✅ اخلاق در خانواده
☘🌸☘
چه طور صفات زشت👿 اخلاقیمون رو اصلاح کنیم؟
☘🌸
کاربردی ترین روشی که می توان به خانواده های محترم پیشنهاد کنیم، ترک گام گام عادت بد اخلاقی است یعنی اگر ما به ۲۰ عادت و صفت ناپسند دچار شده ایم سعی کنیم هفته ای یک صفت رو در خودمان اصلاح نماییم که ان شا الله با مراقبت و عنایت اهل بیت علیهم السلام به نتیجه مطلوب خواهیم رسید
☘🌷☘
@MaarefeKhanevadeh
🔴 پایان اختفا ، آغاز ابرقدرتی
🔹زمانی که ایران برای دورزدن تحریم های ظالمانه در حال ارسال مخفیانه محموله ای نفتی باپوشش نفتکش "گریس۱" روسی و با پرچم پاناما بود ، نفوذی ها و جاسوسان رذل و وطن فروش ، اطلاعات نفتکش را به دشمنان لو دادند و انگلیس خبیث در تنگه جبل الطارق آن را توقیف کرد.
🔹پس از آنکه دیپلماسی لبخند کت و شلواری ها فایده ای نداشت ، سبزپوشان انقلابی وارد میدان شدند و یک نفتکش انگلیسی را در تنگه هرمز توقیف کردند. سیاست نفتکش در برابر نفتکش جواب داد و بریتانیای کبیر به غلط کردن افتاد.
نفتکش گریس۱ پس از رفع توقیف به "آدریان دریا۱" تغییر نام یافت و این بار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران با افتخار بر بالای آن به اهتزاز درآمد.
🔹دیگر مخفی کاری پایان یافته است و در حال حاضر ۵ نفتکش به سمت ونزوئلا در آنسوی دنیا و چهار نفتکش به سمت چین در حرکت هستند اما با پرچم مقدس ایران و بدون هرگونه اسکورت .
انگلیس که هیچ آمریکای مدعی ابرقدرت بودن هم هیچ غلطی نمی تواند بکند.
این پایان اختفا و آغازی است بر ابرقدرتی ایران
@MaarefeKhanevadeh
✅خانواده از منظر روایات
🌸☘🌸
جایگاه احترام و توهین به خانم در خانواده
☘🌸☘
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
☘🌸☘
خَيرُكُم خَيرُكُم لأَهلِهِ و َأَنَا خَيرُكُم لأَهلى ما أَكرَمَ النِّساءَ إلاّ كَريمٌ و َلا أَهانَهُنَّ إلاّ لَئيمٌ؛
🌸☘🌸
بهترين شما كسى است كه براى خانواده اش بهتر باشد، و من از همه شما براى خانواده ام بهترم، زنان را گرامى نمى دارد، مگر انسان بزرگوار و به آنان اهانت نمى كند مگر شخص پَست و بى مقدار.
☘🌸☘
نهج الفصاحه ص472 ح 1520
@MaarefeKhanevadeh
#تربیت_دینی
☘🌸☘
💟 قبل از هفت سالگی؛
🌷
بهترین راه آموزش مسائل مذهبی به کودکان زیر هفت سال، آموزش غیر مستقیم است.
↩️ یعنی از طریق کتاب خواندن، داستان تعریف کردن، شعر خواندن و یا دیدن رفتارهای مذهبی والدین مثل نماز خواندن ، دعا کردن، قرآن خواندن، حتی مکان های مذهبی رفتن ... می تواند ذهن کودک را آماده پذیرش و درک مسائل مذهبی کرد.
اگر این کار انجام شود، در #نوجوانی پذیرش نوجوان نسبت به مسائل مذهبی بالا می رود.
💟 بعد از هفت سالگی
از 7 سالگی به بعد، همزمان با ورود کودک به اجتماع بزرگتر یعنی مدرسه، نوع آموزش ها تغییر می کند و کم کم آرام آرام و گام به گام تبدیل به آموزش مستقیم و صحبت های مستقیم و شفاف و واضح نسبت به مسائل مذهبی می شود.
↩️ فقط باید به این اصل دقت داشته باشیم که اگر آموزش ها متناسب با میزان درک و فهم کودک نباشد و همچنین اگر #سختگیری زیادی در این آموزش ها بشود، می تواند تأثیر منفی بر فرد بگذارد و یا دلزدگی در او را ایجاد کند.
📚منبع: تبیان
@MaarefeKhanevadeh