7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عرصه برای تهدیدکنندگان کسبه، بازاریان و مردم تنگتر میشود؛ تهدید کنندگان شناسایی و مجازات میشوند
محسنی اژهای:
🔹دشمن در ایجاد اغتشاشات به هدفش نرسیده است. با ایجاد رعب و وحشت، دروغ پردازی و تحریف مسائل میخواهند آتش فتنهای که روشن کردهاند خاموش نشود.
🔹برخی افراد کارهای ایذایی میکنند، کسبه و بازاریان را تهدید میکنند که اگر مغازهات را نبندی مغازهات را آتش میزنیم. کامیون دار زحمتکش را تهدید میکنند که اگر بار را به مقصد برسانی ماشینت را آتش میزنیم. به هیچ وجه این تهدیدها را نباید ساده گرفت.
🔹دستگاههای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی تهدیدکنندگان را شناسایی کنند، هر کسی مردم را تهدید میکند این تهدید را ساده انگاری نکنید.
✅ @Rajanews
🔻چرا ۱۶ آذر روز دانشجو نامیده شد؟
🔹سوم آذر ۱۳۳۲، اعلامیه کوتاه دربار از سفر نایب ریاست جمهوری آمریکا، ریچارد نیکسون و همسرش به ایران در بازه زمانی هجدهم تا بیست و یکم همین ماه خبر میدهد. همین روزها خبر برقراری مجدد روابط سیاسی ایران و انگلستان هم منتشر میشود. این روابط مهر ۱۳۳۱ در اعتراض به بیاعتنایی انگلستان به بحث ملی شدن صنعت نفت، از جانب ایران قطع شده بود. حالا کمتر از چهارماه پس از کودتا، مصدق در دادگاه نظامی دارد محاکمه میشود، شاه قرار است برای سفیر انگلستان فرش قرمز پهن کرده و میزبان معاون رئیسجمهور آمریکا باشد.
🔹دهم آذرماه، روزنامه اطلاعات با چاپ عکسی از فضلالله زاهدی و وزیر دفاع در کنار رئیس هیئت مستشاری آمریکا در ایران، از اعطای نشان همایون درجه دوم به او با موافقت شاه خبر میدهد. چهارشنبه یازده آذر سفیر کبیر آمریکا در ایران، کاردار جدید را به وزارت خارجه معرفی میکند. چهاردهم آذرماه، تیتر یک روزنامه اطلاعات این است: «از امروز روابط سیاسی ایران و انگلیس برقرار گردید»
🔹اینها همه یعنی بر باد رفتن رویای مصدق-کاشانی و همهی زحماتی که برای ملیشدن صنعت نفت کشیده شده بود.
🔹چهاردهم و پانزدهم آذر راهپیماییهای پراکندهای در دانشگاه تهران و اعتصاباتی در بازار صورت گرفت. ۱۶ آذرماه دانشجویان وقتی وارد دانشگاه شدند، نیروهای گارد را دیدند که اطراف و داخل دانشگاه مستقر شدهاند. ساعت ده صبح وقتی چند سرباز با مسلسل وارد کلاس نقشهبرداری میشوند، همه از ترس فرار میکنند. چند دقیقه بعد نیروهای گارد رسما به دانشکده فنی حمله میکنند. مصطفی چمران که خود، یکی از این دانشجویان است نُه سال بعد این لحظه را اینطور توصیف میکند: "رگبار گلوله باریدن گرفت و چون دانشجویان فرصت فرار نداشتند، به کلی غافلگیر شدند و در همان لحظه اول عده زیادی هدف گلوله قرار گرفتند. هماو میگوید بدن مجروحین در حدود دو ساعت در وسط دانشکده افتاده بود و خون جاری بود تا بالاخره جان سپردند.
🔹۱۸ آذر، نیکسون طبق برنامه به تهران آمد. شاید یکی از تلخترین قابهایی که از این سفر سه روزه در تاریخ ایران به یادگار ماند، حضورش در تالار دانشکده حقوق و اعطای دکترای افتخاری به او بود. چهار روز پس از به رگبار بستهشدن دانشجویان دانشگاه تهران، حالا دکتر سیاسی، رئیس دانشگاه، میزبان نیکسون شده بود. نیکسون لباس دکترای افتخاری دانشگاه را بر تن کرد، عکس یادگاریاش را گرفت و تهران را ترک کرد. اما از آن سال، ۱۶ آذر به یاد سه شهیدِ قربانیشده پیش پای آمریکاییها، روز دانشجو نامیده شد.
🔻جنایتکارانی که آزارشان به مورچه هم نمیرسید
مهدی حیدری، در یادداشتی با مقایسه وضعیت اعتراضات ایران با آنچه در جنگ بوسنی گذشت، نوشت:
بوسنی- روستای آهمیچی- ۱۴ آوریل ۱۹۹۳
🔹زنی مسلمان مجبور به زایمان در خانه میشود. جنگ است، بین بوشنیاکها (مسلمانان)، صربها (ارتودوکسها) و کرواتها (کاتولیکها). راهها بسته است و مردم روستا نمیتوانند زن را به بیمارستان برسانند. زنی کروات که چند خانه آنطرف تر زندگی میکند میآید کمک. بچه را در وسط جنگ سالم به دنیا میآورد. اهالی روستا این تولد را به فال نیک میگیرند و همان شب در کنار هم جشن میگیرند.
بوسنی- روستای آهمیچی ۱۶ آوریل ۱۹۹۳
🔹ساعت ۵:۳۰ صبح نیروهای شبهنظامی کروات (HVO) به روستای آهمیچی حمله میکنند. از شب قبل به کرواتهای ساکن روستا مخفیانه اطلاع داده شده. آنها روستا را ترک کردهاند. در کمتر از دو ساعت، ۱۱۶ ساکن مسلمان روستا و خانههایشان به آتش کشیده میشوند. شبهنظامیها از تعداد ساکنین خانهها باخبرند و دنبال تکتکشان میگردند تا کسی زنده نماند، حتی آن نوزاد دو روزه. او را نیز میکشند. همان خانم کروات حضورش را اطلاع داده است.
ایران پاییز ۱۴۰۱
🔹با درگذشت مهسا امینی بخشهایی از کشور ناآرام شده است. برخی از مردم به بخشهایی از سیاستهای جمهوری اسلامی یا به کل آن معترض هستند و به خیابان ها آمدهاند. در خبرها آمده ۷۰ شهروند عادی در کشتن شهید آرمان علیوردی نقش داشتهاند. شاید اگر چند ماه پیش به هر کدام این ۷۰ نفر گفته میشد چند ماه دیگر قرار است یک همشهری خود را بکشید باور نمیکردند.
🔹بسیاری از کارشناسان وقایع این روزهای ایران را بیشباهت به اتفاقات سال ۲۰۱۱ سوریه نمیدانند و نگران آغاز جنگ داخلی و حرکت به سمت تجزیه هستند. از بسیاری جهات میشود شباهتهایی بین اعتراضات و آشوبها در ایران و سوریه پیدا کرد؛ اما یک تفاوت اساسی بین اتفاقات این روزهای ایران و سوریه وجود دارد که وضع ما را بسیار خطرناکتر از سوریه میکند.
🔹جنگ داخلی سوریه (در ابتدا) جنگ حکومت بود با مردم معترض نه جنگ مردم با مردم. بهندرت در سوریه همسایه کشی و جنگ مردم یک شهر با یکدیگر و تجاوز و کشتار همدیگر گزارش شده است. دوستی تعریف میکرد گاهی در جنگ بین ارتش سوریه و ارتش آزاد دیده میشد که حتی سربازان پس از ساعت اداری به خانه یکدیگر میرفتند تا فردا دوباره جنگ آغاز شود.
🔹مدل اعتراضات و آشوبها در ایران به سمت بوسنی شدن میرود، جایی که آنقدر تنفر اقوام از یکدیگر زیاد می شود که یک روز صبح همسایه تصمیم می گیرد همسایه خود را سر ببرد. جلوی شوهر به زن همسایه خود تجاوز کند. همشهریهایی که تا دیروز مهمان خانههای هم میشدند، سر جنسیت بچه زن حامله همسایه غیر هم قوم، شرطبندی کنند و بعد شکم او را بشکافند، آنهم به بهای یک نخ سیگار. شاگرد معلمش را بکشد. پزشک مریضش را و رفیق رفیقش را.
🔹اسلاونکا دراکولیچ در کتاب «آزارشان به مورچه هم نمیرسید» تحلیل میکند که چگونه مردم عادی که تا چند ماه قبل حتی حاضر نبودند مورچهای را بکشند تبدیل میشوند به جنایتکاران جنگی که خون چند هزار نفر از نوک انگشتانشان میچکد، آن هم بدون هیچ عذاب وجدانی.
🔹بحرانها، آشوبها و حتی جنگها تمام میشوند. تنها ما مردم کنار هم میمانیم، همسایهها، فامیل، همکار و دوست و رفیق. امروز هیچکداممان آزارمان به مورچه هم نمیرسد.
بوسنی ۲۰۲۲
🔹بیست و هفت سال از پایان جنگ بوسنی میگذرد. بیشتر مردم به خانههایشان بازگشته اند. اما مردم دیگر مردم نشدند، همانهایی که سالهای سال در کنار هم زندگی کرده بودند، به جای اینکه صبح به صبح به هم سلام بدهند از خجالت سر خود را پایین میاندازند.
در طول چند روز گذشته دهها هزار فراخوان مختلف برای آشوب و خرابکاری در سه روز آینده توسط اکانتهای وابسته به دشمنان ایران منتشر شده است. اگر به ازای هر اکانت یک نفر هم در خیابان بیاید ما باید امروز ۱۴ آذر ماه شاهد حضور بیش از ۳۰۰ هزار نفر در خیابانهای کشور باشیم اما اگر چنین اتفاقی روی نداد بدانید و آگاه باشید که همه این اکانتها متعلق به چند نفر بیشتر نیست. یادم میآید بچه که بودیم از سر بیکاری رادیو را دستکاری میکردیم و رادیو منافق را که از عراق پخش میشد میگرفت.
ما که بچه بودیم و از کار جهان ناآگاه، فکر میکردیم فردا مملکت سقوط میکند از بس این رادیو برای شهرک بغلی ما هم اعلامیه میداد و میگفت گروه فلان به فلان پاسگاه حمله کند... بزرگ که شدیم فهمیدیم حضرات داشتند با خودشان موش و گربه بازی کرده و این مطالب برای خر کردن ساکنان اشرف و گرفتن پول و امکانات از صدام بوده است. حالا هم امران و طراحان همانها هستند، مجریان کمی فرق کردهاند. خواستم بدانید که بیشتر این نوشتهها و فراخوانها صورت حساب میشود و راه درآمد خوبی به شمار میرود./کانال خبر سوریه
🔸خواستشان این بود که تیم ملی فوتبال ایران به جام جهانی راه پیدا نکند؛ شکست خوردند.
🔸️بعد تلاش کردند تیم ملی را از جام جهانی حذف کنند؛ شکست خوردند.
🔸️تلاش کردند تک تک بازیکنان از عضویت تیم ملی استعفا بدهند و تیم را از درون دچار فروپاشی کنند؛ شکست خوردند.
🔸️تلاش کردند بازیکنان را در کاسهی ورزشگاه به رفتارهای ضد ملی وادار کنند؛ شکست خوردند.
🔸️بعد تلاش کردند سکوهای تماشاگران را با نمادها و شعارهای ساختار شکن تصرف کنند؛ شکست خوردند.
🔸️تلاش کردند جام جهانی را به عرصه انزوای ایران تبدیل کنند؛ به عکس شد.
🔸️بعد تلاش کردند وانمود کنند مردم نسبت به بُرد و باخت تیم ملی بیتفاوتاند؛ شکست خوردند.
🔸️بعد تلاش کردند برد و باخت را به تنفس مصنوعی اغتشاشات تبدیل کنند؛ شکست خورند.
⚽️ پروژه تبدیل کردن جام جهانی به نقطه جوش آشوبها و ملّی کردن اغتشاشات، شکست خورد. ورزش در جهان امروز، چیزی بیش از تفنن و سرگرمی است. ورزش، امروز، بنیاد دیپلماسی عمومی است.
🖋وحید یامینپور
....
....
متن کامل شعر معروف از کتاب معراج السعاده ملا احمد نراقی
آنکس که بداند و بخواهد که بداند
خود را به بلندای سعادت برساند
آنکس که بداند و بداند که بداند
اسب شرف از گنبد گردون بجهاند
آنکس که بداند و نداند که بداند
با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
آنکس که نداند و بخواهد که بداند
جان و تن خود را ز جهالت برهاند
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند
✅پیشنهاد خیرخواهانه برای براندازی
✍ #محسن_مهدیان
....
....
مخاطب این متن براندازها هستند.
اگر به هر دلیل تصمیم به براندازی دارید این پیشنهاد را جدی بگیرید. واقعا صادقانه و خیرخواهانه است. جریان مزدور رسانه ای خیر هیچکس حتی شما براندازها را نمی خواهد. خودشان ایران نیستند و از دور عده ای را اغواگرانه تهییج می کنند تا به دردسر بیافتند و دستگیر شوند و اینطور اضافه کاری می گیرند.
✅اما پیشنهاد ساده چیست؟ از مدل انقلاب 57 الگو بگیرید. آنروزها را شاید دقیق نشناخته باشیم. برخی یک کاریکاتوری از بهمن 57 به ذهن دارند. واقعا تصور می کنند با پشت بام رفتن و دیوار نویسی و به خیابان آمدن در محله ها و آتش روشن کردن انقلاب می شود. اینطور نیست. این ها همه خروجی یک رخداد بزرگتر بود. همان که امروز جریان برانداز فاقد آنست.
انقلاب 57 خروجی چه بود؟ به روایت رهبر آن انقلاب رجوع کنیم. امام می گفت انقلاب ما برآمده از یک یقظه درونی است. یقظه چیست؟ تحول درونی انسان ها. لذا می گفت که اینها که انقلاب کردند برخی شان همان ها بودند که پیشتر در کاباره ها بودند اما دچار تحول روحی شدند. رشد کردند. خلاصه اینکه انقلاب آفاقی آنروزها ثمره انقلاب انفسی بود.
✅با این توضیح پیشنهاد می کنم بجای تعرض به نیروهای امنیتی و کشته سازی و تهدید بقال و کاسب و ضرر به کامیون دارها و غیره تلاش کنید مردم را همراه کنید. اعتصاب زوری نمی شود. انقلاب اجباری هیچ جا رخ نمی دهد. مردم نیز با رشد دروغ آگاه نمی شوند. آگاهی با توسعه جهل اتفاق نمی افتد.
باید مردم را اقناع و ترغیب کرد. برای این نیز دو کار باید همزمان اتفاق بیافتد. هم ادبار از این حکومت و هم امید به حکومت بعدی. یعنی خشم را باید با امید تبدیل به جنبش اجتماعی کرد. واگرنه می شود همین که هست. چرا رسانه های دشمن تنها روی خشم تمرکز کردند؟ چون می دانند مردم با حکومتی کمتر از جمهوری اسلامی همراهی نمی کنند. آنها هم دست شان خالی است. با پهلوی کوچک و رجوی و اسماعیلیون و مسیح و کریمی و سیما ثابت و زاغری مگر می شود آینده ساخت؟ لذا هدف شان عبور از ایران است نه فقط جمهوری اسلامی. هدف شان تجزیه و سوریه سازی و ناامن سازی و غیره است. برای همین است ناتو را دعوت به عملیات نظامی در ایران می کنند.
👈به این پیشنهاد صادقانه فکر کنید. البته اینرا هم صادقانه بنویسم که مسیر بسیار سختی پیش رو دارید. چون کسی که باسواد است دیگر بی سواد نمی شود. آنکه حرمت گرفت دیگر ذلیل نمی شود. کسی که مزه غرور را چشید دیگر حاضر به بردگی نمی شود و... با این حال مسیر انقلاب همین است و لاغیر.
....
....
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
اینجا، بازار بزرگ تهران (پل شیرازی)
👆بی محلی مردم تهران به فراخوان سراسری ضد انقلاب
بیانیه سپاه برای برخورد با اغتشاشگران و اراذل و اوباش
سپاه پاسداران در بیانیهای با تقدیر از اقدام قوه قضائیه در مجازات مرتبطین با سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی، تاکید کرد: نیروهای امنیتی، اطلاعاتی، انتظامی و بسیجی کشور در برخورد قاطعانه با اغتشاشگران، اراذل و اوباش و تروریستهای اجارهای دشمن درنگ و مماشات نخواهند کرد.
ادامه رسیدگی قاطع و سریع پروندههای متهمین مربوط به اقدامات تخریبی، تروریستی و تجزیه طلبانه اخیر که علیه امنیت کشور و جان، مال و ناموس مردم مرتکب جرم شده و خسارتهای سنگین و جبران ناپذیری به ملت و مملکت اسلامی تحمیل کردهاند، انتظاری است که به مطالبه عمومی تبدیل و به فضل الهی مورد اهتمام قوه قضائیه قرار قرار خواهند گرفت.
....
....
✅ آشوب، آمریکا را به طمع انداخت، نزدیک توافق بودیم!
✍ #محمد_مرندی مشاور تیم مذاکره کننده ایران :
....
....
ما نزدیک توافق بودیم امتیازات قابل توجهی را بهدست آوردیم، متن اتحادیه اروپا با نکاتی که ایران لحاظ کرد، به تأیید اروپا هم رسید و اگر آمریکاییها امضا کنند و بپذیرند، توافق اجرا خواهد شد.
وقتی در داخل کشور آشوب یا ناآرامی وجود داشته باشد، آمریکاییها طمع و تعلل میکنند!
👈 بله به همین سادگی!
وقتی در میدان مذاکره و با فشار اقتصادی و نظامی نتوانند امتیاز بگیرند به سربازانشان در خیابانهای کشور دستور آشوب می دهند؛ سلبریتی ها تحریک می کنند و اینترنشنال و بی بی سی هم آتش بیار معرکه می شوند تا 200 قربانی از ملت بگیرند، هزاران میلیارد تومان خسارت بزنند و ارزش پول ملی کاهش پیدا کند تا بتوانند آنچه را که می خواهند به ایران دیکته کنند!
این همان توطئه ای است که به آن جنگ شناختی می گویند. برادر و خواهر هم وطن دیده بگشا..
....
....
#کانال_خبر_و_تحلیل
@MASHOUF401
May 11