⭕️ دیشب حملات گسترده ای به حدود 20 ساختمان مربوط به موسسه "قرض الحسن" در سراسر ضاحیه و بیروت رخ داد
قرض الحسن، از ابتکارات حزب الله برای جبران وضعیت فروپاشی مالی لبنان و تحریم بانکی حزب الله بود که توسط خیرین و خود مردم اقدام به کمک به نیازمندان و... میکرد
🔹️ در حقیقت اسرائیل گام بعدی جنگ یعنی تلاش برای آسیب به اقتصاد حزب الله و سیستم و ساختار حمایتی حزب الله از مردم و بالاخص شیعیان رو آِغاز کرده
آواره شدن یک دفعه ای حدود یک میلیون نفر از جمعیت بین ۵ تا ۶ میلیونی، بعد از ترور سید عزیز، وضعیت اجتماعی و اقتصادی خاصی را رقم زده و غربی ها سعی دارند این مسئله را به یک بحران اجتماعی در لبنان و مقدمه سازی جنگ داخلی تبدیل کنند! آن هم برای یک کشوری که مفهوم "ملت لبنان" اصلا برایش مفهوم ندارد....مخصوصا که جنگ ادامه دار و تخریب زیرساخت ها تداوم یابد!
✳️ در این پازل کمک های مالی ایران و.. جایگاه و اهمیت کنونی آن درک میشود. که الحمدالله موج خوبی هم در ایران توسط مؤمنین آغاز شده است
🔹️یکی از اقدامات جالب ما در فارسی، چسباندن ة به خیلی کلماتی است که چه از منظر قواعد عربی چه از منظر مشابهات قرآنی، نیازی به آن نبود! یکی از آن کلمات همین قرض الحسن است. که البته برای راحتی در خواندن و شبیه شدن ة اضافه شده!
مَنْ ذَا الَّذِي يُقْرِضُ اللَّهَ قَرْضًا حَسَنًا فَيُضَاعِفَهُ لَهُ وَلَهُ أَجْرٌ كَرِيمٌ
بههرحال، چه کسی حاضر است کارهای خوبی مثل اهدای جان و مال پیش خدا پسانداز کند تا وقت برگرداندن، خدا برایش چند برابرشان کند و آن کس پاداشی ارزشمند داشته باشد؟!
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 فیلم/تک نرخی کردن ارز یک تورم عجیبِ وحشتناک به اقتصاد ایران تحمیل میکند/ افزایش نرخ نیما باز هم نظام چند نرخی ارز را ادامه میدهد..
👤دکتر رضا غلامی، تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفتگو با «اقتصاد ۱۲۰»: عدهای میخواهند نرخ نیما را به نرخ بازار قاچاق برسانند.
👤تقاضای سفتهبازی و فرار سرمایه بعد از افزایش نرخ نیما به گرانی دلار دامن میزند.
@DrRezaGholami
⚠️ غضب الهی
حمله به ایران در شرایط آمادگی حزبالله، هزینههای هنگفتی را متوجه اسرائیل میکند و از این روی، رژیم با اهرم کردن تهدید حمله، کشور را از عملیات امداد و نجات حزبالله بازداشته و در موضع تدافعی و انتظار برای پاسخ نشانده تا ابتدا حزبالله لبنان را قلعوقمع کند و سپس سراغ ایران بیاید.
احمد قدیری
۱۴۰۳/۷/۲۹
21.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 «تئوریسین جنگ»، آمریکاست.
در مقابل آمریکا، ما «تئوری مقاومت» داریم و غربگراها «تئوری تسلیم».
🔰 آیتالله میرباقری:
«تئوریسین جنگ» آمریکاست. در مقابل آمریکا، ما «تئوری مقاومت» داریم و غربگراها «تئوری تسلیم».
غربزدهها اسم تئوری سازش و تسلیم را بهدروغ میگذارند تئوری صلح! و اسم «تئوری مقاومت» را میگذارند تئوری جنگ!
حتماً ما صلحطلبیم، اما صلح پایدار از بستر مقاومت میگذرد، نه از بستر تسلیم و ذلّت.
#تئوری_مقاومت
☑️ @mirbaqeri_ir
✨اندر حکایت کاهش فاصله نیما و آزاد
وقتی یک مقام سیاسی در تربیونهای عمومی سخن میگوید، انتظار افکار عمومی این است که مرتبط با مسائل ملی و منافع عمومی، خبر یا تدبیری از او بشنود؛ چشم اندازی برایش ترسیم شود و در دلش امید جوانه بزند...
از این زاویه، به این فرمایشات یک مقام اجرایی دقت بفرمائید: «کاهش قیمتگذاریهای دستوری و شکاف نرخ ارز نیما و بازار برای حذف رانت و کاهش سوء تخصیص منابع در دستور کار دولت است».
این جملات، آیا اساسا برای افکار عمومی قابل فهم است؟ مردم عادی که صحبت وزیر را از رسانه ها می شنوند، آیا میدانند نرخ ارز نیمایی چیست؟ نرخ ارز بازار چیست؟ کاهش شکاف این دو به چه معنی است؟ در نتیجه کاهش شکاف نرخ ارز نیما و نرخ ارز بازار چه اتفاقی قرار است برای زندگیشان بیفتد؟
پاسخ این سوالات قطعا خیر است! به همین دلیل است که باید گفت وزیر اقتصاد دولت چهاردهم با مردم سخن نمی گوید. برای مردم چشم انداز ترسیم نمی کند، در دل مردم امید ایجاد نمی کند. اما مخاطب این سخنان اگر مردم نیستند، چه کسانی هستند؟ مردم کجای این سیاست اعلامی هستند؟
مخاطب وزیر اقتصاد دولت چهاردهم، «دلارداران و دلاریفروشان» هستند. دلارداران، یعنی کسانی که از طریق صادرات، درآمد ارزی کسب میکنند. دلاریفروشان نیز یعنی کسانی که محصولات خود را در داخل کشور به قیمتهای جهانی ضربدر نرخ دلار می فروشند.
ترجمه سخنان وزیر اقتصاد این است:
1- دلارداران عزیز در جریان باشند میخواهیم شرایطی فراهم کنیم که دلارهای حاصل از صادرات خود را که در حال حاضر به قیمت 47 هزار تومان به واردکنندگان میفروشید، بتوانید با قیمتی نزدیک به 63 هزار تومان (نرخ بازار) بفروشید. یعنی اگر 100 میلیون دلار صادرات کردهاید، میتوانید این 100 میلیون دلار را بجای اینکه به قیمت 4700 میلیارد تومان (هر دلار 47 هزار تومان) بفروشید، حدود 6000 میلیارد تومان بفروشید(هر دلار 60 هزار تومان). اینجاست که ناقابل 1300 میلیارد تومان بدون اینکه چک و چانه ای بزنید، کاسب می شوید.
2- دلاری فروشان عزیز در جریان باشند که به زودی می توانند قیمت جهانی محصولات خود را که اینک در دلار 47 هزار تومان ضرب کرده و به ملت می فروشند، به زودی در دلار 60 هزار تومان ضرب کنند. یعنی اگر، برای نمونه، هر تن مس را که قیمت جهانی اش 9600 دلار است و شما در دلار 47 هزار تومان ضرب می کنید و هر تن را حدود 450 میلیون تومان به ملت ایران می فروشید، به زودی می توانید در دلار 60 هزار تومان ضرب کنید و هر تن را 576 میلیون تومان بفروشید و صفا بفرمائید. اگر مدیرعامل یک شرکت فولادی هستید، می توانید بخشی از این سود را خرج کنسرت کنید و هم مشهور شوید و هم محبوب شوید.
اما اتفاقی که برای مردم می افتد و وزیر اقتصاد آن را توضیح نمی دهد؛
1- تمام اقلام وارداتی کشور که با دلار نیما وارد می شوند (همه چیز بجز بخشی از کالاهای اساسی)، با افزایش نرخ دلار از نیما به نزدیکی! آزاد، متناسب با میزان افزایش نرخ دلار گران میشود.
2- تمام محصولاتی که از مواد پتروشیمی و فلزات داخلی تولید می شوند، به دلیل اینکه به دلار به داخل فروخته می شوند، برای تولیدکنندگان و نهایتا مصرف کنندگان گران خواهد شد.
پیوست رسانهای
این پروژه، یک پیوست رسانهای دو ستونی دارد. در یک ستون، فاصله نرخ ارز نیما با بازار آزاد، عامل رانت و فساد و قاچاق معرفی میشود. در ستون دوم، علت گرانیها، نقدینگی و جنگ و تحریم معرفی میشود.
یک پیوست اجتماعی هم هست و آن، دعوت مردم به کنسرت است که سرگرم شوند و شعر «خر برفت» را هم بخوانند (ماجرای خر برفت را از اینجا بخوانید)...
@syjebraily
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️رییس جمهور:
وضعمون از این ناترازیها خوب نی...
✍جناب رئیس جمهور!
آیا مشکل ناترازی بانکها فقط به خاطر تعهداتی است که مجلس بر عهدهی دولت گذاشته مثل وام ازدواج، فرزندآوری وام و...؟
دربارهی ابر بدهکاران بانکی حرفی ندارید بزنید؟
درباره وامهای بیحساب و کتاب بعضی بانکها به اطرافیان و مرتبطان و کارمندان خود چطور؟
آیا همهی مشکلات بانکها به خاطر چندرغاز وام ازدواج و فرزندآوریست؟
تازه بانکها بیایند بگویند چقدر به این تعهدها عمل کردهاند؟
حتماً راه حل این است که از این به بعد این وامها هم پرداخت نشود.
یعنی راحتترین راه حل!
.
دولت سیزدهم هم با همین مشکلات روبرو بود؛ اما به جای فریاد و فغان، به فکر منابع مالی جدید بود.
ان شاء الله دولت چهاردهم هم همین راه را ادامه خواهد داد.
در پایان جناب رئیس جمهور مشکل جای دیگریست
اقتصاد دلاریزه را درمان کنید همه این مشکلات دومینو وار رفع خواهد شد.
مشکل و آفتی که گریبانگیر اقتصاد ایران شده رو از هر طرف بررسی کنیم به اقتصاد دلاریزه میرسیم.
چرا هوش مصنوعی هستهای میشود؟
🔹در چند هفته اخیر مایکروسافت، گوگل و آمازون از اقدامات بزرگی برای خرید، سرمایهگذاری و کمک به ساخت نیروگاههای انرژی هستهای خبر دادهاند.
🔹هیچ تصادفی در کار نیست که این رقبا، سه ارائهدهنده اصلی خدمات رایانش ابری و راهکارهای ذخیره ابری در جهان هستند و همچنین در فهرست بزرگترین شرکتهای پذیرنده و ارائهدهنده الگوهای هوش مصنوعی و ابزارهای آن به مشتریان تجاری و غیرتجاری قرار دارند.
🔹واضح است که ارائهدهندگان اصلی الگوهای هوش مصنوعی ابری آینده عظیمی برای انرژی هستهای را در پشت عملیات خود میبینند.
🔹ادوارد کی، مدیرعامل و بنیانگذار شرکت مشاوره اقتصاد هستهای، معتقد است که ارزش برق پاک و قابل اعتماد برای مراکز داده بسیار بالا است. اکثر شرکتها متعهد شدهاند که تا سال ۲۰۳۰ یا ۲۰۳۵ مصرف انرژی کربن را به صفر برسانند. در واقع باید پذیرفت که هوش مصنوعی یک صنعت انرژیبر است.
🔹آموزش الگوهای پایه هوش مصنوعی میتواند کاملا انرژیبر باشد. طبق گزارشها GPT-۳، مدل ۱۷۵ میلیارد پارامتر شرکت اوپنایآی، از ۱۲۸۷ مگاوات ساعت برق برای آموزش استفاده میکند، در حالی که مدل ۲۸۰ میلیارد پارامتری DeepMind از ۱۰۶۶ مگاوات ساعت برق استفاده میکند. این حدود ۱۰۰ برابر انرژی مصرف شده توسط یک خانواده متوسط ایالاتمتحده در طول یک سال است.
https://donya-e-eqtesad.com/fa/tiny/news-4114729
@dideban_majazi|دیده بان