🌹شیرودی در کنار هیلکوپتر جنگی اش ایستاده بود و خبرنگاران هر کدام به نوبت از او سوال میکردند.
♦️خبرنگار ژاپنی پرسید: شما تا چه هنگام حاضرید بجنگید؟ شیرودی خندید. سرش را بالا گرفت و گفت: ما برای خاک نمی جنگیم ما برای اسلام می جنگیم. تا هر زمان که اسلام در خطر باشد. این را گفت و به راه افتاد. خبرنگاران حیران ایستادند. شیرودی آستینهایش را بالا زد. چند نفر به زبانهای مختلف از هم پرسیدند: کجا؟ خلبان شیرودی کجا میرود؟ هنوز مصاحبه تمام نشده! شیرودی همانطور که می رفت برگشت. لبخندی زد و بلند گفت: نماز! صدای اذان می آید وقت #نماز است.
#شهید_علی_اکبر_شیرودی
🌹۸ اردیبهشت سالروز شهادت /شادی روح این شهید بزرگوار و همه شهدای اسلام صلوات🌹
🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌷
💎 چگونه مشورت کنیم؟
🔻امام على عليهالسلام:
اِذَ ا احْتَجْتَ اِلَى الْمَشْوَرَةِ فى اَمْرٍ قَدْ طَرَاَ عَلَيْكَ فَاسْتَبْدِهِ بِبِدايَةِالشُّبّانِ ، فَاِنَّهُمْ اَحَدُّ اَذْهانا وَ اَسْرَعُ حَدْسا، ثُمَّ رُدَّهُ بَعْدَ ذالِكَ اِلى رَاْىِ الْكُهولِ وَ الشُيوخِ لِيَسْتَعْقِبوهُ وَ يُحْسِنُوا الاِْخْتيارَ لَهُ، فَاِنَّ تَجْرِبَتَهُمْ اَكْثَرُ
💡 هرگاه به مشورت نيازمند شدى، نخست به جوانان مراجعه نما؛ زيرا آنان ذهنى تيزتر و حدسى سريعتر دارند. سپس (نتيجه) آن را به نظر ميانسالان و پيران برسان تا پيگيرى نموده، عاقبت آن را بسنجند و راه بهتر را انتخاب كنند، چراكه تجربه آنان بيشتر است.
📚 شرح نهج البلاغه ابن ابى الحديد، ج۲۰، ص ۳۳۷، ح ۸۶۶
⁉️حرمت رهن کامل
🔶س: آیا رهن کامل منزل یا مغازه اشکال دارد؟
✅ ج: رهن کامل، صحیح نیست.
🔶س: چرا رهن کامل حرام است؟
✅ ج: رهن کامل یعنی مستأجر پولی را به عنوان قرض به موجر بدهد و در مقابل، از منفعت خانه (سکونت) استفاده کند و هیچ اجاره ای را به موجر ندهد. و خود پول چون قرض است بعد از تمام شدن مدت اجاره به صاحبش برگردانده شود و این همان ربای قرضی است و حرام است؛ یعنی در مقابل قرض، شرط اضافه شود و لو اینکه آن چیز اضافه منفعت باشد؛ مثل سکونت خانه.
🔍 منبع : leader.ir
┏━✨🌼🌹✨🌸✨━┓
📩 سپاسگزاری رهبر انقلاب از مجاهدت جامعه معلمان کشور:
معلمان، این سربازان گمنام نظام و اسلام، با سختیها و مشکلات فراوان در اطراف کشور مشغول مجاهدتند
✏️ رهبر انقلاب هماکنون در دیدار معلمان: اولین مطلبی که در باب معلم باید بنده امروز عرض بکنم، سپاس از جامعهی معلمان است؛ این سربازان گمنام نظام اسلامی و اسلام و مسلمین که در اطراف کشور در دورترین نقاط کشور بیسروصدا مشغول کارند، مشغول مجاهدتند. با سختیها، با مشکلات فراوان دارند کار میکنند. درواقع فرزندان ملّت را این جامعهی معلّمین دارند تربیت میکنند و آنها را برای آیندهی روشنی آماده میکنند.
معلّم در واقع معمار آیندهی کشور است. امروز شما دارید فردای کشور را میسازید. ۱۴۰۲/۲/۱۲
🏷 #بسته_خبری | #دیدار_معلمان
قالَ الإمامُ زينُ العابدينَ عليه السلام:
حَقُّ سائسِكَ بِالعِلمِ: التَّعظيمُ لَهُ، و التَّوقيرُ لِمَجلِسِهِ، و حُسنُ الاستِماعِ إلَيهِ، و الإقبالُ عَلَيهِ، و أن لا تَرفَعَ عَلَيهِ صَوتَكَ، و أن لا تُجيبَ أحَدا يَسألُهُ عَن شَيءٍ حَتّى يَكونَ هُوَ الّذي يُجيبُ، و لا تُحَدِّثَ في مَجلسِهِ أحَدا، و لا تَغتابَ عِندَهُ أحَدا، و أن تَدفَعَ عَنهُ إذا ذُكِرَ عِندَكَ بِسُوءٍ، و أن تَستُرَ عُيوبَهُ، و تُظهِرَ مَناقِبَهُ، و لا تُجالِسَ لَهُ عَدُوّا، و لا تُعادِيَ لَهُ وَلِيّا، فإذا فَعَلتَ ذلكَ شَهِدَ لَكَ مَلائكَةُ اللّه ِبِأنَّكَ قَصَدتَهُ و تَعَلَّمتَ عِلْمَهُ للّه ِ جَلَّ اسمُهُ لا لِلنّاسِ.
امام زين العابدين عليه السلام میفرمایند:
حق استاد تو اين است كه به او احترام گذارى، محضرش را موقّر دارى، با دقت به سخنانش گوش بسپارى، رويت به او باشد و به او توجّه نمايى، صدايت را بر صداى او بلندتر نكنى، هرگاه كسى از او سؤالى كند تو جواب ندهى، بلكه بگذارى خودش جواب دهد. در محضر او با كسى سخن نگويى، در حضور او از كسى غيبت نكنى، اگر پيش تو از او بدگويى شود، از وى دفاع كنى. عيبهايش را بپوشانى، خوبيها و صفات نيكش را آشكار سازى، با دشمن او همنشينى نكنى و با دوستش دشمنى نورزى. هر گاه اين كارها را كردى فرشتگان خدا دربارهات گواهى دهند كه تو براى رضاى خداى بلندنام، نه براى مردم، نزد آن استاد رفتهاى و دانش او را فرا گرفتهاى.
فرا رسیدن ۱۲ اردیبهشت سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری(ره) و آغاز هفته معلم که یادآور جایگاه والای علم و معرفت و مقام والای معلم در حریم مقدس دانشگاه، مدرسه و فضای آسمانی تعلیم و تربیت میباشد و زیباترین جلوههای عشق و ایثار به تصویر کشیده شده است را محضر اساتید گرانقدر و ارجمند تبریک و تهنیت عرض میکنیم.
امام سجّاد علیه السلام:
حَقُّ سائِسِکَ بِالعِلمِ ، التَّعظیمُ لَهُ و التَّوقیرُ لِمَجلِسِهِ و حُسنُ الاِستِماعِ إلَیهِ ؛
حق استاد تو این است که بزرگش دارى و محضرش را محترم شمارى و با دقّت به سخنانش گوش بسپارى.
کتاب من لایحضره الفقیه ج۲ ص۶۲
#داستانک
پسری با اخلاق و نیک سیرت، اما فقیر به خواستگاری دختری رفت. پدر دختر گفت: «تو فقیری و دخترم طاقت رنج و سختی ندارد پس من به تو دختر نمیدهم.»
پسری پولدار اما بدکردار به خواستگاری همان دختر میرود. پدر دختر با ازدواج موافقت میکند و در مورد اخلاق پسر میگوید: انشاءالله خدا او را هدایت میکند.
دختر گفت: پدرجان، مگر خدایی که هدایت میکند با خدایی که روزی میدهد، فرق دارد؟؟؟؟؟؟