🔴 با خوردن این ۵ نوشیدنی در ماه رمضان #تشنه نمیشوید.
🔹 ۱. شربت گلاب
مقداری گلاب را با آب مخلوط کنید و این شربت را بنوشید.
نوشیدن گلاب خنک، گرمی درون را از بین میبرد و بدن را تقویت میکند.
بوییدن گلاب برای تقویت قلب و رفع بیهوشی و تقویت حواس باطنی مفید است.
🔹 ۲. شربت آبلیمو
آبلیمو، کمی شکر و آب؛ با همین ترکیب ساده میتوانید آب زیادی در بدنتان ذخیره کنید.
🔹 ۳. شربت خیار و سکنجبین
تعدادی خیار را رنده کنید، کمی سکنجبین داخل لیوان بریزید، خیارهای رنده شده را به آن اضافه کنید و سپس آب و لیموترش بریزید.
🔹 ۴. شربت بیدمشک
عرق بیدمشک را با مقداری آب مخلوط کنید و معجزه آن را ببینید؛ بیشک تفاوتش را با روزهایی که آن را نخورده بودید خواهید دید.
🔹 ۵. شربت خاکشیر و آبلیمو
ابتدا خاکشیر را بشویید و سپس با آبلیموی تازه و کمی شکر مخلوط کنید.
شربت آماده است و میتوانید از افطار تا سحر آن را میل کنید.
اگر دوست داشتید میتوانید تخم شربتی هم به این مخلوط اضافه کنید.
کپی بدون لینک جایزنیست🙏
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
#سوپ_دال_عدس
یکی از بهترین سوپ های ماه رمضان است.
🌱 عدس در روایات قلب را رقیق می کند واشک را زیاد می کند
👈🏻 که این دوخاصیت درماه مبارک رمضان کمک می کند تابه خدای متعال نزدیکتر شویم.
#خواص دیگردال عدس
🌱 تامین آهن
🌱کلسیم
🌱منیزیم
🌱ویتامین "آ"بدن
🌱ملین
🌱تنظیم کننده قند خون
🌱بهبود جریان خون
🌱موثر در درمان دردمفصلی واستخوانی
🌱کمک به بهبود زخم دهان وگلو
واشتها آوراست.
#طرزتهیه
برای چهار نفر:
یک لیوان دال عدس باکمی آب (هرچه آب کمتر بریزیم دال عدس زودتر پخته وله می شود)روی شعله ی ملایم قرارداده
بعد از پخته شدن عدس ،آب به آن اضافه کنیم تارقیق شود سپس کمی پیاز داغ ونمک وفلفل به آن اضافه کنید ونوش جان کنید👌
کپی بدون لینک جایز نیست🦋
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
🥃در صورتی که درماه مبارک رمضان #تشنگی شما شدید است روش فوق را امتحان کنید😉
✅ساعت 12 شب از ترکیب #آبغوره و #رب_انارخانگی 3 قاشق غذاخوری تا نصف استکان در یک استکان آب حل کرده و میل کنید👌
👈🏻نسبت آبغوره به رب انار 3 به 2 است
فقطبالینک⛔️
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
#افطار
سوپ ماهیچه
ماهیچه گوسفندی: ۱۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد متوسط
نخود: ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
ورمیشل: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
هویج: ۱ عدد بزرگ
جعفری و تره خرد و ساطوری شده: ۱ لیوان دستهدار فرانسوی
نمک و فلفل: به میزان لازم
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول
پیاز را به صورت نگینی یا خلالی خرد و با مقداری روغن یا کره در روغن تفت دهید تا سبک شود. ماهیچه را به آن اضافه کنید. زردچوبه و فلفل را به مواد داخل قابلمه بیفزایید و کمی تفت دهید تا طعم خامی آنها گرفته شود. بعد از این که گوشت کمی تفت خورد، به آن آب جوش اضافه کنید.
نخود را از قبل به مدت حداقل ۲ ساعت یا از شب قبل خیس کنید و به گوشت اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و حرارت را کم کنید تا به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت گوشت و نخود با هم بپزند. میتوانید از زودپز هم استفاده کنید تا گوشت ماهیچه زودتر بپزد.
بعد از اینکه گوشت نرم شد، هویج را به صورت دلخواه (حلقهای یا نگینی) برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید. وقتی هویج، گوشت و نخود پختند و کاملا نرم شدند، ورمیشل را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد، جعفری و تره خرد و ساطوری شده را اضافه کنید.
اجازه دهید ۱۵ دقیقه مواد با هم بپزند و بعد آبلیمو و نمک را اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد سوپ ماهیچه را بچشید و از طعم آن مطمئن شوید. مواد را مدام هم بزنید تا ته نگیرد. سپس شعله گاز را خاموش کنید. سوپ ماهیچه را در ظرف مناسب سرو و میل کنید. در طرز تهیه انواع آش و سوپ برای افطار و سحر ماه رمضان به مقدار نمک غذا توجه کنید.
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اُذکروا بِجوعکُم و عَطَشِکُم
سَیِّدناالمظلوم…
ای کُشتهی گرسنه و تشنه،
ابیعبدلله ...😭
#ماه_رمضان
#شب_جمعه
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
غذاهای مادر بعد از زایمان
تقدیم به مادران عزیز❤️
🐠در دورهی نفاس غذای زنی که زایمان کرده را باید به آرامی از غذاهای لطیفی که در دوران بارداری میخورده به غذاهای معمولی و غلیظ تغییر داد. تا از به وجود آمدن بیماری های کبدی در مادر جلوگیری شود.
🦋غذاهایی مصرف شود که عطش مادر را زیاد نکند مانند شورباهای ساده، سوپهای سبک با گوشت پرندگان.
🐠غذا در سه روز اول نان گندم با شوربای مرغ یا آبگوشت بدون چربی و آش ساده باشد.
🦋در مادران با مزاج سرد یک ق غخوری تخمزنیان را در آب بجوشانید و صاف کنید، مانند حریره با شکر بپزید و به آن کمی ز نجبیل و روغن زرد اضافه کنید.
🐠و مادران با مزاج گرم تخمریحان را با عرق گاوزبان مصرف کنند.
#تدابیر_بعد_از_زایمان
🦋تا چهل روز شوربای مرغ، آب گوشت بدون چربی، آش برنج، حلیمهای سبک با گوشت بره یا پرندگان، یا حلیمهای گندم و شنبلیله که کاملاً پخته شده باشند، استفاده شود.
✨مادران ضعیف روزی دو عدد زرده تخممرغ بخورند.
✨شیر بادام یا شیرپسته روزی یک فنجان.
✨بادام، پسته، کشمش، مویز بی هسته، خرما.
✨به جای آب، دمکرده بابونه، چای سفید، عرق رازیانه، عرق تاجریزی و عرق گاوزبان بخورند.
✨هنگام سیری و پر بودن معده غذا نخورند.
✨دفعات غذا خوردن زیاد شود و مقدار آن کم باشد.
😇به مادران توصیه میشود که در 10 روز اول زایمان، کاچی مخصوص که با روغن حیوانی تهیه میشود به همراه عسل میل کنند تا زخمهایدرونی ناشی از زایمان به سرعت ترمیم شود و سلامتی مادر حفظ شود.
#تغذیه_بعد_از_زایمان
#زایمان #تغذیه
🌺🌺🌺🌺🌺
کپی بدون لینک جایز نیست⛔️
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝
❌❌❌❌
بعد از زایمان:
حداقل ۹ عدد خرما خورده شود
آب اناناس و کمپوت گلابی(داخل یخچال نبوده باشه)
اب ماهیچه رو داخل فلاسک بریزید که گرم بمونه میل کنید
تا ۱۰ روزگی حتما حتما اب جوشیده شده بخورید
اب سرد نخورید
اگر مواد غذایی یبوست اور خوردین حتما ملین بخورید(کمپوت گلابی،انجیر،روغن زیتون،خاکشیر داخل اب گرم)
با هر وعده ی غذایی زیره بخورید برای رفع نفخ
سعی کنید برنج خیلی کم بخورید
برای چرب شدن و زیاد شدن و قوت گرفتن شیر هر وعده ابگوشت(بدون حبوبات با ماش) یا ماهیچه بخورید تا ۱۰ روزگی هر وعده ی ناهار و شام ابگوشت یا ماهیچه(بدون برنج با ابگوشتش)زیره بریزید داخلش
برای تنوع غذایی میتونید کباب تابه ای همراه با شوید پلو بخورید(زیره فراموش نشه😁)
سردیجات تا ده روز اصلااا نخورید بعدش کم کم و با احتیاط شروع کنید٠
برای صبحانه ها:کاچی،نیمرو با روغن کرمانشاهی،ارده شیره،
وقتی انقد گرمی میخوریم چیکار کنیم نوزاد زردی نگیره یا گرمیمون نکنه و شیر هم سبک باشه که نوزاد دچار نفخ و کولیک و دل درد نشه؟
هر روز صبح گل گاو زبون(دم کرده،نجوشه)+دو تا زرده تخم مرغ+نبات یه لیوان بخورید
بعد از ناهار و بعد از شام جوشانده ی شاهطره(یه قاشق غذاخوری سرخالی)+خاکشیر(۲ قاشق چای خوری)+تفاله چای که دم کشیده قبلا رو با اینا دوباره دم میکنیم و یه لیوان میخوریم(بدون هیچ شیرینی)این جوشونده رو حتماااااا بخورید فوق العادس👌
ترنجبین بخورید و اگر دوست داشتین یه قاشق چای خوری به نوزاد هم بدین(زیاده روی نکنید)
+ترنجبین و خاکشیر رفع یبوست میکنن
برای اینکه شیرتون رگ کنه(زیاد بشه)موقعی که دارید شیر میدین شربت گلاب که با شکر قهوه ای درست شده بخورید
قطره شیرافزا هم خوبه
مغزیجات بخورید(پسته و بادام)زیاده روی نکنید
چای کمرنگ
ابمیوه
بعد از زایمان خودتون رو گرم نگه دارید
جوراب بپوشید
کمرتون رو گرم نگه دارید
لباس استین بلند بپوشید
شلوار بپوشید
قرص کمر بزارید یا زردچوبه و روغن کرمانشاهی بمالید کمرتون ببندین
الکی بلند نشین کار بکنید تا میتونید استراحت کنید
روی بخیه هاتون نشینین تا میتونین
کپی بدون لینک جایز نیست⛔️
🤱کانال طب مادرانه💝
╔═. ♡♡♡.════╗
💓@Madaraneteb💓
╚════. ♡♡♡.═╝