⭕️ واکنشهای بی سابقه #منافقین نسبت به لیست پیشنهادی کابینه #دولت_چهاردهم و حمایت از جریان فتنه در اعتراض به کابینه ارائه شده #پزشکیان به مجلس، بیسابقه و دارای پیام است.
ظاهرا بخشی از بدنه نفوذی منافقین در شورای راهبری مانند هادی خانیکی، امید واهی برای این گروهک تروریستی ایجاد کرده بودند که یاران دهه پنجاه خود را بتوانند در برخی پستها جای دهند.
36.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرچقدر هم درباره منافقین یا همان (سازمان مجاهدین خلق) مطالعه داشته باشید، احتمالا با دیدن این فیلم اطلاعات بیشتری کسب خواهید کرد.
در قسمت ۹۷ از برنامه #حافظه_تاریخی ایرانی، ابعاد پشت پرده ای از ارتباطات #منافقین با فرانسه را بازگو کرده است.
❌👆 نکته مهم
غالب وزرای کابینه خروجی شورای راهبری جناب ظریف هست.
باقی هم سهام خاتمی و کارگزاران و لاریجانی و حسن روحانی و.... میباشند.
سر و صدای اصلاحطلبان به دو جهت است:
اول اینکه :
نتوانستند برخی محکومان و مجرمان امنیتی را به صندلی وزارت برسانند تا بقول خودشان کار را تمام کنند.
دوم:
این کابینه مطلوب جریان اصلاحات هم هست؛ اما از همین اول با انتقاد به آن و اپوزیسیون نمایی میخواهند هم در قدرت باشند و هم منتقد آن باشند تا از پاسخگویی به عملکرد خود در آینده راه فراری داشته باشند
____________
@Golchinseyasy
#دولت_پزشکیان
#پزشکیان
╭────๛- - - - - ┅╮
│📱 @Mabaheeth
╰───────────
💥 آشفتگی و اختلاف در اردوگاه اصلاحات
💥 پس از کشمکشهای بسیار بالاخره اعضای #کابینه_پزشکیان به مجلس پیشنهاد شد.
💥 این سرآغاز دعواها و سهمخوانی بعضی ها هست، کسانی است که شکم خود را حسابی صابون زده بودند تا سهمشان از سفره انقلاب را از #پزشکیان بگیرند و اگر به آنها دور داده نشد، فاز دوم یعنی تخریب #دولت_چهاردهم را در پیش بگیرند تا به قول خودشان حقشان را از دولت پزشکیان بگیرند؛ موردی که حتی گلایه فرزند پزشکیان را باعث شد.
✍ میثم تمار
🛑 جزئیات ۵ بار استعفای ظریف در سالهای ۹۲ تا ۱۴۰۰
🔹آقای محمدجواد ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان پایاب شکیبایی جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت آقای پزشکیان استعفا داده است!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥#پزشکیان از اول گفته بود
🔻یکی از جملات پرتکرار دکتر پزشکیان در ایام تبلیغات انتخاباتی ضمن تاکید بر حزبی نبودن این بود که «من یک اصولگرا هستم» البته با رویکرد اصلاحات برای رسیدن به حق و عدالت.
🔻نکته مهم این جاست که جمله فوق نه تنها در دوران تبلیغات بلکه در جلسه مجمع عمومی اصلاحات و پیش از تعیین کاندیداهای جریان اصلاحات هم توسط ایشان بیان شده بود.
🔻بنابراین با توجه به اینکه #دکتر_پزشکیان صراحتا اداره کشور توسط یک جناح را نادرست میداند، گلایه های تند برخی جریانات سیاسی از رئیس جمهور بهخاطر یکدست نبودن #کابینه معرفی شده بلاوجه است.
✍حمیدرضا ابراهیمی