❌خط تخریب یکیست!!
آیا محل صدور فرمان تخریب هم یکیست!؟
.....
.....
.
♻️ استقبال قالیباف از کنارهگیری به نفع جبهه انقلاب
🔰یکی از رسانههای حامی قالیباف که در روزهای اخیر تلاش زیادی برای تخریب سعید جلیلی کرده بود، امروز با ارسال این پیام خبر از آمادگی رئیس مجلس برای وحدت به نفع جبهه انقلاب داد. ظاهرا این اعلام آمادگی پس از آن صورت گرفته که تمام نظرسنجیها (نظرسنجیهای مجازی در توییتر، ایتا و تلگرام و مراکز معتبر مهم از جمله نظرسنجی بالا) حکایت از فاصله معنیدار سعید جلیلی با دیگر کاندیداها دارد.
.....
....
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا فرق نمی کنه؟
#انتخابات
#نشر_حداکثری
✅️پاسخی به یک نقد پرتکرار درباره اجرایی بودن یا نبودن رئیس جمهور.
رییس جمهور، ریاست قوه مجریه را بر عهده دارد، یعنی سیاستگذاری، تصمیم گیری و نظارت بر حسن اجرای امور. رییس جمهوری که مبانی فکری صحیحی ندارد و صرفا نیروی اجرایی خوبیست، در حقیقت عمله و کارگر هر تفکری میشود و ممکن است به هر سمت و سویی از جانب جریانهای داخلی و خارجی هدایت شود. نیروی اجرایی را میشود به کار گرفت، اما تفکر و مبانی فکری و حکمرانی یک رییس جمهور نباید متزلزل، التقاطی و عاریه ای باشد.
آیا تاکنون تفاوت دولت های مختلف در سیاستگذاری و خط مشی گذاری دولتها بوده یا در چگونگی اجرای آن خط مشی ها؟
تمام قدرت رییس جمهور به نگاه راهبردی و کلان در دیدن مسائل کشور و اقشار مختلف و درک اقتضائات ضروری زندگی و معیشت مردم است و اگر راهبرد و برنامه درست باشد، این تفکر را به واسطه وزرا، معاونین، مشاورین و دستیاران اجرایی و... در عمل پیاده میکند.
رییس جمهوری که دغدغه فکری اش در مورد مردم صرفا محدود به قشر مرفه یا دیدگاه قبیله ای و جزئی و جناحی است حتما در اجرا هم فقط و فقط تولید ثروت بدون در نظر گرفتن توزیع عادلانه را دنبال خواهد کرد و حمایت از اقشار ضعیف را در دستور کار خود قرار نمیدهد و هر روز کاخ نشینان فربه تر و کوخ نشینان فقیرتر میشوند.
شرایط اقتصادی ناعادلانه، شکاف طبقاتی، تبعیض و رفاه زدگی ناشی از تفکر سرمایه داری است، نه ماحصل روشهای اجرایی ضعیف.
تحلیل غلط مسیر، اجرا را کاملا غلط میکند و عمر یک ملت بزرگ را بازیچه خود قرار میدهد و در درک اولویتها و ضرورتها تفاوت جدی ایجاد میکند.
نیروی اجرایی بدون توان تحلیل و طراحی ساختارها و سازو کارها و بدون برنامه، به ابعاد اقداماتش اشراف ندارد، بر ابعاد اثرگذاری فرهنگی، تربیتی، جامعه شناختی و روانشناسانه تصمیماتش آگاهی ندارد، لذا از کوزه همان برون طراود که در اوست، عملکرد و خروجی هر دولتی انعکاس سیاست گذاری و ریل گذاری آن دولت است.
همچنین زمانیکه دید راهبردی نداریم، وحدت رویه هم نداریم، مدام در اعوجاج و رفتارهای سلیقه ای هستیم، بر ابعاد مختلف مسائل اشراف نداریم، به جای نگاه فرهنگی به مسائل، ظرفیت های وسیع تربیتی را رها میکنیم و صرفا دید امنیتی و جبری اعمال میشود.
خشت اول چون نهد معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.
آسیب جدی شخصی که تفکر کلان حکمرانی و آینده نگر ندارد این است که باید تا ته مسیر غلط را برود و هزینه های سنگین بر یک ملت تحمیل کند و بعد نتیجه را ببیند.
مثال واضحی که برای همه مردم ما ملموس است و با گوشت و پوست و استخوان لمس کرده ایم، ماجرای برجام است، که خدا را شکر هنوز حافظه تاریخی ملت فهیم ما مخدوش نشده است.
سال ۹۲ #سعید_جلیلی با نگاه راهبردی پایان اجرای برجام را میدید و دلسوزانه هشدار میداد، اما دولت وقت ساده لوحانه حل تمام مشکلات کشور را به اجرای برجام گره میزد و وعده های پوشالی بعد تحریمها میدادند، همان زمان اکثر جریانات سیاسی کشور و دولت وقت به خیال خام خود با خودباختگی تمام میخواست تحریمها را رفع کند، و نتیجه ۸ سال انفعال را با نابودی تولید، تورم و رکود تجربه کردیم. آری مسئله برجام پشتوانه تفکری غلط و ساده لوحانه بود، نه شیوه اجرای آن.
اگر ملتی دچار آلزایمر شود، و تاریخش را فراموش کند، آنهم همین تاریخ بسیار نزدیک دهه نود، محکوم به تکرار تجربه های تلخ گذشته خواهد بود.
نیروی اجرایی بدون مبنای فکری صحیح، کارنامه ای پر از اشتباه دارد که لاجرم باید تجدید شود و دولت دیگری جورش را بکشد.
اکنون که در دولت رییس جمهور شهیدمان، بسیاری از تغییرات زیرساختی در حال اجراست، بسیار مهم است که دولت بعدی امتداد همان تفکر مردمی جهادی باشد که جان خود را در راه خدمت به ملت فدا میکند.
جلیلی با اشراف دقیق به مشکلات کشور و برنامه دقیق کارشناسی شده و راهکارهای برون رفت از فشارهای تحمیلی بر مردم و پشتوانه تیم اجرایی قوی جوان و با انگیزه وارد عرصه رقابت شده و علاوه بر نگاه کلان و زیربنایی به مشکلات کشور، به لطف خدا با تیم اجرایی قوی در عرصه میدان و عملیات، توان تحقق یک ایران جهش، با نقش آفرینی تک تک ملت عزیز در یک جهان فرصت را خواهد داشت.
@alijafari_57
......
.....
سلام
سخنی با صف و ستاد
آقای قالیباف در این سالیان دراز هر چه داشته به نمایش گذاشته است ولی نتجهاش آن شد که در انتخابات اسفند ماه ۴۰۲ در تهران نفر چهارم شد و به قول برخی از آقای ثابتی که تازه به دوران رسیده میباشد و این عبارت جالبی نیست برای وصف این جوان عزیز پر جوش و خروش،
جا ماند. این پیرمردگرایی و قبیله سالاری زمانش به سر آمده است و قیمومیتش هم به انتها رسیده و نباید و نمیتواند برای نیروهای میدانی خود همیشه دستور غلط صادر کند و صغری کبراهای ناچسب ردیف نماید و از همه بدتر برای اقناع رفقایش از رهبر فرزانه انقلاب هزینه کند. به رهبری بیشتر از این ظلم نکنیم. تعریف و تمجیدهای که رهبر انقلاب از جلیلی دارد، قابل مقایسه با هیچکس نیست.
کارنامه شهرداری قالیباف از زاکانی و احمدی نژاد ضعیفتر است و در مجلس هم خیلی ضعیفتر. اطرافیانش که اظهر من الشمس هستند. جلیل محبی سوگلی آنان است. حتماً مواضعش را دیده و شنیدهاید.
در همه نظر سنجیها جلیلی جلوتر است و ما باید تسلیم رای بدنه جبهه انقلاب خودمان باشیم. تفاوت گرایش رأس و بدنه را جدی بگیریم.
در مورد کارنامه هم به یک تجربه موفق چهار سال خدمت دوران اول ریاست جمهوری احمدی نژاد اشاره کنم که در تاریخ انقلاب بینظیر است. ضمن اینکه کارنامه خاصی نداشت.
میزان مشارکت در دوره ایشان هم در تاریخ بی نظیر بود.
بماند که در دوره بعد با کارنامه دور اول منحرف شد و برای انقلاب هزینه زیادی درست کرد.هر گاه امثال مشائیها و بقاییها و محبیها دوره کسی حلقه زدند باید از فردایش وحشت کرد.
والعاقبه للمتقین
#عباس_بهرامی_مشعوف
۴۰۳/۶/۲۸
🔺جلیلی میخواهد جلوی حیف و میل حدود هفت میلیارد دلار از نفت و فرآوردههای نفتی و میعانات گازی را در سال بگیرد؛ یعنی حدود چهارصدوبیست هزار میلیارد تومان یعنی بالاتر از ده برابر چهل هزار میلیارد تومانی که به خاطر کسری بودجهاش آبان نود و هشت را همین جریان غربگرا ایجاد کرد.
📛جلیلی میگوید جای فشار و وارد کردن شوک به مردم، دولت و مسئولان باید به خودشان فشار بیاورند و جلوی ریختوپاشهای خودشان را بگیرند
.....
....
🟥«عمق راهبردی» در پاسخ سعید جلیلی به موضوع حجاب دقیقاً چه بود؟
محمد میثم ندافپور
🔺یک بار دیگر از تلوبیون صحبت سعید جلیلی را بدون تقطیع بشنوید. «عمق راهبردی» در برابر سطحی بودن مسئله است. نباید صرفاً آفت را دید و باید علت را جستجو کرد و باید دید که موضوع پلمپ رستوران «از کجا سرچشمه میگیرد.» یک مسئله چندلایه که صرف دیدن پوسته آن نمیتوان برای آن نسخه پیچید!
🔺متاسفانه از یکی دو سال گذشته یک دوگانه غیرخردمندانهای به جامعه تلقین شده است که یا باید موافق برخورد قهری و امنیتی با معضل حجاب باشی یا رهاسازی. نه میشود پاسخ مثبت داد و نه منفی.
🔺خب، مشخصاً سوال غلط است. چه جواب مثبت بدهی، چه منفی، نتیجه درستی ندارد. مسئله باید باز شود و ابعاد آن را دید. اصلاً اگر مسئله درست طرح شود، پاسخ درست را هم با خودش میآورد.
🔺این کار هر کسی نیست. این کار یک فرد متفکر، استاد دانشگاه و یک سیاستمدار چندبعدی و دوراندیش است.
🔺خب، روز گذشته دقیقاً این اتفاق افتاد.
کارشناس گفت: در دوره شما سختگیری داخلی مثل حجاب و فضای مجازی زیاد میشود!
جلیلی رویکرد فرصتمحور خود را در خصوص تهدیداتی شبیه فضای مجازی و حجاب و ... را به طور کلی گفت.
کارشناس گفت: نه، در خصوص فضای مجازی و حجاب بفرمایید.
جلیلی گفت: ما در فضای مجازی امنیتی برخورد نمیکنیم؛ بلکه فرهنگی. اگر این نگاه باشد، هیچ محدودیت و سختگیری موضوعیت پیدا نمیکند.
کارشناس در دور دوم رها نکرد و مشخصاً در خصوص حجاب پرسید.
خب، جلیلی با یک جمله نمیتواند پاسخ دهد. دقیقاً به همین دلیل که چندلایه است. اما دل را به دریا زد و مشخص بود با اینکه طراحی کرده بود که وارد این معضل نشود، اما فرصت محدودش را فدا کرد تا از اندیشه ناب انقلاب دفاع کند.
🔺میگویند جلیلی به سوال مشخص کارشناس جواب نداد یا پیچاند. اما واقعیت این است که جلیلی سطح مسئله را عمیقتر کرد. او گفت معضل حجاب اولاً یک خرده مسئله است، ثانیاً معلول عللی است که حل آنها نیازمند یک نگاه سیستماتیک است. به تعبیر نویسنده، چه بسا اگر مسائل مهمتر حل بشود، حجاب هم خودش حل میشود. معضل حجاب لایهلایه است و نمیشود فقط لایه رویین و سطحی را در نظر گرفت. «دقیقاً فرار از پاسخ زرد و ژورنالی به یک مسئله فرهنگی.»
🔺این پاسخ سومی است به دوگانه بالا. اتفاقاً پاسخی کارشناسانه و نخبگانی که طی سالهای متمادی، دلسوزان فرهنگ نسبت به آن هشدار میدادند و گوش شنوایی در دولتها نبود. تا حدی که آنقدر گفته شد و دولتها بیتوجه بودند و هر دولتی به یک جا حواله میداد که «کار فرهنگی» تبدیل به یک کلیشه شد. یک دولتی فرهنگ را کارکرد دولت نمیدانست و یک دولتی آن را به رهبری ارجاع میداد. چون بازدهی کار فرهنگی بلندمدت است و هیچ شیفته خدمت (بخوانید قدرت) حاضر نبود برای آن برنامه داشته باشد. لذا جایگاه و تصمیمات شورای عالی انقلاب فرهنگی، به نازلترین سطح ممکن رسید.
🔺عمق راهبردی یعنی شناخت لایههای معضل حجاب. عمق راهبردی یعنی ضرورت فرهنگ. وقتی از «فرهنگ» حرف میزنیم، یعنی دولت باید در فرهنگ نقشآفرین باشد. یعنی رئیس این دولت باید خودش اعتقاد به کار فرهنگی داشته باشد و برای آن برنامه داشته باشد.
🔺او میگوید مدیر فرهنگی که نداند چه شد فرهنگ غنی ایرانی امروز به جایی رسیده که برای برهنگی، مطالبه خیابانی از سوی اقلیتی به وجود میآید، مناسب تصدی دولتی نیست.
او میگوید شورای عالی انقلاب فرهنگی باید هماندازه شورای عالی امیت ملی اهمیت پیدا کند؛ وزیر ارشاد به اندازه وزیر امور خارجه وزن پیدا کند.
او میگوید با معضلات فرهنگی مثل فضای مجازی نباید امنیتی برخورد کرد؛ بلکه باید فرهنگی برخورد کرد.
🔺بله، از مجموعه کوچک دولت، همه این کارها تکلیف مالایطاق است، اما وقتی حکمرانی با مشارکت مردم بسترسازی شود، آنوقت مردم برای برپایی قسط قیام میکنند. اصولاً اجرای کامل عدالت صرفاً با نقش دولت امکانپذیر نیست. در آیه شریفه است که قسط با نقشآفرینی مردم برپا میشود. از اینجاست که اهمیت کار مردمی و نقش باشکوه هر ایرانی در عرصه فرهنگ معنا پیدا میکند. آنوقت است که سمنها و مؤسسات فرهنگی و مساجد جای گشت ارشاد و طرح نور را میگیرند.
🔺حال که مشخص شد مسئله زن و حجاب، به این میزان گسترده است، جلیلی میگوید در خصوص مسئله برخورد با ناهنجاری برهنگی که در لایحه عفاف و حجاب آمده، اشکالاتی وجود دارد که ما هم نظرات اصلاحی خود را در لایحه میدهیم. ولی هر چه شد، قانون است و نباید قانون سلیقهای عمل شود. این دیگر حرف من نویسنده است: گشت ارشاد هم ممکن است باشد. ولی گشت ارشاد زمانی کارایی دارد که وقتی متخلفی توسط گشت ارشاد جلب شد، مردم همراهی کنند و پلیس را تشویق کنند.
....
....
داستان ما ماجرای آن شیشهگری است که وسط کارگاهش دعوا راه افتاده. مهم نیست برنده چه کسی باشد، این بلورهاست که فرو میفتد و میشکند...
چه کسی دلنگران ميراث #شهید_رئیسی است؟
#انتخابات
#تقوای_سیاسی
....
....