هدایت شده از مرتضی یوسفی راد(کارخانه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 حمایت مصطفی کارخانه، سرمربی تیم ملی قهرمان والیبال جهان از دکتر مرتضی یوسفی راد(کارخانه) نامزد نمایندگی حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا
✅ مولف آثار مختلف در حوزه فلسفه سیاسی اسلامی
◀️ ستاد انتخاباتی مرتضی یوسفی راد(کارخانه)
کد انتخاباتی ۲۶۳
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
🔎دلالتهای دهگانه انتخابات اخیر در سپهرسیاسی کشور
🔻خروجی انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی، یک تجربه سیاسی بزرگ در تنگنای شناختی_تبیینی نظام بود و دلالت های مثکثری در پی داشت که برخی از لایههای معناییاش را از نظر میگذرانیم؛
1️⃣ دوقطبی چپ و راست کلاسیک که گاهی اخلاق و عقلانیت را قربانی هیجان و رقابت میکردند، خاموش یا کم رمق بود ولی رقابت و تنوع ناشی از خوانشهای متفاوت از کارآمدی و انقلابیگری هم وجود داشت و تنور انتخابات را داغ نگه داشت.
2️⃣ در شلوغی و آنارشی لیست ها و ناشناس بودن خیلی از افراد، ترکیبی از اسامی لیست ها به مجلس راه یافتند و #هژمونی_تک_لیستی فرو افتاد که حاکی از رشد سیاسی و بلوغ انتخابات بود.
3️⃣ #سوابق و کارآمدی و میزان صداقت و صراحت چهره ها از #وعدهها و رویاها و تبلیغات فریبنده، تعیین کنندهتر بود و گذشته نقد(بد یا خوب) بر آینده نسیه غلبه داشت و رای موافق یا مخالف را مشخص میکرد.
4️⃣ سیاست هم تاحدودی به یک ثبات و اهمیت و #اصالت رسید و از سایه اقتصاد و... خارج شد. در واقع کم رمقی واقعی یا ذهنی و روایی اقتصاد جامعه، سیاست را از رونق نینداخت هرچند زخم هایی برداشته بود ولی تبدیل شدن سیاست به یک متغیر مستقل هم یک رشد اجتماعی غیرقابل اغماض است.
5️⃣ جرقه #حلقههای_میانی در سیاست زده شد و اندیشکده های مردم نهاد و موسسات خودجوش از پیج ها و سلبریتی ها و سکوهای مجازی در #راهبری_افکارعمومی و غربال و راستی آزمایی لیست ها در شهرها و استان های تعیین کننده سبقت گرفت.
6️⃣ همانگونه که از عصر رسانههای جمعی و رسمی(ذهنیتساز) به دوره #رسانههای_اجتماعی و غیررسمی(عینیت پرداز) گذر کرده ایم، عرصه سیاست هم به حوزه عمومی نزدیکتر شد و شناخت ها و تشخیص ها و اعتمادهای گزینشی متکثر مردمنهاد، از عنصر تبلیغات و کلیشه پیشکسوتی و رانت و عقبه تعیین کننده، پیشی گرفت.
7️⃣ هرچند که پسمانده #جنگ_روایتها و عملیات روانی سنگین بیگانه در کاهش تبلور یا عدم افزایش جمهوریت نسبت به دوره قبلی مجلس موثر بود، اما اراده و تشخیص و ارتکاز عمومی بر پیشبینی های مسموم بیگانه غلبه یافت(هر متن و پیام و کنش سیاسی را از حیث کم و کیف، علی القاعده در زمینه و نسبت با شرایطش باید تحلیل نمود).
8️⃣ چهره های #جوان و تازهای به عرصه حکمرانی معرفی شدند و به مجلس راه یافتند که یک #پوست_اندازی_سیاسی در سطح کارگزاران می تواند تعبیر شود و سوخت و ساز جوانگرایی در ساخت اجتماعی را باید به فال نیک گرفت.
9️⃣ در برخی حوزه ها و استان ها، #ریختار_سیاسی از حالت جریانی و حزبی به مدل گفتمانی و ادبیات دانشی_انضمامی تغییر وضعیت داد و یک طلیعه نخبگانی در سپهر سیاسی کشور فارغ از ارزشگذاری آن گفتمان می تواند تلقی شود.
🔟 نهایتا اینکه "حرکت عمومی" به عنوان ایده "حکمرانی مردمپایه"در اندیشه رهبرانقلاب، فناوری "حلقه های میانی" را به عنوان نسخه بدیل جامعه شبکهای و آلترناتیو جامعه مدنی با ماموریت "توان بخشی معرفتی"،گفتگوی خلاق و زیست جدی و بدون پارازیت در حوزه عمومی برای جلب مشارکت ساری و سیال سیاسی و اجتماعی نیاز دارد.
✍️علیرضامحمدلو
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈
☫🇮🇷🇮🇷کانال "مطالعات فلسفه سیاسی و انقلاب اسلامی"👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2640969940Ccb3214bb46
بسمه تعالی
اینجانب بدینوسیله از ملت عزیز ایران بخصوص مردم حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا تقدیر و تشکر می کنم که علی رغم وجود تبلیغات منفی دشمنان و وجود ضعف ها و کاستی ها در درون نظام با مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، حساسیت به سرنوشت سیاسی خود را نشان دادند. لازم است دولت و دولت مردان بیش از گذشته به رضایت مندی مردم توجه اساسی نمایند و کارآمدی خود را در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی افزایش دهند تا در آینده شاهد مشارکت فعال تر و گسترده تر مردم در انتخابات و در تعیین سرنوشت سیاسی خود باشیم.
بسمه تعالی
اینجانب بدینوسیله از ملت عزیز ایران بخصوص مردم حوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا تقدیر و تشکر می کنم که علی رغم وجود تبلیغات منفی دشمنان و وجود ضعف ها و کاستی ها در درون نظام و در نوع نگرش به مردم و به جایگاه نمایندگی با مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، حساسیت به سرنوشت سیاسی خود را نشان دادند. لازم است دولت و دولت مردان بیش از گذشته به رضایت مندی مردم توجه اساسی نمایند و کارآمدی خود را در حوزه های مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی افزایش دهند تا در آینده شاهد مشارکت فعال تر و گسترده تر مردم در انتخابات و در تعیین سرنوشت سیاسی خود باشیم.
هدایت شده از کانال اطلاع رسانی پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی
🏷️عنوان کرسی ترویجی: نقش صداقت و محبت مدنی در افزایش همبستگی عمومی
✔️ارائه دهنده: دکتر طیبه محمدی کیا،استادیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
☑️ناقدان:
1- دکتر فروزنده جعفرزاده پور،دانشیار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی
2- دکتر مرتضی یوسفی راد،استادیار پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی
مدیر جلسه:دکتر حامد مایلی
🕗زمان:سه شنبه 22 اسفندماه 1402
ساعت 9
📁مکان:پژوهشگاه فرهنگ و معارف اسلامی، روبروی خبرگزاری قرآنی ایکنا، کوچه اسکو، پلاک 15
🎧لینک مجازی
🌐https://room.nahad.ir/ch/pajouheshgah
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://eitaa.com/joinchat/2117796090Ca36df74ac4
☑ کارآمدی دولت در اندیشه شیخ شهاب الدین سهروردی
🎙 ارائه: دکتر رجبعلی اسفندیار
🎙 نقد: دکتر مرتضی یوسفی راد
🗓 پنجشنبه، ۱۴۰۲/۱۲/۲۴، ساعت ۱۰ الی ۱۲
🏢 قم، پردیسان، انتهای بلوار دانشگاه، پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، طبقه دوم، پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی
لینک ورود به جلسه
🌐 dte.bz/cptconf
#کارآمدی_دولت #سهروردی #رجبعلی_اسفندیار
پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی @cpt_isca
🌍🇮🇷
تفسیر فروردینی و عیدانه حکیم الهی ؛ آیت الله العظمی جوادی آملی را بخوانیم و به اشتراک بگذاریم ؛ چه می جوییم ؛ شکوفایی و بهره وری انسان ؟! همین جاست !
🔹️"اگر دور شمس حقیقت حرکت کردیم عمر ما زیاد میشود عیدِ ما به این نیست که زمین به دور آفتاب بگردد تا ما عمرمان زیاد شود ما اگر دور شمسِ حقیقت حرکت می کردیم آن وقت عمر مازیاد میشود"
🔹️ "ذات اقدس الهی اگر این شب وروز را یکسان خلق میکرد آن وقت ما فصول چهارگانه نداشتیم ودیگر ارزاق مردم تأمین نمیشد. اما نکته ای که باید به آن دقت داشت این است که این زمین است که ۳۶۵ روز تلاش وکوشش کرد که یک دور به دور آفتاب بگردد، ما فکر می کنیم اگر زمین مثلاً ۵۰ بار به دور خورشید گشت ما نیز پنجاه سال رشد کرده ایم، درحالی که اگر انسان پنجاه مطلب علمی فهمید پنجاه سالش است! عمر هرکسی به اندازه فهم و علم اوست"
🔹️"غرض این است که این دونکته باید ملحوظ شود؛ که عیدِ ما به این نیست که زمین به دور آفتاب بگردد تا ما عمرمان زیاد شود ما اگر دور شمسِ حقیقت حرکتی کردیم آن وقت عمر ما زیاد میشود وبالا میآید، اگر دور اهل بیت(ع) گشتیم واز معارف اینها استفاده کردیم وراه اینها را ادامه دادیم ماهم دور شمس گشته ایم وعمرمان زیاد شده است"
🟥
🌹 «عید فطر» روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار است.
▫️«عید فطر»، عید فطرتهای روشنی می باشد که پس از گذشت ماه مبارک رمضان در نخستین روز ماه شوال اجر و پاداش خود را تنها در قرب الهی جستجو می کنند؛ «روزی است، که انسان به فطرت پاک خود باز می گردد.»
¶ ایزد منان را سپاس می گوییم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیر مان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس دیگر بار، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش دست یابیم.
✓ خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه ای از تقوا بر گرفتند و خانه آخرت خویش را آباد ساختند.
¶ امیدوارم خداوند کریم به کرم بی منتهای خود همه ما را در زمره این بندگان خالص قرار دهد.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، حلول این عید بزرگ را به دوستان خود صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال، سلامتی و رستگاری همگان را مسئلت می نمایم.
جلسه گروه علمی فلسفه سیاسی با موضوع"نمایندگی و جایگاه آن در فلسفه سیاسی اسلامی" با ارائه آقای دکتر مرتضی یوسفی راد سه شنبه 28 فروردین ساعت 20 به صورت مجازی برگزار می شود.
مجمع عالی حکمت اسلامی
(لینک جلسه)
https://b2n.ir/f.siasi
جلسه گروه علمی فلسفه سیاسی با موضوع"رویکرد فلسفی سیاسی به مقوله نمایندگی مجلس" با ارائه آقای دکتر مرتضی یوسفی راد سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ساعت ۲۰ به صورت مجازی برگزار می شود.
https://b2n.ir/f.siasi
گروه تخصصی فلسفه سیاسی اسلامی مدیریت پژوهشی و پژوهشکده «سمت» برگزار میکند:
🔶 دولت در فلسفه سیاسی اسلامی 🔶
🔷 سخنرانان:
▪️دکتر نجف لکزایی (عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع))
▫️دکتر احمدرضا یزدانی مقدم (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
▪️دکتر محمد پزشگی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
▫️دکتر مرتضی یوسفیراد (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)
▪️دکترمحمدعلی فتحاللهی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه
علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
▫️دبیر علمی نشست: دکتر محسن جبارنژاد (دبیر گروه تخصصی فلسفه سیاسی «سمت»)
🔷 زمان:
چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت۱۴۰۳
ساعت ۹ تا ۱۲
🔷 مکان:
جلال آلاحمد، نرسیده به پل یادگار امام، سازمان مطالعه و تدوین، طبقه۷، اتاق جلسات
🔗پیوند شرکت به صورت مجازی:
https://meeting.samt.ac.ir/ch/pajuhesh
روابط عمومی «سمت»
به مناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گروه فلسفه سیاسی مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار می کند.
نشست علمی با موضوع: فلسفه انتخابات از منظر امام خمینی (ره)
کارشناسان آقایان: دکتر مرتضی یوسفی راد و محمدباقر خراسانی
زمان:سه شنبه ۲۲ خرداد ساعت ۲۰۱۵
https://b2n.ir/f.siasi
یک عکس ، یک خاطره در بررسی موضوع دولت در فلسفه سیاسی اسلامی در
مشهد، مرکز پژوهش های آستان قدس رضوی
https://eitaa.com/shariflakzaei
هدایت شده از مجمع عالی حکمت اسلامی
#نشست_علمی #فلسفه_سیاسی
مجمع عالی حکمت اسلامی به مناسبت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) برگزار میکند:
🔰فلسفه انتخابات از منظر حضرت امام خمینی(ره)
کارشناسان:
🎤دکتر مرتضی یوسفیراد
🎤آقای محمدباقر خراسانی
🗓سهشنبه، ۱۴۰۳/۰۳/۲۲، ساعت۲۰:۱۵ تا ۲۲
🖇جلسه به صورت مجازی برگزار میگردد.
💻لینک حضور در جلسه
https://b2n.ir/f.siasi
#مجمع_عالی_حکمت_اسلامی
🆔@hekmateislami
مناظرات و میزگردهای تلویزیونی کاندیدهای ریاست جمهوری سال 1403 در یک نگاه
ابتدا باید از رسانه ملی تشکر کرد که بدون اینکه جامعه دچار هزینه های سنگین انتخاباتی شود رسانه ملی را در اختیار تبلیغات کاندیدهای ریاست جمهوری گذارد و باید از مجریان این جلسات تشکر کرد که با طرح سوالات موجبات اعلام نظر کاندیدها را در موضوعات مورد نظر فراهم می سازند اما به نظر می رسد سوالات مهم دیگری نیز وجود دارد که پیشنهاد طرح آنها را دارم.
سوال از اینکه کاندیدهای محترم چه برنامه عملیاتی برای مشارکت مدنیِ(سیاسی اجتماعی و فرهنگی) فعال مردم در سرنوشت سیاسی خود دارند ؟ با توجه به عصر اطلاعات و فناوری و ضرورت دولت الکترنیک چه برنامه و تمهیداتی برای دسترسی شفاف و آسان اقشار مختلف مردم به اطلاعات پیش بینی شده است؟ با توجه به وجود ضعف ها و کاستی هایی در حوزۀ فرهنگ و اخلاق مدنی چه برنامه هایی برای توسعه فرهنگی و اخلاق مدنی دارید. با توجه به احتمال سوء استفاده از قدرت چه برنامه ایی برای نظارت نهادهای مدنی بر دولت دارید و چه راهکارهای عملیاتی برای پیشگیری از رانت ها و اختلاس ها از منابع ملی و از بیت المال همچون پدیده شاندیز و چای دبش و....دارید. با توجه به اینکه امروزه متاسفانه میان مردم و دولت فاصله زیادی ایجاد شده است چه برنامه ایی برای از بین بردن این فاصله دارید. چه برنامه و راهکارهای عملیاتی برای پیشگیری از فرار مغزها و متخصصین و نخبگان و بطور کلی فرار سرمایه های کمی مالی و کیفی غیرمالی دارد؟ سوال از آسیب هایی که به هویت ملی وارد شده است در حالی که این مقوله بشدت آسیب پذیر شده است. سوال از کارآمد کردن دولت در بهره وری و اثربخشی از هزینه¬کردها شود. سوال از جدی گرفتن بازپس گیری اراضی ملی شود که در مناطق خوش آب و هوا توسط بعضی تبدیل به ویلا و کاخ شده است و در مناطق دیگر در استفاده انحصاری در آمده است شود. سوال از توسعه عدالت اجتماعی و راهکارهای گسترش آن شود. سوال از کم کردن فاصله فقر وغنی شود در حالی که بیداد می کند. سوال از دوری دادن دولت از کارگزین و کارپرداز بودن بجای کارگزار بودن شود. سوال از چابک سازی دولت بجای فربه بودن آن و راههای آن شود. سوال از اینکه شما چقدر به شایسته سالاری اعتقاد دارید و به آن وفادارید و چقدر در عملکرد گذشته اتان رعایت کردید و چه میکانیسمی برای تضمین آن دارید و چگونه در رعایت تخصص و تعهد، اعتدال در آن دو را رعایت خواهید کرد. سوال از اینکه برای آیندۀ شغلی جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی و برای امیدآفرینی به آنها چه تدابیری دارید؟ شما چه برنامه ایی برای تولید فکر و اندیشه و خردورزی بجای نگاه دلالی و خدماتی دارید. و برای تقویت اعتقادات دینی در بین مردم خصوصا در میان جوانان چه برنامه ایی دارید. سوال از اینکه اگر شما مردم را صاحب حق می دانید چقدر به نهادینه شدن و عملیاتی کردن حقوق مردم و ادا و استیفای آن فکر کرده ایید و برای تحقق آن چه برنامه دارید؟ آیا شما برای حل تعارض منافع ملی و منافع ارزشی(مصالح ارزشی) اندیشیده ایید تا بسوی حل آن بروید؟
در خصوص فرهنگ و علم و دانش شما برای رشد عقلانیت مدنی چه برنامه ایی دارید. شما برای تقویت بنیان خانواده چه اندیشیه ایید و چه برنامه عملیاتی دارد؟ شما برای پاسداشت فرهنگ فارسی چه اندیشیده و چه برنامه عملیاتی دارید؟ شما برای هویت ملی برخاسته از ارزش های اسلامی ایرانی چه اندیشیده و چه برنامه عملیاتی دارید. چقدر به مقوله آسیب شناسی مستمر و بازخوردگیری از عملکرد دولت اندیشیده و برنامه عملیاتی دارید تا دیگر جامعه شاهد بروز مفاسد در حوزه های مختلف نباشد.
@MYousefiRA
هدایت شده از شریف لک زایی
🔺لیگ ملتهای والیبال
🔹دومین پیروزی والیبالیستهای ایران مقابل والیبالیست های هلند
ایران 3️⃣ ➖2️⃣ هلند
🇮🇷 25 | 22 | 25 | 20 | 15
🇳🇱 22 | 25 | 21 | 25 | 10
#نشست_علمی | #پادکست
☑️ هماندیشی علمی شکوه انتخابات
👤دکترمرتضی یوسفیراد
📥 (از رادیو پژوهش بشنوید)
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir
هماندیشی علمی شکوه انتخابات -دکتر مرتضی یوسفیراد.MP3
13.47M
🌀هماندیشی علمی شکوه انتخابات
🎙ارائه دهنده:
👤دکترمرتضی یوسفیراد
(مردم و انتخابات)
📥 (از رادیو پژوهش بشنوید)
📆زمان:چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۳
⬅️پژوهشگاه را در فضای مجازی دنبال کنید
🌐 https://takl.ink/Isca.ac.ir
اگر بناست جمهوری اسلامی نقش اساسی در تمدن سازی ایفا نماید باید دانست در تمدن سازی هر تمدنی نیازمند پشتیبان های بینشی و ارزشی دارد تا بتواند زندگی و مدنیت و نهادهای مربوطه را توجیه کند. برخورداری از خاستگاه و اصول عقلانی موجب می شود زندگی و هدف گذاری در آن معنادار گردد و ذهنیت جمعی جامعه بتوانند خود را برای ادامه زندگی توجیه کنند. جامعه در ساحت سیاسی به مسائلی مانند لزوم قدرت و سیاست و دولت و مشروعیت و امثال آن نیاز دارد در ساحت فرهنگ و ارزش ها به مسائلی مانند جایگاه انسان، دین و فرهنگ و تعالی انسان نیاز دارد تا بتواند به آنها بیندیشد و در ساحت اقتصادی و اجتماعی به مسائلی چون کار و تلاش و طبیعت و ثروت نیاز دارد تا با آنها بتواند جلو رود و برای خود آبادانی دنیوی آورد و در ساحت حقوقی به مسائلی چون حق و تکلیف نیاز دارد تا بر پایه آنها بتواند جامعه را به نظم در آورد. اگر تمدن از خاستگاه عقلانی ارزشی برخوردار نباشد ممکن است گرفتار برجسته شدن نقش تکنیک ها و ابزارها شده و نتواند سیمایی از ارزش ها و جامعیتی از حیات انسانی ترسیم کند که تمایزگر حیات انسانی و متعالی او باشد.