🔻گمانهزنی دربارهی صبح فردا
🖊مهدی جمشیدی
۱. بدون شک، جلیلی توانسته در همین مدت اندک، یک بدنهی اجتماعی گسترده به دست آورد و از لایهی هواداران ایدئولوژیک و خاصش فراتر رود؛ واقعیتی که تحلیلگران، آن را ناممکن میانگاشتند. اکنون جلیلی، یک حلقهی جمعیتی وسیع تشکیل داده که یک پایگاه اجتماعی بزرگ به شمار میآید. او توانسته به نمایندهی دلخواه و تمامعیار این بخش وسیع تبدیل بشود و همچون یک چتر جامع، همهی آنها را پوشش بدهد. موج نخست این روند صعودی در انتخابات هفتهی گذشته، نمایان گردید. در این هفته نیز موج قبلی، روند افزایشی داشته است. پس از لحاظ کیفی، روشن است که جلیلی، در موقعیت اجتماعی جدی و مؤثر قرار گرفته و یک اندختهی سیاسی باارزشی را به دست آورده است. از لحاظ عددی، مسأله این است که این ظرفیت اجتماعی، بیش از پزشکیان خواهد بود یا نه؟ به نظر نمیرسد که جلیلی بتواند تجربهی سال ۸۴ را تکرار کند و آن شکاف رأی بزرگ را به وجود بیاورد، اما هیچ بعید نیست که بتواند هرچند با فاصلهی کمتر، بر پزشکیان غلبه یابد. این فاصله، ممکن است از چندصد هزار رأی تا چندمیلیون رأی باشد. او که اکنون به عنوان نماینده و صدای فقرا و فرودستان انگاشته شده، روشن است که به صورت بالفعل، قادر است بر بدنهی اجتماعی پزشکیان بچربد و بر کرسی ریاستجمهوری بنشیند. این امکان اجتماعی، تازه به وجود آمده و پیش از این، خیال و توهم انگاشته میشد. بههرحال، او به ریاستجمهوری بسیار نزدیک است.
۲. پزشکیان به همراه کارگزاران دولتهای اصلاحات و اعتدال، یک خط تبلیغی مشخصی و موذیانهای را در برابر جلیلی در پیش گرفتند و آن، عبارت از این بود که جلیلی به عنوان سفیر جنگ و ویرانی و انسداد و اختناق و انحطاط معرفی شود. این روایت، پوشش رسانهای حداکثری داده شد اما رسوب چندانی در ذهنها نداشت و در نهایت، نتوانسته یک موج بزرگ به نفع پزشکیان ایجاد کند. همهی ظرفیتهای سیاسی دولتهای اصلاحات و اعتدال، بسیج شدند تا او را یک دیگری خطرناک معرفی کنند، اما برخلاف کوشش آنها، او به عنوان کارگزار عدالتخواه و ضدفساد و شوریده در برابر جریان ثروت و قدرت، تصویر شده است. آنها نمیتوانند تجربهی انتخابات سال ۷۶ یا ۹۲ را تکرار کنند، بلکه در مرز، گیر افتادهاند. سرنوشتسان برای خودشان نیز مبهم است و میدانند وضعشان با تار مویی بند است. توان پیشروی آنها، ناچیز است و صورتبندی موج انسانی به نفع پزشکیان، یک فرضیهی ابطالشده است. اکنون امید به این دارند که شاید فاصلهی رأی اندک بتواند گره از کار فروبستهی آنها بگشاید. ازاینرو، از آن توقع گزاف آغازین، تنازل کردهاند و به حداقل، رضایت دادهاند.
۳. اتاق فکر دگراندیشان بر این باور بود که افزایش مشارکت، به نفع آنهاست و به صورت قهری و طبیعی، بر رأی آنها خواهد افزود، اما وضع فکری جامعه، چنین نظری را تأیید نمیکند. به دلیل اینکه جلیلی، در مقام یک منتقد سیاسی و مصلح عدالتخواه ظاهر شده و خود را در برابر ساختار مبتنی بر ثروت و قدرت تعریف کرده، قدرت بسیج اجتماعی یافته و توانسته از لایهی خاکستری، یارگیری کند. پس افزایش مشارکت، فقط به نفع پزشکیان تمام نخواهد شد، بلکه رأیها تقسیم خواهند شد. به خصوص در مناظرهی دوم، جلیلی به درستی در موقعیت یک سیاستمدار مردمی و دلسوز و پاکدست ظاهر شد و انبوهی از رأی خاکستریها را نصیب خود کرد. رأی جلیلی، از ناحیهی خودش است؛ او حس صمیمانه و خالصانهای را در مردم ایجاد کرده؛ همچنان که رئیسی توانست در کنار مردم قرار بگیرد. مردم، تشنهی یک سیاستمدار صادق و راستین و گرهگشا هستند، اما این توقع را در شخصیت پزشکیان ندیدند. پزشکیان، فقط بر روی شکافهای قومیتی و مذهبی نشسته و برای خود رأیسازی کرده، وگرنه در حاشیه است. در دوره دوم نیز پیش خواهد آمد و بر آراء او افزوده خواهد شد، اما امکان پیروزیاش ناچیز است. او در لبهی مرز نشسته و با اندکتغییری، در هم خواهد شکست. افزایش مشارکت در تهران نیز به معنی بازخیزی مطلق طبقه متوسط نیست، بلکه چهبسا فقیران و فرودستان نیز آمدهاند تا جلیلی را انتخاب کنند.
۴. پیچیدگی وضع اجتماعی، قطعیت را محال کرده، اما دستکم میتوان این گزارههای تحلیلی را عرضه کرد و در انتظار خبری نشست که صبح فردا از راه خواهد رسید. نظرسنجیها متزلزل و متفاوت، افزودهشدن بر شمار مشارکتکنندگان و صندوقهای گشودهنشدهی در حال پر شدن، کار پیشبینی را دشوار کردهاند. اگر پزشکیان موفق نشود _ که البته بسیار محتمل است _ باید شکست او را بیسامانی سازمان رأی اصلاحطلبان و چسبندگیاش به دولت اعتدال جست. او با بیسیاستی تمام، اصحاب و یاران خویش را از دولت بدنام و منفور اعتدال برگزید و به این واسطه، بدنهی اجتماعیاش را محدود کرد. او و جریان حامیاش اکنون میان مرگ و زندگی، دستوپا میزنند.
......
.....
✅شهرستان کوهدشت
تجمیع بخش درب گنبد
۶۹۰۰جلیلی
۱۸۰۰ پزشکی
تجمیع بخش کوهنانی
۳۴۸۳ جلیلی
۲۷۰۰ پزشکیان
#غیر رسمی
شمارش روستای خوییه بخش بازفت
دکتر جلیلی 276
دکتر پزشکیان 91
روستای دورک و مازه
جلیلی 253
پزشکیان 12
📌تغییر ۱۸۰ درجه ای در لرستان
مجموع آرای خیردرآر و گلستانه دوراهی بازوند - لرستان
جلیلی ۱۳۴۱ رای
پزشکیان ۵۳۰
غیر رسمی
✅شهرستان کوهدشت
تجمیع بخش درب گنبد
۶۹۰۰جلیلی
۱۸۰۰ پزشکی
تجمیع بخش کوهنانی
۳۴۸۳ جلیلی
۲۷۰۰ پزشکیان
#غیر رسمی
شمارش روستای خوییه بخش بازفت
دکتر جلیلی 276
دکتر پزشکیان 91
روستای دورک و مازه
جلیلی 253
پزشکیان 12
📌تغییر ۱۸۰ درجه ای در لرستان
مجموع آرای خیردرآر و گلستانه دوراهی بازوند - لرستان
جلیلی ۱۳۴۱ رای
پزشکیان ۵۳۰
♦️نتایج محاسبات پیش بینی( هوش مصنوعی) انتخابات در بستر شبکه های اجتماعی و فضای مجازی جمعه ۱۵ تیر؛
👈میزان مشارکت ۲۵ میلیون نفر
👈مشارکت ۴۱ درصد
👈دکتر جلیلی ۱۳ م
👈دکتر پزشکیان ۱۱ م
👈آرا باطله هم ۱ م الی ۲ و نیم میلیون
👈دکتر جلیلی ۵۴ درصد
👈دکتر پزشکیان ۴۶ درصد
🔘دکتر صمد محمدی
.
♻️ خاتمی، کروبی، عفت مرعشی، تاجزاده و... همه افراطیها و دروغگویانی که ادعا میکردند جمهوری اسلامی امانتدار آرای مردم نیست، پای صندوق آمدند و با عملشان گفتند #ما_غلط_کردیم گفتند #حق_با_سیدعلی_خامنهای بود. این موفقیت کمی نیست که یک نظام بتواند مخالفین معاندش را اینطور به خط کند. آفرین به امام خامنهای
......
.....
📌روستای سادات گندابه دوره
چگنی در دور دوم
۲۵۹ جلیلی
۷۸ پزشکیان
آمار دور قبل👇
۱۳۹ جلیلی
۶۰ پزشکیان
۵۰قالیباف
✅صندوقهای شهر سوری:
۲۷۵ جلیلی
۱۷۵ پزشکیان
مدرسه وحدت
جلیلی ۳۰۸
پزشکیان ۴۵
مسجد روستای شیخه آباد بخش سوری
تقریبا ۷۰ درصد جلیلی ۳۰ درصد پزشکیان
مدرسه توحید
۱۱۰جلیلی
۴۰پزشکیان
شعبه شهرداری چغابل
تقریبا ۳۵۰ جلیلی
۱۵۰ پزشکیان
مسجد ولیعصر عج
جلیلی۲۳۳
پزشکیان۱۵۱
مسجد امام رضا ع
جلیلی ۴۰۱
پزشکیان ۸۸
خانه بهداشت
۲۲۶ جلیلی
۷۰پزشکیان
تا دقیقه آخر باید جنگید.
تا ساعت ۲۴ نباید کار را رها کرد.
پیروزی نزدیک است.
✅️@alijafari_57
خبر خوب؛
تا این لحظه مشارکت در دور دوم از دور اول بیشتر شد. همه تلاش کنیم مشارکت از ۵۰ درصد هم عبور کند.
@Sabeti ✅
✅ روستای فرحدین خراسان شمالی
۱۱۸ جلیلی
۵ پزشکیان
روستای چنار سوخته لرستان
جلیلی ۲۰۰
پزشکیان ۴۵