمت خودش را نشان داد.
8⃣ ۹ دی تجلی احساس مسئولیت مردم
همه باید این احساس مسئولیت دفاع از انقلاب و نظام جمهوری اسلامی را داشته باشیم. حالا یک نمونه واضحش همین 9 دی بود.
9⃣ نهم دی اعلام حضور در صحنه بود.
معنای حرکت ۹ دی این است که امروز جوانان ما که اکثریت قاطع ملت ما هستند و عموم ملت ما در همان جهت حرکت انقلاب اسلامی دارند پیش می روند.
🔟حماسه نهم دی قوی ترین و آخرین ضربه به دشمن.
قویترین و آخرین ضربه را ملت در روز نهم دی وارد کرد. یکپارچگی ملت آشکار شد. همه کسانی که در عرصه سیاسی به هر نامزدی رأی داده بودند، وقتی دیدند دشمن در صحنه است، وقتی فهمیدند اهداف پلید دشمن چیست، نسبت به آن کسانی که قبلاً به آنها خوشبین هم بودند، تجدید نظر کردند.
1⃣1⃣حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت مردم
حماسه نهم دی برخاسته از بصیرت است، برگرفته از دشمنشناسی و وقتشناسی و حضور در عرصه مجاهدانه است.
2⃣1⃣ حماسه نهم دی نشانه قدرت الهی و روزی ماندگار
حماسه مردم در ۹ دی کار بزرگی بود. هرچه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند، دست خدای متعال را، دست قدرت را، روح ولایت را، روح حسین بن علی (علیه السّلام) را میبیند. این کارها کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد؛ این کار خداست، این دست قدرت الهی است.
#حماسه_۹دی
#جهاد_تبیین
✍ #مصطفی_علیجانزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☀️ یک راه حل عملی, سریع و برق آسا 👈 برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق ق های رای و همچنین حضورر میلیونی مردم در نماز جمعه ها و جماعت ، مسئولین مربوطه اگر مردش هستند، بسم الله ، اگر حکم قاضی بر این شد که متهمین اصلی ماجرای اختلاس چای دبش اعدام شود 🤔 امام جمعه محترم چهاردانگه پیشنهاد دادند👈 اعدام در مصلی چهاردانگه با جرثقیل انجام شود و هزینه جرثقیل هم پای نمازگزاران چهاردانگه 👌هر مسئول فاسد، مشابه یک تانک مرکاوای اسرائیلی است که در در داخل دارد به سمت مردم شلیک می کنند، مسئول زدن و به آتش کشیدن این تانکهای متجاوز (بعضی از مسئولین فاسد و بی لیاقت) چه کسانی هستند، مسئول فاسد هم به مردم ضربه میزند و هم به نظام و... با این امام جمعه های انقلابی نمازجمعه ها بسیار باشکوه خواهد شد، ملت دنبال چنین امام جمعه ها و نمازهای باشکوه جمعه و جماعت در تراز انقلاب اسلامی هستند🙌 التماس دعا
#دبش_دبش
#چای_لب_سوز
••••۰۰۰۰✾•🌿🌺🌿•✾۰۰۰۰••••
📢 مسئولین مربوطه 👈 هرچه زودتر متهمین دولتی در جریان ماجرای چای دبش را معرفی و محاکمه کنند، این بهترین راه عملی برای ترغیب مردم به انتخابات و حضور پرشکوه در نماز جماعت و نماز جمعه می باشد!؟ یا علی اقدام کنید، فقط سریع و انقلابی
لطفا تا میتوانید، #نشر_دهید
╭━━━━⊰◇⊱━━━━━━━━━━╮
. #ناصرکاوه
╰━━━━⊰◇⊱━━━━━━━━━━╯
May 11
17.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 برشی از مناظره احمد قدیری و صادق زیباکلام در دانشگاه قم با موضوع سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران
فیلم کامل را اینجا ببینید
.....
.....
هدایت شده از جبههێانقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تیر خلاص به مدعیان تقلب ۱۳۸۸
🔹 اعتراف ناخواسته عباس آخوندی (نماینده میرحسین موسوی) به عدم تقلب انتخاباتی در یک جلسه خصوصی بیترهبری، تنها ۴روز پس از انتخابات؛ برعکس تمام ادعاهای عمومی اصلاحطلبان!
🌷الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌹
کانال جبهه ی انقلاب در ایتا👇☫👇
╭┅──────┅┅╮
¦ @Jebheye_Enghelab 👈
╰┅──────┅┅╯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرمول_خوشبختی_چیست!؟
به هر آنچه داری #شکرگزار باش👌
🍀پرِ پروازِ شهادت گاهی در شلمچه و طلاییه باز می شود ، گاهی حلب و سامرا و گاهی هم در تهران!
🌷شهید فتنه ۸۸ و جانبازان فتنه ۸۸ که بعدها در دفاع از حرم در عراق و سوریه شهید شدند
شهید مهدی نوروزی🌷
شهید علیرضا ستاری🌷
شهید سید مصطفی صدرزاده🌷
چ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
حقایق ۹ دی به روزهای قبل از انتخابات ۸۸ هم بر میگردد
🔹مرحوم هاشمی در نامهی سرگشاده خود به رهبری نوشته بود اگر آنچه ما میخواهیم نشود، خشم احزاب و برخی از مردم را میبینم؛ همسرش هم بعدا گفت اگر فلانی رأی نیاورد یعنی تقلب شده است!
🔹اینها باید گفته شود، اگر نگوییم تحریف تاریخ است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
آیتالله مصباح فقط شاگردپرور نبود بلکه جریان ساز بود
🔺رئیسجمهور در کنگره اندیشه علامه مصباح یزدی:
🔹تأکیدی که رهبر فرزانه انقلاب داشتهاند که اندیشه آیتالله مصباح در همه جا باید بتواند مورد استفاده باشد و همه مراکز علمی و فرهنگی از آن بهره مند شوند .
🔹چون ایشان یک چهره اندیشه ورز بود و دارای اندیشه های نو بود و چهره آزاداندیشی بود؛ در نوآوری ها و همراه کردن نواندیشی با آزاداندیشی آن هم مبتنی بر مبانی موفق بود؛ حرف نو را ممکن است کسانی داشته باشند اما باید دید آیا مبنایی است و با یک مبنایی می سازد یا خیر؟ آیا بر مبانی محکمی استوار است یا صرفا سخنی نو است؟
🔹این بنا، یک مبنای استوار اندیشه ای و فکری دارد که نکته مهمی است؛ ایشان فقط شاگردپرور نبود بلکه جریان ساز بود؛ این جریان سازی محدود به زمان حیات وی نبود و بعد از رحلت ایشان هم این جریان فکری ادامه داشت و منشأ آثار و برکاتی بود.
2_144198752299264311.m4a
48.81M
هوالصادق
سلام
☝️فایل سخنرانی و پرسش و پاسخ این حقیر در جمع دوستان گروه «نمو» در بستر قرار.
مورخ ۸ دیما ۱۴۰۲
موضوع:
#تحلیل_فرمایشات_رهبری_انتخابات
خلاصه بحث؛
مقام معظم رهبری در سه موضوع انتخابات، #غزه و رشادتهای مردم خوزستان و کرمان نکات مهمی بیان فرمودن؛
و اما حضرت آقا در اهمیت انتخابات همه ما را به چهار ویژگی مهم در انتخابات توجه دادن!
و فرمودن :
۱- مشارکت قوی و پُرشور
۲- رقابت واقعی جناحها و دیدگاههای مختلف
۳- سلامت حقیقی در انتخابات
۴- امنیت کامل انتخابات
💥 در این چند روز صدا و سیما سعی کرد به اصطلاح از جناحهای موجود مخصوصاً از جریان ورشکسته و هوچیگر به اصطلاح اصلاحطلب افرادی را بیآورد تا فرمایشات آقا را بحث کنند و به اصطلاح تبیین کنند!
🔴 اما متاسفانه اغلب این افراد تمام توان خود را برای به انحراف کشاندن بحث رهبری بکار گرفتن!
بعنوان مثال در مورد شکل گیری رقابت جناحها و دیدگاههای مختلف شورای نگهبان را به توپ بستن، که تنها راه بالا بردن مشارکت برچیدن تایید صلاحیتها است و...!
🔷 البته قصد عزیزان رسانه ملی این نبوده که شورانگهبان را تحت فشار قرار دهند ولی...!
♦️جریان اصلاحات از اساس نظام را قبول ندارد و اختلاف آنها فقط اختلاف سلیقه و دیدگاه نیست بلکه اساساً اینها نظام را قبول ندارن و بارها این را در رفتار خود ثابت کردن ، سال گذشته سران این جریان تمام قد از (زن زندگی آزادی) و جریان برانداز حمایت کردن!!!
🔺اصلاً چرا این جریان خودش را به متخلفین رد صلاحیت شده را منتسب به خود می داند؟!
🔺چرا حاضرنیستن پیرامون کارنامه خود مناظره کنند؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 وال استریت ژورنال بر اساس تصاویر ماهوارهای غزه اعلام کرد، ۷۰ درصد از خانههای غزه طی حملات ارتش اسرائیل ویران و یا آسیب دیدهاند.
لطفا این فیلم را از تلویزیون ایران پخش کنید.
فیلم فرانسوی «تمام وقت» را دیدم.
À Plein temps
این فیلم که اثر سال ۲۰۲۱ است داستان سخت و تلخ زندگی روزانه یک زن فرانسوی را در موقعیت مادری بدون همسر و شاغلی که شغلش با فاصله زیاد از سطح مدرک تحصیلی دانشگاه اوست نشان میدهد.
تمام سختی اداره زندگی او با بحران اعتصابات حمل و نقل در فرانسه که مجبور است از حومه پاریس به مرکز آن هر روز سفر کند، به یک زندگی هولناک تبدیل شده است...
دیدن این فیلم بسیار بسیار مهم است. از آنجا که در فرانسه زندگی کردهام موارد زیادی برایم ملموس بود و از نزدیک و بیواسطه شاهدش بودم.
این فیلم باید پخش شود و بعد آن میزگرد و نشست برگزار شود و وضعیت و حقیقت زندگی زنان در غرب و بخصوص فرانسه مورد بررسی و مطالعه قرار بگیرد.
هرچه تا امروز نوشتهام، و بسیاری باور نکردهاند، یک فرانسوی، خودش از وضعیت کشورش به تصویر کشیده است.
در پست بعدی برخی نکاتی که دیدن این فیلم را مهم و ضروری کرده است، عرض میکنم
کانال خبر و تحلیل
لطفا این فیلم را از تلویزیون ایران پخش کنید. فیلم فرانسوی «تمام وقت» را دیدم. À Plein temps این فی
فیلم «تمام وقت»
قسمت اول
این فیلم فرانسوی که دیدم، چند وجهی جای بحث و بررسی دارد.
اول اینکه حقیقت سخت زندگی کردن زنان در فرانسه را باید ببینید. من معتقدم هیچ اغراقی در فیلم نیست و تعداد افرادی که به این سختی زندگی میکنند زیاد است. (فیلمهای مستندی در یوتیوب در خصوص زنانی با این سبک زندگی موجود است.)
این موضوع از این جهت مهم هست که تصور غلطی از وضعیت زنان در خارج از ایران است و فرانسه از این جهت مهم هست که تبلیغاتش در خصوص حمایت از حقوق زنان بالاست. اما در زندگی واقعی چیزی بسیار متفاوت از حمایت از حقوق زنان میبینید.
یکبار خانمی ایرانی را دیدم که شرایطی مشابه با این خانم فرانسوی در پاریس داشت. تعریف میکرد که منزلشان حومه پاریس است. (غالبا به این دلیل حومه پاریس میروند که هزینه اجاره منازل بیاندازه بالاست و خانهها عموما قدیمی ساز و بسیار کوچک است.) و محل کارش در پاریس.
تعریف میکرد که قبل از روشن شدن هوا باید از خانه بیرون بزند و از وقتی فرزندش به دنیا آمده دچار بحران است. بچه دو سالش شده ولی هنوز مهد دولتی قبولش نمیکند (چون از سه سالگی میپذیرند) و باید بچه را مهد خصوصی بگذارد چون کسی را ندارد، که آن هم هزینه بالا دارد. لذا هزینهها سنگینتر هم شده و خیلی زندگی به سختی پیش میرود. حالا بچه هم مدام بیمار است چون در مهد غالبا بچهها مریضاند و به هم واگیر میدهند...
وقتی از شغل خانم پرسیدم خیلی شوک شدم و نمیتوانم بگویم چه شغلی داشت اما حاضر بود با تحمل همه این سختیها همین کار را داشته باشد، چون زندگی خرج دارد... یعنی زن و شوهر هر دو کار میکردند...
خوب خاطرم هست که با خودم آن لحظه میگفتم چه لذتی از زندگی میبرند؟ و چه ارزشی داشته که خانه و خانواده و دوستان را رها کردهاند و در این وضعیت زندگی میکنند.
اولین نکته شناخت حقیقت زندگی خارج از ایران است. تصور اینکه زندگی خارج از ایران سختی ندارد، تصور غیرواقعبینانه است.
افراد زیادی هستند که بیخبر از سختی زندگی که در خارج از وطن چند برابر میشود، فقط بر مبنای تصورات بیپشتوانه حرف از مهاجرت میزنند. مهاجرت برای زندگی راحتتر... اما این سراب است. زندگی واقعی مردم فرانسه به مراتب سختتر از تصور پیش میرود که آن همه تظاهرات سالانه و ماهانه و هفتگی دارند. اما چون شبکههای خارجی که علیهشان برنامه سازی کنند ندارند، خیلی عادی با همین سختیها روزگار را سپری میکنند.
این مطلب به معنای این نیست که مثلا در ایران زنان مشکل ندارند. به معنای متعادل کردن فکر از تصورات غلطی است که سالیان سال است از دنیای خارج از ایران به خورد ما دادهاند.
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فهم نهم دی در آیینهٔ اکنون:
دروغ تقلب، واقعیت تغلب
در گفتگو با مهدی جمشیدی
🖇 در اینجا ببینید:
https://www.aparat.com/v/NdLWZ
....
....
🔻انتخابات در آیینۀ مردمسالاری دینی:
تداوم منطق بسیج انقلاب در تدبیر نظام
🖊مهدی جمشیدی
۱. برخلاف تصویرسازیهای غرضورزانه، واقعیّت این است که «مردمسالاری» در نظام جمهوری اسلامی، امر «ضروری» و «حتمی» و «بنیانی» بوده و هرگز دربارۀ آن، سهلانگاری و تقلیل صورت نگرفته است. در سه دهۀ اخیر، این شخصِ آیتالله خامنهای بوده که بیش و پیش از هر کسی، دلمشغولِ مردمسالاری دینی و همواره نسبت به حضور و کنشگری مردم، حسّاسیّت به خرج داده است؛ تا آنجا که باید گفت در دیده و منطق ایشان، مردمسالاری جزو مسائل «ناموسی» و «حیاتیِ» نظام است که نباید به هیچرو، آن را نادیده گرفت و یا حتی به حاشیه راند. دغدغهمندی ایشان نسبت به مقولۀ مردمسالاری، تا آنجاست که ایشان حتّی تعبیر «مردمسالاری دینی» را ترجمۀ «جمهوری اسلامی» میدانند و به این واسطه، مردمسالاری دینی را در عرض خودِ جمهوری اسلامی مینشانند.
۲. در نیمۀ دهۀ هفتاد که نیروهای سیاسی و فکریِ دگراندیش، تلاش کردند تا اینگونه وانمود کنند که تاکنون در نظام جمهوری اسلامی، به «اسلامیّت» پرداخته و از «جمهوریّت»، غفلت شده است، ایشان در برابر این کجروایتِ ساختارشکنانه ایستاد و دو عنصر اسلامیّت و جمهوریّت را در کنار یکدیگر نشاند و از کارنامۀ نظام در هر دو زمینه، دفاع کرد. در همین زمان بود که این نیروهای بازگشته از اصالتهای انقلابی، کوشیدند «دموکراسی» را در کانون و هستۀ مرکزی انقلاب بنشانند و با اقتضاها و دلالتهای سکولاریستیِ مفهومِ وارداتیِ دموکراسی، جامعۀ ایران را دچار «چرخش هویّتی» کنند و در نظام سیاسی نیز «تغییر ساختاری و کارکردی» ایجاد کنند. در این مقطع بود که برخی از نیروهای انقلابی، در موقعیّت مخالفت با مردم و رأی مردم نشانده شدند و از آنها، روایتپردازی منفی و وارونه صورت گرفت، اما آیتالله خامنهای به فاصلۀ اندکی، تعبیر «مردمسالاری دینی» را بهعنوان «بدیل بومی» و «الگوی دینی»، در برابر دموکراسی غربی مطرح کردند و بسیار بر آن اصرار ورزیدند و به این واسطه، گوی سبقت را از این نیروهای دگرداندیش و ریزشکرده ربودند. آنها قصد داشتند با دوگانهسازی موهوم، «جامعه» را در برابر «حاکمیّت» قرار بدهند و شکاف تصنّعی بیافرینند، اما پیشدستی و پیشروی آیتالله خامنهای، معادله را تغییر داد و «مردمسالاری اسلامی» را بهعنوان نقطۀ مرکزی، بر پیشانیِ تفکّر اسلامی و انقلابی حک کرد.
۳. گذشته از عالَم نظرورزی و مفهومسازی، آیتالله خامنهای بر این باور بود و است که «انتخابات»، یکی از عالیترین و ساختاریافتهترین صورتهای «تجلّی ارادۀ مردم» در عرصۀ تدبیر اجتماع و سیاست است. ازاینرو، انتخابات به یکی از حسّاسترین و کلیدیترین مسألههای عملی ایشان تبدیل شد. در اینجا، سخن ایشان بر سر اصل انتخابات به عنوان یک «سازوکار رسمی» و «منطق قطعی» برای تحقّق ارادهها و تجلّی خواستههای نوبهنوشوندۀ مردم بود. درست است که نظام اسلامی، در پی «غایات دینی و قدسی» است و مقصد اعلای انقلاب اسلامی، معرفت الله است و هیچ هدفی در عرض این هدف نمینشیند و همرتبۀ آن نیست، اما این هدف عالی و ملکوتی، از طریق «همراهی و همدلی تودۀ مردم» تحقّق مییابد و وضع تحمیلی و اجباری ندارد. «انقلاب»، حاصل ارادۀ آزاد و خودجوش خودِ مردم بود و برایناساس، «نظام سیاسیِ برآمده از انقلاب» نیز باید همان راه مردمبنیانِ خودِ انقلاب را ادامه بدهد و به اصالتهای آغازین انقلاب، متعهد و مقیّد باشد. بهصحنهآوردن مردم و بهرهگیری از قوّهها و قابلیّتهای مردم، تنها سازوکار «انقلابکردن» نبود، بلکه «حکومتکردن» نیز باید بر همین منطق و مبنا استوار باشد. ازاینجهت است که آیتالله خامنهای، اینچنین بر عنصر دو لایۀ مردمسالاری دینی تأکید میورزند و خواهان «مشارکت حداکثریِ مردم» در انتخابات هستند. در انتخابات، ماهیّت مردمیِ انقلاب، نمایان میشود و بدنۀ اجتماعیِ انقلاب، به میدان کنشگری سیاسی میآید تا نشان بدهد که ساختار سیاسی، بیگانه با آنها نیست و هیچ شکافی میان دولت و ملّت پدید نیامده و اصالتهای انقلابی به فراموش سپرده نشده است.
۴. مردم و حضور مردم و تدبیر جمعیِ امور و شئون سیاسی، دغدغۀ آیتالله خامنهای است؛ چون زدوده یا کمرنگ شدن این عنصر، یک «عنصر هویّتی انقلاب» را از آن میستاند و انقلاب را گرفتار «استحاله» میکند. چنانچه انتخابات در میان نباشد، آنچه که میماند جز «دیکتاتوری» نام ندارد و این یعنی استحالۀ انقلاب. استحالۀ انقلاب، هم سوقدادن است به سوی «لیبرالیسم» و هم کشاندن آن به طرف «فاشیسم». انقلاب، نه این است و نه آن، بلکه بر منطق مردمسالاری دینی تکیه دارد و این را جزو «ذاتیّات» و «مقوّمات» خویش میشمارد. اینهمه اصرار و حسّاسیّت آیتالله خامنهای برای تداوم و بسط حضور تصمیمسازانۀ مردم، چنین مبنا و منزلتی دارد.
🖇 منتشرشده در:
http://fna.ir/3h2qzg
15.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🗳 #انتخابات_خبرگان_رهبری
🗳 #انتخابات_مجلس۱۲
🔴 سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی: مخاطب رهبر انقلاب همه افراد بودند نه یک شخص یک حزب و یا یک نهاد/ حل مشکلات راه دیگری ندارد
👤 #امیر_ابراهیم_رسولی
🔹 انتخابات یک فراینده جمعی است که عوامل مختلفی در آن دخیل است و مخاطب رهبر انقلاب همه افراد بودند نه یک شخص یک حزب و یا یک نهاد. سخنان رهبر انقلاب چند ضلعی بود که همه بدانند در انتخابات نقش دارند.
🔸 گفتههای رهبر انقلاب برای این نکته است که ما پذیرفتهایم مشکل داریم و تنها راه حل مشکل شرکت در انتخابات است.
✅ حل مشکلات راه دیگری ندارد، اگر نمایندهای ضعیف عمل میکند مردم باید پای صندوق رای بیایند تا تغییر کند و اگر پای صندوق نیایند همان گزینه ناکارآمد دوباره نماینده خواهد بود.
💢 نگاه رهبر انقلاب نگاهی بین المللی، منطقهای و نگاهی به شرایط کشور است که پیام برون مرزی خواهد داشت و طبق گفته رهبر انقلاب معجزهای امید آفرین خواهد بود.
#سیاسی #اجتماعی