#تلنگر
🐜مورچه باش!
ولی!!!!
متفاوت باش
ﻭﻗﺘﯽ ﺍﻧﮕﺸﺘﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﺴﯿﺮ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﺍﯼ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯼ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﺩ ﺗﺎ ﺍﻧﮕﺸﺘﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﺩﺍﺭﯼ
ﺑﻠﮑﻪ ﻣﺴﯿﺮﺵ ﺭﺍ ﻋﻮﺽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ...
📛ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﺩﺭﯼ ﮐﻪ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ نایست؛
ﺩﺭﻫﺎ باز ﺑﺴﯿﺎﺭﻧﺪ
✅ﭼﻪ ﺑﺴﺎ خداوند ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﺯ ﭼﯿﺰﯼ ﻣﺤﺮﻭﻡ ﮐﻨﺪ ﺗﺎ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺭﻭﺯﯼﺍﺕ ﮔﺮﺩﺍند...👍
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
برنامهریزی مدون دولت سیزدهم برای پیشرفت اقتصادی مراغه
هشت سال با شاخصهای پیشرفت اقتصادی مراغه حلواحلوا کرده بودند تا شاید دهان مردمان این کهنشهر شیرین شود اما اکنون و در مدتی کوتاه از عمر دولت سیزدهم، در بخشهای کشاورزی و گردشگری به صورت هدفمند برنامهریزی شده است تا با رونق آنها، ثروت تولید شود و اهالی هم طعم واقعی آن را بچشند.
پیشرفت هر منطقهای بدونشک به کسب آگاهی در مورد ظرفیتهای منطقه، برنامهریزی و اراده برای تحقق اهداف کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت نیاز دارد و فعالیت مسئولان این شهرستان در دو حوزه کشاورزی و گردشگری در همین مسیر قابل ارزیابی است.
معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار ویژه شهرستان مراغه در مورد هدفمندی فعالیتها در هر دو شاخص کشاورزی و گردشگری بیان میکند: هر دو این شاخصها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و برای هر یک از آنها نسخهای عملیاتی نوشته شده است که با همراهی مردم و مسئولان میتواند افق روشنی پیشروی این شهرستان قرار دهد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
☫ مراغه خبر
برنامهریزی مدون دولت سیزدهم برای پیشرفت اقتصادی مراغه هشت سال با شاخصهای پیشرفت اقتصادی مراغه حلو
اسدیان، فرماندار مراغه: رونق بخش گردشگری این شهرستان با ثبت بینالمللی ژئوپارک سهند و رونق کشاورزی آن از طریق ایجاد شهرک صنایع تبدیلی و راهاندازی پایانه صادراتی محصولات کشاورزی دنبال میشود«داود اسدیان» که ریاست کارگروه ژئوپارک سهند را عهدهدار است، بیان کرد: این شهرستان دارای مجموعهای از ظرفیتهای گردشگری در بخشهای تاریخی، زمینشناسی و فرهنگ ناملموس فرهنگی است و بر همین اساس افق توسعه گردشگری آن از طریق ثبت ملی و جهانی ژئوپارک سهند ترسیم شده و فعالیتهای بخش گردشگری شهرستان در این مسیر برنامهریزی شده است.
به گفته وی ثبت ژئوپارک سهند به نوبه خود با سرازیر شدن گردشگران و سرمایهگذاران داخلی و خارجی به شهرستان، تقویت جوامع محلی و رونق اقتصادی همراه میشود و یکی از دو راهکار دولت سیزدهم برای پیشرفت اقتصادی این شهرستان به شمار میرود.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
🔻کاهش ۱۰ درصدی قیمت برنج خارجی در راه است
🔹اکبری، عضو هیئت مدیره انجمن برنج: بنابر آمار، از ابتدای سال تا شهریور ۷۰۰ هزار تن برنج وارد شده است و میتوان شاهد کاهش قیمت این محصول در بازار بود.
🔹در ابتدای فصل برداشت، قیمت برنج داخلی دچار نوسان شد که با رکود بازار، کاهش جزئی در نرخ محصول رخ داد.
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
🔺بازاریابی برای صادرات عسل آذربایجانشرقی از طریق دروازه اروپا
🔹 مدیرعامل اتحادیه زنبورداران آذربایجان شرقی گفت: زنبورداران استان در کنگره «آپی موندیا» در استانبول ترکیه فعالانه حضور یافته و تلاش کردند از طریق دروازه اروپا برای محصولات زنبور عسل استان بازاریابی کنند.
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
☫ مراغه خبر
اسدیان، فرماندار مراغه: رونق بخش گردشگری این شهرستان با ثبت بینالمللی ژئوپارک سهند و رونق کشاورزی آ
افق پیشرفت اقتصادی مراغه با تکیه بر بخش کشاورزی
فرماندار مراغه همچنین با اشاره به خامفروشی محصولات کشاورزی شهرستان و سهم ناچیز این بخش در اقتصاد محلی، بیان کرد: مراغه از قطبهای تولید سیب کشور به شمار میرود و به عقیده کارشناسان گردش مالی این محصول در فصل برداشت بسیار چشمگیر است اما به دلایل مختلف، نقش چندانی در اقتصادی محلی ندارد و در مورد بقیه محصولات هم وضعیت به همین منوال است.
«اسدیان» ادامه داد: بر همین اساس فرآوری محصولات کشاورزی از طریق ایجاد صنایع تبدیلی غذایی و شهرک صنایع غذایی نیز در دستور کار قرار گرفته؛ همچنین زمینه برای سرمایهگذاری و ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در مراغه فراهم شده که به نوبه خود در فرآوری محصولات و تولید ثروت موثر خواهد بود.
«اسدیان» بیان کرد: با احداث شهرک صنایع تبدیلی که نماینده مردم و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی نیز آن را پیگیری میکند، تعداد استعلامهای سرمایهگذاران این شهرک از ۱۵ استعلام به سه استعلام کاهش مییابد و زمینه برای صدور موافقتنامههای اولیه در مدت زمانی محدود فراهم میشود.
وی با اشاره به افزایش استقبال سرمایهگذاران در صورت ایجاد این شهرک صنعتی، بیان کرد: برخی دیگر از چالشهای سرمایهگذاران در بخش صنایع تبدیلی شهرستان از جمله اعطای تسهیلات بانکی به آنان نیز در حال پیگیری است تا مشکلات پیشروی این بخش رفع شود.
وی با اشاره به اینکه اکنون نیز سرمایهگذاران از احداث واحدهای تولیدی بخش کشاورزی مراغه استقبال خوبی دارند، اظهار داشت: در زمان حاضر ۳۲ واحد تولیدی با بیش از ۷۵۰ نفر اشتغالزایی در حال احداث است اما بخش قابل توجهی از آنان با پیچیدگیهای اداری و نبود نقدینگی مواجه هستند.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
عقبگرد بورس به کانال ۱.۲ میلیون
🔹شاخص کل بورس با کاهش ۱۲ هزار و ۱۶۵ واحد به رقم یک میلیون و ۲۹۶ هزار و ۷۹۴ واحد رسید و بدین ترتیب کانال ۱.۳ میلیون واحدی را از دست داد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
برگزاری جشن روز ملی فسیل در مرکز دیرینهشناسی کشور
رئیس اداره محیط زیست مراغه که از دیرینهشناسان محلی بوده و کارگروه ژئوپارک سهند را به لحاظ فنی راهبری میکند، به برگزاری جشن روز ملی فسیل در مرکز دیرینهشناسی کشور به مرکزیت مراغه طی سوم آبانماه اشاره کرد و گفت: منطقه فسیلی مراغه از ظرفیتهای بیبدیل منطقه برای ثبت بینالمللی ژئوپارک سهند است و بر همین اساس جشن روز ملی فسیل با حضور مدیرکل محیط زیست آذربایجانشرقی و جمعی از خبرنگاران استان در مرکز دیرینهشناسی کشور برگزار خواهد شد تا بازتاب منطقهای و ملی داشته باشد.
«غلامرضا زارع» بیان کرد: مراغه به واسطه کوه سهند از دیرباز مورد توجه محققان زمینشناسی بوده چنانکه از منطقه فسیلی موجود در دامنههای آن به عنوان بهشت دیرینهشناسان جهان یاد میشود اما این ظرفیت بیبدیل تاکنون تاثیر چندانی در روند توسعه اقتصادی این کهنشهر نداشته است.
نکته قابل توجه اینکه بیش از ۱۸۰ سال پژوهش دیرینهشناسان خارجی روی فسیلهای این منطقه نیز ثمری برای مراغه نداشته و مداخله سازمان محیط زیست طی دو دهه گذشته در پژوهشهای دیرینهشناسی این منطقه موجب شده تا ارزش فسیلهای آن در افکار عمومی مشخص و فعالیتهای گسترده برای بهرهبرداری بهینه از این ظرفیت آغاز شود.
تحت تاثیر همین مطالعات پایهای، موزه صحرایی در دره «گرگ» مراغه راه افتاد و هزار و ۲۶ هکتار از اراضی اطراف رودخانه مردق از روستای مردق تا روستای آغاجری به عنوان اثر طبیعی ملی فسیلی معرفی شد.
همچنین مطالعات چینهشناسی، پالئومغناطیس شناسی و سنسنجی مطلق آغاز شد و عملیات عمرانی مرکز تحقیقات فسیلشناسی کشور، موزه فسیل و موزه صحرایی در مراغه کلید خورد که دستاوردهای بیبدیل نظام اسلامی در بهشت دیرینهشناسان جهان محسوب میشود.
دولت سیزدهم و نگاهی که مدیران اجرایی آن به روند توسعه اقتصادی مراغه با محوریت منطقه فسیلی دارند را میتوان نقطه عطفی در این زمینه به شمار آورد تا جایی که شورای ملی راهبری منطقه فسیلی مراغه نیز پس از یک وقفه حدود هفت ساله احیا شده که نویدبخش روزهای خوش برای توسعه این شهرستان به شمار میرود.
همین نگاه دانشبنیان موجب شده تا چندی پیش کارگروه ایجاد ژئوپارک مراغه با تکیه بر ظرفیت منطقه فسیلی مراغه نیز با دستور نماینده عالی دولت در شهرستان تشکیل شود و معاون استاندار آذربایجانشرقی و فرماندار مراغه، راهبری این کارگروه را در در اختیار بگیرد.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
✏️ما برای نعمت دین؛
زیر دِین خیلیها هستیم!
✍️#محمدجوادمحمودی
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯
مراغه از ظرفیت قطعی برای ثبت ژئوپارک جهانی برخوردار است
عضو شورای عالی ژئوپارکهای یونسکو و مدیر ژئوپارک قشم نیز میگوید: مراغه با برخورداری از قابلیتهای تاریخی، فرهنگی، طبیعی و میراث ناملموس، از ظرفیتهای قطعی ایران برای معرفی به عنوان ژئوپارک جهانی است.
«علیرضا امری کاظمی» در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: ما کمتر نقطهای را در سطح جهان داریم که در این گسترده و ابعاد، از این تنوع بالای زمینشناسی و فرهنگی برخوردار باشد و مهمترین ژئوسایت آن منطقه فسیلی است که ارزش جهانی دارد.
وی ادامه داد: در کنار آن ظرفیتهای تاریخی، اصالت، آداب و رسوم و میراث ناملموس منطقه مراغه نیز بسیار اهمیت دارد و جاذبههای سهند نیز یک ارزش افزوده بسیار چسمگیر برای آن به شمار میرود.
به گفته این ارزیاب بینالمللی هدف اصلی از ثبت ژئوپارک، ایجاد ارتباط بین انسان و زمین و بهرهبرداری خردمندانه انسان از زمین است که میتواند جاذبههای زمینشناسی و فرهنگی را هم شامل شود.
وی ادامه داد: با ثبت ژئوپارک، فرصتهای کاری جدید در منطقه ایجاد و تاریخ و فرهنگ منطقه به گردشگران معرفی می شود؛ همچنین علم و دانش و مطالعات منطقهای در کنار اقتصاد محلی توسعه مییابد.
«امری کاظمی» اظهار داشت وقتی این منطقه از سوی یک نهاد بینالمللی به عنوان یکی مرکز گردشگری معرفی شود، سرمایهگذراران حوزه گردشگری به مراغه روانه میشوند زیرا میدانند که طرح های گردشگری این منطقه مورد توجه جهانیان قرار میگیرد.
وی همچنین به فرصت برندینگ و تبلیغات مراغه در سطح جهانی اشاره و بیان کرد: ایجاد و ثبت ژئوپارک سهند بدونشک یکی از راهکارهای توسعه پایدار مراغه به شمار میرود و مسئولان امر باید تمام توان خود را برای ثبت جهانی آن به کار بگیرند.
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
╭┅─────┅╮
@M_Khabar 👈 ( مراغه خبر )
╰┅─────┅╯