در حالی که اکثر ایرانیان مشغول تماشای بازیهای المپیک هستن اسرائیلیها از ترس حمله ایران خواب ندارن😂
.....
....
یک خبر هم این وسطا گم شد که خیلی مهم بود!
امروز نشست سازمان همکاری اسلامی در عربستان بود و بیانیه پایانی نشست حاوی نکات جالبی بود. بخشی از بیانیه این بود
👇
ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران را به شدت محکوم میکنیم.
ما اسرائیل را مسئول کامل حمله گناهکارانهای می دانیم که هنیه را ترور کرد، زیرا این یک جنایت تجاوزکارانه و نقض آشکار قوانین بینالمللی است.
👈 این چند خط پیامهای بسیار زیادی دارد. این همراهی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی، خودش یک دستاورد جداگانه برای جریان مقاومت است.
انشاءالله کام مردم در جهان اسلام به زودی شاد شود 🤲
......
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بله خارج از ایران ماشین ارزونه ولی یه جایی مثل انگلیس شوخی نداره سر مالیات ...
.....
.....
❇️ پسرم! زیارت عاشورا را فراموش مکن؛ زیارت عاشورا، زیارت عاشورا!
☑️ دکتر محمد هادی امینی، فرزند مرحوم علامه امینی گوید:
▫️ « شبی پدرم را در خواب دیدم؛ دست ایشان را بوسیدم و عرض کردم:
🔹 پدر جان، باعث نجات شما چه بود؟
▫️ ایشان میخواست مرا آزمایش کند؛ فرمود:
🔸 چه میگویی؟ ...
▫️ عرض کردم:
🔹 آقا جان، شما الان بین ما نیستید و به عالم دیگری منتقل شدهاید،
باعث نجات شما در آنجا « الغدیر » بود؟ « شهداء الفضیلة » ، « کامل الزّیارات »، « ادب الزّائر »، « تفسیر سورة الفاتحة »، « سیرتنا و سنّتنا » کدام بود؟
▫️ (نام کتابهای ایشان را بردم) ایشان متوجّه شد؛ تأملّی کرده و سپس فرمود:
🔸 « زیارت الحسین، زیارت الحسین، زیارت الحسین علیهالسلام »
▫️ عرض کردم:
🔹 آقا، الان روابط ایران و عراق، تیره است؛ ما به زیارت حرم مطهّر امام حسین علیهالسلام دسترسی نداریم!
▫️ فرمود:
🔸 « در تهران، همین مجالسی که میگیرید و به أبیعبدالله متوسّل میشوید، همین ثواب را در نامهی اعمال شما قید میکنند؛ پسرم! زیارت عاشورا را فراموش مکن؛ زیارت عاشورا، زیارت عاشورا! »
⬅️ آداب کوی جانان (علامهامینی)، ص۳۷
🏷 #عاشورا #زیارت_عاشورا
#چله_زیارت_عاشورا
کانال علامه حسن زاده آملی 🔻
.....
....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دیوانهخانه ای به نام آمریکا!
🔸حرکات عجیب کامالا هریس، نامزد ریاست جمهوری دموکراتها و تیم والز گزینه معاون اولیاش.. تند تند هم میگه عصر بخیر، عصر بخیر..
اینجا دیوانه خانه ای است به نام آمریکا..!
.....
.....
✅ انتقام، #بازدارندگی یا #نبرد_آخرالزمانی!؟
🔹تحولات منطقه به شدت پر شتاب است. بی شک در صدر این تحولات #تقابل مستقیم جمهوری اسلامی به عنوان رأس #محور_مقاومت_اسلامی با #محور_شرارت_شیطانی قرار دارد. بعد از ترور تاسف برانگیز #اسماعیل_هنیه و به شهادت رسیدن وی در تهران، بحث #انتقام از اسرائیل در این جنایت به شدت در افکار عمومی کشور نقل محافل است. اکنون #سوال اینجاست که ایران قرار است #انتقام خون #اسماعیل_فلسطین را بگیرد؟ یا قرار است در مقابل گستاخی رژیم صهیونیستی در نقض امنیت کشور، #بازدارندگی مجدد ایجاد کند؟ یا موضوع دیگری در کانون توجه تصمیم گیری مسئولان ارشد نظام است؟
🔹به نظر بنده اینجا دیگر صرفا بحث انتقام شهادت #هنیه مطرح نیست، حتی مسئله برقراری مجدد #بازدارندگی در مقابل محور شرارت صهیونیستی موضوعیت ندارد. اکنون آنچه باید بدان پرداخته شود #نگاه_راهبردی و کلان به مسئله #رویارویی #جمهوری_اسلامی به عنوان #پرچمدار_جبهه_حق با #شیاطین_صهیونیسم است. دیگر کار از برخورد های نظامی محدود و مقطعی گذشته است. نظام شیطانی حاکم بر غرب اکنون به این نتیجه قطعی رسیده است که نظام سلطه غربی به پایان راه خود و ایستگاه نهایی نزدیک شده و #رژیم_صهیونیستی به عنوان یک #موجودیت_اشغالگر_زائد و #کانون_فتنه غربی در غرب آسیا، به #نقطه_اضمحلال_موجودیتی رسيده و #صف آرایی_دو_جبهه حق و باطل امروز در #میدان_فلسطین_اشغالی #تاریخ_ساز شده است.
🔹️ نه طرف جبهه شیطانی می تواند عقب نشینی کند، زیرا #عقب_نشینی یعنی #نابودی و بنابراین است که برای ماندن دست و پا می زند و حاضر است هر جنایتی را مرتکب شود. در مقابل جبهه حق نیز می داند که در این رویارویی اگر شکست بخورد برای ده ها سال و حتی برای قرن ها دیگر نمی تواند سر بلند کند. لذاست که دو جبهه تمام داشته های خود را به میدان آورده و نبرد روز به روز پیچیده تر می شود و سهمگین تر.
🔹️ برخورد ج.ا. در این مرحله را باید در این چارچوب تحلیل کرد تا دچار #خطای_محاسباتی نشد. هیچ احتمالی برای صلح و یا حتی کاهش تنش وجود ندارد. گزینه میانه ای هم وجود ندارد؛ یا باطل پیروز می شود یا جبهه حق. این نبرد در نهایت همان #نبرد_آخرالزمانی حق و باطل را صورت بندی خواهد کرد.
🔹️ رژیم صهیونیستی و سران جنایتکار آن به خوبی این موضوع را درک کرده اند و بخاطر همین است که ریسک فوق العاده ترور اسماعیل هنیه در تهران را به جان میخرند. زیرا امیدوارند از این #قمار_سنگین چیزی عایدشان شود. بنابراین منتظر شلیک چند موشک و پاسخ محدود و یا حتی پر شدت تک ساحتی میان #ایران و #رژیم_کودک_کش نباشید.
🔹️ این آغاز راه نبردی سهمگین است که #دوران_گذار ج.ا. به #حکومت_صالحان را صورت بندی خواهند کرد. به آن هایی که اسیر دنیای مادیت و ترس از مبارزه و هزینه دادن هستند کاری ندارم اما آنهایی که باور به #توحید و #معاد دارند و به #ظهور و #حکومت_جهانی مهدی فاطمه عجل الله تعالی، ایمان دارند موکدا توصیه میکنم جسم و جان خود را برای چنین رویارویی آماده کنند؛ سینه ها را لبریز از #خشم نسبت به کفر و نفاق جهانی کرده و #امید استوار به طلوع خورشید حکومت دوازدهمین ستاره اهل بیت علیهم السلام داشته باشید..
#منتشر_کنید
......
.....
🔻چارهای نیست ...
🖊مهدی جمشیدی
همه میدانیم که در مواجهه با آسیبهای اجتماعی – از جمله کشف حجاب – راهکارهای فرهنگی و نرم، تقدّم و ترجیح و اصالت دارند و نقطۀ شروع هستند، اما:
اوّلاً، میتوان باور کرد که اکنون، کسانیکه کشف حجاب میکنند، «نمیدانند» که رفتاری خلاف شرع و خلاف قانون انجام میدهند؟! دستکم در دو سال گذشته، اینهمه از وجوه شرعی و قانونی حجاب، «سخن» به میان آمد و «تحلیل» و «تبیین» شد، اما اینکه همچنان کسانی کشف حجاب میکنند، جز به معنی لجاجت و دهنکجی و خودخواهی و گردنکشی است؟! مسأله، «ندانستن» است یا «نخواستن»؟! مسأله، عجز در برابر میل به «تبرّج» و «خودنمایی» است یا «توجیه» و «اقناع» نشدن از لحاظ فکری؟! مگر انسان فقط اندیشه و فکر و عقلانیّت و تدبیر است و از میل و تمنّا و خواهش و هوس، تهی است؟! مگر جز این است که آدمی به بسیاری از دانستهها و معلوماتش عمل نمیکند؟! مگر جز این است که اگر «الزامهای بیرونی» و «قواعد اجتماعی» در میان نباشد، برخی حاضر نیستند خودجوش، حداقلهای اخلاقی و انسانی را مراعات کنند؟! هیچگاه همۀ جامعه، کنشهایشان را بر اساس فرهنگ، صورتبندی نمیکنند، بلکه در این میان، کسانی نیز هستند که «زبان تأدیب» را بهتر از «زبان تعلیم» میدانند. ازاینرو، حتی در شرع نیز اجرای احکام اجتماعی، تنها به وجدان ایمانیِ اشخاص، واگذار نشده، بلکه برخی از معاصی، «جُرمانگاری» شدهاند و حاکمیّت دینی، موظّف گردیده که با آنها برخورد کند. تمام لایههای جامعه از نظر «رشد هویّتی» و «فهم فرهنگی»، در یک سطح نیستند و نباید از همه، توقع رفتار یکسان را در برابر قانون و شرع داشت؛ برخی هستند که با تظاهر و تجاهر به معصیت در عرصۀ عمومی، کرامت نفسِ خودشان را مخدوش میکنند و زمینۀ مواجهۀ قانونی و سخت را نسبت به خودشان فراهم میکنند. آنکه از «کرامت نفس»، بهرهای داشته باشد، هرگز حاضر نمیشود با درهمشکستن شرع و قانون در عرصۀ عمومی، خودش را در معرض مواجهۀ انضباطی و تأدیبی قرار بدهد.
ثانیاً، در جاییکه جبهۀ امنیتی و سیاسی و رسانهای دشمن، با تحرّکات خود در طول یک دهۀ گذشته، توانسته «رخنۀ فرهنگی» ایجاد کند و سبک زندگیِ برخی را تغییر بدهد، باید در برابر این چالش «تحمیلی» و «بیرونی» و «ساختگی»، فقط به سراغ کارهای فرهنگی رفت که دیربازده هستند و چهبسا تا بهسرانجامرسیدنشان، سیلاب ولنگاری و بیمبالاتی در سبک زندگی، بخشهای بیشتری از جامعه را در خود فروببرد؟! ما در شرایط طبیعی و عادی به سر نمیبریم و آنچه که اتّفاق افتاده، حاصل روند خودجوش و درونیِ جامعۀ ایران نیست، بلکه جامعۀ ما در حال دستکاریشدن از سوی نهادهای امنیتیِ بیگانه است. مسأله، یک «طرح امنیتی و سیاسی» برای براندازی نظام از طریق انقلاب در سبک زندگی است و روشن است که بهترین نقطۀ شروع، معارضۀ با «نمادها»ی سبک زندگیِ اسلامی و ایرانی همچون حجاب است. آری، حجاب در هندسۀ فرهنگیِ ما، در حکم «دیوار برلین» است که اگر فرو بریزد، «زنجیره»ای از استحالۀ هویّتی به راه خواهد افتاد. اگر جامعه در قلمرو سبک زندگی، به سوی الگوهایی به حرکت افتد که تجدّدی هستند، خودبهخود، میان جامعه و حاکمیّت، شکاف و گسست ایجاد خواهد شد و آنگاه، دشمن میتواند بهسرعت، میوههای این تضاد و کشمکش را در حوزۀ سیاست بچیند. مسألۀ حجاب، این اندازه حسّاس و کلیدی است و میتواند بحرانی در سطح «امنیّت ملّی» پدید بیاورد. کدام نظم سیاسی است که در برابر چنین طرح حسابشده و ترکیبی و مخرّبی، فعالیّتهای فوری و اضطراری را کنار بگذارد و وضع موجود را به حال خویش رها کند و به فعالیّتهای بلندمدّت و دیربازده، بسنده نماید؟! اکنون که سیلاب برهنگی و ولنگاری در جامعه به راه افتاده و میرود که لایههای مختلف جامعه را درگیر خود کند و سبک زندگیِ غربی را «عادیسازی» و «هنجار» نماید، باید دستی برآورد و بازدارندگی داشت. این سیلاب، «علاج بیدرنگ» و «واکنش بیامان» میطلبد، وگرنه فساد، فساد میآفریند و خودش را به صورت تصاعدی، بازتولید میکند. آنان که از عقل حکمرانی نصیب بردهاند، بهخوبی میدانند که باید در مرحلۀ نخست، جلوی سیر شتابنده و گستاخانۀ فساد و فحشا را با مواجهات قانونی و خیابانی گرفت، و آنگاه، با طرح فرهنگیِ جامع و سنجیده، جامعه را از سیطرۀ تصرّفات و تعدّیّات عالَم تجدّد رها کرد. برایناساس، «طرح نور» یک ضرورت اجتماعی است و اکنون که در گرداب تهاجم فرهنگی و فرسایش هویّتی فروغلتیدهایم و رخنههای فرهنگی سربرآوردهاند، باید آن را ادامه داد تا دستکم، «خونریزی فرهنگی» به مرحلۀ «اغمای فرهنگی» نرسد.
.....
.....