eitaa logo
حبل‌المتین
169 دنبال‌کننده
8.3هزار عکس
6.4هزار ویدیو
73 فایل
از اصول مراقبت کنید، اصول یعنی ولیّ‌فقیه، خصوصاً این حکیمِ مظلومِ وارسته در دین، فقه، عرفان و معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را جان خود بدانید، حرمت او را مقدسات بدانید. «سردار شهید سپهبد حاج‌قاسم‌سلیمانی»
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹نیروهای مسلح روسیه جنگنده سوخو-24 نیروهای مسلح اوکراین را در جریان بارگیری موشک های کروز در فرودگاهی در منطقه دنیپروپتروفسک منهدم کردند 🔹این حمله با استفاده از موشک اسکندر-ام انجام شد. این فیلم توسط وزارت دفاع روسیه منتشر شده است. .
🔴 خبرگزاری فرانسه: حماس شروط جدید اسرائیل در توافق آتش‌بس را نمی‌پذیرد .
📷 جزئیات زمان‌بندی بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم مجلس شورای اسلامی از روز شنبه ۲۷ مرداد به مدت ۵ روز صلاحیت وزرای کابینه پیشنهادی پزشکیان را بررسی می‌کند. صلاحیت ۱۹ وزیر به ترتیب نام وزارتخانه‌ها بر اساس حروف الفبا بررسی خواهد شد. .
🔰فرید زکریا: فشار حداکثری بایدن و ترامپ علیه ایران شکست خورده است 🔸 فرید زکریا تحلیل‌گر مسائل سیاست خارجی آمریکا با نگارش یادداشتی در روزنامه واشنگتن‌پست از سیاست‌‌های دونالد ترامپ و جو بایدن، روسای جمهور سابق و کنونی آمریکا انتقاد کرده است. 🔸او در یادداشت خود نوشته نام رویکرد شکست‌خورده آمریکا در قبال ایران را نمی‌توان راهبرد گذاشت. 🔸آقای زکریا مدعی شده خاورمیانه امروز از هر زمان دیگری طی دهه‌های گذشته به یک جنگ گسترده منطقه‌ای نزدیک‌تر شده است. 🔸زکریا شکست در «سیاست‌گذاری منسجم» در ایالات متحده علیه ایران را یکی از دلایل این وضعیت دانسته است. 🔸او می‌نویسد از زمانی که دونالد ترامپ از توافق هسته‌ای برجام خارج شد سیاست ایالات متحده در قبال ایران فشار حداکثری بوده است. 🔸طبق این تحلیل، شمار تحریم‌های اعمال‌شده علیه ایران از ۳۷۰ فقره در دوران ریاست‌جمهوری باراک اوباما به بیش از ۱۵۰۰ فقره در دولت دونالد ترامپ افزایش یافت تا ایران تحریم‌شده‌ترین کشور کره زمین لقب بگیرد. 🔸زکریا نوشته دولت بایدن هم «تا حد زیادی سیاست ترامپ را با اندکی تعدیل و تخفیف ادامه داده است.» 🔸او در پاسخ به این پرسش که نتیجه سیاست فشار حداکثری بایدن-ترامپ چه بوده نوشته ایران بعد از رها شدن از محدودیت‌های برجام برنامه هسته‌ای خودش را به سرعت پیش برده است. 🔸او در ادامه نوشته است: «علاوه بر این، ایران با برقراری روابط نزدیک با مجموعه‌ای از گروه‌های غیردولتی (حزب‌الله در لبنان، حماس در غزه، انصارالله در یمن و شبه‌نظامیان در عراق و سوریه) به فشارها پاسخ داده است.» 🔸زکریا نوشته این «محور مقاومت» با همکاری یکدیگر اسرائیل را به قعر یکی از طولانی‌ترین و خطرناک‌ترین جنگ‌های خود طی چند دهه اخیر فرو برده‌اند، حدود ۷۰ درصد از ترافیک دریایی را به خارج از دریای سرخ هدایت کرده‌اند و عراق و سوریه را به دولت‌های تابعه قابل اعتماد تبدیل کرده‌اند. 🔸این تحلیلگر مسائل سیاسی تأکید می‌کند: «با هر مقیاسی سیاست واشنگتن در مقابل ایران شکست خورده است.» .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیش‌بینی ترامپ درباره آینده رژیم صهیونیستی در سخنرانی دیشب: اسرائیل از بین خواهد رفت. یک یا دو سال پیش فکر نمیکردم این جمله را بگویم. اسرائیل قادر نخواهد بود در سه جبهه بجنگد. وضعیت بسیار شکننده است. اسرائیل به اندازه کافی نیروی نظامی ندارد و میلیونها نفر طرفدار طرف مقابل‌اند. 🗣 فواد ایزدی Foad Izadi .
⭕️ تا مستقل نباشد، مستقل نمی شود .
تُپُق زدن مهم نیست نگرانی جای دیگری است 🔻رئیس جمهور، زیادی تُپُق می زند؟ حتما اگر روان تر سخن می گفت، بهتر بود؛ اما ایرادی نیست که نتوان از آن گذشت. خیلی از ما ها تُپُق می زنیم. 🔹نگویید که شهید رئیسی را به خاطر یک صدم این تُپُق ها مسخره می کردند. ما مثل آنها نیستیم. دین ما، تمسخر را ممنوع کرده و نشانه جهل انسان دانسته است. "قَالُوا أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللَّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ. گفتند ای موسی ما را به استهزاء گرفته ای؛ گفت به خدا پناه می برم که از جاهلان باشم.". 🔻آقای پزشکیان امروز گفت "من بلد نیستم زیاد حرف بزنم، چیزهایی هم که باید از روی کاغذ بخوانم بدتر خراب می‌کنم"؟ این هم ایراد چندانی ندارد. روان خوانی یک متن، برای خیلی از ما ها نیز ممکن است دشوار باشد. 🔹رئیس جمهور گفت "از وزرا دفاع نمی‌کنم، چون آنها بلد هستند از خودشان دفاع کنند. وزرا را که همه بلدند، من برم بشینم"؟ بله عُرف و قاعده این بوده که رئیس جمهور، یکایک وزیران را معرفی، و از شایستگی های آنها دفاع کند. اما اگر این قاعده را رعایت نکرده، وزرا فرصت معرفی خود را دارند. 🔻اینها هیچ کدام، ایراد مهمی نیست. آن چه محل دغدغه و نگرانی -و نه عیب جویی و ایراد گیری- است، این که آقای پزشکیان، از یک جایی به بعد باید اداره کابینه را مستقیما بر عهده بگیرد و فراتر از مشاوران، مستقیما با مردم و کارشناسان و نمایندگان سخن بگوید. 🔹منظور فقط نشست مطبوعاتی نیست که تا کنون برگزار نشده. این هم ایراد مهمی نیست. اگر اقتصاد، مسئله اول کشور است، آقای پزشکیان باید استنباط کلان از حوزه اقتصاد و جزئیات و فروع آن پیدا کند، مسئولیت یکایک تیم اقتصادی را بشناسد و از اهمیت هماهنگی آنها آگاه باشد. 🔻فراتر از اینها، باید از فاز کلی گویی و مرور شعار ها و هنجارها بگذرد و بگوید که برنامه دولت او برای عملیاتی کردن رونق تولید، گسترش عدالت اقتصادی، عبور از تبعیض و رانت، افزایش قدرت پول ملی، اصلاح نظام های بانکی و مالیاتی و یارانه ها و... چیست. 🔹دغدغه جدی این است که تا اینجای کار در چیدن کابینه، بیش از آقای پزشکیان، گروه موسوم به شورای راهبری ظریف، نقش ایفا کرده و بالای ۷۰ درصد وزرا، انتخاب و سهم آنها بوده است. 🔻مسئله مهم این است که آقای ظریف در حوزه ظاهرا تخصصی اش (سیاست خارجی) هم نا موفق بود، چه رسد به اقتصاد، که نه او و نه بسیاری از اعضای سیاسی کار شورای راهبری، هیچ سر رشته از آن ندارند. 🔹هنوز در عمل، روشن نشده سکاندار تیم اقتصادی کیست و برنامه ای که بتوان بر اساس آن حرکت کرد، کدام است؟ این خلاء بزرگی است که رای اعتماد به وزیران را تحت الشعاع خود قرار می دهد. ✍دکترمحمدایمانی ___________ @MJ_Agahi