پیام مخاطب
احسنت👏
سلام و احترام
من یک خانم محجبه چادری ام
بسیار فعال و اجتماعی
با وسایل نقلیه عمومی در شهر سفر میکنم
تا امروز کسی به من اهانت نکرده
از جانب دیگرانی که شبیه من نیستند خشونتی نسبت به من اعمال نشده
اتفاقا
از کنار هر خانم روسری افتاده ای که رد شدم، روسریشو سرش کرده
از کنار هر خانم بی روسری که رد شدم، روسریشو از توی کیفش دراورده انداخته روی سرش
چون منِ محجبه یک انسان با قدرت تاثیرگذاری اجتماعی بالا هستم و این رو در زبان بدنم نشان میدم
لطفا انقدر فضا رو به فضای عجز و لابه محجبه ها و مومن ها تبدیل نکنید
لطفا کار ایجابی کنید
نیت کنید و در خیابان دو ساعت برای رضای خدا فقط قدم بزنید، با اعتماد به نفس
جوری راه نروید که انگار خطایی مرتکب شدید و باید پاسخگوی کسان دیگر باشید
با صلابت و اعتماد بنفس و در عین حال خوش برخورد
پاساژگردی کنید، خیابان گردی کنید، در واقع جهاد کنید. در خانه نمانید از ترس چادر کشیدن که یک در ده میلیون هم اتفاق نخواهد افتاد😐
.....
.....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
این فیلم رو خوب نگاه کنید
🔹 اوباشی که اوایل اغتشاشات دستگیر شده بودن و با رافت نظام آزاد شده بودن دوباره دو ماه بعد با سلاح گرم کامیوندارها رو مجبور به اعتصاب میکردن
🔹 اکثر این اوباش اصلاح پذیر نیستن و باید با قانون محکم باهاشون برخورد بشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
پیغام براندازها به زیدآبادی
🔺زیدآبادی، اصلاح طلب:
🔹یکی از خارج نشینها به من پیغام داده که در صورت براندازی به ایران می آیم و به تو تجاوز میکنم!
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
پولهای یامفت سعودی برای اپوزیسیون
🔸 قیس قریشی فاش کرد؛ به زودی از بیعت اپوزیسیون با منافقین پردهبرداری میشود!
🔺«قیس قریشی» تحلیلگر سیاسی از لندن:
🔹مجریان، کسانی که به عنوان تحلیلگر با شبکهها قرارداد دارند، از این به بعد باید مرتب از اتحاد اپوزیسیون صحبت کنند؛ اتحادی که به معنای بیعت با مجاهدین خلق است!
🔹سعودیها معتقدند که اپوزیسیون باید یک رهبر داشته باشند و این رهبر را خانم رجوی و مجاهدین خلق میدانند! بخش مهمی از افرادی که در خارج از کشور بر علیه ایران فعالیت میکنند به شدت آلوده به "پولهای یامفت سعودی" شدند!
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اگر آشوبهای خیابانی رخ نمیداد انتهای امسال به ثبات اقتصادی میرسیدیم
🔺محمدحسین صفارهرندی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹در دولت روحانی از عراق حدود ۷ میلیارد دلار طلب داشتیم و نمیتوانستیم پولش را بگیریم، اما الان این مطالبات دریافت شده است.
🔹هیچ دولتی مثل دولت رئیسی جرات نمیکرد، اصلاحات اقتصادی را از همان سال اول شروع کند، اما این دولت اینکار را انجام داد.
🔹دولت قبل هزار بهانه میآورد و میگفت تا fatf امضا نشود نمیتوانیم پول نفت را بازگردانیم، دیدید که در این دولت توانستیم.
🔹در دولت روحانی نمیتوانستیم ۴۰۰ هزار بشکه هم نفت بفروشیم، الان روزانه نزدیک ۱ و نیم میلیون بشکه نفت میفروشیم.
....
....
🔻شما لطفاً ساکت؛ آثار هنرنمایی دولت محبوبتان حالا حالاها جمع نمیشود!
🔹سایت خبری عصر ایران که از سایتهای حامی دولت قبل محسوب میشود از اینکه قیمت دلار به ۳۸ هزار تومان رسیده، نتیجه گرفته است که کاش رئیسی رئیسجمهور نمیشد.
🔹این سایت البته هیچ اشارهای نکرده است که دولت محبوبش دلار را از ۳۵۰۰ تومان در شهریور ۱۳۹۲ به ۲۷ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۰ رساند و ارزش پول ملی را به یک هفتم کاهش داد.
🔹این سایت سخنرانی دکتر رئیسی در ۱۶ آذر ۱۳۹۷ را یادآوری کرده که در آن، رئیسی با کنایه گفته بود خوب شد من رئیسجمهور نشدم تا دلار ۵ هزار تومان شود. کنایه رئیسی به ماجرای تبلیغات انتخابات ۱۳۹۶ بود که در آن، مخالفانش میگفتند اگر رئیسی رئیسجمهور شود قیمت دلار از ۳۵۰۰ به ۵ هزار تومان میرسد.
🔹در خرداد ۹۶ رئیسی رئیسجمهور نشد اما دلار در فاصله یک سال و نیم به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان رسید یعنی ۲۱۰ درصد افزایش قیمت در ۱۸ ماه.
🔹حالا دقیقاً در همان فاصله پس از انتخابات قیمت دلار از ۲۷ هزار تومان در شهریور ۱۴۰۰ به ۳۸ هزار تومان رسیده است یعنی ۴۰ درصد افزایش.
🔹البته امروز معاون ارزی بانک مرکزی برکنار و فرد جدیدی جایگزین او شد تا دولت بگوید این تغییر ۴۰ درصدی را نیز قبول ندارد و باید جلوی افزایش قیمت ارز که محرّک افزایش قیمت در بخشهای دیگر اقتصاد است، گرفته شود.
🔹اما نکته اینجا است که هر کس صلاحیت ابراز نارضایتی درباره افزایش قیمت ارز را داشته باشد بانیان و حامیان کاهش ۶۲۰ درصدی ارزش پول ملی چنین صلاحیتی ندارند و دولت تا مدتها باید سرگرم آواربرداری از ویرانهای باشد که از دولت قبل به آن رسیده است.
✅ @Rajanews
14.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨نگاهی به مراکش، سرزمین خدا؛ از مبارزه برای رهایی از چنگال استعمار تا جنگهای داخلی
🔹گزارش تصویری رجانیوز از وضعیت سیاسی-اجتماعی مراکش؛ شگفتساز جامجهانی ۲۰۲۲ قطر.
✅ @Rajanews
🔻محاربه اقتصادی؛کارکرد مغفول اغتشاشات
محمد ایمانی، فعال رسانهای:
🔹بی ثباتی سیاسی در قالب نا آرامی و اغتشاش، ریسک اقتصادی را در هر کشوری افزایش می دهد و مقدمه ای برای ضربه به ارزش پول ملی آن کشور در مقابل ارزهای خارجی است.
🔹پس از وقوع اعتراضات محدود در کانادا و هنگامی که برای سرکوب، وضعیت اضطراری اعلام شد، جاستین ترودو نخستوزیر گفت: بانکهای کانادا حساب معترضان مظنون به تامین مالی اعتراضات را مسدود و بیمه خودروهای مورد استفاده را معلق می کنند. اعتراض با اشغال و بند آوردن خیابانها فرق دارد. زور کردن به تغییر سیاستهای عمومی، امری نگران کننده است. اینکه جایی را اشغال کنیم، آن هم به شکلی مخرب و بالقوه خطرناک، با اعتراض فرق می کند.
🔹سپس وزیر دارایی کانادا درباره تبعات اقتصادی ماجرا هشدار داد : دولت آمریکا، ما را برای جمع کردن سریع اعتراضات تحت فشار قرار داده بود؛ زیرا تجمعات ممکن بود بر زنجیره تأمین کالاها اثر منفی بگذارد. مدیران بانکها هم هشدار داده بودند که تجمعات موجب خواهد شد شهرت کانادا به عنوان مکانی امن برای سرمایهگذاری زیر سوال برود.
🔹نخست وزیر انگلیس هم اعتقاد مشابهی داشت: اصلا پذیرفتنی نیست که زندگی مردم، با تظاهرات "اقلیتی خودخواه" مختل شود؛ فرماندهان پلیس از حمایت کامل من برای سرکوب برخوردارند. مردم به اندازه کافی از این هرج و مرجها رنج بردهاند و کسانی که قانون را میشکنند، باید قدرت پلیس را احساس کنند. آنها باید از قدرت قانون بترسند.
🔹همچنین وزیر کشور آلمان در موردی مشابه گفت: بستن خیابانها، جان انسانها را به خطر میاندازد. این را ما در این هفته به طرز وحشتناکی در برلین دیدیم. پلیس آلمان حمایت کامل من برای برخورد سخت و خشن با این دست معترضان را دارد.
🔹هنگامی که ۲۵ نفر در آلمان صرفا به عنوان"مظنون به برنامه ریزی برای حمله به پارلمان"دستگیر شدند، وزیر کشور آلمان گفت: آنها متهم به توطئه برای کودتا هستند. این، تهدیدی تروریستی است و کشور آلمان آن را نمی پذیرد. با تلاشهای براندازانه به شدت برخورد میکنیم.
🔹خسارت هایی که اغتشاشگران ظرف چند ماه گذشته به اموال عمومی زدند، بالغ بر ۱۷۰۰ میلیارد تومان برآورد شد. اما خسارت وارده در قالب تحمیل تعطیلی و رکود، تضعیف بنیه اقتصاد کشور، افزایش ریسک اقتصادی و تضعیف ارزش پول ملی در برابر ارزهای خارجی، بسیار بیشتر از میزان خسارت به اموال عمومی است.
🔹جرم متهمان اغتشاشات، فقط شرارت و جنایت و راهبندان و ارعاب مردم نیست. صحنه گردان های سیاسی و رسانه ای ماجرا، متهم به نقش آفرینی در نقشه جنگ اقتصادی دشمن هستند.
🔹دشمن در جنگ اقتصادی از مسیر تحریم ها نتوانست موفق شود و اذعان به شکست فاحش حداکثری کرد. آنها نگران بودند که ایران ظرف چند سال بتواند به مدار شتابان پیشرفت برگردد؛ همچنان که دولت توانست در همین یک سال، به طور نسبی بر برخی چالش های غلبه کند.
🔹افزایش صادرات نفتی و غیر نفتی، کاهش کسری بودجه، تسویه حدود یکصد هزار میلیارد تومان بدهی دولت قبل، کاهش نرخ تورم از ۶۰ به ۴۰ درصد در شهریورماه -قبل از آغاز اغتشاشات.
🔹دو برابر شدن خرید تضمینی گندم و کاهش واردات، تامین امنیت غذایی با وجود بحران جهانی گسترده، نهایی کردن پروژه های مهمی مانند تامین آب خوزستان و همدان و کردستان، موفقیت در مهار کرونا که نقش مهمی در رکود و تعطیلی کسب و کارها داشت، پیشبرد برنامه های مهم فضایی و ماهواره ای و موشکی، مدیریت تولید و مصرف برق در کشور و عبور از تابستان بدون قطع برق برخلاف دو سال گذشته، بازگرداندن ریل اقتصاد از رکود به رشد ۴ درصدی، و...
🔹فتنه اخیر، هر چند رنگ و بوی سیاسی داشت، اما در حقیقت فرصت پیشرفت و اقتدار اقتصادی ایران را هدف گرفته بود و متهمان رسانه ای و سیاسی پروژه، در جنگ علیه معیشت مردم و به چالش کشاندن آن، با اتاق جنگ دشمن همکاری کردند. آن هم با شعار، زندگی!
آیا اخیرا این 10 جمله را به فرزندان خود گفته اید؟
1)دوستت دارم
2)من به تو افتخار می کنم
3)تو را در کارهایی که می خواهی در زندگی ات انجام دهی حمایت می کنم
4)من به تو اعتقاد دارم
5)متاسفم (وقتی اشتباه می کنید آن را قبول کنید.)
6)تو آدم خوبی هستی
7)اینکه پدر یا مادر خود را دوست داشته باشی خوب است
8)من تو را قبول دارم
9)منظور من این نبود
10)تو مهم و خاص هستی
صداوسیما از ظرفیتهای قابل احیا استفاده کند/ رشیدپور اینستاگرام خود را دی اکتیو کرد
در فتنه اخیر بعضی از سلبریتیها مانند امین حیایی، عادل فردوسیپور، علی دایی، محسن کیایی، ترانه علیدوستی و... مستقیما در مقابل جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند و اقدام بر علیه موجودیت نظام کردند.
هیچ کشوری در دنیا با این افراد مماشات نمیکند و اولین اقدام باید بستن آبشخورهای مالی آنها در تمام حوزههای اقتصادی بخصوص در بازرگانی صداوسیما باشد.
بسیاری از افراد شناخته شده نیز یا فعالیتی نداشتند یا کنش جزیی داشتند مانند رشیدپور که همیشه جزو برنامه سازان پرمخاطب صداوسیما بوده است.
رشیدپور چندی پیش پستی درباره علی دایی منتشر کرده بود. او بعد از گذشت مدتی هم پست خود را پاک کرد و هم اینستاگرام خود را دیاکتیو کرد.
تصمیم درست در این شرایط برخورد با عاملان و قاتلانی است که در لباس سلبریتیها ظاهر شدند و همچنین استفاده از ظرفیتهای قابل احیا(در اصطلاح عامیانه بغل کردن!) مانند رشیدپور در سازمان صداوسیما است.
....
....