هدایت شده از وحید یامین پور
🔻درباره اتفاق اخیر شبکه شما
🖋گفته شده مجری خاطی توبیخ شده ولی در واقع او از طرف جامعهای که به آن تعلق دارد، تشویق میشود.
به تعبیر فوکو روابط اجتماعی، فرد را درون خود جا میدهد و فرد خود را مطابق هنجارهای تحمیل شده از آن جامعه درک میکند. این رابطه بهمثابه یک نظام مراقبتی کار میکند و فرد را با تکنیکهای انضباطی تنبیه یا پاداش میدهد.
بسیاری از مجریها و برنامه سازان #صداوسیما عضوی از جامعه ارتباطی شبهروشنفکری هستند؛ آنها حتی از نظر اقتصادی منافع مشترکی با طبقه سرمایهدار قلمرو هنر و سینما دارند.
آنچیزی که مجری شبکه "شما" را به ارتکاب این رفتار مصمم میکند، همان چیزی است که رفتار او را ارزیابی و او را تایید خواهد کرد.
بی شک #آرش_ظلی_پور بهخاطر این رفتارش از طرف شبکهای که در آن عضو است تشویق خواهد شد و بیش از پیش خود را ذیل آن نظام مراقبتی مورد شناسایی قرار خواهد داد.
🔸این بحران صدا و سیماست که از استقرار یک نظام مراقبتی و تقویت مشروعیت قواعد حاکم بر سلوک و رفتار اعضای جامعهی اداری خود، ناتوان بوده است.
🆔️ @yaminpour
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
⚡️هشدار درباره عواقب محاکمه نشدن آقای ظریف
🔹آقای جهانبخش ایزدی درباره سخنان دکتر ظریف پیرامون پولشوئی در ایران به روزنامه اعتماد گفته است: عموما وزیر خارجه یك كشور نبايد در مورد مسائل داخلی آن كشور اظهارنظر كند. به هر حال وزير خارجه رييس ديپلماسی كشور است و معمولا سخنان ايشان از يك جهت بايد نسبت به نظام سياسی حامیگرايانه باشد و از سويی ديگر به صورت عريان نبايد مستندی برای بهرهبرداری محافل رسانهای و ديپلماتيك و احتمالا محافل مخالف كشورش باشد."
🔹حرف آقای ایزدی کاملا درست است. اما این بایدها و نبایدهایی که ایشان برشمردهاند، یک پیششرط دارد و آن اینکه وزیر خارجه مورد نظر، در پی تامین منافع ملی باشد.
وقتی فردی خطاب به محمد البرادعی التماس میکند که برای پیروزی جریان متبوعش در انتخابات نیازمند امتیاز خارجی است، وقتی فردی در میانه مذاکره با دشمن، در مهمترین دانشگاه کشورش خطاب به دانشجویان میگوید آمریکا ظرف ۱۰ دقیقه می تواند تمامی تاسیسات نظامی ما را از کار بیندازد، وقتی فردی بدون سند و به دروغ، آنهم در میانه فشار خارجی برای تصویب یک سری لوایح استعماری، کشورش را به پولشوئی متهم میکند، آیا میتوان گفت که هدفش تامین منافع ملی است؟
🔹من تاکنون درباره آقای ظریف لفظ خائن را به کار نبردهام، چرا که خیانت، مربوط به نیت و انگیزه است و ما سندی نداریم که کدام انگیزهها باعث این مواضع از سوی آقای ظریف میشود. اما یک نکته کاملا روشن است. عمل آقای ظریف خائنانه است. متهم کردن آقای ظریف به خیانت، نوعی رفتار از جنس رفتارهای خود ایشان است و حتما باید از این رفتارهای غیرمسئولانه پرهیز کرد.
🔹️اما آقای ظریف حتما باید بابت اتهام پولشوئی مجازات شود.
گاهی انجام ندادن یک مسئولیت، خسارتی سنگینتر از ارتکاب یک جرم به بار میآورد. اگر مسئولان مربوطه در قوه قضائیه در این ماجرا به وظیفه خود عمل نکنند، خود باید بابت بیخاصیتسازی نظام قضایی و صدور مجوز برای اتهامزنیهای بیپایه و اساس در سپهر سیاسی کشور، مجازات شوند.
قوه قضائیه جای مصلحتسنجیهای سیاسی نیست؛ که اگر شد، سیاسیون در این کشور دارای مصونیت قضایی خواهند بود و این آغاز هرج و مرج است.
@jebraily
🔶 پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم):
🔸 نشستن #مرد نزد #زن و #فرزند ش، نزد خداوند متعال محبوبتر است از اعتکاف در مسجد من.
📚 تنبیهالخواطر
📚 منتخب میزانالحکمة
🌹 @Mostafa_Ghafari
🔴 علت ایجاد گردندرد، #حجاب و #چادر که در قرون متمادی استفاده شده و وزن ناچیزی دارد نیست.
🔴 علت آن احتمالاً بخاطر چاقی و عدمتحرک و خوردن بیش از حد سر سفرهی انقلاب است؛
💉 درمان آن #کشف_حجاب نیست، کاهش وزن و کار کردن است.
#پروانه_سلحشوری
📡 @Mostafa_Ghafari
هدایت شده از نازکبین | آقاجانی
هنوز باور نکردهاید که #ظریف آمد تا با قول و فعل به همه بفهماند دوران #ایستادگی ، حتی با پای مصنوعی گذشته است؟!
https://twitter.com/nazokbin_ir/status/1068210757903486976?s=19
🆔 @nazokbin
📊 رتبه ایران در تولید علوم مختلف در جهان
🇮🇷 رتبه جهانی ایران در سرعت رشد #تولید_علم: چهارم
🇮🇷 رتبه جهانی ایران در تولید علم: پانزدهم
#انتشار_پیشرفتها
@Mostafa_Ghafari
https://twitter.com/mostafa_ghafari/
🔴 #پیروز_حناچی:
😜 جلوی تخریب #تهران را میگیرم!
📸 در تصویر بالا، #طهران در ١٣٨۴ و ١٣٩۶ را ملاحظه میکنید.
🙃 تصور میکنم منظور ایشان از کلمه #تخریب، متفاوت از برداشت معمول ما باشد‼️
#قالیباف
📡 @Mostafa_Ghafari
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
🔴 چرا دختر آقای سفیر هم مانند سایر ایرانیهایی که قصد برگشت به کشور را دارند اقدام قانونی نمیکند؟
مگر آقای وزیر خارجه برای سایر دانشجویان ایرانی هم توصیه نامه مینویسند؟
@Afsaran_ir
هدایت شده از موسسه مصاف
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ مظلومیت پلیس ایران
👤پلیس ایران در برابر دراویش داعشی: خواهش میکنم ازتون بفرمایید همسایهها میخوان استراحت کنن شما سلب آسایش کردید
🔺پلیس فرانسه مردم را در خیابان ۱۰ به یک به باد کتک میگیرد
#پلیس_فرنگ
✅ تنها کانال رسمی استاد رائفی پور و جنبش مصاف
@Masaf
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک سایت Khamenei.ir
🔻رهبر انقلاب اسلامی در پیام به بیست و هفتمین اجلاس سراسری نماز در سمنان:
🔸️مدارس را مزین کنید به #نمازخوانی_نوجوانان
◽این برترین تضمین برای سلامتی آیندهی جامعه است. ۹۷/۹/۱۳
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ در کدام آیات به مفهوم سلبریتی ها اشاره شده است
بدون شک یکی از اقشاری که امروزه در حوادث و مناسبات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بر افکار عمومی جامعه تاثیر به سزایی دارند "سلبریتی ها" یعنی چهره های مشهور و رسانه ای هستند.
شاید یکی از دلایلی که در تعالیم دینی ما "شهرت طلبی" به شدت نکوهیده شده و در روایات معصومین تاکید شده است آن چنان که از یک شیر درنده می گریزید از "شهرت" فرار کنید این است که اساسا شهرت به دنبال خود انسان را مبتلا به نوعی "مستی" و "توهم خودبرتری" می کند.
افراد سرمست از شهرت و خودبرتربین (چه در عرصه هنر یا ورزش و یا سیاست) معمولا خود را در همه زمینه ها صاحب نظر دانسته و از خودشیفتگی به خودشگفتی رسیده همواره خود را تافته ای جدا بافته از افراد عادی جامعه می پندارند.
خداوند متعال در قرآن کریم در سوره مبارکه "شعراء" که در واقع تعبیری از سلبریتی ها به مفهوم امروزی آن است از سرمستان از شهرت و همچنین جامعه ای که تحت تاثیر آنان است به شدت انتقاد و آنان را موجب گمراهی معرفی می کند.
از آنجا که شعر در جزیره العرب هنری فاخر و بسیار مورد توجه به شمار می رفت موجب جایگاهی ویژه برای صاحبان این هنر و تاثیر به سزای آنان در افکار عمومی و مناسبات سیاسی اجتماعی عصر خویش محسوب می شد.
به گواهی تاریخ جزیره العرب، شاعران جاهلی که دارای نفوذ فراوان در جامعه بودند در تعامل با جریانات قدرت و ثروت و در مقابل مطامع دنیوی یکی از اصلی ترین منشاءهای رسوخ بسیاری از خرافات و انحرافات در افکار عمومی عصر خویش به شمار می رفتند.
خداوند در آیه 224 سوره شعراء ضمن انتقاد از این طایفه می فرماید: "وَالشُّعَرَاء يَتَّبِعُهُمُ الْغَاوُونَ: تنها کم خردها از شعراء تاثیر می پذیرند و تبعیت می کنند." و سپس به دو ویژه گی آنان اشاره می فرماید: "أَلَمْ تَرَ أَنَّهُمْ فِي كُلِّ وَادٍ يَهِيمُونَ: آیا ندیدی که آنان به هر وادی و حوزه ای ورود و بدون دانش نظر می دهند؟! "وَأَنَّهُمْ يَقُولُونَ مَا لا يَفْعَلُون: و آنان کسانی هستند که می گویند آن چرا که خود عمل نمی کنند."
به وضوح باید گفت نگون بخت جامعه ای که افکار عمومی آن بجای نخبگانش از سلبریتی هایش تاثیر بپذیرد و این مفهوم چقدر این روزها برای ما قابل درک است وقتی ناکارآمدی دولتی که سلبریتی ها برای روی کار آمدنش حنجره پاره می کردند را به چشم می بینیم و جز سوختن و ساختن چاره ای نداریم.
صد البته پر واضح است که شهرت به صورت مطلق نکوهیده نیست و چه بسا افراد مشهوری که از شهرت خود در راه خدا و خدمت به خلق استفاده کرده و می کنند آنچه مضموم است شهرت طلبی و سرمستی و خودشگفتی از شهرت است و اسف بارتر از آن تاثیر و تبعیت جامعه از این قبیله خودبرتربین.
✍حسین علاءالدین
🔻کانال حمید رسایی🔺
Eitaa.com/rasaee
هدایت شده از کانال امام خمینی (ره)
دانشجوی ضد سلطه.mp3
2.44M
📢 #پادکست | به مناسبت #روز_دانشجو
➖ ۱۶ آذر، روز دانشجوی ضد #آمریکا ست
📌 دریافت نسخه با کیفیت 👇
🌐 http://yon.ir/ECP01
✅ @EMAM_COM