17.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹نطق کامل امیرحسین ثابتی در مخالفت با رأی اعتماد به عراقچی
💥برخی موافقان عراقچی میگویند حتما به او رأی بدید چون یک نفری گفته او رأی بیاورد
💥رهبرانقلاب فرمودهاند مجلس در تصمیمگیری مستقل باشد.
💥ما معتقدیم آقای عراقچی دیپلمات واقعبینی نیستند
💥 امضای کری تضمین است را چه کسی گفت؟
💥دیپلمات حرفهای به پرتاب کردن خودکار نیست. وقت ملت حقالناس است. ۸ سال وقت کشور چگونه گذشت؟
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استدلال آخوند اصلاحطلب در دفاع از عراقچی:
عراقچی رزمنده و پاسدار بوده بهش رأی بدید
.
✅ زنگنه نماینده مخالف وزیر پیشنهادی اقتصاد:
💥تورم در سال ۹۶ حدود ۹ درصد بود و آقای همتی تورم را با ۴۶.۵ درصد تحویل نفر بعدی داد و در بند پ ماده ۱۱ قانون برنامه هفتم مسئولیت کنترل تورم بر عهده بانک مرکزی است و رئیس بانک مرکزی وقت نمیتواند از آن شانه خالی کند.
💥همتی معتقد است در تورم ۴۰ درصدی نرخ ارز باید تا پایان سال ۴۰ درصد افزایش پیدا کند
💥حالا ببینید چه بلایی بر سر کشور خواهد آمد؟!
✅ صمصامی، مخالف برنامههای وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی:
💥آقای همتی خودش یکی از متهمان چای دبش است که ترک فعل کرده
💥همتی در نامهای به رهبری خواهان افزایش بنزین به ۵ هزار تومان شد.
💥دکتر همتی پیشنهاد شوک افزایش قیمت بنزین به بهانه مقایسه تورم میان تامین پولی کسر بودجه و تامین آن از طریق افزایش قیمت بنزین را مطرح کردند
___________
#حبلالمتین
@MJ_Agahi
5.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ابراهیم رضایی: مجلس انقلابی باید در عمل انقلابی باشد. کسی که مواضعش با دشمنان این کشور فرقی ندارد چرا باید در مجلس مورد بررسی قرار گیرد؟
🔹ظفرقندی انتخاباتی که این نمایندگان با آن انتخاب شدهاند را قبول ندارد بعد توقع دارد رای اعتماد بگیرد؟
🔹بحث ما چپ و راست نیست. مگر ما با معاون اول رئیسجمهور که اصلاحطلب است مشکلی داریم؟
.
12.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مالک شریعتی: ظفرقندی میخواهد از مجلسی رای اعتماد بگیرد که چند ماه پیش آن را نامشروع خوانده بود!
🔸آقای ظفرقندی کاش حداقل به مواضع خودتان پایبند بودید و به مجلسی نمیآمدید که مشروعش نمیدانید.
🔸پزشکیان با رای ۲۶ درصد مردم رئیسجمهور شده اما ما او را رئیسجمهور اقلیت نمیخوانیم.
🔸ظفرقندی گفته است همان مواضع گذشته را دارم. ایشان همچنان از سران فتنه دفاع میکند.
🔸مطالب ایشان در فضای مجازی موجود است. گفته است آمبولانسها را با نیروهای نظامی پر کردهاند!
🔸ظفرقندی رئیس بیمارستان خوبی است اما وزیر بهداشت خوبی نخواهد شد.
.
#پرسه_در_فضای_مجازی
🔻خیلی جالبه!
هروقت بخواهند رهبری رو به محاق میبرند و هروقت بخواهند رهبری رو فصلالخطاب میدانند!
🔻نقدهای برجام توسط رهبری رو سانسور میکنند، اما توصیه ایشان برای دبیری عراقچی بر شورای راهبردی ملاکِ وزارت میشود!
🔻تعاریف رهبری از شهید رئیسی مهم نیست، اما «حفظهالله» مهم است!
👤 سِیّد امیرحسین هاشمی
.
🔰 گزینه پیشنهادی وزارت بهداشت؛ تا بن دندان در اردوگاه فتنهگران!
🔸از نامه به بشار اسد تا پاک خواندن جنبش«ززآ»/ توهم خواندن شعارهای مهدویت و تهدید به براندازی نظام توسط ظفرقندی!
🔸بعد از تحلیلها و گمانه زنیهای فراوان درباره وضعیت کابینه چهاردهم در فضای رسانهای، در نهایت مسعود پزشکیان هفته گذشته لیست وزرای پیشنهادی خود را برای حضور در کابینه تقدیم هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی کرد و پس از برگزراری جلسات با وزرای پیشنهادی در کمیسیونهای مربوطه، از روز گذشته فرآیند بررسی صلاحیتهای وزرا آغاز شده است. در بین نوزده نفر پیشنهادی، چهره هایی وجود دارند که تردیدی در عدم کفایت آنها وجود ندارد. یکی از این افراد ظفرقندی گزینه پیشنهادی رئیس جمهور برای وزارت بهداشت است که مشخص نیست با کدام متر و معیار توسط رئیس جمهور به مجلس معرفی شده است.
🔸رهبرانقلاب در بیانات اخیرشان مشخصه های انتخاب همکاران خوب را برای رئیس جمهور بیان کردند. ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس شورای اسلامی که رئیس جمهور هم در آن جلسه حاضر بود فرمودند: «چه کسی میخواهد میداندار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیتهای سازندگی، میدان تولید، چه کسی میخواهد میداندار باشد؟ آن کسی را باید میداندار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد و از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد.
🔸ایشان در ادامه فرمودند: « [کسی را باید انتخاب کرد که] نگرش ملی داشته باشد. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند.... این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند. یعنی یک مسئولیت مشترک شما دارید در انتخاب مسئولین کشور... اینها لازم است.
🔸بررسی سوابق محمدرضا ظفرقندی اما نشان میدهد او صلاحیت کافی برای سکانداری وزارتخانه در نظام اسلامی را ندارد. ظفرقندی از زمره اصلاح طلبان فعال در جامعه پزشکی است. وی دبیر کلی انجمن اسلامی جامعه پزشکی ایران که یک حزب اصلاحطلب تلقی میشود را بر عهده دارد. او همچنین رئیس دورهای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز بوده است. نباید فراموش کرد که ظفرقندی یکی از اعضای ارشد حزب منحله مشارکت نیز بوده است؛ حزبی که بخش قابل توجهی از اعضای آن بعد از انحلال، در حزب «اتحاد ملت» عضو شدند که جزء احزاب رادیکال اصلاح طلب محسوب میشوند./ رجانیوز
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 اعتراض نمایندگان مجلس به ظفرقندی پس از اصرار به مخدوش خواندن انتخابات
.
🔰 #یادداشت |اعتماد مصدق به آمریکا چگونه نهضت ملی شدن صنعت نفت را به شکست کشاند؟ - ۱
✏️ آمنه عسکری منفرد
📝خط رهبری به مناسبت ۲۸ مرداد سالروز وقوع کودتای آمریکایی - انگلیسی علیه دولت ملی دکتر مصدق و سرکوب جنبش ملی شدن صنعت نفت، در این يادداشت روایت تاریخی - تحلیلی حضرت آیتالله خامنهای از این جنبش و زمینهها و علل وقوع کودتا را براساس بیانات ایشان بازخوانی و تبیین میکند.
* ملی شدن صنعت نفت، نقطهٔ عطف تاریخی
🔸 تصویب قانون ملی شدن صنعت #نفت در ۲۹ اسفند ۱۳۲۹، یکی از نقاط عطف تاریخ مبارزاتی ملت ایران برای کسب حق خود و کوتاهی دست #استعمار پس از پنجاه سال از سرمایه ملی است که بهعنوان روزی تاریخی، در حافظه ملت ایران باقیمانده است:
«این دوران، دورانی است که سلطهٔ قدیمی انگلیسی یک ضربت محکم میخورد و خاطرات حکومت ملی، حکومت مردم و حضور مردم که سالیان درازی بود به کلی از ذهنها شسته و زدوده شده بود باز در ذهنها زنده میشود.»(۲۳/۱۰/۱۳۶۳) البته حرکت ملی این #نهضت «یک درخواست حدّاقلّی بود، دنبال استقلال اقتصادی و استقلال سیاسی و #استقلال همهجانبه نبود. نفت ما دربست در اختیار انگلیسها بود، در نهضت ملّی شدن صنعت نفت، درخواست این بود که نفت را از دست انگلیسیها بگیریم و دست خودمان باشد.» (۱۹/۱۰/۱۳۹۴) اما همین امر بر مستکبران گران آمد، چراکه «انگلیسیها در زمان قاجاریه به ایران آمدند و با رجال خائن آن روز، برای بردن نفت مملکت قراردادی شصتساله بستند!... تا #انگلیس بیاید و نفتی را که آن روز مثل آب خوردن به آن نیاز داشت، ببرد. واقعاً برای انگلیس، نفت ارزشمندترین کالا محسوب میشد… (اینها) سالهای متمادی این گنج را استخراج کردند و خوردند، بیآنکه به روی مبارکشان بیاورند که این غصبِ مالِ ملت ایران است.»(۱۴/۱۱/۱۳۷۳) اما با تصویب این قانون ملی «انگلیسیها آن تودهنی سخت را از ملت ایران خوردند.» (۲۴/۱۲/۱۳۶۳)
* انعکاس سیلی ایران بر گوش انگلیس در ماجرای ملی شدن صنعت نفت
🔹 ماجرای ملی شدن صنعت نفت در ایران سبب شد تا رستاخیزی عظیم در منطقهٔ غرب آسیا اتفاق افتد و فصل جدیدی نهفقط در تاریخ معاصر ایران بلکه در تاریخ معاصر منطقه باشد:
«در دنیای #عرب آنچنان انعکاس سیلی ایران بر بناگوش انگلیسیها عجیب بود که توانست ملتهای عرب را یکی پس از دیگری بیدار کند و در سه چهار سال بعدازآن حادثه در دنیای عرب، سالهای حادثهخیز بود…در هند هم انگلستان تازه شکستخورده بود؛ در مصر هم باروی کار آمدن افسران آزاد و سقوط رژیم سلطنتی فاروق، انگلیسها داشتند میلرزیدند. در یک چنین شرایطی بود که یک ضربهٔ محکم، انگلیسیها در ایران خوردند از ناحیهٔ مردم، از ناحیهٔ احساسات دینی مردم، از ناحیهٔ رهبری دینی و اسلامی مردم، از ناحیهٔ شخص #آیتالله_کاشانی.»(۲۹/۰۴/۱۳۶۳)
ضربه به انگلیس یک بعد ملی شدن صنعت نفت در منطقه بود، علاوه بر آن، این نهضت، سبب تحقق دیگر نهضتها نیز شد:
«#نهضت_ملی... به دنبال خودش... نهضتهای دیگری را هم آورد که یکی از مهمترینش،... نهضت ضد سلطنتی بود که سه – چهار سال بعد در عراق انجام گرفت.»(۲۹/۰۴/۱۳۶۳) حادثه، حادثهٔ بسیار مهمی بود.»(۲۴/۱۲/۱۳۶۳) همان وقت همه میگفتند که قیام مصر بهوسیلهٔ ناصر و قیام عراقیها بهوسیلهٔ آن سران کودتای عراقی، ناشی از حرکت ایران بود.» (۰۵/۰۹/۱۴۰۱)
* عناصر قدرت نهضت ملی صنعت نفت
🔸 در همه حوادثی که در عالم محقق میشود، عناصر و عوامل را باید در کنار هم دید و تحلیل کرد. در نهضت ملی شدن صنعت نفت نیز عناصر مختلف ازجمله، ایمان مردم و حضور در میدان مبارزه، رهبری آیتالله کاشانی و تأثیر جریان فداییان اسلام را میتوان نام برد. در نهضت ملی شدن صنعت نفت نیز، همراهی مردم در سایهٔ رهبری روحانیت بیدار مبارز، حرکت آفرین و تاریخساز گشت:
«در همهى تحولات و جنبشهاى گوناگون اجتماعى بزرگ، نقش مردم…[مهم] است. یعنى گسترش یک تحول، گسترش یک فکر، گسترش نفوذ یک مصلح اجتماعى، وابستهى به این است که با مردم چقدر ارتباط داشته باشد. هرچه ارتباط او و آن جریان و آن جنبش و آن تحول با مردم بیشتر باشد، امکان موفقیت او بیشتر است؛ اگر از مردم منقطع شد، دیرى نخواهد پائید، کارى نخواهد کرد.»(۲۰/۰۷/۱۳۹۰)
@rahbari_plus
🔰 #یادداشت | اعتماد مصدق به آمریکا چگونه نهضت ملی شدن صنعت نفت را به شکست کشاند؟ - ۲
#ادامه_یادداشت :
🔹 آیتالله کاشانی، رهبری که «اگر او نبود، نهضت ملی شدن صنعت نفت یقیناً در این کشور به وقوع نمیپیوست… به کمک او دکتر #مصدق و دیگر سرانِ نهضت ملی شدن صنعت نفت توانستند حمایت مردم را به این حرکت جلب کنند؛ والاّ حمایت مردم جلب نمیشد. کسی مصدّق را نمیشناخت؛ کسی معنای ملی شدن صنعت نفت را نمیدانست؛ تودههای عظیم مردم که رأی و حضور و اقدام آنها در تحوّلات اجتماعی تعیینکننده است، در جریان وارد نبودند و برای آنها توضیح داده نشده بود. دستگاه دربار که مخالف چیزفهمی مردم بود، خودش هم عامل دست انگلیسیها بود. روشنفکران و سیاسیونی که جهت حرکتشان این بود، وسیله و راهی نداشتند و مردم به آنها اعتماد نمیکردند…[اما] سابقه این مرد را، #علما میشناختند و مردم ایران هم به او ارادت داشتند.
او کسی بود که بهوسیله قشون غاصبِ مداخلهگرِ انگلیس در ایران، از کشور تبعیدشده بود…وقتیکه از تبعید به تهران برگشت، امواج احساسات و ارادت مردم نسبت به این روحانی مجاهد و مبارز، چنان توفانی به راه انداخت که همه دشمنان را پس زد و انگلیسیها و دیگران حساب کار خود را کردند و فهمیدند که مبارزه با این عالم روحانی بهجایی نخواهد رسید. بعد، مرحوم آیتالله کاشانی بهعنوان نماینده مردم تهران و رئیس مجلس آن روز، پشتیبان طرح ملی شدن صنعت نفت شد… و بهاینترتیب در سال ۱۳۲۹ شمسی، #مردم طرفدار ملی شدن صنعت نفت ایران شدند و علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدّق نخستوزیر شد. اگر این حمایت عظیم مردمی را برای مصدّق به وجود نمیآورد، او نخستوزیر نمیشد. بعد در سال ۱۳۳۱ که ضد حملهٔ دربار علیه مصدّق شروع شد و او از نخستوزیری برکنار گردید، فقط یک عامل توانست مجدداً قدرت را به مصدّق برگرداند و او مرحوم آیتالله کاشانی بود.»(۲۰/۰۸/۱۳۸۰)
همچنین در کنار عناصر مردمی و رهبری روحانیت، حضور مبارزان فدائیان اسلام از دیگر عناصر مؤثر در پیروزی نهضت ملی شدن صنعت نفت بود:
«آن وقتیکه حکومتها و دولتهای فاسد یکی پس از دیگری در دهسالهٔ اول حکومت محمدرضای #پهلوی بر سرکار میآمدند، جمعیت مسلّح فدائیان اسلام به رهبری مرحوم نواب صفوی - روحانی جوان و فداکار - تنها نقطهٔ مقاومت را تشکیل میداد.»۱۲/۰۱/۱۳۵۹) و «اگر مرحوم نواب نبود و تلاشهای آنها نبود…ممکن نبود که به آن شکل بتوانند حکومت را بدهند به مصدق»(۲۲/۱۰/۱۳۶۳)
* چگونگی شکست نهضت ملی
🔸 عوامل ناکامی این جنبش را میتوان در چند عامل در کنار هم دانست. منزوی کردن #روحانیت، نفوذ تفکر جدایی دین از سیاست، اعتماد به آمریکا و درنهایت اتحاد مخالفان این نهضت در براندازی جنبش از اهم موارد است.
الف) منزوی کردن روحانیت
یکی از عوامل ناکامی نهضت، منزوی کردن روحانیت و درواقع نادیده گرفتن عاملان حقیقی نهضت بود:
«اگر علما نبودند و انگیزهٔ دینی نبود، قطعاً نهضت ملّی شدن صنعت نفت پیش نمیرفت»(۱۹/۱۰/۱۳۹۵) ازاینرو «وقتی با سوء رفتارها، کجسلیقگیها و انحصارطلبیها، دستِ روحانی روشنفکر و آگاه و شجاعی مثل مرحوم کاشانی کوتاه شد، ملت هم کنار کشید و رؤسای دولت نهضت ملی تنها ماندند. لذا دشمن آمد و با آنها هر کار میخواست کرد.»(۱۴/۰۳/۱۳۸۱)
ب) جدایی دین از سیاست
یکی دیگر از عوامل شکست، همصدایی ملیگرایان با مخالفان نهضت در موضوع جدایی دین از سیاست بود.
«تصورات و احساس قوامالسلطنه و #سلطنتطلبها و انگلیسیها در مورد روحانیت درست همان احساسی بود که ملیگراها داشتند، و اینیک چیز عجیبی است. اینها هر دو باهم دشمن و مخالف بودند، اما در مقابلهٔ با دین و حضور علمای دین و دخالت افکار اسلامی یک فکر داشتند».(۱۳۶۳/۰۴/۲۹) و آن تفکیک دین از سیاست بود.
بدین ترتیب «تا #دین بود، تا عنصر ایمان دینی بود، حرکت به جلو بود؛ وقتی این [عنصر] از آن گرفته شد، حرکت متوقف شد، شکست خورد، تبدیل بهعکس شد.» (۱۹/۱۰/۱۳۹۵)
@rahbari_plus