eitaa logo
✍ :: محمدحسن‌محمودی ::
196 دنبال‌کننده
773 عکس
128 ویدیو
5 فایل
@MohammadHassan_Mahmoudi طلبه، نوکر طلاب و سربازای امام زمان هستم. سعی بر اینست مطالبی قابل استفاده برای طلاب و خانواده ها و سایر متدینین ارائه شود. انتقادات و پیشنهادات به آیدی ارسال فرمایید در حد وسع در خدمتم و پاسخگو خواهم بود.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌙 در دقیقه آخر پاییز، تقویم همچنان منتظر می‌ماند؛ شاید بیایی، شاید نور یلدا را به خانه ها بازگردانی. ✨ یلدا، نماد امید و انتظار است. بیایید در این شب بلند، دعا کنیم برای ظهور امام زمان (عج)، که روشنایی بخش دل‌ها و مرهمی بر زخم‌هایمان باشد.
رباخواری تنها با چند کلیک ساده😐 عزیزان این برای گیر و گرفتاریای کوچیکه از فامیل و دوست و رفیق قرض گرفتن شرف داره به ربا دادن و ربا خوردن... میگه سه ماه گردش حسابت بین سه تا ده میلیون باشه، به میزان گردش، بعد از سه ماه بهت وام میدم یعنی مثلا سه تومن میده بعد سه تا ۹ ماهه تسویه میکنی! ولی این وسط ۲۰ درصد سود باید پرداخت کنی! به ازای بدهیت، بیست درصد می‌ذاری روش، تحویلشون میدی! هرچقدرهم تئوریزه بشه باز فقیر فقیرتر میشه پولدار پولدارتر قدیما کسی اینطوری زندگی میکرد دیگه باهاش هیچ مراوده مالی، خانوادگی و... نمیکردن تا توبه کنه! هرگز ازین واما نگیرید بخدا، خدا میرسونه❤️
به این لینک یک سر بزنید فقط جهت بدانیم که برگرفته از آیین زرتشتی ها و میتراپرستان بوده که خدایی سنگی بوده و... الآن غالبا نمیدونن دلیل اصلی یلدا چیه فقط عرض کردم که در جریان باشید با توحید و یگانگی خدا نا سازگارن سازندگان نام این شب اما کاملا واضحه که ما صرفا بخاطر دورهمی خانوادگی و استفاده از فرصت این رو بپا میداریم نه بخاطر تضاد با یگانگی خدا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸در هیچ جای جهان به اندازه ایران اسلامی 🌹دختر، زن و مادر جایگاه ویژه ندارند! 👌هیچ جای جهان را نمیتوان با چند ماه به آتش کشید! بی ریشه ها میدانند ایران مهربان، روی چه چیزی حساس است و از کوره در میرود! روز زن، مادر، عشق، هستی بر همه بانوان کشورم مبارک ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها تولد امام خمینی رحمة‌الله‌علیه رو تبریک و تهنیت عرض میکنم
در دنیای امروز، انتخاب اسم برای بچه‌هامون به یه موضوع مهم و ویژه تبدیل شده. طبق آمار مرکز رصد جمعیت سازمان ثبت احوال کشور، دو نام پرطرفدار برای دختران ایرانی فاطمه و زهرا هستن که هر کدوم رکورد بی‌نظیری رو به ثبت رسوندن. با بیش از ۴ میلیون و ۴۴۸ هزار نفر با نام فاطمه و نزدیک به ۳ میلیون نفر با اسم زهرا، این دو اسم نه تنها محبوبیت خاصی دارن بلکه نشون‌دهنده یه رابطه عمیق و معنوی با اهل بیت هستن. + حالا بعضی‌ها شاید بگن «چرا این همه تکرار»؟ - جوابش رو می‌تونیم از کلام حضرت صادق (ع) بگیریم که می‌فرمایند: «آیا دین غیر از حبّ و بغض است»؟ وقتی ما اسم بچمون رو فاطمه یا زهرا می‌گذاریم، این یعنی ما محبتی عمیق به اهل بیت داریم و در واقع می‌خواهیم بچه‌هامون هم مثل این بزرگ‌بانوان، با افتخار و درستی بزرگ بشن. اما این هم مهمه که بدونیم: نام‌گذاری، تنها روش ابراز محبت به اهل بیت نیست؛ ممکنه کسی اسم بچه‌اش رو از بین نام‌های اهل بیت انتخاب نکنه ولی در جاهای دیگه عشق و ارادتش رو بهتر از من نشون بده و بچشو اهل‌بیتی‌تر تربیت کنه. پس هیچ‌وقت نباید قضاوت کنیم؛ نه درباره کسانی که اسم‌های اهل بیت رو انتخاب می‌کنن و نه درباره کسانی که نام‌های دیگه‌ای رو می‌ذارن. انتخاب اسم، فقط یک نامگذاری نیست؛ بلکه یک پیوند عاطفی و فرهنگیه، که می‌تونه نسل به نسل منتقل بشه. هر انتخابی به نوعی نشون‌دهنده عشق والدین به فرزندانشونه و این مهم‌ترین نکته‌ست.
شما را به يادآورى مرگ و کاستن غفلت از آن توصيه مى کنم. چگونه غافل مى شويد از چيزى که او از شما غافل نمى شود؟ چگونه طمع میورزيد در کسى (اشاره به فرشته مرگ است) که به شما مهلت نمى دهد؟! بهترين واعظ و اندرزدهنده براى شما مردگانى هستند که با چشم خود آنها را مى بينيد که آنها را به سوى قبرهايشان مى برند بى آنکه اختيارى از خود داشته باشند و در ميان قبر مى گذارند بى آن که بخواهند! (چنان از دنيا بيگانه مى شوند که) گويى هرگز به عمران آن نپرداختند و چنان به آخرت مى پيوندند که گويى هميشه وطنشان بوده است! (آرى) از آنجا که وطنشان بود وحشت و دورى مى کنند و آنجا را که از آن وحشت داشتند وطن مى گزينند. آنها در دنيا به چيزى مشغول شدند که (سرانجام) از آن جدا گشتند، و جايى که به آن منتقل گشتند. (سراى آخرت) را تباه کردند، نه قدرت دارند از عمل زشتى که انجام داده اند کنار روند و نه مى توانند بر کارهاى نيک خود چيزى بيفزايند، آنها به دنيا انس گرفتند و فريبشان داد و به آن اعتماد کردند و بر زمينشان زد!
درد دل: نگاهی به زندگی و مرگ دوستان عزیز، هفته گذشته برای من یک تلنگر شدید بود. یکی از رفقای عزیزم که توفیق داشتم کتاب صرف را در خدمتش باشم، به طور ناگهانی از دنیا رفت. فقط ۲۲ سال داشت! این خبر مانند زلزله‌ای در دلم پیچید و یادآوری کرد که زندگی چقدر شکننده و ناپایدار است. دیشب هم یکی از دوستانی که عشق به نوکری اهل بیت (علیهم السلام) داشت و هم سن و سال خودم بود، به سفر آخرت رفت. این لحظه‌ها، هر چند دلخراش، اما درس‌های بزرگی در خود دارند. مرگ هیچ قشر و گروه خاصی را نمی‌شناسد. به نظر می‌رسد که هر کدام از ما با سایه مرگ دست در دست داریم و هیچ‌کس نمی‌تواند از آن فرار کند. این فقدان‌ها، ما را بیش از پیش به یاد زندگی و ارزش‌های آن می‌اندازند. هر ثانیه که زندگی می‌کنیم، فرصتی است برای دوست داشتن، برای از خود گذشتن و برای خدمت به دیگران. الان بیشتر از هر زمانی می‌فهمم که باید قدر لحظات را بدانیم و ارتباطاتمان را با عشق و احترام حفظ کنیم.
عبارت "إنا لله وإنا إليه راجعون" از آیات قرآن کریم به ویژه در سوره بقره آیه 156، همچون چراغی در تاریکی‌های زندگی، راهگشای انسان‌ها در مواجهه با مصیبت‌ها و چالش‌های بزرگ است. این جمله نشان‌دهنده تسلیم و رضا در برابر اراده الهی و پذیرش قضا و قدر است. بخش اول این عبارت، "إنا لله"، به وضوح بر این واقعیت تأکید دارد که تمامی موجودات و انسان‌ها از خداوند هستند و او مالک اصلی همه چیز است. این نکته را می‌توان به عنوان بیان توحید و یگانگی خداوند در نظر گرفت. در واقع، این جمله بینش عمیق‌تری از جایگاه انسان در عالم هستی ارائه می‌دهد؛ موجودی که به رغم تمام سختی‌ها، همچنان باید به ارتباط خود با خالق ایمان داشته باشد. در ادامه، "وإنا إليه راجعون" بیانگر بازگشت تمامی مخلوقات به سوی خداوند است. این بخش به ما یادآوری می‌کند که زندگی یک سفر موقتی است و در نهایت همه ما به محضر خداوند بازخواهیم گشت. اعتقاد به این واقعیت می‌تواند تسلی‌بخش و آرامش‌بخش باشد، به‌خصوص در زمان‌هایی که انسان با فقدان یا چالش‌های سخت مواجه می‌شود. این عبارت، به‌ویژه در مواجهه با ضایعات و فقدان‌ها، به افراد این امکان را می‌دهد که به جای ناامیدی و یأس، با ایمان به حکمت و عدالت الهی به آرامش دست یابند. از این رو، "إنا لله وإنا إليه راجعون" نه تنها یک بیان است، بلکه فلسفه‌ای عمیق از تسلیم و رضا در برابر اراده خالق را به ما می‌آموزد. این جمله ارزشمند، در واقع ابزاری است برای قوی‌تر شدن در برابر سختی‌ها و درک عمیق‌تر از هدف زندگی و جایگاه انسان در آفرینش...
دائماً باید توجه داشت، که ما اینجا میهمانیم زندگی در دنیا همچون میهمانی است که ما به اجبار در آن حاضر هستیم. این واقعیت باید باعث شود که به برخورد خود با این دنیای موقتی و زوال‌پذیر دقت کنیم. میهمان هرگز توقع ندارد که در خانه‌ی میزبان، بالشت و پتوی اختصاصی داشته باشد و این نکته نمادین می‌تواند چراغ راهی باشد برای درک وضعیت ما در این دنیا. طبیعی است که میهمان باید به یاد داشته باشد که تنها به مدت مشخصی در آنجا خواهد بود و در نتیجه، توقعاتش باید محدود باشد.
در زندگی روزمره، ما گاه فراموش می‌کنیم که این دنیا تنها یک گذرگاه است. همانند میهمانی که در خانه‌ی دیگران نشسته است، ما نیز باید از امکانات و زیبایی‌های این دنیا استفاده کنیم، ولی هیچ‌گاه فراموش نکنیم که تعلق ما به آن موقتی است. هنگامی که به مهمانی می‌رویم، هرگز نمی‌توانیم تلویزیون یا هر چیز دیگری را با خود ببریم و اگر صاحب خانه بخواهد که مهمانی به پایان برسد، ما نمی‌توانیم در برابر او مقاومت کنیم. این واقعیت در زندگی ما نیز صادق است. نگاه ما به دنیا باید مشابه میهمانی باشد؛ ما نباید در اینجا آسوده‌خواب باشیم و به امید ابدیت زندگی کنیم. ابدیت در آخرت قرار دارد و ما باید خود را آماده کنیم تا در مسیر طولانی به سوی خداوند قدم برداریم. هر عملی که در این دنیا انجام می‌دهیم، همچون ریال‌هایی است که در اینجا جمع‌آوری می‌کنیم، ولی برای عبور از مراحل آخرت، به دارایی‌هایی همچون دلار و یورو نیاز داریم.
زمان به سرعت می‌گذرد و ما ممکن است زودتر از آنچه که فکر می‌کنیم، با دست خالی در پیشگاه خداوند قرار بگیریم. در این راستا، نباید به فراق، از دست دادن یا حتی به دست آوردن هیچ‌چیز واکنش‌های شائبه‌دار نشان دهیم. بلکه باید خود را میهمان خداوند ببینیم و این احساسات را در این راستا مدیریت کنیم. در نهایت، زندگی در این دنیا باید ما را به یاد این حقیقت بیندازد که ما نیز مهمانانی هستیم که با خود کاری برای ارائه به خداوند نداریم. لذا باید تلاش کنیم تا با اعمال خالص و نیت درست، آنچه را که نیاز داریم به آخرت ببریم. آنگاه است که می‌توانیم با ذهنی آرام و قلبی مطمئن، به مصاف ابدیت برویم.