♻️ ماجرای ملاقات پیامبر اسلام(ص) با حضرت عیسی(ع) در شب معراج
✍ پیامبر اسلام(ص) در شب معراج، که از مکه به بیت المقدس و از آن جا به آسمانها عروج کرد، با پیامبران و فرشتگان بسیاری ملاقات و گفتگو نمود. از جمله؛ وقتی که همراه جبرئیل وارد بیت المقدس شد، ابراهیم و موسی و عیسی علیهم السلام در پیشاپیش پیامبران به استقبال آن حضرت آمدند، و به آن حضرت اقتدا کردند و نماز جماعت خواندند.
✅ پیامبر(ص) در مسیر خود، به آسمان دوم عروج نمود. در آن جا چهره ی دو مردی که کاملاً شباهت به هم داشتند، نظرش را جلب نمود، پرسید: اینها کیستند؟ جبرئیل عرض کرد: این دو یحیی و عیسی علیهماالسلام هستند، بر آنها سلام کن.
✅ پیامبر خدا(ص) بر آنها سلام کرد، آنها نیز به پیامبر(ص) سلام کردند و برای همدیگر از درگاه خدا طلب آمرزش نمودند. حضرت عیسی و یحیی علیهماالسلام گفتند: مَرحَباً بِالاَخِ الصَّالحِ وَ النَّبِیِّ الصَّالِحِ؛ آفرین به برادر شایسته و پیامبر شایسته.
____________________
📚 اقتباس از بحارالانوار، ج18، ص319.
قصههای قرآن، محمد محمدی اشتهاردی.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🏴به مناسبت رحلت حضرت آیت الله سیدمحمود هاشمی شاهرودی(ره)
✍ آيتالله سيد محمود هاشمي شاهرودي در سال ۱۳۲۷ هجري شمسي در شهر نجف و در خانوادهاي مذهبي و از سادات منسوب به امام حسين(ع) چشم به جهان گشود. او سیاستمدار ایرانی و از مراجع تقلید شیعه بود. از جمله سوابق اجرائی او می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛ مؤسس و رئیس هیئت امنای دانشگاه عدالت، ریاست مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، عضو فقهای شورای نگهبان، ریاست قوه قضائیه به مدت ۱۰ سال، طی سالهای۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸، نائب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رئیس مؤسسهٔ «دائرةالمعارف فقه اسلامی بر طبق مذهب اهل بیت»، رئیس هیئت عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سهگانه از سال ۹۰ و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام.
✅ از وی بیش از ۴۰ اثر علمی ارزنده در موضوعات مختلف به یادگار باقی مانده است.
✅ آیت الله شاهرودی از دوم دی ۱۳۹۷ در بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستان خاتم الانبیاء تهران بستری شد و پس از یک عمر خدمات ارزنده، سرانجام در سوم دی ۱۳۹۷ دیده از جهان فرو بست. روحش شاد و یادش گرامی باد.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز سهشنبه
☀️ 04 دی ماه 1397 شمسی
🌙 17 ربيع الثانی 1440 قمری
❄️ 25 دسامبر 2018 میلادی
☀️ #شمسی
➕ شهادت عالم مجاهد آيت الله "آقانوراللَّه نجفي اصفهانی" (1306ش)
🌙 #قمری
➕ وفات محدث و رجالي ملامحمد نخجوانی (1334 ق)
➕ رحلت عالم برجسته آيت الله سيدمصطفی صفايی خوانساری (1413 ق)
❄️ #میلادی
➕ تولد پيامبر خدا حضرت "عيسي مسيح (سال اول ميلادی، 622 سال قبل از هجرت)
➕ عيد كريسمس
🔰درج مطالب كانال با ذكر منبع بلامانع است🔰
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💐 به مناسبت میلاد مسعود حضرت عیسی علیه السلام
✍ عیسی مسیح(ع) یکی از پیامبران اولوالعزم و صاحب شریعت و کتاب انجیل است. نام و داستان وی به کرّات در قرآن و احادیث اسلامی آمدهاست. او برای اثبات نبوتش به اذن خدا معجزاتی از جمله سخن گفتن در گهواره در دفاع از مادر و نیز زندهکردن مردگان و شفای بیماران و کوران مادرزاد، و دمیدن حیات در گِلِ بیجان داشته است.
✅ قرآن عیسی را فقط بنده و فرستادهٔ خدا میشناسد و هرگونه اعتقاد به تثلیث یا تجسم خدا در عیسی را شرک میداند. نظر مسلمانان پیرامون مرگ عیسی نیز با آنچه مسیحیان معتقدند، متفاوت است.
✅ طبق گفتهٔ قرآن این عیسی نبود که مصلوب شد، بلکه امر بر آنان مشتبه شد. به روایتی خدا صورت عیسی را بر یکی از دشمنان افکند و وی به جای عیسی مصلوب شد و در نهایت عیسی به آسمان عروج کرد و از نظرها غایب شد.
✅ به اعتقاد مسلمانان شیعه، عیسی در آخرالزمان همراه مهدی(ع) ظهور خواهد کرد و دجال به دست او کشته خواهد شد. در سوره نساء، آیه/ ۱۵۹، آمده است، همه مردمانی که اهل کتاب باشند و دغدغه نجات داشته باشند، پیش از مرگ حتماً به او «عیسی مسیح» ایمان میآوردند و آنگاه روز رستاخیز بر آنها شهادت خواهد داد.
📚 بحارالأنوار، ج ۲۴، ص ۳۲۸.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
❓با چه کسی همنشینی کنیم؟
✍ ارتباط با همنوعان يكي از نيازهاي اساسي روان انسان است و سرشت انسان نيز با ميل معاشرت با همنوعان خود و عشق و علاقه به اجتماع و رفاقت با آن عجين شده است. همین علاقه به همديگر و محبت و دوستي است كه افراد بشر را گرد هم جمع نموده و سعادت و آسايش و زيبا زيستن را براي آن ها فراهم كرده است. لکن این ارتباط دارای معیارهایی است.
🌷امام صادق(عليه السلام) به نقل از رسول خاتم(صلي الله عليه وآله) از حضرت مسيح(عليه السلام)خطاب به حواريّون نقل مي كند:
«قالَتِ الحَواريّونَ لعيسي، يا روحَ اللّهِ! مَنْ نُجالِسُ؟ قال: مَنْ يُذَكِرُكُمُ اللّهَ رُؤيَتُهُ و يَزيدُ في عِلمِكُم مَنطِقُهُ و يُرَغِّبُكُم في الآخرةِ عَمَلَهُ»(۱)
🌹حواريّون حضرت عيسي(عليه السلام)به ايشان عرض كردند: يا روح اللّه! با چه كسي همنشيني نماييم و دوستي كنيم؟ حضرت فرمود: با كسي كه سه صفت داشته باشد:
1⃣ ديدنش شما را به ياد خدا آورد.
2⃣ سخن او بر علم شما بيفزايد.
3⃣ و کردارش شما را به آخرت تشویق کند.
📚اصول كافي، ج 1، ص 110، ح 3.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
#تقویم_شیعه
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 05 دی ماه 1397 شمسی
🌙 18 ربيع الثانی 1440 قمری
❄️ 26 دسامبر 2018 میلادی
☀️ #شمسی
➕ رحلت عالم جليل آيت الله "سيد علي سيدالاطبّاء مرعشی" (1277 ش)
➕ سالروز وقوع زلزله شدید بم (1382ش)
➕ زادروز رودکی از نخستین شاعران پارسیگوی (239ش)
🌙 #قمری
➕ رحلت آيت اللَّه ميرزا علي شيرازي(1355 ق)
➕ تولد "محقق حلی " فقيه بزرگ و نامدار شيعی (602 ق)
❄️ #میلادی
➕ تشكيل كنفرانس همبستگی كشورهای آسيا و افريقا (1957م)
🔰درج مطالب كانال با ذكر منبع بلامانع است🔰
—----------
🇮🇷 كانال مفاخر
📡 @Mafakher
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
🍃 سالروز تولد "محقق حلي" فقيه بزرگ و نامدار شيعي(602 ق)
✍ جعفر بن حسن حلي معروف به محقق حلي در سال 602 هجري در حله واقع در عراق به دنيا آمد. وي از ابتدا داراي هوشي سرشار و استعدادي شگرف بود. در محضر پدر، ابن زهره ي حلي، تاج الدين حسن بن علي دربي و ديگران تحصيلات خود را ادامه داد و خود بر مسند تدريس نشست.
✅ نام آوراني مانند علامه ي حلي، ابن داود حلي، سيد بن طاووس و ابن سعيد هَذْلي حلي از جمله دست پروردگان مكتب درس محقق حلي اند. وي مورد احترام خاص خواجه نصيرالدين طوسي بود و به او ارج فراوان مي نهاد.
✅ شرايع الاسلام، المُختصر النافع في فقهِ الاماميه و آثار ديگر وي چون نگيني در ميان كتب اسلامي مي درخشند. محقق حلي در سال 676 ق، در هفتاد و چهار سالگي رحلت نمود.
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5
💠تفاوت لجاجت با جهالت💠
✍ جهالت، ناشی از عواملی است که وقتی فرد متوجه زشتی اعمال خود می شود، از آن افکار و اعمال پشیمان گشته و توبه می کند؛ در صورتی که لجاجت از روی عناد و تکبر بوده و از بد ذاتی ناشی می گردد؛ لذا با فروکش کردن هوس ها از بين نرفته و هيچگاه به شخص لجوج ندامت فورى دست نمىدهد؛ بلكه ما دامی كه شخص زنده است اين حالت زشت نيز زنده خواهد ماند؛ مگر آن كه خدا بخواهد او را هدايت كند
✅ ثمره ی تفاوت این دو صفت در عقوبت اعمالی است که از روی لجاجت یا جهالت انجام می گیرد؛ چون، گناهانی که از روی جهالت باشد به شرط توبه بخشیده می شود؛ در حالی که گناهانی که از روی لجاجت رشد یافته اند، قابل بخشش نیستند؛ چنانچه خداوند در قرآن می فرماید:
☀️«إِنَّمَا التَّوْبَةُ عَلَى اللَّهِ لِلَّذِينَ يَعْمَلُونَ السُّوءَ بِجَهالَةٍ ثُمَّ يَتُوبُونَ مِنْ قَرِيب... «. نساء/ ۱۷ پذيرش توبه از سوى خدا، تنها براى كسانى است كه كار بدى را از روى جهالت انجام مىدهند سپس زود توبه مىكنند...
📚 ترجمه الميزان،ج۴، ص۳۷۹
http://eitaa.com/joinchat/2697003010C86ca0b02c5